اموزش هک برای کنسول PS5

سونی معمولا اخرای نسل که می شه شل می کنه تا دستگاهاش هک بشن شایدم این اتفاقی باشه اما بعید می دونم
به هر حال من فکر کنم تا یک سال اینده اتفاق های خوبی بیافته اما بعید می دونم طی 2 3 ماه اینده هک به درد بخوری بیاد
فعلا از چندین جهت دستگاه هک شده و چون به هسته شم دسترسی پیدا کردن اطلاعاتی خوبی ازش استخراج کردن که برای هک های بالاترش خیلی مفیده همچنین احتمالا بک پورت هم بالا می بره
مهم تر از اینا هک FPKG برای 5 هست که اگر اجرایی بشه همه ی بازی ها قابلیت اجرا پیدا می کنن از هر سورسی
اما با این حال حدود 100 تا بازی فعلا براش هک شده
یه سوال البته فکر کنم ! اگر اشتباه نکنم پاسخ نداید ... الان کنسول شما 1116 دیسک خور 7.61هستش ؟ اگر هستش هک کردید یا خیر ؟ اگر هک کردید تموم بازیای پلی 4 رو انجام دادید یا خیر ؟

آخرین ویرایش:
یه سوال البته فکر کنم ! اگر اشتباه نکنم پاسخ نداید ... الان کنسول شما 1116 دیسک خور 7.61هستش ؟ اگر هستش هک کردید یا خیر ؟ اگر هک کردید تموم بازیای پلی 4 رو انجام دادید یا خیر ؟
بله البته 1115 هست من نسخه 7.00 هستم هکش کردم و بله تمام بازی های PS4 با کیفیت بهتر اجرا می کنه
منتظر اتاهن جدید بیاد تا شایعه ای چرتی که از روز اول می گفتم فیکه که می گفتن سری 11 مشکل اورهیت داره سری 12 بخرید که یک مشت دلال سود جو بابش کردن خاتمه بدم چون سری جدید دمای CPU GPU دیگه با فریم ریت لحظه ای نشون می ده
من حتی اعتقادم اینکه سری 11 یکم خنک ترم از سری 12 هست
البته دما الان بلافاصله بعد از خروج از گیم می شه دید اما بازم منبع خوبی نیست این هک جدید که بیاد می شه مقایسه هم کرد دما بین سری های مختلف
این تست در حقیقت تست درستی می شه نه اون تست احمقانه ای که یک مشت بی سواد می رن دمای هوای خروجی پشت کیس دستگاه اندازه گیری می کنن

حالا تازه اگر هک جدید یوتیوب درست بشه که سری اسلیم هم می شه به چالش کشید اون موقع داستان جالب ترم می شه. همیشه از اینکه حقیقت اشکار بشه به شدت لذت می برم :D

سلام دوستان
کنسول ورژن ۶/۰۲ اسناندارد دیسک خور دارم
سوالم اینه که کپی خورش میکنم برای بازیهای کپی خور ps4 که حالا تبدیل شدن یا ادغام شدن برای ps5 ...یکی از دوستانمون نوشتن همه بازیهای ps4 رو روی ورژن ۷ اجرا کردن برای من هم با این ورژن اجرا میشه .ایتاهن دیسک من ۲ هست . لطفاً راهنماییم کنید

