امتیاز های STARFIELD

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• +98

رای‌ها: 10 2.8%
  • 95-98

رای‌ها: 42 11.6%
  • 92-94

رای‌ها: 124 34.3%
  • 90-91

رای‌ها: 90 24.9%
  • 87-89

رای‌ها: 71 19.7%
  • 84-86

رای‌ها: 19 5.3%
  • 83-

رای‌ها: 5 1.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    361
  • نظرسنجی بسته شده است .

Natural Killer

ناظم انجمن
1692284586133.jpeg

release date: September 6, 2023
Engine: Creation Engine 2
Platforms: Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Bethesda Game Studios
Genres: Action role-playing game

تاریخ و ساعت برداشته شدن امبارگوی نقد بازی

پنجشنبه ۳۱ آگوست (۹ شهریور)
ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت ایران

metacritic

Screenshot (2032).png
Screenshot (2031).png

opencritic

Screenshot (1908).png

Attachments

• 1693510278170.jpeg
    1693510278170.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 969
  • F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    798.3 KB · مشاهده: 429
آخرین ویرایش:
همه اینایی که گفتید اوکی.
مهم میدونید چیه؟ استارفیلد فردا میاد 😍
و این میره تا ۱۰ سال بعد تا بازی شبیهش ساخته بشه اون‌ موقع معلوم نیست این جمع کجاییم اصلا دیگه بازی میکنیم یا نه! فردا روز بزرگیه.

همه اینایی که گفتید اوکی.
مهم میدونید چیه؟ استارفیلد فردا میاد 😍
و این میره تا ۱۰ سال بعد تا بازی شبیهش ساخته بشه اون‌ موقع معلوم نیست این جمع کجاییم اصلا دیگه بازی میکنیم یا نه! فردا روز بزرگیه.
البته برا پول دارا فردا میاد :D واسه من و خیلیا هفته دیگه میاد.

رفقا منتقد حرفه ای ممکن هست ۵ بدهد اون هم با دلیل و منطق،ولی این متنی که من از سایت RPS می گذارم مشخصا نه حرفه ای هست و نه منطقی.

You may have heard a little game called Starfield is coming out soon, and that its review embargo is due to lift later this week
You may have heard of a thing called sarcasm?

رفیق هر کدوم حداقل 200 ساعت گیم پلی دارند،من خودم روزی نهایتا 2 ساعت بتوانم بازی بکنم.یعنی همین Starfield برای 3 ماه جواب هست.
هردوشون خیلی خوب به نظر می‌رسن ولی من که خیلی با سبک فضایی حال نمیکنم احتمالا سمت استارفیلد نرم. ولی خب رو گیمپس است امتحانش ضرر نداره :D

• Like
Reactions: Philip Marlowe
You may have heard of a thing called sarcasm?
البته شما گویا در جریان مطالب این سایت نیستید،شاید هم این مطالب همگی Sarcasm هستند؟!
Bethesda could have shown us anything with Starfield and they chose grey rocks again

Starfield's new live action trailer probably inspires more emotion than the entire game will

Starfield's opening is a lot of shades of literal grey

این همه هیت قبل از منتشر شدن نقدها واقعا عجیب هست،فقط هم همین سایت نیست.جاهای دیگر مثل Game Rant و PC Gamer هم مطالبی همین مدلی کار کردند.تازه این فقط سایت های مطرح هستند وگرنه جایی مثل توییتر که اوضاع فاجعه هست.البته باز هم به نظر بنده این بازی راحت متای بالای ۹۰ کسب می کند چون اینقدر عظیم هست که نمرات ۱۰ و نزدیک به ۱۰ زیادی کسب کند.ولی بحث چیز دیگری هست.

به هیچ کسی نمیخواد کد بدن - یک کد بدن codex بسه تمام . =)) من متا کرتیک رو کلا بستم - بعد از بازی مس افکت اندرو مدا که برام خراب شد به خاطر نمره ریویو ( هرچند بعدا بازی کردم و لذت بردم و هنوز دارم بازی میکنم ) که خنده داره واقعا الان که دارم فکر میکنم ذره ای اهمیت نمیدم به ناقد و نقد و متا و ... من خودم 30 سال بازیبازم برم بشینم ریویو مسخرهgamespot و یورو گیمر و .... بخونم طرف 5 تا بازی بازیکرده اومده نشسته ناقد شده برامون . بیخیال ریویو و نمره و .... من حتی همینجا هم نمره ندادم بازی رو بازی کنید و اگر طرفدار نقش آفرینی بتسدایی هستید ( که خیلی ها هستن) و خودتون میدونید که از نقش آفرینی بتسدایی چی میخواید اونایی که زیاد الدر و فالوت بازی کردنه اند متوجه میشن چی میگم بشینید و بازی کنید و همه چیز رو فراموش کنید .

البته شما گویا در جریان مطالب این سایت نیستید،شاید هم این مطالب همگی Sarcasm هستند؟!
Bethesda could have shown us anything with Starfield and they chose grey rocks again

Starfield's new live action trailer probably inspires more emotion than the entire game will

Starfield's opening is a lot of shades of literal grey

این همه هیت قبل از منتشر شدن نقدها واقعا عجیب هست،فقط هم همین سایت نیست.جاهای دیگر مثل Game Rant و PC Gamer هم مطالبی همین مدلی کار کردند.تازه این فقط سایت های مطرح هستند وگرنه جایی مثل توییتر که اوضاع فاجعه هست.البته باز هم به نظر بنده این بازی راحت متای بالای ۹۰ کسب می کند چون اینقدر عظیم هست که نمرات ۱۰ و نزدیک به ۱۰ زیادی کسب کند.ولی بحث چیز دیگری هست.
باشه ولی اون جمله ای که گذاشتی مشخصا کنایه بود!

