اموزش هک برای کنسول PS5

دوستان من یه ps5 ۷.۶۱ خریدم . دیسکش ایتاهن ۲.۱ رو اجرا می کنه. پرسیدم گفتن می شه ایتاهن ۲.۳ رو به کمک‌ فلش اجرا کرد و نیازی به خرید دیسک جدید نیست.

دوستان لطفا یه کمکی به ما بکنم و مراحل و روش این کار رو به ما توضیح بدن
@rezagoli دیدم شما خیلی واردی

من تازه خریدم و وارد نیستم . لطفا یه کمکی به ما بکن. اجرای پی لود های جدید از طریق فلش به کمک دیسک .

لینک آموزشی ویدیویی هم اگه داری راجب این قضیه لطفا بزار

• Like
Reactions: rezagoli
سلام الان من ۷.۶۱ هستم چجوری هکش کنم؟ دیسکم هم آن پیره اسلیمه با این میشه؟
سلام ورژن شما هم هک میشه احتیاجی به دیسکم هم نداره فقط باید چند روزی منتظر بمونیم تا استیبلش کنن

هنوز چیزی تموم نشده و تلاش ها همچنان ادامه داره
اما پیشرفت قابل توجهی صورت گرفته و در واقع پایان نزدیکه
3 مرحله دیگر باقی مانده است: KernelAioRWRequest، دریافت Arbitrary Kernel RW و Patching Kernel.

View attachment 398543

هنگامی که Y2JB به طور کامل با lapse مراحلش تکمیل و منتشر شد، روی فریمورای PS5 10.01 و پایین تر کار می کند.
-اگر PS5 با FW بین 10.20 و 12.20 دارید، این برای شما مناسب نیست، منتظر اکسپلویت های بعدی باشید.

View attachment 398542
نگامی که Y2JB به طور کامل با lapse مراحلش تکمیل و منتشر شد، روی فریمورای PS5 10.01 و پایین تر کار می کند.

این یعنی برای دیجیتال سری 2015 هم کار میکند بدون دیسک ...؟ ولی بازیای خفن مثل وگانگ رو نمیاره فعلا !

نگامی که Y2JB به طور کامل با lapse مراحلش تکمیل و منتشر شد، روی فریمورای PS5 10.01 و پایین تر کار می کند.

این یعنی برای دیجیتال سری 2015 هم کار میکند بدون دیسک ...؟ ولی بازیای خفن مثل وگانگ رو نمیاره فعلا !
عرض ادب
تمامی کنسولای فت استاندارد از فریمور 7.61 ب بالا ک اگر ب هر دلیل اپدیت شده باشن و یا از جایی ک خریدن اپدیت شده گرفته باشن
کنسولای دیجیتال و اسلیم هایی ک حتی درایوشون ب هر دلیل اکتیو نشده باشن
تا فریمور 10.01
طبق پستی ک بالاتر راجبش اطلاع رسانی شد میتونن بدون مشکل و بعد از انتشار کامل جیلبریک از قابلیت هک استفاده کنن
یکبار دیگه هم تو یک پست و همینطور پستای بالا شرایط اجرای بازیا و استفاده شو توضیحشو عرض کردم ک چگونه خواهد بود ب اینصورت ک
...تا زمان پورت کامل LAPSE برای نقطه ورودی Y2JB ,,
و در صورت اقدام اکو
ردیف شدن kstuff برای هر کدوم از فریمورای 7.61 ب بالا یعنی فعلا همون 9(البته طبق گفته خودش) تا بعدشو پله پله ارتقا بده
اونوقت شما قادرید هر انچه رو ک قبلا برای فریمورای تا 7.61 بودو داشته باشین یعنی اجرای بازیهای PS4 و بقیه ماجرا...
هن و گلدهن زمانی میاد و حایز اهمیته ک اگر این اتفاق بیوفته اونوقت بازیای PS5 هم بدون محدودیت قابل اجرا خواهند بود...

آخرین ویرایش:
@rezagoli دیدم شما خیلی واردی

من تازه خریدم و وارد نیستم . لطفا یه کمکی به ما بکن. اجرای پی لود های جدید از طریق فلش به کمک دیسک .

