امتیاز های STARFIELD

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• +98

رای‌ها: 10 2.8%
  • 95-98

رای‌ها: 42 11.6%
  • 92-94

رای‌ها: 124 34.3%
  • 90-91

رای‌ها: 90 24.9%
  • 87-89

رای‌ها: 71 19.7%
  • 84-86

رای‌ها: 19 5.3%
  • 83-

رای‌ها: 5 1.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    361
  • نظرسنجی بسته شده است .

Natural Killer

ناظم انجمن
1692284586133.jpeg

release date: September 6, 2023
Engine: Creation Engine 2
Platforms: Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Bethesda Game Studios
Genres: Action role-playing game

تاریخ و ساعت برداشته شدن امبارگوی نقد بازی

پنجشنبه ۳۱ آگوست (۹ شهریور)
ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت ایران

metacritic

Screenshot (2032).png
Screenshot (2031).png

opencritic

Screenshot (1908).png

Attachments

• 1693510278170.jpeg
    1693510278170.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 969
  • F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    798.3 KB · مشاهده: 429
آخرین ویرایش:
ما نمیتونیم به سلیقه ی دیگران خرده بگیریم، اوکی درسته
ولی خیلی بیخود میکنن که کد رو میدن به منتقدی که بازی باب میلش نیست و یا مهارت لازم برای انجامش رو نداره:D
هر رسانه کلی منتقد داره!
چرا باید به کسی بسپرنش که نااگاهی و ناتوانی خودش راجب بازی رو به صورت ایرادات بنی اسرائیلی و به اسم سلیقه و یا.. در نقد قید کنه و گند بزنه به نمرات
به یه سری از بازی باید فرصت بدن تا داستان شکل بگیره و یا ممکنه گیم پلی اون به شکلی باشه که ذره ذره و با پیش رفتن به جلو شکل بگیره، پس طبیعتا نباید دست یک منتقد عجول بیفته
یا مثلا سر اکثر بازی های فرام، همیشه یه سری از نقدها با این مضمون بوده که چون بازی سخته و من نتونستم ادامه بدم، پس N نمره کم میکنم!
و هزاران مثال مشابه
پس اینجا کسی به سلایق خرده نمیگیره
مشکل جای دیگه اییست!

خب ماکروسافت مهندسی متا رو شروع کرده به رسانه ها معروفی مثل edge و metro و eurogamer و guardian و ... کد ریویو نداده .
ولی برای تمام فن بوی های xbox و console warrior های توییتری مثل colteastwood کد فرستاده :))
امیدوارم با این حجم از مهندسی متا حداقل اولش متا بالا ۹۰ رو به چشم ببینه :D
می‌تونه دلش میخواد کد نمی‌ده😎

ولی خیلی بیخود میکنن که کد رو میدن به منتقدی که بازی باب میلش نیست و یا مهارت لازم رو برای انجامش نداره:D
هر رسانه کلی منتقد داره!
چرا باید به کسی بسپرنش که نااگاهی و ناتوانی خودش راجب بازی رو به صورت ایرادات بنی اسرائیلی و به اسم سلیقه و یا.. در نقد قید کنه و گند بزنه به نمرات
به یه سری از بازی باید فرصت بدن تا داستان شکل بگیره و یا ممکنه گیم پلی اون به شکلی باشه که ذره ذره و با پیش رفتن به جلو شکل بگیره، پس طبیعتا نباید دست یک منتقد عجول بیفته
یا مثلا سر اکثر بازی های فرام، همیشه یه سری از نقدها با این مضمون بوده که چون بازی سخته و من نتونستم ادامه بدم، پس N نمره کم میکنم!
و هزاران مثال مشابه
مشکل جای دیگه اییست!
ذقیقا باهات موافقم من اخرین بازی که کردم ixion بود رفتم متاشو دیدم فکنم زرد بود نوشته بودند سخت بود(بازی مشکل داشت قطعا شکی نیست ولی کن متاش اصلا حقش نبود)
اخه چرا یک بازی که این همه روش زحمت کشیده شده باید قربانی تنبلی منتقد دوزاری شود
سلیقه توی این ریویوها تاثیرشو میزاره
سلیقه یک جایی هست که طرف میاد به داستان اهمیت بیشتری میده تا گیم پلی، گرافیک فنی را بیشتر ترجیح میده به هنری
این ابدا مشکل نداره قطعا ترجیحات همه با هم فرق میکنه و مثل هم نیست و این بدیهی هست
اما اینکه طرف از بازی جهان باز با کلی ازادی عمل توقع داره دقیقا یک گرافیک فنی مانند rdr2 بده یا مثلا انیشمن های صورت این بازی را با tloup1&p2 مقایسه کنند جدا این اسمش خریت هست نه سلیقه
شما به من توضیح بده که چطور نمره ی 6 gifinity به زلدا میشه توجیه کرد؟ از نظر من ابدا
چون اگر این سایت به زلدا 6 نمیداد ابدا کسی اصلا یادش نبود این سایت وجود خارجی دارد پس بخشی از انگیزه نمره دادن ها همین مسائل هست
باید mc یک گایدلاین برای نشر نقد ها داشته باشد که نقد بازی هم مثل نقد فیلم زباله نشود