سلام دوستان ببخشید من یکی از دوستام میخواد ps5 بخره ادم عجولی هم هست منم کلا با کنسولای جدید SERIES و PS5 مشکل دارم و زیاد ازشون خوشم نمیاد و به همین خاطر دقیق پیگیر اخبارشون نبودم و گذرا همیشه اخبار مرتبط باهاشون رو چک کردم الان این دوستم میخواد PS5 بخره و پول بازی اورجینال هم نمیخواد بده الان رو PS5 بخوای تعداد زیادی بازی با قیمت پایین بازی کنی چه راه هایی هست؟
خودش بیشتر تو فکر اکانت هکی بود که تو اون زمینه هم من زیاد اطلاع ندارم و اشتراک پلاس هم قیمت و بازیاش رو نمیدونم و هکش هم دقیق نمیدونم رو چه ورژنا و مدلایی هست و تا چه حد درست کار میکنه ممنون میشم به سوالاتم جواب بدید فقط خواهشا جواب بدید سریع مورد اضطراریه و دوستمم گفتم ادم عجولیه ممنون میشم به سوالات زیر جواب بدید تا قبل این که دوستم بره خودش بخره و بهش بندازن
1 از بین 3 روش اکانت هکی و اشتراک و هک کنسول کدوم روش ارزون تر و خوب تریه به نظرتون؟
2 هک PS5 تا کجا پیش رفته؟ من به دوستم بگم چه مدلی با چه فریموری بگیره تا بتونه کنسولش رو خوب هک کنه و حدودا چند درصد بازیای PS5 رو هک قابل اجران؟
3 برای اجرای هک رو مدل و ورژن کنسول مورد نظرتون که معرفی میکنید چه پیش نیازایی لازمه؟ مثلا دیسک بلوری کپی لازمه یا چیزه دیگه؟
4 چند درصد بازیای PS5 رو هک قابل اجران و ایا ادمیزادی اجرا میشن؟ یعنی مشکل پرفورمنس و بیرون انداختن ممتد از بازی پیدا نمیکنن بازیای هکی؟
5 دوست من بخواد بازی فوتبال رو انلاین بازی کنه تنها راهش خرید اشتراکه براش؟ یا رو کنسول هکی هم میشه انلاین زد؟
6 یه مدل PS5 از FAT تا اسلیم معرفی کنید که هم تو بازار نوش موجود باشه هم قابل هک ( حداقل تا اینده نزدیک نهایت 1 سال ) و هم متریال خوبی داشته باشه تو مدلای مختلف PS5

سلام دوستان ببخشید من یکی از دوستام میخواد ps5 بخره ادم عجولی هم هست منم کلا با کنسولای جدید SERIES و PS5 مشکل دارم و زیاد ازشون خوشم نمیاد و به همین خاطر دقیق پیگیر اخبارشون نبودم و گذرا همیشه اخبار مرتبط باهاشون رو چک کردم الان این دوستم میخواد PS5 بخره و پول بازی اورجینال هم نمیخواد بده الان رو PS5 بخوای تعداد زیادی بازی با قیمت پایین بازی کنی چه راه هایی هست؟
خودش بیشتر تو فکر اکانت هکی بود که تو اون زمینه هم من زیاد اطلاع ندارم و اشتراک پلاس هم قیمت و بازیاش رو نمیدونم و هکش هم دقیق نمیدونم رو چه ورژنا و مدلایی هست و تا چه حد درست کار میکنه ممنون میشم به سوالاتم جواب بدید فقط خواهشا جواب بدید سریع مورد اضطراریه و دوستمم گفتم ادم عجولیه ممنون میشم به سوالات زیر جواب بدید تا قبل این که دوستم بره خودش بخره و بهش بندازن
1 از بین 3 روش اکانت هکی و اشتراک و هک کنسول کدوم روش ارزون تر و خوب تریه به نظرتون؟
2 هک PS5 تا کجا پیش رفته؟ من به دوستم بگم چه مدلی با چه فریموری بگیره تا بتونه کنسولش رو خوب هک کنه و حدودا چند درصد بازیای PS5 رو هک قابل اجران؟
3 برای اجرای هک رو مدل و ورژن کنسول مورد نظرتون که معرفی میکنید چه پیش نیازایی لازمه؟ مثلا دیسک بلوری کپی لازمه یا چیزه دیگه؟
4 چند درصد بازیای PS5 رو هک قابل اجران و ایا ادمیزادی اجرا میشن؟ یعنی مشکل پرفورمنس و بیرون انداختن ممتد از بازی پیدا نمیکنن بازیای هکی؟
5 دوست من بخواد بازی فوتبال رو انلاین بازی کنه تنها راهش خرید اشتراکه براش؟ یا رو کنسول هکی هم میشه انلاین زد؟
6 یه مدل PS5 از FAT تا اسلیم معرفی کنید که هم تو بازار نوش موجود باشه هم قابل هک ( حداقل تا اینده نزدیک نهایت 1 سال ) و هم متریال خوبی داشته باشه تو مدلای مختلف PS5

