امتیاز های STARFIELD

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• +98

رای‌ها: 10 2.8%
  • 95-98

رای‌ها: 42 11.6%
  • 92-94

رای‌ها: 124 34.3%
  • 90-91

رای‌ها: 90 24.9%
  • 87-89

رای‌ها: 71 19.7%
  • 84-86

رای‌ها: 19 5.3%
  • 83-

رای‌ها: 5 1.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    361
  • نظرسنجی بسته شده است .

Natural Killer

ناظم انجمن
1692284586133.jpeg

release date: September 6, 2023
Engine: Creation Engine 2
Platforms: Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Bethesda Game Studios
Genres: Action role-playing game

تاریخ و ساعت برداشته شدن امبارگوی نقد بازی

پنجشنبه ۳۱ آگوست (۹ شهریور)
ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت ایران

metacritic

Screenshot (2032).png
Screenshot (2031).png

opencritic

Screenshot (1908).png

Attachments

• 1693510278170.jpeg
    1693510278170.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 969
  • F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    798.3 KB · مشاهده: 429
آخرین ویرایش:
پیش‌بینی من با توجه به اون چیزی که تا الان نشون دادن، به خصوص نمایش فوق‌العاده اخیر، متای 94-92 ـه و به نظرم احتمالش زیاده که این امتیاز رو کسب کنه. اما از روز اول معرفی این بازی، کلا 2تا سناریو براش متصور بودم:

1) Starfield، هم تو بحث امتیاز، تمجید منتقدین، فروش و کلاً کسب جوایز می‌ترکونه.

2) امتیازات بازی بالا میشه ولی نه در حد 90+ ولی در دراز مدت و با رفع نواقص و ایرادات از طرف Bethesda، تبدیل میشه به یکی از ماندگارترین و بهترین RPGهای تمام ادوار ویدیو گیم.

خلاصه اینکه گزینه Fail شدن در مورد این بازی 100% غیرممکنه و منظورم از Fail با توجه به استانداردهای BGS، متای زیر 85 ـه!!! دوستان با خیال راحت هایپ کنید و شک به دلتون راه ندید!

واسه دوستانی که آماده دارن میشن متااسکورشو ترول کنن: :D
1692303921376.png
----

باز یکی بیکار تر از اینا اومده عکس لیک شده 2 ماه پیشو پشت سر هم پست میکنه که بگه به من کد دادن، بعدم چرت و پرت مینویسه روش :)):
1692304058983.png

آخرین ویرایش:
دوتا پیشنهاد واسه استارترها:D

یکی اینکه واسه نظرسنجی که قرار میدین، حتما اون تیک رو فعال کنید که مشخص باشه کاربرها به کدام گزینه رای دادن

و دوم اینکه توی انتخاب گزینه ها یه مقدار دقت بیشتر خرج بشه:D
مثلا واسه این بازی بهتر میبود به این شکل قرار میدادین

+96
96 - 95
94 - 93
92 - 91
90 - 89
88 - 87
-87

پ.ن: فقط پیشنهاد بود، و نه دخالت:D

بازی از لحاظ گرافیکی جهش بزرگی نسبت به عناوین قبلی بتزدا داشته .ولی مهم ترین تغییر وجود رومنسه :)) ولی متاسفانه انگار بعد از مخ زنی وارد اتاق ویژه می شی ولی در بسته میشه و شما چیزی نمی بینی .آخه نامردا چاپلوسی و شیرین زبونی طبق ویژگی ها کارکتر (حالا کشف کردن این که کارکتر از چه چیزی خوشش می یاد این هم زمان خودشو می خواد مگر نه با یک جمله اشتباه باید به سیو قبلی رو بیاری ) رو گیمر ها انجام بدن ولی هیچی نبینن یکم از سازندگان ویچر یاد بگیرید و به تلاش های گیمر ها اهمیت بدید.

بازی از لحاظ گرافیکی جهش بزرگی نسبت به عناوین قبلی بتزدا داشته .ولی مهم ترین تغییر وجود رومنسه :)) ولی متاسفانه انگار بعد از مخ زنی وارد اتاق ویژه می شی ولی در بسته میشه و شما چیزی نمی بینی .آخه نامردا چاپلوسی و شیرین زبونی طبق ویژگی ها کارکتر (حالا کشف کردن این که کارکتر از چه چیزی خوشش می یاد این هم زمان خودشو می خواد مگر نه با یک جمله اشتباه باید به سیو قبلی رو بیاری ) رو گیمر ها انجام بدن ولی هیچی نبینن یکم از سازندگان ویچر یاد بگیرید و به تلاش های گیمر ها اهمیت بدید.
از قدیم این ضدحال بوده من یادمه اولین بار Fallout 3 رفتم تو شهر مگاتان با اون پول کمی که داشتم رفتم تو اون بار بالای شهر به اون دختره پول دادم بعد صفحه سیاه شد ضدحال شدید خوردم :))