ولی خیلی بیخود میکنن که کد رو میدن به منتقدی که بازی باب میلش نیست و یا مهارت لازم برای انجامش رو نداره:D
هر رسانه کلی منتقد داره!
و هزاران مثال مشابه
مشکل جای دیگه اییست!
قبول دارم اینو ولی خوب ما کنترلی که نداریم روی این داستان فقط میتونیم حرص بخوریم :دی برای همین میگم نمیشه انتظار داشت نمره عجیب نبینیم بخصوص این بازی که رسما کنسول وار راه افتاده واسش من شک ندارم حداقل ۲/۳ تا نمره ۵/۶ خواهیم داشت

خب ماکروسافت مهندسی متا رو شروع کرده به رسانه ها معروفی مثل edge و metro و eurogamer و guardian و ... کد ریویو نداده .
ولی برای تمام فن بوی های xbox و console warrior های توییتری مثل colteastwood کد فرستاده :))
امیدوارم با این حجم از مهندسی متا حداقل اولش متا بالا ۹۰ رو به چشم ببینه :D
خوب عزیز چرا اینقد خودتو اذیت میکنی؟
یوروگیمر که کد دادند. کلا به ۴ تا کد ندادند، شما هروقت متای بازی اومد، امتیاز اون ۴ تا سایتو صفر حساب کن اصلا و با متایی که به دست اورده جمع کن و ببین متا چند میشه. انگار مثلا کلا ۷ تا سایت نقد مینویسن که حالا مایکرو به ۴ تاشون کد نداده و مهندسی کرده. برای چنین بازیهایی بالای ۱۱۰ سایت نقد مینویسن. به ۴ تا نداده یعنی مهندسی و جعبه گز؟

صفحات قبل رو میخوندم از صحبت های بچه ها فهمیدم که اگه متای بازی 92 یا 93 بشه یعنی بازی شکست خورده.
داداش منتقد فقط خودت. بی شوخی کاش این ظریب یورو گیمرو رو بازی سنتر داشت.

و اینو هم اضافه کنم نقد ها در بازی ها هنوز مثل سینما تباه نشدن و خیلی هم راه دارن ولی هیچ تغییری یک شبه نیست و اگه الان جلوشو نگیرن بعید نیست یه بازی مثلا مثل king woman بیاد از یه بازی مثلا مثل گلادیاتور بیاد نمرات خیلی بیش تری بگیره به دلایلی که همه می دونیم.
یا مهارت لازم برای انجامش رو نداره
اکثر بازی های فرام، همیشه یه سری از نقدها با این مضمون بوده که چون بازی سخته و من نتونستم ادامه بدم، پس N نمره کم میکنم!
یادمه نقد یکی از نسخه های outlast که بازی ترسناکیه یه منتقدی در ایراداتش گفت بازی خیلی ترسناکه :|.

