mostafa 1362 4 5
کاربر سایت
یعنی الان ygb بیاد و پابلک هم درست شود انهایی که 10.01 راحت نسخه هک هم میان و اونهایی که ps 5 pro دارن میتونن بازی بریزن
بله احتمالا ولی بدیش اینه که اکثر بازی خوب ها نیستند تو لیستی که من دیدمیعنی الان ygb بیاد و پابلک هم درست شود انهایی که 10.01 راحت نسخه هک هم میان و اونهایی که ps 5 pro دارن میتونن بازی بریزن
لیست بازیا رو میدید که میشه ؟ لینک ...بله احتمالا ولی بدیش اینه که اکثر بازی خوب ها نیستند تو لیستی که من دیدم
اینجا رو ببینلیست بازیا رو میدید که میشه ؟ لینک ...
این بازیا میشه ؟
nfs heat , red dead 1,2 , devil may cry5 ,CAPTAIN TSUBASA , ace combat 7 , call of durty 2014 , 2019 ,2020,2022
الان برای بازی Call of Duty Black Ops Cold War | 1.14 | SDK 1.00 | not work FGاینجا رو ببین
PS5 Games Compatible with Jailbreak – Full List by Firmware
فکر کنم اینا یی که نوشتی بشه چون قدیمی هستند
منم خیلی دقیق نمیدونم دوست عزیز ولی فکر میکنم اینایی که زده not work فعلا جواب نمیدهالان برای بازی Call of Duty Black Ops Cold War | 1.14 | SDK 1.00 | not work FG
این not work FG یعنی با هک اجرا نمیشه ؟ جلبریک براش کار نمکینه ؟
نه کار نمیکنه، حداقل با متود های فعلی...الان برای بازی Call of Duty Black Ops Cold War | 1.14 | SDK 1.00 | not work FG
این not work FG یعنی با هک اجرا نمیشه ؟ جلبریک براش کار نمکینه ؟
باید اول با بلوری جیلبرک رو انجام بدیددوستان الان یه سوال برای من پیش اومده من الان ۷.۶۱ هستم با این پیلود سندر میتونم کی استاف یا ایتاهن رو بفرستم ؟
درود . دستگام 2016 دیجیتاله و اپدیت 9.6 فکر کنم ... الان ببرم بدم مغازه میتونه بازی برام بریزه و با روش Y2JB هک کنم و اجرا بشه ؟همونطور ک تو پستای قبلم اطلاع رسانی شد امکان وجود باگ در بین اپ های شبیه ب همین ماجرای y2jb هم ممکنه امکانپذیر باشه و ظاهرا
اپ netflix هم این قابلیتو داره...
View attachment 396800
در کنار جدیدترین بروزرسانی FW 12.20 سونی برای کنسول PS5 ک جدیدا منتشر شد...
و تقریبا ساعاتی قبل بعد از پیامی مبنی بر اعلام و انتشار اولین نسخه y2jb از Gezine در حالیکه چندی قبل هم اطلاعرسانی داشتیم ک میتونه اپ های دیگری همانند Netflix هم قابلیتهای اینچنینی داشته باشن...
الان فعلا زمانی هست ک خانواده و منتظران هک مشغول تست و ازمون خطای ماجران...
View attachment 397787
در این بین توضیحات کاملی رو همیشه MODDED WARFARE بعد از اتفاقات مهم میزاره ک اینجا بهمراه اموزش و تست انجام داده ک میتونه برای همه مفید واقع بشه...
PS5 Y2JB 1.0 Released with Payload Loader!
جدول اخرین تغییرات وضعیت هک برای کنسول PS5
در این بین باگ LUA هر چن حداقل برای خیلیا شاید مفید واقع نشه اما هنوز و همچنان تا فریمور 12 هم
توسط سونی پچ نشده و در کنار روش y2jb ب رنگ سبز هست...
View attachment 397788
فعلا بازی روش اجرا نمیشه باید صبر کنید تا هن براش بیاددرود . دستگام 2016 دیجیتاله و اپدیت 9.6 فکر کنم ... الان ببرم بدم مغازه میتونه بازی برام بریزه و با روش Y2JB هک کنم و اجرا بشه ؟
مثل این بازیا با اخرین پچ شون
Stellar Blade و Black Myth: Wukong,
nfs heat , red dead 1,2 , devil may cry5 ,CAPTAIN TSUBASA , ace combat 7 , call of durty 2014 , 2019 ,2020,2022
سلام دوست گرامی لطفا لینک دانلود این برنامه y2jb remote js loader را بزارید ما هم استفاده کنیمY2jb
یعنی هن بیاد و پایدار باشد و خاموشی نده .... تمومه ؟ میتونم این بازیایی که نوشتم رو راحت با هک Y2JB اجرا کنم ؟فعلا بازی روش اجرا نمیشه باید صبر کنید تا هن براش بیاد
فعلا هیچی مشخص نیست بایدصبر کنید قاعدتا نباید مشکلی باشهیعنی هن بیاد و پایدار باشد و خاموشی نده .... تمومه ؟ میتونم این بازیایی که نوشتم رو راحت با هک Y2JB اجرا کنم ؟