امتیاز سایت ها و مجلات به Metal Gear Solid 4

old_snake

کاربر سایت
سلام...

خب دیگه داریم به زمان عرضه ی MGS4 نزدیک میشیم. اولین Review ـه رسمی این بازی جمعه ی این هفته (16May) توسط مجله ی رسمی PS3 ( Official Playstation Magazine's ) انجام خواهد گرفت.

Official%20Playstation%20Magazine%27s.jpg

منبع: metalgearsolid4.net

پ.ن: این نشون میده که konami بازی رو در اختیار سایت ها و مجلات قرار داده.
پ.ن2: عکسی که گذاشتم عکس مجله های قدیمی هست و صرفا" برای خشگلتر شدن پست گذاشتم. :دی

سلام
طبق اخبار رسيده از سايتهاي مختلف مجله معتبر Famitsu هم براي هشتمين بار به يك بازي Perfect Score داد و امتياز 40/40 رو با افتخار نصيب اين بازي كرد !! بازيهايي كه تابحال از اين مجله 40/40 گرفتند عبارتند از :

1. The Legend of Zelda: Ocarina of Time (1998, Nintendo, for Nintendo 64)
2. Soulcalibur (1999, Namco, for Dreamcast)
3. Vagrant Story (2000, Square Co., Ltd., for PlayStation)
4. The Legend of Zelda: The Wind Waker (2003, Nintendo for Nintendo GameCube)
5. Nintendogs (2005, Nintendo, for Nintendo DS)
6. Final Fantasy XII (2006, Square Enix, for PlayStation 2)
7. Super Smash Bros. Brawl (2008, Nintendo, for Wii)​

بازی از Maxi Consolas امتیاز 9.5 گرفته.

متوسط امتیاز بازی در GR از 7 نقدی که اومده 9.3 بوده.

شما که امتیاز رو میگی، یک لطف بکن و لینک Review رو بذار و مثلاً بگو سایت کجایی هست و اینا...

این سایت Maxi Consoles یک سایت پرتقالی هست که به بازی امتیاز 9.5 رو داده.

metal%20gear%20solid%204.jpg

لینک Review

درضمن، کل امتیازاتی که بازی گرفته، به صورت زیر است:

reviewsnew.jpg

reviewsnew2.jpg

9.9/10 IGN UK REVIEW

8/10 EUROGAMER

10/10 MERISTATION.COM

5/5 OFFICIAL PLAYSTATION MAG REVIEW

95% PSM3 UK REVIEW

97% GAMEMASTER

8/10 EDGE REVIEW

10/10 OFFICIAL US PLAYSTATION MAG

10/10 OFFICIAL UK PLAYSTATION MAG

10/10 OFFICIAL ITALY PLAYSTATION MAG

9.6/10 OFFICIAL DUTCH PLAYSTATION MAG

10/10 LEVEL (SWEDEN)

19/20 JOYPAD (FRANCE)

9.7/10 CHIEF (BELGIUM)

9.6/10 HOBBY CONSOLAS (SPAIN)

9/10 HARDGAME2

9/10 HARDGAME2

97/100 GAMEMASTER

10/10 PTOM (USA)

9.5/10 PLAYFRANCE

9.6/10 PSW

9/10 GAMEREACTOR

9/10 JEUXVIDEO

10/10 PLAYSTATION BEYOND

9.5/10 MAXI CONSOLES (PORTUGAL)

10/10 EMPIRE ONLINE

من هنوزم نفهمیدم این بازی چرا اینهمه الکی سرو صدا می کنه.یه گیم پلی خیلی ساده که وسط بازی بازی چندتا صحنه اکشن نشون می ده که آدمو مثلا به شوغ بیاره.این که نشد بازی.من خودم الان شروع کردم دارم از شماره 1 بازی می کنم ببینم چیه این بازی اینقدر تعریف کردن داره.هنوز که تا حالا چیزی ندیدم. :confused:

من هنوزم نفهمیدم این بازی چرا اینهمه الکی سرو صدا می کنه.یه گیم پلی خیلی ساده که وسط بازی بازی چندتا صحنه اکشن نشون می ده که آدمو مثلا به شوغ بیاره.این که نشد بازی.من خودم الان شروع کردم دارم از شماره 1 بازی می کنم ببینم چیه این بازی اینقدر تعریف کردن داره.هنوز که تا حالا چیزی ندیدم. :confused:

آره بابا... بیخیال ، الکیه ... نمیخواد بقیشم بازی کنی ، وقتتو تلف نکن ... بدرد نمیخوره .

تا حالا هم OverRated بوده ، ولی Gamespot هم قراره بهش 8 بده که ایشالا تا حدودی جبران میکنه این امتیازهای الکی رو ...

مجله ی PSM Italy به این بازی امتیاز 10 از 10 رو داد. ( این مجله به HAZE امتیاز 9 از 10 رو داده بود. :دی )

اسکن مجله رو از اینجا میتونید دانلود کنید. ( خودم هرکاری کردم که دانلود شه، نشد. فـیلـتر هم هست ! هرچی هم گشتم از جای دیگه پیدا کنم، نشد. همه جا همین لینک بود. اگر کسی تونست دانلود کنه، یه جا آپلود کنه ما هم ببینیم. :دی )

-----------------------------------

شماره ی 69 مجله ی "PELAAJA MAGAZINE" به بازی امتیاز 10/10 رو داد. ( دنبال اسکنش نرید که نیست. دی )

مجله ی "GAME REPUBLIC" هم به بازی امتیاز 9.5 از 10 رو داد. ( این هم اسکن نداره. )

مجله ی "PLAY GENERATION" به بازی امتیاز 97 از 100 رو داد. ( اسکن نداره. )

اسکن مجله رو از اینجا میتونید دانلود کنید. ( خودم هرکاری کردم که دانلود شه، نشد. فـیلـتر هم هست ! هرچی هم گشتم از جای دیگه پیدا کنم، نشد. همه جا همین لینک بود. اگر کسی تونست دانلود کنه، یه جا آپلود کنه ما هم ببینیم. :دی )

خودم تو Rapidshare آپلود کردم :biggrin1:
لینک:
http://rapidshare.com/files/120520304/Scan_MGS4_PSM_06_by_adria9.rar.html
:-":-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or