با احترام
خب این توضیحاتو بصورت خلاصه تو پستای قبل اگر مرور کنید تو صفحات همین تاپیکو بصورت کامل گفتیم...اما برای احترام ب شما و تکرار اخرین مرتبه برات میگم:
رفیق حداقل با توجه ب جایی ک خودم زندگی میکنم(تهران) و با توجه ب وضعیت فعلی شما اگر تو بازه قیمت حق انتخاب داشته باشی تو انتخاب نوع و مقدار فریمور ب هیچ عنوان حق انتخاب نخواهی داشت عرض کردم با توجه ب شرایط کنونی و قیمتا اینا تخت نشستنو کاملا زمانم دارن واسه اینطور اخبار و راحت درب کارتونو باز میکنن کنسولو اپدیت و حتی اصلا اگر برای خرید کارکرده هم برین بدون استثنا کنسولو بصورت اکانتی با بازی و اخرین فریمور تحویلت میدن اگر بازی نخوای هم,کنسولو مطمعن باش اپدیت شده س ب اخرین فریمور...مگر اینکه ب اصطلاح از طریق واسط و اشنا اونم شانست بگه بری و داشته باشنو بتونی بگیری..

حالا بر فرض مثال تو این بین اگر و اگر
کنسول مدلای فت استاندارد با فریمور حداقل 7.61 پیدا کنی (ب عبارتی هکت میشه از طریق bd-jb)ب اختصار خب اجرای بازیهای PS4 و همه اتفاقات گذشته ک خیلی راجبش پست گذاشته شده...

احتمال بسیار کم این بین اگر کنسول زیر 6 گیر بیاد ک اصلا تو ظرف عسلی ب نظرم چون وبکیت داری و اصلا نیازی ب دیسک و ماجرای bdjb هم نیس...

مدلای دیگه (اسلیم یا دیجیتال) از جمله همین فتم اگر بالای 7.61 باازم گیرت بیاد ب نظر با روش و اخبار اخر هک ک یکیش ytjb عه و حتی kex در رابطه با bdjb از فلو تا فریمور 12 در اینده نزدیک ب نظر تو انتخاب اخر و ب اجبار ارزش خرید خواهد داشت.

اینکه بازیا همشون با رضایت کامل اجرا بشن بدون لگ و بدون کوچکترین باااگ فعلا و ب نظر با هک کامل خواهد بود ک باید منتظر باشی
اما اگر بخوای کنسول PS5 صرفا داشته باشیو از قبل کلا تجربه نکرده باشی نسل قبل یعنی PS4 رو طبیعتا خریدش منطقیه ولا اینکه خودم اصلا با توجه ب شرایط فعلی برای PS5 باازم این قیمتا برام برای پرداختش ارزششو نداره ک البته این نظره شخصی هست و هر کسی میتونه حق انتخاب خودشو داشته باشه...
در مجموع همه اینا حتی پست اخری ک اطلاع رسانی داشتم تو خلاصه مطلب بوده و اصلا نمیشه پیش بینی کرد ک چه مقدار این پروسه هک PS5 زمانبر خواهد بود تا ب یک هک کامل و بدون دردسر برسه...

آخرین ویرایش:
با احترام
خب این توضیحاتو بصورت خلاصه تو پستای قبل اگر مرور کنید تو صفحات همین تاپیکو بصورت کامل گفتیم...اما برای احترام ب شما و تکرار اخرین مرتبه برات میگم:
رفیق حداقل با توجه ب جایی ک خودم زندگی میکنم(تهران) و با توجه ب وضعیت فعلی شما اگر تو بازه قیمت حق انتخاب داشته باشی تو انتخاب نوع و مقدار فریمور ب هیچ عنوان حق انتخابی نخواهی داشت عرض کردم با توجه ب شرایط کنونی و قیمتا اینا تخت نشستنو کاملا زمانم دارن واسه اینطور اخبار و راحت درب کارتونو باز میکنن کنسولو اپدیت و حتی اصلا حتی اگر برای خرید کارکرده هم برین بدون استثنا کنسولو بصورت اکانتی با بازی و اخرین فریمور تحویلت میدن اگر بازی نخوای هم,کنسولو مطمعن باش اپدیت شده س ب اخرین فریمور...مگر اینکه ب اصطلاح از طریق واسط و اشنا اونم شانست بگه بری و داشته باشنو بتونی بگیری..

