اموزش هک برای کنسول PS5

یعنی هن بیاد و پایدار باشد و خاموشی نده .... تمومه ؟ میتونم این بازیایی که نوشتم رو راحت با هک Y2JB اجرا کنم ؟
فعلا این بازی هایی نوشتی هیچکدام حتی در 7.61 که با دیسک هک میشه قابل اجرا نیست شک دارم به این زودی ها قابل اجرا بشن تنها کاری که هک یوتیوب انجام میده دیگه احتیاجی به دیسک نباشه و تا ورژن 10 هک قبلی را اجرا کنه

سلام دوستان من می خوام یه ps5 بخرم برای هک .طبق چیزی دیدم گفتن فت دیسک خور باشه
و فریمور 4.03تا4.51 برای اجرای باز یهای ps4 نیازه (الان این ویژگی تغییر کرده ؟ یعنی فریمور های بالاتر هم الان می تونن اجرا کنن؟)

دوستان اگه راهنمایی یا نکته ای برای خرید می دونن لطفا بگن

فعلا تا ورژن 7.61 اونم کنسول استاندارد فت احتمالا بزودی تا 10 کلیه کنسول ها

سلام آقا رضا یه توضیح برا y2jb بدین لطفا الان فایل رو دانلود کنیم میتونیم کنسول رو هک کنیم و بازی نصب کنیم یا به چیزه دیگه‌ای نیازه
درود . دستگام 2016 دیجیتاله و اپدیت 9.6 فکر کنم ... الان ببرم بدم مغازه میتونه بازی برام بریزه و با روش Y2JB هک کنم و اجرا بشه ؟
مثل این بازیا با اخرین پچ شون
Stellar Blade و Black Myth: Wukong,
nfs heat , red dead 1,2 , devil may cry5 ,CAPTAIN TSUBASA , ace combat 7 , call of durty 2014 , 2019 ,2020,2022
درود
ببینید ب اصطلاح بلیط جیلبریک تو جیبتونه اما فعلا نمایش کاملی برای ارائه بلیط شما وجود نداره...(فعلا یوزرلند ب تنهایی)

ب اینصورت که با برنامه ای ک اخیرا مستر منتشر کرده Y2jb Remote JS Loader و از طریق y2jb حتی همین ورژن 1 رو ک Gezine بصورت رسمی منتشر کرده
PS5JB.jpg

فعلا فقط قادرید باهاش پی لود ارسال کنید ب کنسول ...تا زمان پورت LAPSE برای نقطه ورودی Y2JB ,,
اقدام اکو
در صورت ردیف شدن kstuff برای هر کدوم از فریمورای 7.61 ب بالا یعنی فعلا همون 9(البته طبق گفته خودش) تا بعدشو پله پله ارتقا بده
اونوقت شما قادرید هر انچه رو ک قبلا برای فریمورای تا 7.61 بودو داشته باشین یعنی اجرای بازیهای PS4 و بقیه ماجرا...
هن و گلدهن زمانی میاد و حایز اهمیته ک اگر این اتفاق بیوفته اونوقت بازیای PS5 هم بدون محدودیت قابل اجرا خواهند بود...
بنابراین پیشنهادم نمیکنم مثلا فعلا ببرین فلان مغازه و بگین این مراحلو واستون انجام بدن چون زمانیکه کامل بشه اموزششو بطور کامل قرار خواهیم داد و طبیعتا خودتون هم میتونید بدون اینکه جایی ببرین مراحل هکو انجام بدین مثل قبل...

آخرین ویرایش:
فعلا تا ورژن 7.61 اونم کنسول استاندارد فت احتمالا بزودی تا 10 کلیه کنسول ها
نو فت هیچ جا نیست . البته من تهران زندگی نمی کنم شاید تهران داشته باشه. جایی که هستم از ۱۰ جا پرسیدم هیچ جا نداره فقط دسته ۲ هست. این دسته ۲ ها هم دیگه قطعا آپدیت شدن. دوستان راهی بلدید برای این مشکل ؟ روشی هست ( مثلا نسخه فریمور رو به نسخه پیشین ببریم ؟ ) دوستان اگه راهی می دونن لطفا بگن

• Like
Reactions: esi overlord
نو فت هیچ جا نیست . البته من تهران زندگی نمی کنم شاید تهران داشته باشه. جایی که هستم از ۱۰ جا پرسیدم هیچ جا نداره فقط دسته ۲ هست. این دسته ۲ ها هم دیگه قطعا آپدیت شدن. دوستان راهی بلدید برای این مشکل ؟ روشی هست ( مثلا نسخه فریمور رو به نسخه پیشین ببریم ؟ ) دوستان اگه راهی می دونن لطفا بگن
هیچ راهی نیست تنها راهی هست صبر عیوب داشتن

Tekken 8 روی FW 7.61 با هارد ssd سامسونگ اکسترنال عالی اجرا شد
همچنین Mortal1 روی هارد خود دستگاه عالی اجرا شد
یعنی برای اجرای هک هارد اکسترنال اس اس دی جدا میخاد ؟ کنسول شما فت یا اسلیم دیسک خور یا دیجیتال ؟ با کدوم روش هک زدی ؟

• Like
Reactions: esi overlord
یعنی برای اجرای هک هارد اکسترنال اس اس دی جدا میخاد ؟ کنسول شما فت یا اسلیم دیسک خور یا دیجیتال ؟ با کدوم روش هک زدی ؟
ببین الزامی نیست ولی جواب میده دیگه . کنسول فت دیسک خور . روش هک دیسک بلوری . اپدیت 7.61 - هارد اکسترنال سامسونگ evo 870 sata

• Like
Reactions: satellitedvb
دوستان من یه ps5 ۷.۶۱ خریدم . دیسکش ایتاهن ۲.۱ رو اجرا می کنه. پرسیدم گفتن می شه ایتاهن ۲.۳ رو به کمک‌ فلش اجرا کرد و نیازی به خرید دیسک جدید نیست.

دوستان لطفا یه کمکی به ما بکنم و مراحل و روش این کار رو به ما توضیح بدن

• Like
Reactions: rezagoli

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or