اموزش هک برای کنسول PS5

سلام دوستان وقتتون بخیر. یه کنسول 7.61 دیسک خور جیلبریک نشده گیرم اومده. آیا این کنسول تموم قابلیت های یک عدد PS4 جیلبریک شده رو داره؟
میخوام ببینم اگر اینو بخرم میتونم کنسول PS4 جیلبریک شدمو رد کنم بره یا نه؟
آیا همه بازیای PS4 و اپ ها مثل PS4Trainer و غیره روی 7.61 میان و کار میکنن؟
لطفا راهنمایی بفرمایید.

سلام دوستان وقتتون بخیر. یه کنسول 7.61 دیسک خور جیلبریک نشده گیرم اومده. آیا این کنسول تموم قابلیت های یک عدد PS4 جیلبریک شده رو داره؟
لطفا راهنمایی بفرمایید.
بله کاملا

• Like
Reactions: Persia Tech
لطفا راهنمایی بفرمایید.
همون نیست بهترشه چون با رزولوشن یا فریم بیشتر بازی هاش اجرا می کنه
به فرض بلاد بورن هم چیت هاش هست هم 1080 پی فول ثابت 60 فریم اجرا می شه البته پچ 120 فریم هم داره اما من نتونستم فعالش کنم گویا روی اتاهن جدید کار نمی کنه

• Like
Reactions: AVerg and rahavard
photo_2025-09-23_03-26-30.jpg سلام دوستان.برای این فریمور کپی خور درست و درمونی منتشر نشد؟
قرار بود کپیخور اختصاصی برا ورژن های زیر 3 بدن.درحالی که همه پیشرفت ها برای فریمور های بالاهست.
حتی بک پورت بازی ها هم برای فریمور های زیر 3 نمیاد.چندساله کنسول داره خاک میخوره.بنظرتون آپدیت کنم به فریمور های بالا؟

View attachment 393922سلام دوستان.برای این فریمور کپی خور درست و درمونی منتشر نشد؟
قرار بود کپیخور اختصاصی برا ورژن های زیر 3 بدن.درحالی که همه پیشرفت ها برای فریمور های بالاهست.
حتی بک پورت بازی ها هم برای فریمور های زیر 3 نمیاد.چندساله کنسول داره خاک میخوره.بنظرتون آپدیت کنم به فریمور های بالا؟
عرض ادب..
دوست عزیز شما حداقل طبق گفته هکر و ب قول خودت شرایط مناسبی برای یک هکه درستو درمون داری + وجود وبکیت (ک خوبی فریمورای زیر 6 هم ب همینه فقط باید صبر کنید,بنابراین توضیحو فرضیات دیگرانو فعلا بیخیال چون هیچکس از اینده خبری نداره و شرایطتت رو بر گفته هکر در نظر بگیر)

بعد بطور مثال و کلی , کدوم عناوین خوبی تا حالا اونم فعلا و در حال حاضر در خور شان کنسول PS5 ک 20 الی بیشتر یا کمتر عنوانم کاری نداریم(بقیه فقط نسخه ارتقا یافته نسل قبله) ک اومده و اونم برای فریمورای پایین بکپورت ب اصطلاح نشده ک باعث حسرت بشه...!
وگرنه اپدیت کردن کاری نداره بنابراین ب نظرم تا الان ک اینقدر منتظر شدین بازم صبور باشین خصوصا رفقایی ک رو اینطور فریمورا و زیر 6 هستن...در اخر بازم انتخابش با خودتونه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: hdr1
View attachment 393922سلام دوستان.برای این فریمور کپی خور درست و درمونی منتشر نشد؟
کلا بکوارد یا همون بکپورت بازی های این نسل خیلی سخت شده مخصوصا بالای 8 ها که تغییرات اساسی داشته
شما هم درسته خیلی بازی های خوب برای 7 تا 10 هست که بک نداره الباقی هم برای 5 شده برای 3 اوضاع خیلی خسته هست اون فریمور خیلی قابلیت ها از جمله رزولوشن 2k با vrr هم نداره
من نمی دونم هک کاملشم بیاد تا چه حد می تونه مفید باشه اما خیلی بعیده این قابلیت ها رو بتونن بهش اضافه کنن مگه بتونن کاستوم فریمورش بسازن چیزی شبیه ps3 اونم نسخه های قدیمیش تازه می شد که قطعا کار خیلی سختیه شایدم نشدنی حتی
اما هیچ چیز در هک بعید نیست ممکنه همین فردا همه چیز درست بشه ممکنه هیچ وقت نشه نمونه هاشم زیاده که دیگه نشده یا 15 سال بعد مشابه چیزی که در 360 شاهد هستیم اتفاق افتاده
تصمیم با خودتونه اما من پیشنهادم نمی کنم بالاتر از 6 هم برید اگر دستگاه دیسک خور نیست دیجیتاله که اصلا برید قید هک باید بزنید