حالا بر فرض مثال تو این بین اگر و اگر
کنسول مدلای فت استاندارد با فریمور حداقل 7.61 پیدا کنی (ب عبارتی هکت میشه از طریق bd-jb)ب اختصار خب اجرای بازیهای PS4 و همه اتفاقات گذشته ک خیلی راجبش پست گذاشته شده...

احتمال بسیار کم این بین اگر کنسول زیر 6 گیر بیاد ک اصلا تو ظرف عسلی ب نظرم چون وبکیت داری و اصلا نیازی ب دیسک و ماجرای bdjb هم نیس...

اینکه بازیا همشون با رضایت کامل اجرا بشن بدون لگ و بدون کوچکترین باااگ فعلا با هک کامل خواهد بود ک باید منتظر باشی
اما اگر بخوای کنسول PS5 صرفا داشته باشیو از قبل کلا تجربه نکرده باشی نسل قبل یعنی PS4 رو طبیعتا خریدش منطقیه ولا اینکه خودم اصلا حتی با توجه ب شرایط موجود فعلی برای PS5 باازم این قیمتا برام برای پرداختش ارزششو نداره ک البته این نظره شخصی هست و هر کسی میتونه انتخاب خودشو داشته باشه...
در مجموع همه اینا حتی پست اخری ک اطلاع رسانی داشتم تو خلاصه مطلب بوده و اصلا نمیشه پیش بینی کرد ک چه مقدار زمان این پروسه هک PS5 زمانبر خواهد بود تا ب یک هک کامل و بدون دردسر برسه...
اوکی اکثر حرفا رو فهمیدم در کل میگید که فعلا باید صبر کرد و هک PS5 هنوز کامل نشده علی رغم اینکه پیشرفت های زیادی داشته و در نهایت هم کامل میشه یه چند تا سوال کوچیک دارم فقط
1 این BDjb چیه دقیقا و من حس میکنم اصلا خوشتون نمیاد ازش مگه یه دیسک نیست که برای هک باید بزاریش داخل درایو بلوری ps5 خیلی هم چیز بد و سختی نیست اگر اشتباه نکنم
2 الان ps5 با هک اخرین فریموراش که ناقص هم هستن اخرین فریموری که با همین bdjb بشه هکش کرد چه فریموریه؟ و حدودا چند درصد بازیای ps4 و ps5 فعلا نسبتا ادمیزادی روی این مدل هک و ورژن فریمور قابل اجران؟
3 بالاخره دوست عزیز غیر از هک شدن یا نشدن کنسول موقع خرید کنسول جدید باید به نکاتی توجه داشت مثل ریجن و دیسک خور بودن یا نبودن( این مورد حتی برای هک کردنم مهمه چون انگار مدلای دیجیتال درست درمون هک نمیشن) و کیفیت ساخت و جنس بدنه مات یا براق شما با توجه به تجربیات خودتون چه فاکتور هایی رو مهم و در اولویت میدونید برای کسی که بخواد الان ps5 بخره و بخواد در سریع ترین زمان ممکن هم کنسولشو هک کنه؟
4 دوست من دنبال خرید ps5 هست و ps4 هم قبلا داشته الان از بین سه روش اکانت هکی و اشتراکای خود سونی و هک کردن کنسول(که البته خودتون هم گفتید که فعلا به شدت ناقصه و هنوز جای کار داره) اگر جای من بودید کدوم روشو بهش توصیه میکردید فعلا برای ارزون بازی کردن

