امتیاز های STARFIELD

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• +98

رای‌ها: 10 2.8%
  • 95-98

رای‌ها: 42 11.6%
  • 92-94

رای‌ها: 124 34.3%
  • 90-91

رای‌ها: 90 24.9%
  • 87-89

رای‌ها: 71 19.7%
  • 84-86

رای‌ها: 19 5.3%
  • 83-

رای‌ها: 5 1.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    361
  • نظرسنجی بسته شده است .

Natural Killer

ناظم انجمن
1692284586133.jpeg

release date: September 6, 2023
Engine: Creation Engine 2
Platforms: Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Bethesda Game Studios
Genres: Action role-playing game

تاریخ و ساعت برداشته شدن امبارگوی نقد بازی

پنجشنبه ۳۱ آگوست (۹ شهریور)
ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت ایران

metacritic

Screenshot (2032).png
Screenshot (2031).png

opencritic

Screenshot (1908).png

Attachments

• 1693510278170.jpeg
    1693510278170.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 969
  • F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    798.3 KB · مشاهده: 429
آخرین ویرایش:
هر چند نمرات اصلی اینجان
Xbox generation 99
Mond xbox 97
The xbox hub 90
Windows central 90
خوبیه کاد اینکه بعد فروشش به مایکرو نمراتش دیگه زرد نمیشه
اوکی گیم اسپات فاقد اعتبار. متای بازی حالا 95 عه که بقیه رو مورد نظر قرار بدیم؟ سونی پارسال 3 تا بازی داشت هر سه تاشون متاشون ازین بالاتر بود. فوربیدن وستی که ما همش میزنیم تو سرش ازین بهتر کار کرده :D
این بازی ممکنه در حد خودش خوب باشه کاری بهش نداره ولی فوربیدن وست اصلا نباید با هیچ بازی مقایسه شه گوریلا گیمز شاهکار گرافیکی هر سری ارائه میده این توهین به این استدیو بزرگ که همش در حقش اجحاف میشه

الان این جواب کامنت منه؟
گفتی گیم اسپات فقط مهمه و بقیه که تعریف کردن مهم نیستن؟منم گفتم بقیه هم آنچنان تعریف عجیب غریبی نکردن. اگه بازی 30 تا ده داشت و فقط یه گیم اسپات نمره بد داده بود حرف شما موضوعیت داشت نع الان

واقعا چطور بازی که متاش نزدیک 90 هست رو شکست در نظر میگیرید؟ :D حالا صبر کنید خودتون هم تجربه کنید
این بازی با این همیشه حاشیه به نظر من امتیازات خیلی خوبی گرفته
بیا خودمونو گول نزنیم :دی متایی که گرفته به هیچ عنوان بد نیست اما داریم در مورد بتسدایی حرف میزنیم که از فالوت 4 به اینور بازی نداده (تیم اصلی) وقتی این همه سال رو یه بازی کار میکنی انتظار عجیب غریب دارن ازت دیگه.

من فقط نقد Gameranx رو دیدم، بزرگترین مشکلی که داشت همون قضیه پوسیده بودن انجین بتسدا بود.
بازی پر لودینگه مثل بازیای قدیمش و میگه ضربه بزرگ به اکسپلوریشنش میزنه وقتی هر کار کوچکی انجام بدی یه صفحه لودینگ میاد جلوت.

ولی خب از شیپ بیلدینگ و گیمپلی تعریف میکرد، کوئست دیزاین و شخصیتا هم چیزایی که تا الان دیدم همه راضی بودن، که بنظرم مهم ترین بخش بازی هم همیناست.