آخرین ویرایش:
به نظر من فقط یک راه هست برای این کار که ایدش اینه که کارو بدیم دست مردم. همه می دونیم از meta بخاری بلند نمی شه.
یعنی یه سایت طراحی بشه که نقد ها رو کاربر ها می زارن مثلا نقد یورو گیمر . و برای نقد ها لایک و دیس لایک هست و زیر هر نقد هم اجازه کامنت گذاری هست و برای منتقد ها هم پروفایل ایجاد بشه که تمام توییت ها و فعالیت های رسمی شون رصد بشه بالاخره اینا که عالم و آدمو قضاوت می کنن.
منتقد ها هم لایک و دیس لایک داشته باشن که محبوب ترین و منفور ترینشون مشخص شه (همه ی اینا سایت های نقدو تحت فشار می زاره که اون قشر که متنفریمو حذف کنن) البته همه اینا رو باید بدیم دست مردم که این کار ها رو بکنن چون اگه شخصی که برای این کار تایین شه که اون شخص بی چاره می شه. ناظر سایتم بکنن هوش مصنوعی و قوانیین و الگوریتمش هم بزارن تو گیت هاب و اپن سورس باشه که بعدا زر مفتی نشنویم. یه شورایی هم باشه هر چند ماه مثلا 3 ماه اگه مردم توی اون سایت خواهان حذف نقد سایتی شدن و رای به حذفش دادنو پر رای ترین ها رو انتخاب و برسی کنن واگه منطقی بود حذفش کنن و دلایل هم بگن( این شورا هم مردم انتخاب کنن و هر کسی هم بشه بهشنهاد داد و این نظر سنجی رو داخل اون سیستم نظر سنجی گوگل می زاریم که سخت گرانه تر از توییتر و ... هست که بعدا باز کسی زر نزنه). البته این ها نیاز به یک سرمایه و یک شخص خاص برای برندینگ داره که به نظر من شخصی بهتر از ایلان ماسک نیست .مردم باید برن زیر توییترش اینا رو ازش بخوان و اون پاسخ می ده حتما و خودتون هم اگه دنبالش کرده باشید می دونید از این جماعت بدش میاد(کلا از رسانه ها خوشش نمی یاد) ظرایب هم برای همه سایتا یکسانه اگه ضریب بالا می خواید نقد درست و حسابی بدید. ظرایب هم توسط مردم انتخاب میشه (همون لایک و دیس لایک ) البته بعدا انتقاد های خواهد شد که اینا یوزر ها فیک هستن که ما بعدا که سایت گرفت یدونه سیستم احراز هویت سخت می زاریم تا دیگه زر نزنن و این گونه با دموکراسی دمیکراسی را شکست می دهیم B-) .
برای یوزر اسکور هم اکانت ها ps و xbox و nintendo و استیم و.... وصل باشه یعنی کاربرایی که بازی رو خریدن بتونن نقد کنن.برای بخش سینما اگه بشه پایگاه داده سینما ها رو به سایت وصل کرد که کسایی که بلیت فیلمو خریدن فقط بتونن نمره بدن البته این بخش پیچدگی های فنی زیادی داره و باید مذاکرتی هم شکل بگیره با کمپانی ها ولی فکر کنم قابل انجامه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: reza8
رفقا تا حالا بخاطر نقد آقای فراستی شده یه فیلم رو نبینید؟
اکثرا هم میگه پوچ و بی محتواست
اگر نبینید یعنی با نظر های قبلی منتقد همسو بودین و برعکس
الان یورو گیمر صفر هم بده من اصلا توجه نمی‌کنم ولی ign اگر نمره پایین بده قلقلکم میشه ...
شما یه سر بزن توی بهترین بازی عمرتون، نگاه کنید بیشتر بازی هایی که برای اون فرد بهترین بازی عمرش بوده متاش زیر ۹۰
و در آخر اینو تقدیم می‌کنم به یورو گیمر که به بنیان خانواده اهمیت ویژه‌ای میده
بالاخره بازی در فضا جریان داره باید این موارد رو در نظر بگیره ...
View attachment ff7e58afe9de01ba508eade52094e5d72911502-360p.mp4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or