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: esi overlord
اوکی اکثر حرفا رو فهمیدم در کل میگید که فعلا باید صبر کرد و هک PS5 هنوز کامل نشده علی رغم اینکه پیشرفت های زیادی داشته و در نهایت هم کامل میشه یه چند تا سوال کوچیک دارم فقط
1 این BDjb چیه دقیقا و من حس میکنم اصلا خوشتون نمیاد ازش مگه یه دیسک نیست که برای هک باید بزاریش داخل درایو بلوری ps5 خیلی هم چیز بد و سختی نیست اگر اشتباه نکنم
2 الان ps5 با هک اخرین فریموراش که ناقص هم هستن اخرین فریموری که با همین bdjb بشه هکش کرد چه فریموریه؟ و حدودا چند درصد بازیای ps4 و ps5 فعلا نسبتا ادمیزادی روی این مدل هک و ورژن فریمور قابل اجران؟
3 بالاخره دوست عزیز غیر از هک شدن یا نشدن کنسول موقع خرید کنسول جدید باید به نکاتی توجه داشت مثل ریجن و دیسک خور بودن یا نبودن( این مورد حتی برای هک کردنم مهمه چون انگار مدلای دیجیتال درست درمون هک نمیشن) و کیفیت ساخت و جنس بدنه مات یا براق شما با توجه به تجربیات خودتون چه فاکتور هایی رو مهم و در اولویت میدونید برای کسی که بخواد الان ps5 بخره و بخواد در سریع ترین زمان ممکن هم کنسولشو هک کنه؟
4 دوست من دنبال خرید ps5 هست و ps4 هم قبلا داشته الان از بین سه روش اکانت هکی و اشتراکای خود سونی و هک کردن کنسول(که البته خودتون هم گفتید که فعلا به شدت ناقصه و هنوز جای کار داره) اگر جای من بودید کدوم روشو بهش توصیه میکردید فعلا برای ارزون بازی کردن
بیشتر...
ببین مهم انتخاب من و امثالش نیست هر کسی منطق , جایگاه و شرایط خودشو داره بطور مثال تو نسلای قبل مثلا زمان PS3 تو یک مقطع زمانی ک دانگل true blue اومده بود عده ای رفتن جلوتر خریدن برای اجرای بیشتر بازیایی ک فریمور بالاتر میخواست , خب مقداری بعدش ب یکباره هک کامل کاستوم فریمور اومدو بساط دانگل جمع شد چون همه کار راحتو ترجیح میدن پس استفاده از دانگل دیگه شد وسیله اضافه مگر اینکه مجبور باشی...(یکجورایی مثل شرایط فعلی و روش استفاده از bdjb در خصوص فریمورای 6 تا 7.61)
حتی نسل قبل با وجود کرنل اکسپلویتو وبکیت و در اوایل با kernel panic مواجه میشدیم ک در حال حاضر این موارد خیلی خیلی بهتر شدن دیگه استفاده از فلش حاوی هکو چه میدونم دیسکو خیلیا قبول نداارن چون با وجود چن ایتم ب نظر کم,میشه پروسه زیادی,چرا که زمانیکه وبکیت هست و اگر برای خود فریمور 6 و 7.61 حتی فریمورای بالاترم بعدا ردیف بشه دیگه نیازی ب موارد اضافی(استفاده از دیسک حاوی هک )هم نیس و شرایط بهترم میشه ...
در نتیجه ب خاطر همین ترجیحا اصرارم از طریق وبکیته چون طبیعتا مراحل هکو راحت تر از استفاده دیسکم انجام میده...

و اما وقتی دیگه نباشه , bdjb هم بد نیس حتی ویرایش کردم پست قبلمو ک مدلای دیگه (اسلیم یا دیجیتال) از جمله همین فتم اگر بالای 7.61 باازم گیرت بیاد با همین روش و طبق اخبار اخر هک ک یکیش ytjb عه و حتی kex در رابطه با bdjb از فلو تا فریمور 12 در اینده نزدیک ب نظر تو انتخاب اخر و ب اجبار ارزش خرید خواهد داشت. اماا همونطور ک خدمتت عرض کردم و با توجه ب شرایط بعیدم هست ک کنسول زیر فریمور 6 تا 7.61 حتی بالاترم باشه..
برای مدل دیجیتال(خیر زیر فریمور 6 اگر یادم باشه و اشتباه نکرده باشم برای دیجیتالم شرایطش مثل همون کنسول استاندارده میتونی از وبکیت براحتی استفاده کنی منتهای مراتب باااید باشه ک بتونی بخری!!)

