امتیاز سایت ها و مجلات به Metal Gear Solid 4

old_snake

کاربر سایت
سلام...

خب دیگه داریم به زمان عرضه ی MGS4 نزدیک میشیم. اولین Review ـه رسمی این بازی جمعه ی این هفته (16May) توسط مجله ی رسمی PS3 ( Official Playstation Magazine's ) انجام خواهد گرفت.

Official%20Playstation%20Magazine%27s.jpg

منبع: metalgearsolid4.net

پ.ن: این نشون میده که konami بازی رو در اختیار سایت ها و مجلات قرار داده.
پ.ن2: عکسی که گذاشتم عکس مجله های قدیمی هست و صرفا" برای خشگلتر شدن پست گذاشتم. :دی

GR همین جور هشت تا نقد ولی N4g سی و یک نقد !
سلام.
سایت GR یک زیر مجموعه ی C|Net هست یک سایت بسیار قدیمی که سایتهای شاخی(البته در زمان گذشته) مثل گیم اسپات رو هم در زیر مجموعش داره، اونوقت نمیاد نقد "هرکسی" رو که بازی رو گرفته رو بگیره و اسکورش رو بذاره. اصلا فکر نکنم سایتهای کوچیکتر رو با اینکه نمرش رو میذاره، اما توی اوریج گیری اصلا به حساب نمیاره حتی سایتهای فعال رو اما فعال داریم تا فعال...در ضمن بیشتر نقدهای N4G توی فرومها هستند مثل اینه که نقدهای بازی رایانه رو هم یک چیز تاثیر گذار در اون بازی حساب کرد.(البته ارزش نقد بازی رایانه رو زیر سوال نمیبرم شهرت رو حساب میکنم)

سلام.
سایت GR یک زیر مجموعه ی C|Net هست یک سایت بسیار قدیمی که سایتهای شاخی(البته در زمان گذشته) مثل گیم اسپات رو هم در زیر مجموعش داره، اونوقت نمیاد نقد "هرکسی" رو که بازی رو گرفته رو بگیره و اسکورش رو بذاره. اصلا فکر نکنم سایتهای کوچیکتر رو با اینکه نمرش رو میذاره، اما توی اوریج گیری اصلا به حساب نمیاره حتی سایتهای فعال رو اما فعال داریم تا فعال...در ضمن بیشتر نقدهای N4G توی فرومها هستند مثل اینه که نقدهای بازی رایانه رو هم یک چیز تاثیر گذار در اون بازی حساب کرد.(البته ارزش نقد بازی رایانه رو زیر سوال نمیبرم شهرت رو حساب میکنم)
یعنی حدود20 تا از نقد های بازی غیر معتبرند.
بهتره بری تمام نقدهایی که از بازی شده رو ببینی.شاید سه الی 4 تاش غیر معتبر باشند.بقیشون معتبرند.

N4G که اگه منم الان بازی رو نقد کنم توی لیست امتیازش رو میزاره :laughing:

ولی این GameStats هم معتبره توی Average گیری ، تعداد نقدهاش هم از Gameranking بیشتره ...
تا حالا توی GameStats از 17 نقد میانگینش شده 9.5 ...

N4G که اگه منم الان بازی رو نقد کنم توی لیست امتیازش رو میزاره :laughing:

ولی این GameStats هم معتبره توی Average گیری ، تعداد نقدهاش هم از Gameranking بیشتره ...
تا حالا توی GameStats از 17 نقد میانگینش شده 9.5 ...
فـــــــــیلتره.
من که GR رو قبول ندارم.این به گفته نیما معتبر تره پس ....

این Gamestats واسه چی از famitsu چهار بار Review گذاشته؟
برای اینکه مجله ی فامیستو از 4 جهت(مورد) بازی هارو بررسی میکنه (گیم پلی,داستان و ...)
روی هم میشه 40 که مجله ی فامیستو از 40 به بازیها امتیاز میده !

برای اینکه مجله ی فامیستو از 4 جهت(مورد) بازی هارو بررسی میکنه (گیم پلی,داستان و ...)
روی هم میشه 40 که مجله ی فامیستو از 40 به بازیها امتیاز میده !
اگه اینطوری باشه که کار این سایت خیلی مسخره میشه چون اونطوری باید مثلا ریز نمره های IGN رو هم هر کدومو یه امتیاز حساب کنه.
مثلا گرافیک 9
صدا 9
گیم پلی 8 !!!!
و...

امتیاز فامیتسو ، میانگین امتیازیه که 4 منتقدش به بازی میدن. احتمالا این سایت اونها رو جداگونه حساب کرده.

اینطوریم اگه باشه بازم خیلی بد هست.
به نظر من GR از همشون بهتر و درو پیکر دارتره.

آخرین ویرایش:
اگه اینطوری باشه که کار این سایت خیلی مسخره میشه چون اونطوری باید مثلا ریز نمره های IGN رو هم هر کدومو یه امتیاز حساب کنه.
مثلا گرافیک 9
صدا 9
گیم پلی 8 !!!!
و...
من اینو با توجه به اسکنی که از مجله فامیستو دیده بودم گفتم !
صفحه به 4 قسمت تقسیم شده بود و درهر قسمت نمره 10 داده بود !

نه عزیزم ، 4 تا عامل مختلف نیست ...

بازیها در Famitsu توسط 4 نفر به صورت جدا نقد میشه و هر نفر از 10 امتیاز خودش رو میده ... که هر کدوم ار اینها امتیاز کلی هستند و اینطور نیست که مثلا یکیش گرافیک باشه یکیش گیم پلی .

در نهایت Famitsu جمع اون 4 تا نقد رو برای امتیاز مجله قرار میده ...

فـــــــــیلتره.
من که GR رو قبول ندارم.این به گفته نیما معتبر تره پس ....

من کجا گفتم از Gameranking معتبر تره ؟!!!

من گفتم GameStats معمولا تعداد نقدهای بیشتری رو نشون میده و نقدهاش هم از جاهای چرت و پرت نیست و معتبره ...

افرين به سوني نمرديمو ديديم يه بازي درست حسابي هم داره
[SPOILER]چه ولخرج شده (سوني) ميدوني سبيل اين همه سايت رو چرب كردن چقدر خرج داره:laughing:[/SPOILER]

افرين به سوني نمرديمو ديديم يه بازي درست حسابي هم داره
[SPOILER]چه ولخرج شده (سوني) ميدوني سبيل اين همه سايت رو چرب كردن چقدر خرج داره:laughing:[/SPOILER]

قبلا به خاطر ارسال اسپم دسترسیت قطع شده بود ولی ظاهرا داری همون کارو ادامه میدی. این دفعه دسترسیت به مدت یک ماه قطع میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or