• Like
Reactions: Empyrium
کسایی که میان این تاپیک دنبال امتیاز و متا هستند وگرنه میرفتن تاپیک بازی!
اینکه کسی متا و امتیاز واسش مهم نیست و میاد اینجا و پست میده خیلی عجیبه.
اینجا تاپیک فقرا هست
پولدارایی که پیش خرید کردن برن همون تاپیک اصلی جونشون :D

اين مهم نبودن متا هم ازون حرفاى عجيبه واقعا.
حالا درسته شايد از هر ١٠ منتقد ٢ نفر آدم نخاله پيدا بشن و نمره پرت بدن ولى به طور كلى ميانگين نمرات واقعا مشخص كننده سطح كيفيت بازى ها هست مگر در موارد خيلى خاص.
حالا اينكه يه عنوانى بد باشه و در عين بد بودن بهش علاقه داشته باشى بحثش جداس و ازين علاقمندى ها در ابعاد ديگه زندگى هم وجود داره :D

اين مهم نبودن متا هم ازون حرفاى عجيبه واقعا.
حالا درسته شايد از هر ١٠ منتقد ٢ نفر آدم نخاله پيدا بشن و نمره پرت بدن ولى به طور كلى ميانگين نمرات واقعا مشخص كننده سطح كيفيت بازى ها هست مگر در موارد خيلى خاص.
حالا اينكه يه عنوانى بد باشه و در عين بد بودن بهش علاقه داشته باشى بحثش جداس و ازين علاقمندى ها در ابعاد ديگه زندگى هم وجود داره
مهم نبودن متا مثل مهم نبودن گرافیکه. کسی از گرافیک بالا بدش نمیاد. اینجا هم کسی از متای بالا بدش نمیاد ولی در مقابل اولویت اصلی یعنی خوب بودن بازی مهم نیست.
مثالهای زیادی میشه برای بازی خوب و متای نچندان بالا اورد. برای من خیلی بازیها این شرایط رو دارن مثلا مدمکس یا سوپرالند. سوپرالند متای 85 داره ولی برای من از خیلی بازیهای با متای بالای 90 بهتره و در یک کلام از نظر من شاهکاره.
خلاصه قضیه متا مهم نیست معنیش اینه که مهم اینه که خود بازی حال بده حالا متا اگر خوب شد که گیلاس روی کیکه.
مورد بعدی کسانی که میگن متا مهم نیست اکثرا منظورشون اینه که کمتر حرص بخورید. حالا اگر کسی دوست داره حرص بخوره میل خودشه ولی یه توصیه کوچیک به حرص نخوردن هرچند فایده ای هم نداشته باشه موردی نداره.

هرچند استارفیلد رو هیچوقت قرار نیست بازی کنم چون حوصله و وقت بازی های rpg رو ندارم و اصلا مغزمم نمیکشه :D ولی امیدوارم این بازی متای خیلی بالایی بگیره و خیلی خوب هم بفروشه تا شاید باعث بشه سونی یه تکونی به خودش بده و دست از سر آشغالای لایوسرویس برداره و یه دسته صفحه ips دار ۲۰۰ دلاری یا ایرپاد گرون تر از اپل! نخواد بکنه تو پاچه ملت یا سرویس اشتراکیش که تقریبا هیچ بازی جدیدی نداره گرون نکنه

کاربری که در توییتر با واکنش به تصاویری از Starfield، به گرافیک این عنوان انتقاد می‌کرد، متوجه شد در حقیقت تصاویر واقعی مریخ از سوی ناسا را زیر نظر داشته است.
این شخص در پاسخ به تصاویری از مریخ که توسط ناسا ثبت شده و اشتباهاً به Starfield نسبت داده شده بودند، متذکر شد که تصاویر باکیفیت به نظر نمی‌رسند و بهتر است منتظر نسخۀ نهایی بازی باشیم. طولی نکشید که این موضوع در ردیت و سایر رسانه‌ها به اشتراک گذاشته شد و احتمالاً به یک میم نیز تبدیل خواهد شد.
در حال حاضر، شاهد پست‌های عجیبی پیرامون Starfield هستیم. برخی به عدم توانایی فرود آمدن در برخی سیاره‌ها انتقاد کرده‌اند که در حقیقت از گاز تشکیل شده‌اند. عده‌ای نیز عدم اهدای کد نقد و بررسی به برخی وبسایت‌های مطرح را هدف قرار داده‌اند. در حقیقت، Starfield به نقل مجلس ترول‌ها و جنگ‌جویان کنسولی تبدیل شده که تاسف‌بار است.
.............................................................................................
ولی دوستان فراموش نکنید که هنر همیشه پیروز است.این نقد های حقیرانه هاگوارت لگسی را کسی 10 سال دیگر به یاد ندارد ولی همین بازی تا ابد در دل طرفداران دنیای هری پاتر خواهد بود. برای starfield هم همین طور خواهد بود.

والا برای من مهم نیست ولی اشکال هم نداره صحبت کنیم دربارش . عجیب نیست این همه 500 صفحه بحث شده حالا بگیم هم متا مهم نیست یا هرچیزی . من چند سال نموندم منتظر بازی بعدی تاد که بیام بخاطر متا کرتیک و ریویو بامبینگ بازی نکنم. یک دوستی گفت منظورش اینه کمتر حرص بخورن دوستان بحث اینه بعد دو تاپیک هم هست یکی نمره یکی خود بازی من حقیقتا قاطیشون کردم بحث ها رو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or