لینک آموزشی ویدیویی هم اگه داری راجب این قضیه لطفا بزار
درود و احترام
خواهش میکنم...
والا حقیقتا من روش bd-jb رو نه از روی حساسیت صرفا نسبت بشخص یا افرادی ک از این راه کنسول خودشون دارن هک میکنن بلکه ب خاطر مقایسه ش نسبت ب روش استفاده از وبکیت ترجیح نمیدم ب خاطر همین ماجرای دیسکو رایترو حالا هر چقدرم میگن فلان و چنانه من طبیعتا روش وبکیتو ترجیح میدم چون همونطور ک میدونی و طبیعتا کار باهاش ب نظرم روال و روتین تره خب چون شما اینجا بنا ب هر دلیل موفق ب تهیه دستگاه با فریمور پایین تر نشدی ک وبکیت ساپورت کنه
دو تا اموزش هست با همین روش بلوری bd-jb , ایتاهن 2.3b اگر طبق اموزش پیش بری نباید برات مشکل ساز باشه و میتونی از همین روش کنسولت رو با ایتاهن 2.3b ب راحتی هک کنی اگر بازم دیسکت طبق توضیحاتت ایتاهن 2.1 رو اعمال میکنه همونطور ک خدمتت عرض کردم من از این روش استفاده نکردم ولی میتونی از این دوستی ک اینجا لینک فروش دیسک در خصوص bd jb رو گذاشته سوال کنی چون این دسته از رفقا احتمالا کنسول خودشونو با این روش هک کردن و میتونن راهنمایی کامل تری رو برات انجام بدن...امیدوارم ک جوابتو بدن..
بازم اگر عجله نداشته باشی و مقداری صبر کنی بلکه همین اپ ytjb تکمیل بشه ب نظرم خیلی راحت تر میتونی کنسول خودتو هک و از اخرین ایتاهنم ک احتمالا بعدش اپدیت خواهد شد میتونی استفاده کنی...حتی بدون دیسک

آخرین ویرایش:
اگر روش y2jb اکی بشه, ولی بقول یکی از دوستان نصب بازیا پلی 5 با با فرمت pkg و گلدهن اکی نشه یعنی هک هیچه ؟
اقای عزیز دوست من
هیچ ک نیس پس اینهمه یعنی بیخودی منتظرن و خدایی نکرده سرکارن!!!
نه اینطور نیس چون بعدش مهمه
این فعلا اینجارو رد کنه.. همین الانشم خیلی خیلی نزدیکه و اگر این وسط اتفاق غافلگیرانه دیگری رقم نخوره چون ب نظر اینا دارن رو اپ Netflix هم انگار یکجورایی کار میکنن و اینکه عملکردش بهتر از این یا شبیه باشه رو بزودی متوجه خواهیم شد حتی روش bd-jb هم میشه انتظارو ازش داشت..!
اما در حال حاضر و با تمرکز بر ytjb اگر بخوایم جلو بریم اینطور پیشبینی و اصلا طبق گفته خود اینا و اشخاصی مانند اکو رو دارم نقل و قول میکنم ک طبیعتا میانو کارو تا حدی تکمیل میکنن kstuff رو بعدش مطمعننا ایتاهن اپدیت خواهد شد , ببین من اینو چن بار تو پستا توضیحشو عرض کردم ک با همه این تفاسیر و ب نظر بعدش همه اونچه رو ک قبلا تا فریمورای 7.61 بودو میتونید رو فریمورای بالاتر فعلا داشته باشین یعنی همون اجرای fpkg بازیای PS4 و بقیه ماجراشو...
حال اینکه fpkg در خصوص خود بازیای PS5 بخواد اجرایی بشه رو فعلا هیچکسی نمیتونه پیش بینی کنه ک ایا با اومدن هن و گلدهن این اتفاق میوفته یا اینک از طریق دیگه ....

آخرین ویرایش:
برای اجرا بازی یعنی هارد اکسترنال نمیخاد درسته ؟
میگم اگه مشکلشو حل کنن دیگه نیازی به اکسترنال برای اجرای بازی نیست
اگر روش y2jb اکی بشه, ولی بقول یکی از دوستان نصب بازیا پلی 5 با با فرمت pkg و گلدهن اکی نشه یعنی هک هیچه ؟
همین الان هم خیلی از بازیای PS5 با روش FG اجرا میشن. اگه فیک پکیج هم باید که چه بهتر. خیلی کارای دیگه هم میشه کرد

بارها اطلاع رسانی داشتیم ک توصحنه هک هیچ چیزی غیرممکن نخواهد بودو نباید زود قضاوت کرد..
سری جدید اکسپلویت هکر نامی theflow ظاهرا Poopsploit نام خواهد داشت.
خبر خوب این است که theflow گفت، Poopsploit با lua یا y2jb غیرممکن نیست، فقط باید راهی برای افزایش f_count پیدا کنید.

