امتیاز های STARFIELD

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• +98

رای‌ها: 10 2.8%
  • 95-98

رای‌ها: 42 11.6%
  • 92-94

رای‌ها: 124 34.3%
  • 90-91

رای‌ها: 90 24.9%
  • 87-89

رای‌ها: 71 19.7%
  • 84-86

رای‌ها: 19 5.3%
  • 83-

رای‌ها: 5 1.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    361
  • نظرسنجی بسته شده است .

Natural Killer

ناظم انجمن
1692284586133.jpeg

release date: September 6, 2023
Engine: Creation Engine 2
Platforms: Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Bethesda Game Studios
Genres: Action role-playing game

تاریخ و ساعت برداشته شدن امبارگوی نقد بازی

پنجشنبه ۳۱ آگوست (۹ شهریور)
ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت ایران

metacritic

Screenshot (2032).png
Screenshot (2031).png

opencritic

Screenshot (1908).png

Attachments

• 1693510278170.jpeg
    1693510278170.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 969
  • F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    798.3 KB · مشاهده: 429
آخرین ویرایش:
حالا دنیای گیم به فاجعه باری فیلم نیست اما به شخصه هر فیلمی که اسکار بگیره من اصلا سمتش نمی ره چون مطمئن می شم که اشغاله
بازی هم اگر انحصاری نباشه گوتی بشه یعنی احتمال زیاد ارزشش داشته اما اگه انحصاری گوتی بشه
یعنی فن بازی می تونه در کار باشه خیلی بازم ارزشی نداره عین اتفاقی که برای رد دد با متای بالاترش افتاد
بابا اسکارم که یک شبه اسکار نشده. فرایند داشته و طول کشیده.

والا من جای سونی بودم کد بازی تلو بعدی هم به gamespot نمی دادم به هر دو نسخه داده 8 و گفته خشونت زیادی دارن آخه تو بدت از خشونت میاد مگه مجبورت کردن که بازی کنی یعنی تو او سایت صاحب مرده یدونه آدم سالم پیدا نمی شه که بخواد این بازی رو نقد کنه.

اینم خلاصه نقد طوفانی واشنگتون پست(نمره 4)
Uncharted 4: A Thief's End به همان اندازه اجتناب ناپذیر و غیر ضروری به نظر می رسد.
من این بازی رو بازی کردم و به نظرم 10 بود نمرش یکی بیاد به من بگه این یعنی چی شاید من نمی فهمم.

Uncharted 4 یک نقد زرد و یک نقد قرمز (4) داشت و همین نمره بازی رو حدود 2 نمره پایین آورد.
1693328552172.png

آخرین ویرایش:
حالا دنیای گیم به فاجعه باری فیلم نیست اما به شخصه هر فیلمی که اسکار بگیره من اصلا سمتش نمی ره چون مطمئن می شم که اشغاله
بازی هم اگر انحصاری نباشه گوتی بشه یعنی احتمال زیاد ارزشش داشته اما اگه انحصاری گوتی بشه
یعنی فن بازی می تونه در کار باشه خیلی بازم ارزشی نداره عین اتفاقی که برای رد دد با متای بالاترش افتاد
رفیق حالا بحث تاپیک عوض نشود ولی اتفاقا جوایز سال ۲۰۱۸ کاملا به جا بود و God of War کاملا لیاقت بردن اکثر جوایز رو داشت.برای همین به نظر بنده جوایز آخر سال صنعت گیم تا حد خوبی منطقی و منصفانه هست.

اینا زمانی که نمره نمی دادن احتمالا کل تحریریه رو ریختن بیرون یه مشت روانی برداشتن آوردن الان هرچی نمره می دن از دم چرت و پرته.
آفرین.الان اینا چرا باید ضریب تحریریه قبلی رو داشته باشن تو متا .اینا که اعتبار این سایتو به دست نیاوردن.