کلا ۸۸_۷ بازی های ماکروسافت با ۸۸-۸۷ بازیهای سونی فرق داره
۸۰ به بالای سونی شاهکار حساب میشن ماله بقیه خاردار
88 87 سونی خوبه ولی برای بازی درجه 2 سونی خوبه :D بازی درجه یک سونی ینی امثال تلو و گاد و آنچارتد اگه 87 بگیرن باید در استودیو تخته بشه :))

مي خواستم بگم يه جوون مردي تاپيك امتيازات رو بزنه كه زده شد :دي
من ٩٢-٩٤ راي دادم
نظر خودم رو ٩٥ به بالاست منتهي بايد رايهاي منفي رو هم حساب كرد

در مورد بقيه بازيها هم نظر نميدم كه باعث بهم ريختگي فروم نشه :D
اين بازي نسل ٩ بنچمارك اين نسله
همون ويچر و رد دد نسل پيش

ما تو نخ ريت متا كريتيك نيستيم
جوايز اخر سال رو درو ميكنه اين بازي
چه پیشبینی های دقیقی کردی دوست عزیز با این متای زیر ۹۰ قطعا بنچمارک نسل ۹ که هیچ،یکی از بنچمارک های تاریخ هم میشه و رکوردهای جوایز الدن رینگ و لست ۲ و ویچر ۳ رو هم میزنه
به قول یه بنده خدایی این تازه شروع متاهای بالای ۹۰ و گوتی های پیاپی مایکروسافته 😬😬😬

واقعا هیچ حرفی برا زدن ندارم. قلبم شکست رسما :D هیچ وقت تو کابوسامم انتظار این متا رو نداشتم.
وقتی گیم اسپات و ign بهش ۷ دادن از نظر من بازی قطعا ارزشش در حد ۷ هست. چون دقیقا توی کل سالای گیمریم هرچی گیم اسپات داده، منم به همون اندازه از بازی خوشم اومده و یه جورایی نمرش با سلیقه ی من جوره...
خیلی حیف شد. خیلی...

مي خواستم بگم يه جوون مردي تاپيك امتيازات رو بزنه كه زده شد :دي
من ٩٢-٩٤ راي دادم
نظر خودم رو ٩٥ به بالاست منتهي بايد رايهاي منفي رو هم حساب كرد

در مورد بقيه بازيها هم نظر نميدم كه باعث بهم ريختگي فروم نشه :D
اين بازي نسل ٩ بنچمارك اين نسله
همون ويچر و رد دد نسل پيش

ما تو نخ ريت متا كريتيك نيستيم
جوايز اخر سال رو درو ميكنه اين بازي
چه پیشبینی های دقیقی کردی دوست عزیز با این متای زیر ۹۰ قطعا بنچمارک نسل ۹ که هیچ،یکی از بنچمارک های تاریخ هم میشه و رکوردهای جوایز الدن رینگ و لست ۲ و ویچر ۳ رو هم میزنه
به قول یه بنده خدایی این تازه شروع متاهای بالای ۹۰ و گوتی های پیاپی مایکروسافته 😬😬😬

بیا خودمونو گول نزنیم :D متایی که گرفته به هیچ عنوان بد نیست اما داریم در مورد بتسدایی حرف میزنیم که از فالوت 4 به اینور بازی نداده (تیم اصلی) وقتی این همه سال رو یه بازی کار میکنی انتظار عجیب غریب دارن ازت دیگه.

من فقط نقد Gameranx رو دیدم، بزرگترین مشکلی که داشت همون قضیه پوسیده بودن انجین بتسدا بود.
بازی پر لودینگه مثل بازیای قدیمش و میگه ضربه بزرگ به اکسپلوریشنش میزنه وقتی هر کار کوچکی انجام بدی یه صفحه لودینگ میاد جلوت.

ولی خب از شیپ بیلدینگ و گیمپلی تعریف میکرد، کوئست دیزاین و شخصیتا هم چیزایی که تا الان دیدم همه راضی بودن، که بنظرم مهم ترین بخش بازی هم همیناست.
نه بحث گول زدن نیست، چند روز پیشم گفتم توی یکی از پست ها، با توجه با مشکلات و حاشیه ها نمیشه و نباید انتظار عجیبی از استارفیلد داشت همینه ی بازی خوب از آب در بیاد برای من یکی کافیه :دی
با همه این مشکلاتی که نوشتی نزدیک 90 بودنش یعنی اونقدرا هم بد نیست دیگه که شکست در نظر گرفته بشه :دی

• Like
Reactions: majidred2011

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or