معنی:
"Poopsploit با Lua یا Y2JB غیرممکن نیست"

او می گوید که این اکسپلویت جدید ممکن است با نقاط ورودی موجود کار کند، مانند:
Lua ← یک محیط اسکریپت نویسی که در برخی از برنامه ها یا اکسپلویت های PS5/PS4 یافت می شود.
Y2JB ← اکسپلویت برنامه یوتیوب که امکان اجرای کد کاربر را در PS5 می دهد.
بنابراین، "غیرممکن نیست" به این معنی است: می تواند سازگار باشد، ب هر حال تحقیقات یا تغییرات بیشتری لازم است.

View attachment 398853
اضافه کنم , جالبه بدونید
هکر فلو این اکسپلویتو بصورت کاملا خصوصی , حتی بدون گزارشی در هکروان دراختیار داشته اونم برای جیلبریک کنسول های خودش و ب نظر بعدش حالا ب هر دلیلی ک بوده تصمیم ب افشا و اطلاع رسانی میکنه...(تکرار نکته ای از قبل ک همیشه ارزش کار یک هکرو نمیشه با کس دیگه مقایسه ش کرد چون اینا طبیعتا همیشه چندین قدم جلوترن)
عجب آدم بلایه این هکر فلو .. داره برای خودش الان هک میکنه و راحت بازی مکینه و به نیش همه مخینده :D و میکه من سوار ماشین شدم رفتم و گاز میده وبه نیش همه اونایکه عقب هستن میخنده .... البته شاید قضاوت زود هنگام باشد و شاینکه برنامه هکش کامل نشده و ناقص باشد !

آخرین ویرایش:
عجب آدم بلایه این هکر فلو .. داره برای خودش الان هک میکنه و راحت بازی مکینه و به نیش همه مخینده :D و میکه من سوار ماشین شدم رفتم و گاز میده وبه نیش همه اونایکه عقب هستن میخنده .... البته شاید قضاوت زود هنگام باشد و شاینکه برنامه هکش کامل نشده و ناقص باشد !
اتفاقا یکی از زرنگ ترین و نابغه ترینهای عرصه هک کنسولها هست...بابت هر باگی که گزارش میکنه به سونی ناقابل بین ۱۰۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰۰ دلار میگیره...اتفاقا همین عدم افشا باگهای اصلی که منجر به هک کامل هم میشه و سوق دادن موضوع به سمت بازیهای خاص و و روش lua و سایر روشها که با استفاده از روشهای خاصی باید استفاده بشه توسط یوزرها، تصمیم خود هکرها هست به جهت بهره برداری از منافع اینجوری و درآمدهای خوبی هم از این طریق بدست میارن...برای همین تا الان روش هک کامل عرضه نکردن...
مگر یکدفعه کسی پیدا بشه از درون خودشون ( مثل دوران قبلی که یادمه یه USB اومد به اسم blue و کار جیلریک رو انجام میداد و داشتن میفروختن) و روش هک کامل را افشا کنه بساط این سایر درآمدها را جمع کنه😁

اتفاقا یکی از زرنگ ترین و نابغه ترینهای عرصه هک کنسولها هست...بابت هر باگی که گزارش میکنه به سونی ناقابل بین ۱۰۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰۰ دلار میگیره...اتفاقا همین عدم افشا باگهای اصلی که منجر به هک کامل هم میشه و سوق دادن موضوع به سمت بازیهای خاص و و روش lua و سایر روشها که با استفاده از روشهای خاصی باید استفاده بشه توسط یوزرها، تصمیم خود هکرها هست به جهت بهره برداری از منافع اینجوری و درآمدهای خوبی هم از این طریق بدست میارن...برای همین تا الان روش هک کامل عرضه نکردن...
مگر یکدفعه کسی پیدا بشه از درون خودشون ( مثل دوران قبلی که یادمه یه USB اومد به اسم blue و کار جیلریک رو انجام میداد و داشتن میفروختن) و روش هک کامل را افشا کنه بساط این سایر درآمدها را جمع کنه😁
داداش اینجوری باشه طرف بر شکسته میشه 🤣

• Like
Reactions: esi overlord

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or