امتیاز های STARFIELD

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• +98

رای‌ها: 10 2.8%
  • 95-98

رای‌ها: 42 11.6%
  • 92-94

رای‌ها: 124 34.3%
  • 90-91

رای‌ها: 90 24.9%
  • 87-89

رای‌ها: 71 19.7%
  • 84-86

رای‌ها: 19 5.3%
  • 83-

رای‌ها: 5 1.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    361
  • نظرسنجی بسته شده است .

Natural Killer

ناظم انجمن
1692284586133.jpeg

release date: September 6, 2023
Engine: Creation Engine 2
Platforms: Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Bethesda Game Studios
Genres: Action role-playing game

تاریخ و ساعت برداشته شدن امبارگوی نقد بازی

پنجشنبه ۳۱ آگوست (۹ شهریور)
ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت ایران

metacritic

Screenshot (2032).png
Screenshot (2031).png

opencritic

Screenshot (1908).png

Attachments

• 1693510278170.jpeg
    1693510278170.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 969
  • F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    798.3 KB · مشاهده: 429
آخرین ویرایش:
88 87 سونی خوبه ولی برای بازی درجه 2 سونی خوبه :D بازی درجه یک سونی ینی امثال تلو و گاد و آنچارتد اگه 87 بگیرن باید در استودیو تخته بشه :))
حالا به اسپایدر من بدبخت نگو "درجه دو" :D
بازی عالی ای هست ولی کسی نمیگه بهش شاهکار
اینم همینطوره فقط انتظار بیشتر بود بخاطر مدت ساختش

كرديت بازي كه قطعا ماله ماكروعه
مثله اينكه بگيم لست ماله ناتي داگه و سوني غلط ميكنه اعتباري بگيره
بتسدا فرست پارتي ماكروع
کاملا با نظر شما موافقم دوست عزیز کردیت بازی قطعا و حتما مال مایکروسافته
چون فکت هم اینو میگه و ناشر و مالک بازی کاملا مال مایکروسافته و این متا متعلق به مایکروسافته

گفتی گیم اسپات فقط مهمه و بقیه که تعریف کردن مهم نیستن؟منم گفتم بقیه هم آنچنان تعریف عجیب غریبی نکردن. اگه بازی 30 تا ده داشت و فقط یه گیم اسپات نمره بد داده بود حرف شما موضوعیت داشت نع الان
مغلطه آخوندی
صحبت از بخش rpg بازی بود نه متا.
گیم اسپات به بازی ای که میانگین ۸۸ داره نمره ۷ رو داده،توقع داری بقیه سایتها رو بیخیال شیم بچسبیم به نمره سایتی که پایینتر از میانگین نمره داده؟

بازی به مثبت ۹۰ نمی‌خورد اما با این متا قطعا فروش بالایی میکنه.
اسپایدرمن هم متا بالا 90 نمیگیره ولی قطعا تعداد جوایز بیشتری ازین بازی میگیره.
بالا ۹۰ هم بگیره نصف این بازی گوتی نمی‌بره عزیز واقع بین باش. اکشن نقش آفرینی تو گوتی از مابقی سبک ها فرسنگ ها سرتره.

مغلطه آخوندی
صحبت از بخش rpg بازی بود نه متا.
گیم اسپات به بازی ای که میانگین ۸۸ داره نمره ۷ رو داده،توقع داری بقیه سایتها رو بیخیال شیم بچسبیم به نمره سایتی که پایینتر از میانگین نمره داده؟
شما راجب بحث rpg که حرفی نزدی تو پستت. اون مسئله هم خودم بازی می‌کنم نظرمو میگم.

• Like
Reactions: Levi Ackerman
گفتی گیم اسپات فقط مهمه و بقیه که تعریف کردن مهم نیستن؟منم گفتم بقیه هم آنچنان تعریف عجیب غریبی نکردن. اگه بازی 30 تا ده داشت و فقط یه گیم اسپات نمره بد داده بود حرف شما موضوعیت داشت نع الان
از ۱۵ تا سایت نمره ۱۰ گرفته.
از ۳۲ تا سایت هم نمره ۹ به بالا.
دنبال چی هستی دیگه؟
اگر میخای بازی رو بخری که این ۴۷ تا نقد زیادتم هست. اگرم نمیخای بخری که مگه بیماری داری خودتو بقیه رو ترول میکنی؟

گوتی که میگفتن ایشون بود؟؟ :)) :)) چه یقه هایی که جر نخورد سر اینکه بگن این انحصاری مائه و همه افتخاراتش برا مایکرسافته:)) مبارکتون باشه خلاصه:دی
سر فال اوت ۴ هم از این هایپ های مسخره راه انداخته بودن دیگه همه فکر میکردن با بزرگترین بازی تاریخ طرفن ولی در نهایت یه بازی خوب تحویل گرفتن و نه چیزی بیشتر. اینم همون داستانه. مشکلی هم نداره قطعا این متا یعنی با بازی خیلی خوبی طرفیم :دی
بتسدا خیلی وقته حرف جدیدی برا زدن نداره و فرمولاش عقب مونس از جریان روز. تاد هاوارد هم همون بهتر که بازنشست کنه خودشو:دی
خب بساط گوتی هم مشخصه از الان بین بالدرزگیت و زلدا تخس میشه جوایز و من خودم ترجیح میدم بالدرزگیت برنده شه

اوکی گیم اسپات فاقد اعتبار. متای بازی حالا 95 عه که بقیه رو مورد نظر قرار بدیم؟ سونی پارسال 3 تا بازی داشت هر سه تاشون متاشون ازین بالاتر بود. فوربیدن وستی که ما همش میزنیم تو سرش ازین بهتر کار کرده :D
همینکه بازیایی مثل فوربیدن وست و پوکمون این امتیازا رو گرفتن خودش نشون میده متاکریتیک چقدر اعتبار داره

• Like
Reactions: Natural Killer
دیگه از این low تر وجود نداره که بگی اگه انحصاری سونی بود متا بالا ۹۰ میشد 😂😂 انگار نه انگار تا همین چند ساعت پیش مطمعن بودن زیر ۹۴ راه نداره 😁 اخر عاقبت پول باد اورده میشه این. به نظرم در کنار تاد هاوارد، فیل اسپنسر هم باید بکشه کنار

ولی کار زلدا برا گوتی خیلی سخته ها ...
.
.
عه با 7 میلیارد هزینه و 8 سال زحمت و اون همه هایپ و کد ندادن به یه سری از منتقدا از IGN و گیم اسپات 7 گرفته ؟! متای اولیش کمتر از رچت شده ؟!
ولی خب مهم نی باو از ردفال بیشتر شده
به امید گوتی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or