• Like
Reactions: hdr1 and AVerg
سلام
آقا رضا الان از psn دموی کدوم بازیا امکان جیلبریک lua در اینده بهمون میده الان بگیرم نگهدارم و دیگه کنسول اپدیت نکنم
درود
ببینید کلا واسه نسل فعلی و هک PS5 از اول باگای عجیبو غریب کم پیدا نکردن اما هیچکدومم ب اون مقصد اصلی یعنی هک کامل تبدیل نشدن!!
از اون باگ mastercore که برای گیمای PS2 بود گرفته تا همین LUA و همین باگ عجیب اپ youtube ; ک اگر نخوام مثل بعضیا بگم اطلاعات زیاد دارمو دیگرانو با اماو اگر هی بهشون هرزگاهی گوشزد کنم ک گفتم این میشد یا اون میشد,تو حالت نرمالش همون سردرگمی و وجود باگای عجیبو غریبه ک ب نظر ادامه داره و از همه مهمتر کدومش ب نتیجه برسه رو فقط خدا میدونه!
حالا اینکه شما و امثال دیگرانم بخوان خودشونو درگیر اینا بکنن ب نظرم جز اعصاب خرد کردن چیز دیگری نداره
در نتیجه الان بطور مثال اگر شرایط هک فعلی رو نداری , چه ب شما بگن دیسکای بازیای تعریف شده در خصوص هک LUA گیر بیار ک سختم پیدا بشه یا مثلا همین باگ Gezine مربوط ب اپ یوتیوب ک فعلا اصلا مشخصم نیس نتیجش چی بخواد بشه حالا برو مثلا دنبال اپ باشو درگیر این مطالب بشین ب نظر منطقی نیس و تا راه حل ب قول معروف روال نیادو ب نتیجه مطلوب نرسه ب نظرم وقت تلف کردنه چون اینور ابزاری رو ک دارن اینا باهاش این پروسه هارو جلو میبرن خصوصا با این شرایط فعلی ما دسترسی بهش دشواره...اگرم اینجا این روشها رو میگیم صرفا و فعلا جهت اطلاع رسانیه...

توضیح باگ Gezine
PS5JB.jpg
1- در 4.03 تا 12.02 کار خواهد کرد (در حال حاضر فقط PS5)
2- اکسپلویت به طور کامل Full Auto انجام می شود
3- نیازی به دور زدن خطای PSN نداریم
4- او برای چند روز یا یک هفته مشغول است ، بنابراین از چه وقت صحبت نکنید

آخرین ویرایش:
سلام آقا رضا عرض ادب مجدد

من الان ps5 ورژن( 12.02.00 ) دارم اسلیم درایو دار لطفاً جواب میدید با این روش جدید کپی میشه و دیگه اپدیتش نکنم ؟
سلام اسلیم درایو دار درایو اکتیو شده ورژن 8.61 دارم هنوز براش خبری نیست از شما دیگه هیچی

فعلا تا ورژن 10 با دیسک های بازی کمیاب ژاپنی که به درد ما نمیخوره

سلام آقا رضا عرض ادب مجدد

من الان ps5 ورژن( 12.02.00 ) دارم اسلیم درایو دار لطفاً جواب میدید با این روش جدید کپی میشه و دیگه اپدیتش نکنم ؟
درود فراوان
ببین رفیق گرامی واقعا هیچی بعید و معلوم نیس ک اصلا شخصی بخواد با قاطعیت ب دیگری جواب بده..
چیزی ک هست اینا دولوپرن , نه اینکه متوجه نشن یا نتونن ولی ب نظرم یکی باس مثل اسلیرز یا اسپکتر منظور هکر باید بیاد اینو ببینه و نظره اخرو بده...بنابراین هنوز چیزی مشخص نیس..
ولی همونطور ک تو پستای قبلم اطلاع رسانی شد اگر ردیف بشه و طبق گفته خودشون از فریمور 4.03 تا 12.02 کار خواهد کرد بنابراین چیزی واسه از دست دادنم نیس لذا صبر کردن میتونه ارزششو داشته باشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or