Persia Tech
کاربر سایت
بازی اوکیه ها منتها روی حالت چند کاناله صدا بازی هیچ صدایی نداره فقط باید بذارم 2 کاناله تی وی مد که صداش درست بشهداداش اینم استار وارز همه چیش ok
بازی اوکیه ها منتها روی حالت چند کاناله صدا بازی هیچ صدایی نداره فقط باید بذارم 2 کاناله تی وی مد که صداش درست بشهداداش اینم استار وارز همه چیش ok
دیمون سولز داخلی اجرا نمیشهسلام دوستان من از چند روز پیش که با kstuff هک میکنم تمام بازی هایی که روی هارد دستگاه اجرا نمیشد از جمله دیمن سولز اجرا شدن خواستیم اطلاع رسانی کنم برا کسانی که مشکلدارن
ممنون میشم کمک کنینبا سلام به دوستان
ps5 من ورژن
24.02-09.00 هست به چه ورژنی برم و با چه روشی jailbreak کنم
با سلام به دوستان
ps5 من ورژن
24.02-09.00 هست به چه ورژنی برم و با چه روشی jailbreak کنم
تنها روش برای شما استفاده از فایل بکاپ یوتیوب هست که کلیه اطلاعات کنسول شما پاک میشه و برنامه یوتیوب نصب میشه با هردفعه روشن کردن کنسول واجرای برنامه یوتیوب کنسول هک میشهممنون میشم کمک کنین
پیرو صحبت های دوستمون بگم که میتونی از بکاپی که من ساختم استفاده کنیممنون میشم کمک کنین
سلام کسی تا حالا رو ورژن ۱۲ که جدید هک شده بازی ریخته چون من انجام دادم هک شد با دیسک اما مثل ورژن ۱۰ نیست چون itemzflow ریختم اجرا نمیشه که بازی نصب کنم کسی راهنمای میتونه بکنه ممنون میشم
تا العان صبر کردی چند روز دیگه هم صبر کن shadowmountplus آپدیت بده راحت بدون itemzflow بازی را از روی صفحه اصل اجرا کنلینک یا چیزی داری آموزش کامل داشته باشه چون من با فایل بک آپ ریستور کردم ps5 بعد با یوتیوب مراحل هک انجام دادم 50 دقیقه طول کشید هک شد بعد دیسک autoloader v1.2گذاشتم هک شد بعد payload manager میاد بالا دیگه نمیدونم چیکار کنم debug setting هم اومده فکر کردم مثل ورژن 10 با itemzflow میشه بازی نصب کردم اما برنامه با پکیج نصب میشه اما اجرا نمیشه
توی پست بالاتر توضیح دادمدرود دوستان از ۱۲.۰۲ چه خبر؟
اینم هک شدنش همون یکی دو ساعته؟
مثل اینکه پلاگین ها آپدیت شده بودن با این وضع نت ندیده بودمسلام کسی تا حالا رو ورژن ۱۲ که جدید هک شده بازی ریخته چون من انجام دادم هک شد با دیسک اما مثل ورژن ۱۰ نیست چون itemzflow ریختم اجرا نمیشه که بازی نصب کنم کسی راهنمای میتونه بکنه ممنون میشم
درود . خیلی خوشحالم که باز با شما دوستان گل و دلسوز پیغام میدم .... همتون عشقید !!!!!!سلام به همه انشاا.. حالتون خوب باشه
خیلی خبرها توی هک اتفاق افتاده
ps5 تا 12.7 کپی خور شده
تا 12.4 بدون دیسک های خاص ژاپنی یا استاروارز و از طریق youtube برای هربار اجرای هک 50 دقیقه طول میکشه تا اجرا بشه (تاحالا 2 ساعت بوده پیشرفت کرده به 50 دقیق رسیده)
تا 12.0 برای دفعه اول بعد از 50 دقیقه بصورت اتوماتیک دیسک بلوری کنسول را پج کنه برای دفعه های بعد بصورت سریع و عادی با دیسک بلوری که روی آن یک دیتایی را ذخیره کردیم هک میشه
بصوررت خلاصه برای ما که دیسک های بازی های خاص در دسترسمون نیست
اگر بین 12.0 تا 12.4 هستین برای هربار اجرا صبر عیوب می خواهین 50 دقیقه باید منتظر موند تا هک اجرا بشه
اگر بین 10.01 تا 12.0 هستین برای بار اول 50 دقیقه انتظار برای دفعه های بعد با یک دیسک بلوری معمولی سریع هک میشه
سلام اگه منظورت اون پیام عذاب اور که هی باید دکمه بزنی تا رد بشه و بعد از چند ثانیه میاد منم این مشکلو داشتم تو گوست اف یوتی از وقتی با یوتیوب kstuff هکو انجام میدم دیگه اون پیامو نمیده الان ۹ ساعت بازی کردم مشکل حل شدهسلام
در مورد ارور ce-108262-9 کسی اطلاعاتی داره؟
چطور میشه حلش کرد؟
قبلا خیلی کم اتفاق میافتاد ولی الان خیلی زیاد شده...