امتیاز های STARFIELD

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• +98

رای‌ها: 10 2.8%
  • 95-98

رای‌ها: 42 11.6%
  • 92-94

رای‌ها: 124 34.3%
  • 90-91

رای‌ها: 90 24.9%
  • 87-89

رای‌ها: 71 19.7%
  • 84-86

رای‌ها: 19 5.3%
  • 83-

رای‌ها: 5 1.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    361
  • نظرسنجی بسته شده است .

Natural Killer

ناظم انجمن
1692284586133.jpeg

release date: September 6, 2023
Engine: Creation Engine 2
Platforms: Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Bethesda Game Studios
Genres: Action role-playing game

تاریخ و ساعت برداشته شدن امبارگوی نقد بازی

پنجشنبه ۳۱ آگوست (۹ شهریور)
ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت ایران

metacritic

Screenshot (2032).png
Screenshot (2031).png

opencritic

Screenshot (1908).png

Attachments

• 1693510278170.jpeg
    1693510278170.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 969
  • F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    798.3 KB · مشاهده: 429
آخرین ویرایش:
خیلی با جفی حال میکنم یادم اوردید دوباره برم ویدیو هاشو ببینم
اون زمان یادمه یه کار مضخرفی کرده بود استریم هارو پولی کرده بود :| سر همین ولش کردم
ولی آدم اصهول باحالیه

با توجه به اینکه امسال کلی عنوان خوب+۹۰ مثل بلدرز گیت و رزیدنت۴ و زلدا داشتیم واقعا متا زیر ۹۳ برای بازی با این عظمت شکست محسوب میشه
بعد دایرکت آخر خیلی به گوتی شدن بازی امید داشتم ولی این خبرایی که از محدودیت گشت و گذار تو سیارات اومد برام مسجل شد امسال همون بلدرز گیت گوتی میشه
البته چیزی از ارزشای بازی کم نمیکنه در هر صورت منتظریم ببینیم بزرگترین انحصاری ایکس باکس چیکار میکنه:)>-

حالا چجوری مطمئنی وقتی زلدا اومده!
رفیق اگر امتیازات خوبی بگیرد(92 به بالا) احتمال خیلی زیاد آخر سال بیشتر از سایر بازی ها جایزه می گیرد.دلیل اصلی هم این هست که یک IP جدید در سبکی است که منتقدین به راحتی به عناوین باکیفیت این سبک جایزه می دهند.

من واقعن درک نمی کنم چرا برای بعضی ها گوتی شدن انقدر مهمه.
منظورم اینه که این موضوع چه تاثیری میتونه روی تجربه شما از یه بازی بزاره.
مثلن اگر با یه بازی حال نکنید و اون بازی گوتی بشه، یهویی باهاش حال میکنید و تبدیل میشه به بهترین تجربه زندگیتون؟
یا برعکس اگر از یه بازی خوشتون بیاد و بفهمید امتیازش پایی بوده، خودتون رو سرزنش میکنید؟

(با استناد روی صبحت های فرست پارتی های سونی) متاسفانه مثل اینکه متا واقعن روی فروش بازیها تاثیر داره. ولی خب یعنی چی طرف بدون اینکه دوتا نقد رو کامل بخونه، صرفن بر اساس نمره متا ترقیب میشه یه بازی رو بخره یا ازش صرف نظر کنه.

اینکه آدم عقل و سلیقه و تجربه شخصیش رو بسپاره به یه مشت منتقد که اساسن هیچ مزیتی نسبت به خود طرف ندارن، به نظر من کار احمقانه ای میاد.
رزومه بازیساز مشخصه. گیم پلی و ژانر بازی که قصد داری بخری هم که معلومه چیه. نهایتن یک یا دوتا نقد میخونی با عقل و منطق و سلیقه خودت میسنجی و تصمیم میگیری بازی رو بخری یا ازش رد شی. دیگه میانگین امتیاز و گوتی چی میگه این وسط؟؟

گوتی شدن انقدر مهمه.
it is about glory
خوشبختانه گیم اوارد مثل اسکار نیست. مگه نه به چپ هیچ کس نبود.
حرف شما کاملا درسته خیلی از ماها از بازی هایی بودن که تو همون سال باهاشون بیش تر حال کردی ولی گوتی نشدن.
ولی این افتخاریست که xbox تا حالا نداشته ولی ps و nintendo داشتن. جای تعجب نیست که طرفداران xbox از بقیه بیش تر تشنه این جایزه هستن.