این به نظرت منطقیه یا نه؟ به نظر من کاملا منطقیه که اگر بازی پر از سیاره پوچ و خالی باشه و بابت این مسئله به بازی انتقاد بشه. اینکه منطق چی میگه هم بحث دیگه ایه من تو بازی دنبال منطق نیستم و دوست دارم لذت ببرم. شخصا کمیت رو به کیفیت ترجیح میدم و دوست دارم اکتشافاتم تو همچین بازی ای rewarding باشه و هیجان زده ام کنه تا اینکه با خودم بگم خوب اینجا هم که هیچی نبود منطقیه.
هر کس سلیقه ای داره شخصا امیدوارم اینطور نباشه.
همون‌طور که گفتی، این قضیه یه ذره سلیقه‌ای هست و اگه هیچ پاداش و تشویقی هم در کار نباشه، من باز مشکلی باهاش ندارم. :دی یعنی اصل پاداش برای من همینه که هر سیاره رو بررسی کنم و ببینم چه شکلیه و چه ویژگی‌هایی داره. :دی
ولی احتمالاً یه سری مزایا هم بابت گشت و گذار توی سیارات خالی وجود داشته باشه. مثلاً بعد از بررسی فلان تعداد سیاره، یه سلاح یا پوشش جدید آزاد بشه یا حتی یه مأموریت فرعی خاص باشه که بعد از دیدن چند صد تا سیاره بهمون داده بشه.
اگه اشتباه نکنم، یه چیزی تو این مایه‌ها هم گفته بودن که می‌شه توی این سیارات دنبال مواد و منابع مختلف رفت که به درد کارهای متنوعی می‌خورن. یعنی احتمالاً بشه بازی رو فقط با تمرکز روی محیط‌های اصلی و بدون گشت و گذار توی این همه سیاره هم تموم کرد، ولی کسی که دیگه خیلی ذوب شده باشه و بخواد سراغ همه چیز بره، با کمک همین سیارات خالی از سکنه می‌تونه به آیتم‌های خاصی برسه که بقیه بهشون دسترسی ندارن. :دی

آقا خدایی چرا باید به خالی بودن یه تعداد سیاره یا زیاد بودنشون گیر بدن؟ من اون حس اکتشاف و کنجکاوی واسه دیدن سیاره های جدید واسم کافیه. قرار نیست که توی یه سیاره دور افتاده یهو یه هندی ظاهر شه بهت کوئست بده که :D

از قدیم این ضدحال بوده من یادمه اولین بار Fallout 3 رفتم تو شهر مگاتان با اون پول کمی که داشتم رفتم تو اون بار بالای شهر به اون دختره پول دادم بعد صفحه سیاه شد ضدحال شدید خوردم :))
تو فال اوت سه چنین چیزی بوده!!! تو چهارش من این همه چاپلوسیPiper کردم و اون نمی دونم دیلالوگی که با یه کارکتر خیلی مچ میشی فعال میشه رو گفت ولی هیچ اتفاقی نیوفتاد. از اسکایریمم که اون زن خون آشام که تو بسته الحاقیش بود(serana) که نگم بردمش که باهاش تو اون معبد معروف مزدوج بشم گفت فعلا نمی دونم (ردم کرد). بشکنه این دست که نمک نداشت حیف که اون داستان Dawnguard رو اونطوری تموم کردم و دیگه نمی شد برگشت مگر نه سرنوشت دنیا .......

• Like
Reactions: avannn
این بازی تنها نگرانیش نکات فنی و باگ هاش هست. حس میکنم به این خاطر ۸۵ تا ۹۰ بشه متا
رفیق مدیر Xbox Studios چند وقت قبل گفته بود که این بازی بهینه ترین بازی بتزدا در زمان عرضه هست.البته این ها دروغ و خالی بندی زیاد می گویند ولی چون بازی رو دو هفته قبل در اختیار منتقدها گذاشتند می شود امیدوار بود که حداقل از این نظر مثل بازی های قبلی استودیو باشد.

آقا خدایی چرا باید به خالی بودن یه تعداد سیاره یا زیاد بودنشون گیر بدن؟ من اون حس اکتشاف و کنجکاوی واسه دیدن سیاره های جدید واسم کافیه. قرار نیست که توی یه سیاره دور افتاده یهو یه هندی ظاهر شه بهت کوئست بده که :D
این بحث کنسول وارز باعث میشه منتقدی که بخاد نمره پایین بده، دنبال هرچیزی هرچند مسخره و غیرمنطقی بگرده و به همون بهانه نمره کم کنه.
مایکروسافت هم که سالهاست برای این دست از منتقدین ایزی تارگت بوده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or