roozbeh agha
کاربر سایت
درودالان ورژن ۶.۵ هم هکش اومد؟
منی که ورژن ۴.۵ هستم باید اپدیت کنم رو ۶.۵ یا ۵.۵ بعد مثل روال قبل هک کنم یا نه
بعد لینک هاست کش آفلاین جدید هست بزارید ؟
اسم یه چند تا بازی هم که رو هارد داخلی بدون لگ اجرا میشه هم بگید ممنون
دانلود میده ولی صفحات تبلیغاتی باز میکنه که باید ببندیدش. تا به مرحله لینکهای دانلود برسهاین سایتی که میگی که دانلود نمیده اصلا تمام تبلیغه..
درود . تو این جدولی که شما گذاشتید بیشتر باید کدوم قسمت مد نظره و مهمه وباید 100 درصد اکی بشه ؟
userland , kernal bug, progress
که هرکدوم اینا شامل نوشته های دیکه هستن ...
سایتایی که بازیای هک شده ps5 رو میزارن مثل dlspgame کلی بازی جدید با ورژن ۶ و ۷ گذاشتند برای دانلود. هکشون قطعی شده؟ آموزشش رو میشه بزارید . که از ۴.۵۱ بیایم بالا. الان هر بازی ای میخوام نصب کنم ارور نصب فریمور بالاتر میده
تا نسخه 7.61 جیلبریک شده و متود UMTX2 نیازمند دیسک بلوری نیست و نرم افزاریه
درود و ضمن تبریک مجدد سال جدیداقا رضا نوروز به شما تبریک میگم زحمت بکشید آموزش کامل کپی خور کردن ورژن 6.50 بزاره همراه با برنامه هاش و آموزش رایت کردن BD
البته اگه براتون مقدور هست![]()
سلام به این اکانت پیام بدین داره @karbar12جایی می شناسید دیسک هک بلوری ش داشته باشه؟
الان بلوری رایتر من از کجا بیارم![]()
دوست عزیز شما یک اشتباهی که مدام هم دارید تکرار می کنید اینکه می گید نیاز به بلوری RE هستدر وهله اول و دوم داشتن (بلوری BD-RE) ری رایت+ Blue ray Burner ک این بلوری مبلغ زیادی داره و فعلا برای ماها اینور پر دردسره لذا تا انجامش ب روی هاستها یا کوتاه بگم روش هک قبل باید منتظر موند
دوست گلدوست عزیز شما یک اشتباهی که مدام هم دارید تکرار می کنید اینکه می گید نیاز به بلوری RE هست
خیر اینطور نیست اون بابایی که داره با BD RE کار می کنه پیشنهادش این هست چون می گه هک وقتی اپدیت می شه می تونید راحت روش رایت کنید مجدد نیاز نیست یک بلوری دیگه استفاده کنید همین خودشم توضیح می ده حتی
هم BD-R هم BD-RE جفتشون ساپورت می شن لاقل توضیحات هک هم بخونید
GitHub - hammer-83/ps5-jar-loader: Remote JAR Loader for PS5, using BD-J vulnerability
درود . فعلا برای کنسول دیجیتال اجرا نمیشه و فقط باید دیسک خور باشد ! درسته !دوست گل
کجا من تکرار اشتباه داشتم
شما زود نتیجه نگیر اول با دقت ببین اگرم دیدی من متعجبم چرا درست متوجه نشدی!!
بنده عرض کردم یکبار اون بلوری شامل هک رو باید داشته باشن اونم واسه فریمورای 6 تا 7.61 ک هنوز ماجراش برا خود فریمورای 7 مشخص و قطعی ام نیس,یعنی از 5.50 ب بالا
و اگرم برای کسانیکه کنسول استاندارد دارن فرقی نمیکنه چه با بلوری محتوی هک و چه بدون بلوری مشروط بر فریمور تا 5.50(حالا ما یک یا دو جا تو پستها ی RE اونجا اضافه کردیم شد سلاطین غلط!!!)
بعد خودت داری جواب خودتو میدی re پس واسه زمانیکه اپدیت هک بیاد نیازه تا دوباره یک بلوری رو دست کاربر نمونه..اخه این کجااش اشتباهه منه
اگر میخوای ایرادی بگیری اشکالی نداره بگیر ولی یجوری توضیح بده لااقل دیگرانم متوجه بشن ک ما با اشتباهمون کلا گمراه کردیم..
عذر میخوام از بقیه ولی این دیگه میشه ایراد بنی اسرائیلی..
شما بازی اجرا میکنی خاموشیش زیاده یا کم ؟سلام دوستان
هک PS5 ورژن 6 تا 6.50 کامل اومده ( میشه بازی PS4 و PS5 اجرا کرد )
اول اینکه فقط فقط فت دیسک خور باید باشید ( اسلیم حتی دیسک خورش نمیشه چون دیسک کنسول نیاز به فعال شدن هست که در ورژن ۸ اجرا میشه )
تا این لحظه 7 تا 7.61 کامل نشده ولی میاد
برای هک نیاز به دیسک بلوری دارید که محتوای هک داخلش هست
من به همه پیشنهاد میدم که صبر کنید تا دیسک بلوری آفلاینش بیاد یعنی همه چی از دیسک اجرا بشه به دیوایس جدید نیاز نباشه ، در حال حاضر تا حدودی آفلاین هست ولی به wifi (مودمی که نت هم نداشته باشه نیازه ) مثل هات اسپات گوشی
اگرآفلاینش بیاد که حتما می آید ولی کمی باید صبر کنید .
ویدیویی که قرار دادم لینکش زیر هک کنسول خودم هست که ورژن 6 هستم
در صورت تمایل برای تهیه دیسک با ایدی تلگرام تماس بگیرید
karbar
Download -4764054443508733430.mp4
ببینید تو اوایل هک و همون روش قبل از umtx , umtx2درود . فعلا برای کنسول دیجیتال اجرا نمیشه و فقط باید دیسک خور باشد ! درسته !