• Like
Reactions: satellitedvb
ببین مهم انتخاب من و امثالش نیست هر کسی منطق , جایگاه و شرایط خودشو داره بطور مثال تو نسلای قبل مثلا زمان PS3 تو یک مقطع زمانی ک دانگل true blue اومده بود عده ای رفتن جلوتر خریدن برای اجرای بیشتر بازیایی ک فریمور بالاتر میخواست , خب مقداری بعدش ب یکباره هک کامل کاستوم فریمور اومدو بساط دانگل جمع شد چون همه کار راحتو ترجیح میدن پس استفاده از دانگل دیگه شد وسیله اضافه مگر اینکه مجبور باشی...(یکجورایی مثل شرایط فعلی و روش استفاده از bdjb در خصوص فریمورای 6 تا 7.61)
حتی نسل قبل با وجود کرنل اکسپلویتو وبکیت و در اوایل با kernel panic مواجه میشدیم ک در حال حاضر این موارد خیلی خیلی بهتر شدن دیگه استفاده از فلش حاوی هکو چه میدونم دیسکو خیلیا قبول نداارن چون با وجود چن ایتم ب نظر کم,میشه پروسه زیادی,چرا که زمانیکه وبکیت هست و اگر برای خود فریمور 6 و 7.61 حتی فریمورای بالاترم بعدا ردیف بشه دیگه نیازی ب موارد اضافی(استفاده از دیسک حاوی هک )هم نیس و شرایط بهترم میشه ...
در نتیجه ب خاطر همین ترجیحا اصرارم از طریق وبکیته چون طبیعتا مراحل هکو راحت تر از استفاده دیسکم انجام میده...

و اما وقتی دیگه نباشه , bdjb هم بد نیس حتی ویرایش کردم پست قبلمو ک مدلای دیگه (اسلیم یا دیجیتال) از جمله همین فتم اگر بالای 7.61 باازم گیرت بیاد با همین روش و طبق اخبار اخر هک ک یکیش ytjb عه و حتی kex در رابطه با bdjb از فلو تا فریمور 12 در اینده نزدیک ب نظر تو انتخاب اخر و ب اجبار ارزش خرید خواهد داشت. اماا همونطور ک خدمتت عرض کردم و با توجه ب شرایط بعیدم هست ک کنسول زیر فریمور 6 تا 7.61 حتی بالاترم باشه..
برای مدل دیجیتال(خیر زیر فریمور 6 اگر یادم باشه و اشتباه نکرده باشم برای دیجیتالم شرایطش مثل همون کنسول استاندارده میتونی از وبکیت براحتی استفاده کنی منتهای مراتب باااید باشه ک بتونی بخری!!)
رضا جان سلام.یه سوال،
چرا تاکیدت روی کنسولهای زیر فرمویر ۶ هست؟من خودم الان چند ساله کنسول فت دیجیتال با فرمویر ۴.۰۳ دارم ولی با ابن روشهای هک جدید دارم هوایی میشم آپدیت کنم یا نه....🤔🤔
چون الان بازیهای با ورژن بالاتر خیلیهاشون رو نمیتونن پورت کنن به این ورژنهای پایین...
الان فقط بازی last ۱ را دارم بازی میکنم بصورت هکی ولی بفیه بازی ها هنوز بکپورت نشون و با etahen بنظر قابلیت اجرا ندارن.ممنون از توضیحات کاملت

رضا جان سلام.یه سوال،
چرا تاکیدت روی کنسولهای زیر فرمویر ۶ هست؟من خودم الان چند ساله کنسول فت دیجیتال با فرمویر ۴.۰۳ دارم ولی با ابن روشهای هک جدید دارم هوایی میشم آپدیت کنم یا نه....🤔🤔
چون الان بازیهای با ورژن بالاتر خیلیهاشون رو نمیتونن پورت کنن به این ورژنهای پایین...
الان فقط بازی last ۱ را دارم بازی میکنم بصورت هکی ولی بفیه بازی ها هنوز بکپورت نشون و با etahen بنظر قابلیت اجرا ندارن.ممنون از توضیحات کاملت
درود
ب خاطر وجود و دسترسی وبکیت + hypervisor exploit , تاکید اسپکتر و flat-zمبنی بر اینده و امکان یک هک کامل برای این فریمورا
در اصل بنده با توجه ب صحبت هکرهای نامی و مهمی ک اسم بردم فرض رو بر این میزارم ک اگر در اینده با توجه ب فریمورهای مهمی ک ازش اسم بردن و امکانی ک این فریمورا هر چن محدود دارن شاید راهکاری روشی روو کنن ک بعدا با اپدیت کردن پشیمون بشین...ب هر حال هیچ گارانتی هم وجود نداره و شاید اصلا اتفاقی ام نیوفته
اما ب اینم توجه کن
وقتی یک هک فعلا اونقد کامل نیس ک بتونی هر چیزی رو روش اجرا کنی و خصوصا اگر از قبل کنسول نسل گذشته رو داشته باشی اونم بصورت جیلبریک,چرا عجله کنی...ب خاطر اجرای بازیهای PS4 رو PS5 اونم با کیفیت بهتر!!!
میشه ب من بگی کدوم عنوان مهم از بازیای در خصوص PS5 پورت شدن برای فریمورای مثلا تا 7.61...
خواهش میکنم
ولی ب نظرم عجله نکن اگر کنسولت رو این فریموراس...