• Like
Reactions: reza8
رفیق حالا بحث تاپیک عوض نشود ولی اتفاقا جوایز سال ۲۰۱۸ کاملا به جا بود و God of War کاملا لیاقت بردن اکثر جوایز رو داشت.برای همین به نظر بنده جوایز آخر سال صنعت گیم تا حد خوبی منطقی و منصفانه هست.
این کاربر @Persia Tech رو ول کن هر کجا سونی یکی از پرچمداران اون حوزه باشه به شدت بهش هیت میده اگه کامنت هاش رو دنبال کنی این موضوع کاملا مشخصه دنیای دیگه ای بجز پی سی و استیم و برند LG تو tv نداره
اگه بحث مراسم جف کیلی باشه به نظر من هم از ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ فرمتش خیلی عادلانه تر شده چون قبل از اون فقط آنچارتد ۲ توی این مراسم گوتی شده بود ولی از ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ با اضافه شدن رای گیری مردمی و تاثیر اون در گوتی شدن بازیها و اضافه شدن داوران زیاد به مراسم عدالت خیلی بیشتر رعایت شد و بر خلاف گذشته بازیهای انحصاری اگه کیفیت بالایی داشته باشن شانس خوبی برای گوتی شدن توی این مراسم دارن.تعداد داوران از کمتر از ۱۰ نفر تو سالهای دور به بیش از ۱۶۰ داور تو سالهای گذشته رسیده که نشون میده عدالت میتونه بیشتر رعایت بشه

گریه کردن بهشون کد رو دادن :D

View attachment 306269
خوب از الان ۴ ستاره ی یوروگیمر رو براش بذارید کنار.
هنوز امثال siliconera هم هستن متاسفانه. این سایت برا بالدورز گیت نمره ی ۷ رو داد. ازش پرسیدن وات د فاک! چرا اینو دادی؟ گفت این بازی و همچنین elden ring جفتشون مشکل پرفرمنس داشتند و جفتشون افت فریم داشتند. برای همین به جفتشون ۷ دادم تا مردم بازیهای broken و مشکل دار رو با چشم بسته نخرند :)) در همین حد احمقن اینا.

به مجله Edge هم کد ندادند.

احتمالا حساب کردند کدوم رسانه ها ممکن هست نمره پایین بدهند به اون ها کد نداده اند تا حداقل موقع عرضه امتیازات پایین کمی داشته باشد.jk
واقعا چقدر این شرکت بدبخته. به هر کثافت کاری میخواد نمره بالا بگیره

چه خوشمون بیاد چه نیاد سلیقه توی این ریویوها تاثیرشو میزاره و خوب این خود ما هستیم که در نهایت باید تصمیم بگیریم
مطمئن باشید یک بازی خوب با چند تا امتیاز پایین سقوط نمیکنه
دوروبر استارفیلد کنسول وار شدیدی هست و قطعا نمرات عجیب هم خواهیم دید
برای من شخصا اهمیتی نداره، برای نمونه یکی از بهترین بازی های مورد علاقه کل دوران گیمریم infamous هست با متا 80/85
واقعا نمیشه و نباید انتظار دیگه ایی داشته باشیم اونا هم دقیقا مثل من و شما ایده های خودشونو دارن حالا چه درست چه غلط هستن دیگه

استارفیلد اگر مشکل پرفورمنس و باگ اساسی نداشته باشه در مورد باقی موارد به بتسدا اعتماد دارم و می دونم کارو در میاره :D

واقعا چقدر این شرکت بدبخته. به هر کثافت کاری میخواد نمره بالا بگیره
با کد ندادن به ۴ تا سایت متای بازی قراره از ۷۰ بشه +۹۰؟
سایتها کد نگیرن هم بعد انتشار،بازی رو نقد میکنن و نمرشون رو میدن

آخرین ویرایش:
برای همین به جفتشون ۷ دادم تا مردم بازیهای broken و مشکل دار رو با چشم بسته نخرند
نمی دانم چرا هرکی با ننه اش قهر کرده یدونه پرچم گرفته دستش و می خواد بشریتو هدایت کنه. تو برو بشین دوغتو بنوش

خب ماکروسافت مهندسی متا رو شروع کرده به رسانه ها معروفی مثل edge و metro و eurogamer و guardian و ... کد ریویو نداده .
ولی برای تمام فن بوی های xbox و console warrior های توییتری مثل colteastwood کد فرستاده :))
امیدوارم با این حجم از مهندسی متا حداقل اولش متا بالا ۹۰ رو به چشم ببینه :D
بعید می دونم بخاطر این مورد باشه، برای این سایت ها کاری نداره نسخه پریمیم بگیرن 1 هفته زودتر بازی کنن و امتیاز بدن، بچه بازی نیست که بخوان لجبازی کنن :دی

خب ماکروسافت مهندسی متا رو شروع کرده به رسانه ها معروفی مثل edge و metro و eurogamer و guardian و ... کد ریویو نداده .
ولی برای تمام فن بوی های xbox و console warrior های توییتری مثل colteastwood کد فرستاده :))
امیدوارم با این حجم از مهندسی متا حداقل اولش متا بالا ۹۰ رو به چشم ببینه :D
خب اینم از شکار اول
دوستان از این دست پست ها اسکرین بگیرین برای بعد از منتشر شدن متا :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or