امتیاز های STARFIELD

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• +98

رای‌ها: 10 2.8%
  • 95-98

رای‌ها: 42 11.6%
  • 92-94

رای‌ها: 124 34.3%
  • 90-91

رای‌ها: 90 24.9%
  • 87-89

رای‌ها: 71 19.7%
  • 84-86

رای‌ها: 19 5.3%
  • 83-

رای‌ها: 5 1.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    361
  • نظرسنجی بسته شده است .

Natural Killer

ناظم انجمن
1692284586133.jpeg

release date: September 6, 2023
Engine: Creation Engine 2
Platforms: Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Bethesda Game Studios
Genres: Action role-playing game

تاریخ و ساعت برداشته شدن امبارگوی نقد بازی

پنجشنبه ۳۱ آگوست (۹ شهریور)
ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت ایران

metacritic

Screenshot (2032).png
Screenshot (2031).png

opencritic

Screenshot (1908).png

Attachments

• 1693510278170.jpeg
    1693510278170.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 969
  • F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    798.3 KB · مشاهده: 429
آخرین ویرایش:
اتفاقا این کد ندادنه بنظرم بیشتر به ضرر مایکروسافت و بتزدا هست
بالاخره که این رسانه ها بازی رو نقد میکنن و نمرشون تو متا هم ثبت میشه ولی این وسط ممکنه بعضیاشون لج کنن و از عمد نمره پایین بدن
از آنجایی که یکی از منابع مورداعتماد مصرفکننده ها برای کسب اطلاعات ، دوستان و آشنایان و رسانه‌های اجتماعی هستن . اگر محصول خوب عمل کنه ، با توجه به اینکه نقد رسانهای معلوم بعد از عرضه بازی منتشر میشه میتونه تاثیر منفی این رسانها (مترو و یوروگیمر...) به خوبی کاهش بده.

نگرفتن.
چیزی که تو آمریکا زیاده بی سواده.
---
من نمی دونم مایکروسافت چرا به اینا Review Code می ده.
همین خیرات کردن کد به Content Creator ها هم کار درستی نبود به نظرم. اینا اکثرا دلقک ان.
بنده خدا ها دست خودشون که نیست، بیشتر از هرچیزی فکرشون درگیر دنبال راه فرار در صورت حمله مسلحانه هستش، ما هم بودیم چیزی یاد نمیگرفتیم :دی ما ته نگرانیمون توی دوران مدرسه این بود که تو زنگ تفریح نریم سرویس بهداشتی که بلایی سرمون نیاد :دی
-----------
دفعه اولی که گفتن استارفیلد نزدیک 1000 تا سیاره داره خیلی خورد تو ذوقم که گیمش گند میزنه، هرچی گیم بتزدا داده توی 15 سال اخیر رو کفش رو لیس کشیدم من ولی این یکی شدنی نیستش، جدا از اون 1000 تا سیاره باعث شده بود حس کنم بازی فاز تکراری بودن بهم بده.
ولی استارفیلد دایرکت خیالم رو تا حد زیادی راحت کرد. الان حس میکنم اینطوری میشه ماجرا
Untitled.jpg

قبول دارم اینو ولی خوب ما کنترلی که نداریم روی این داستان فقط میتونیم حرص بخوریم :D برای همین میگم نمیشه انتظار داشت نمره عجیب نبینیم بخصوص این بازی که رسما کنسول وار راه افتاده واسش من شک ندارم حداقل ۲/۳ تا نمره ۵/۶ خواهیم داشت
اتفاقا جزو معدود بازیهایی هستش که کمترین کنسول وار رو داره.تو همین تاپیک امتیازات هم میتونید حجم کنسول وار رو قیاس کنید.اصولا بازی یه سبکی هستش که پای کنسول وار کمتر توش باز میشه و اکثرا یا طرفدار همچین سبکی هستن و یا کلا به گروه خونیشون نمیخوره

• Like
Reactions: earendilist
دوستان سیاره ها همه تخیلی ان یا مخلوطی از تخیلی و واقعی هست؟
چون مثلا خیلی جالب میشه اگه رو مریخ یا ماه بشه رفت
منظومه شمسی واقعیه بقیه تخیلی
البته اسم ستاره ها همشون واقعی هستن.ولی سیاراتشون تخیلیه

دوستان سیاره ها همه تخیلی ان یا مخلوطی از تخیلی و واقعی هست؟
چون مثلا خیلی جالب میشه اگه رو مریخ یا ماه بشه رفت
اینها همه جاهایی هستن که تو منظومه شمسی قابل فرود هستن، عطارد-زهره-زمین-مریخ-مشتری-زحل-اورانوس-نپتون-پلوتو اون دایره بالای هر کدوم هم ماه هایی هستن که مال اون سیاره هستن که میتونی روش فرود بیای. در مورد ستاره های دیگه باید دید ممکنه سیاراتی که واقعا کشف شدن رو لحاظ کرده باشن داخل بازی البته دیگه ظاهرشون و اینکه حیات دارن یا نه برمیگرده به تخیل سازنده.
-----------------------
Screenshot 2023-08-30 150423.jpg

البته تقصیر اکس باکس فن های عزیز نیست چون این اولین بار که داره با بازی های بتسدا داره مثل انحصاری ها برخورد میشه و بعد از مدت های زیاد اولین بازی بیگ اسکیل انحصاری اکس باکس که احتمال داره نقدهای خوبی بگیره پس به نظر من یه مقدار شل کنید دوستان و یکم از سونی فن ها یاد بگیرید چجوری خودشون تو این مدتی که شما نبودید کنترل میکردن و چجوری با کنسول واریرها دیل میکردن :D
دی ان ای بازی های بتسدا تو صنعت واقعا کم نظیره. همون fallout4 که متاش 88 شد برای من جزو سه تا بازی برتر نسل پیش بود و تجربه تکرار نشدنی بود. پس شل کنید یکم برای متا و از اکتشاف لذت ببرید.