منظورم اینه که این موضوع چه تاثیری میتونه روی تجربه شما از یه بازی بزاره.
مثلن اگر با یه بازی حال نکنید و اون بازی گوتی بشه، یهویی باهاش حال میکنید و تبدیل میشه به بهترین تجربه زندگیتون؟
یا برعکس اگر از یه بازی خوشتون بیاد و بفهمید امتیازش پایی بوده، خودتون رو سرزنش میکنید؟

(با استناد روی صبحت های فرست پارتی های سونی) متاسفانه مثل اینکه متا واقعن روی فروش بازیها تاثیر داره. ولی خب یعنی چی طرف بدون اینکه دوتا نقد رو کامل بخونه، صرفن بر اساس نمره متا ترقیب میشه یه بازی رو بخره یا ازش صرف نظر کنه.

اینکه آدم عقل و سلیقه و تجربه شخصیش رو بسپاره به یه مشت منتقد که اساسن هیچ مزیتی نسبت به خود طرف ندارن، به نظر من کار احمقانه ای میاد.
رزومه بازیساز مشخصه. گیم پلی و ژانر بازی که قصد داری بخری هم که معلومه چیه. نهایتن یک یا دوتا نقد میخونی با عقل و منطق و سلیقه خودت میسنجی و تصمیم میگیری بازی رو بخری یا ازش رد شی. دیگه میانگین امتیاز و گوتی چی میگه این وسط؟؟
رفیق گوتی چه ربطی به تجربه از بازی دارد؟تا جوایز آخر سال بیاید فن های این بازی ده ها ساعت اون رو انجام دادند.ولی چه کسی از موفقیت بیشتر بدش می آید؟موفقیت یک بازی رو عوامل مختلفی مشخص می کند که جوایز آخر سال هم یکی از اون عوامل هست.در نهایت تجربه شخصی اصلا چیزی متفاوت با این مسائل هست،مثلا برای من سری Mirror's Edge نه تنها یکی از خاص ترین بلکه یکی از بهترین بازی هایی هست که در عمرم بازی کردم،اگر اشتباه نکنم هر دو نسخه متای زیر ۸۰ دارند و آخر سال گوتی که هیچ،گونی هم نصیبشون نشد!ولی همین سال گذشته نسخه اول رو مجددا بازی کردم و مثل روز اول لذت بردم.ولی اگر نمرات بهتری می گرفت و ۴ تا جایزه می گرفت و به خواب ابدی نمی رفت مسلما خوشحال تر می شدم!

چرا نباید مهم باشه؟
بله گوتی شدن یا نشدن رو تجربه ما از بازی تاثیر نمیذاره ولی هر طرفداری دوس داره بازی مورد علاقش که ازش لذت برده در فصل جوایز جایزه ببره تا هم سازنده ها زحماتشون دیده بشه و هم بازی مورد علاقه خودشون بیشتر مورد توجه باشه.
مثه این میمونه بگیم که من که فلان فیلم رو دوس دارم حالا جایزه بگیره یا نگیره هم فرقی نداره به حالم - ولی جایزه گرفتن اون خوشحال میکنه ما رو چون فیلم مورد علاقمون بیشتر دیده شده و خوشحال کنندس برامون

تو بحث استارفیلدم طرفدارای ایکس باکس و بتسدا و سبک فضایی و OW دوس دارن بازی متاش بالاش بشه و گوتی بشه تا خوشحال بشن و کیف کنن - خیلی هم باحاله بنظرم

.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or