آخرین ویرایش:
سلام و عرض ادب خدمت دوستان و تشکر از آقا رضا گل از اطلاع رسانی و آموزشهای که میزارید لطفا یه آموزش از اتصال کامپیوتر به ps5 برای انتقال فایلهای هک با زبان فارسی برای ما بزارید . در ضمن دوستانی که بعضی مطالب را بصورت کپی پیس در این تایپک میزارند لطفا یه توضیح هم زیرش بنویسند . لطفا دوستانی که این کار کپیخور شدن ps5 انجام دادن تجربه خودشون از پایداری و ثبات هک و مشکلات احتمالیش بگن تا دیگران هم استفاده کنند

توجه !!!!

دوستان صبر کنن عجله نکنن تا همه تست کنن فعلا فقط محض اطلاع میزارم صورت کلی کارو بدونید ، حالا خوده رضا جان هم قطعا میاد یه اموزش جامع و کامل تصویری میزاری احتمالا پس فعلا انجام ندید خیلی زود اموزشای ویدیویی بیاد .

اموزش هک Y2JB

GitHub - Gezine/Y2JB: Y2JB is userland code execution using PS5 Youtube app

تاورژن ۱۰.۰۱
At least 4.03 firmware PS5

Requirement==موارد لازم

مهم تر از همه بکاپ از کل کنسولتون(PS5)

فلش حداکثر ۸ گیگ -شاید ۴ گیگ هم کافی باشه

SETUP==مراحل نصب

قطعا باید کنسولتون رو به شبکه متصل کنید ترجیحا وای فای(اگه کسی تجربه ای داره بگه ادیت کنم مثلا کابل لن)

دی ان اس شبکتون رو روی 127.0.0.2 تنظیم کنید

اموزش:

برای کنسول جیلبریک نشده!

فایل بکاپ و از ریلیز سایت زیر دانلود کنید

https://github.com/Gezine/Y2JB/releases/download/Y2JB-1.1/Y2JB_backup_1.1.zip

(لینک مستقیمه)

فایل بکاپ و از طریق اموزش زیر روی فلشتون بریزید

(و اینم بگم این فایل مثکه دیتای بکاپ هست و کلا ریست فکتوری میکنه PS5 رو!!)

فلشتون رو فرمت کنید فرمت باید روی Fat32 باشه!با سیستم انجام شه

لینک ریلیز بکاپی که گذاشتم رو دانلود کنید و با تموم محتویات ترجیحا اسم فلشتونم PS5 بزارید زیاد مهم نیس ولی بدم نیی!

مراحل ریستور ==RESTORE بکاپ روی ps5

وارد ستینگ کنسول بشید

بخش system

وارد بخش system software بشید و Backup and restore رو انتخاب کنید

گزینه ی Restore your Ps5 رو بزنید

گزینه ی restore رو بزنید و yes رو انتخاب کنید
(عکساشم میزارم)

کنسولتون ریستارت میشه و بکاپی که روی فلش بوده بازنشانی به کنسولتون میشه(فرمت هم میشه)

Go to Settings>System

Select System Software > Back Up and Restore > Restore Your PS5.

Select Restore > Yes.
سلام
دستگاه من اسلیمه درایوش هم اکتیوه
اگه بکاپ بگیرم و بعد ریستور همین بکاپ درایوش همچنان اکتیو میمونه؟

• Love
Reactions: esi overlord

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or