• Like
Reactions: pxc33 and rpg321
البته تقصیر اکس باکس فن های عزیز نیست چون این اولین بار که داره با بازی های بتسدا داره مثل انحصاری ها برخورد میشه و بعد از مدت های زیاد اولین بازی بیگ اسکیل انحصاری اکس باکس که احتمال داره نقدهای خوبی بگیره پس به نظر من یه مقدار شل کنید دوستان و یکم از سونی فن ها یاد بگیرید چجوری خودشون تو این مدتی که شما نبودید کنترل میکردن و چجوری با کنسول واریرها دیل میکردن :D
دی ان ای بازی های بتسدا تو صنعت واقعا کم نظیره. همون fallout4 که متاش 88 شد برای من جزو سه تا بازی برتر نسل پیش بود و تجربه تکرار نشدنی بود. پس شل کنید یکم برای متا و از اکتشاف لذت ببرید.

هیچکدوم از بازی هایی که توی این چندوقته (لاقل توی این نسل) عرضه شدن ، در این حد هیتر نداشتن ! به شخصه به غیر از Hogwarts Legacy که اصلا داستان اینکه یک سری هیتش کردن جداست ، بازی دیگه ای توی این نسل یادم نیست که سره کنسول وار اینطوری هیتر داشته باشه.عملا یک سری سایت ها و مراجع (به قول خودشون) شمشیر رو از رو بستن و آمادن که بازی نیامده ، امتیاز کم بدن.

اتفاقا جزو معدود بازیهایی هستش که کمترین کنسول وار رو داره.تو همین تاپیک امتیازات هم میتونید حجم کنسول وار رو قیاس کنید.اصولا بازی یه سبکی هستش که پای کنسول وار کمتر توش باز میشه و اکثرا یا طرفدار همچین سبکی هستن و یا کلا به گروه خونیشون نمیخوره
بازیسنتر و نمیگن
توییتر فنهای رقیب کنسول وار رو با وورلد وار اشتباه گرفتن

حالا کی شمشیر بسته امتیاز کم بده الان؟ دمیج کنترله؟ امتیاز رو باید منتقد درست حسابی بده که خب کارشون هم همینه ، اگر کم بدن حتما مشکلی هست.دیگه تو 100 و خورده ای نقد خیلی نمره خارج از عرف بدن 7-8 تا سایته که بود و نبودشون خیلی فرقی نداره.

حرکت چیپی که الان شاهدش بودیم این مهندسی مایکرو برای امتیازات بوده که به یسری ها کد نداده.دیگه یا به بازیت اعتماد داری یا نداری دیگه این حرکتا چیه.آدم یاد سایبرپانک میفته که نسخه پی سی رو کرد تو حلق منقدای دست چین شدش :D

حالا کی شمشیر بسته امتیاز کم بده الان؟ دمیج کنترله؟ امتیاز رو باید منتقد درست حسابی بده که خب کارشون هم همینه ، اگر کم بدن حتما مشکلی هست.دیگه تو 100 و خورده ای نقد خیلی نمره خارج از عرف بدن 7-8 تا سایته که بود و نبودشون خیلی فرقی نداره.

حرکت چیپی که الان شاهدش بودیم این مهندسی مایکرو برای امتیازات بوده که به یسری ها کد نداده.دیگه یا به بازیت اعتماد داری یا نداری دیگه این حرکتا چیه.آدم یاد سایبرپانک میفته که نسخه پی سی رو کرد تو حلق منقدای دست چین شدش :D

همین که شما تو این تاپیک داری پست میذاری بعد سالی ، تایید بر حرف اینجانب هست :D:-"

منتقد حرفه ای نقدش رو باتوجه به خود چیزی که بازی هست مینویسه نه جو دور بازی
به عنوان مثال نقد های EDGE همزمان با انتشار مجله منتشر میشن و همیشه جزو آخرین سایت هایی هست که نمرش منتشر میشه و به gow: ragnarok با وجود متای ۹۴ و اون جو ابتدایی که بخاطر نمرات بالا دور بازی بود نمره ۷ رو داد
حالا کاری به درست یا غلط بودن اون نقد ندارم ولی میخوام بگم اون جو اولیه هیچ تاثیری رو اون منتقد نداشت

آخرین ویرایش:
رفقا منتقد حرفه ای ممکن هست ۵ بدهد اون هم با دلیل و منطق،ولی این متنی که من از سایت RPS می گذارم مشخصا نه حرفه ای هست و نه منطقی.

You may have heard a little game called Starfield is coming out soon, and that its review embargo is due to lift later this week

منتقد حرفه ای نقدش رو باتوجه به خود چیزی که بازی هست مینویسه نه جو دور بازی
به عنوان مثال نقد های EDGE همزمان با انتشار مجله منتشر میشن و همیشه جزو آخرین سایت هایی هست که نمرش منتشر میشه و به gow: ragnarok با وجود متای ۹۴ و اون جو ابتدایی که بخاطر نمرات بالا دور بازی بود نمره ۷ رو داد
حالا کاری به درست یا غلط بودن اون نقد ندارم ولی میخوام بگم اون جو اولیه هیچ تاثیری رو اون منتقد نداشت

اونجا ٧ دادن ميشه تحت تاثير جو اوليه قرار نگرفتن ولى الان اينور ٧ بده ميشه فشار خوردن از نداشتن كد نسخه نقد =P~

آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or