امتیاز سایت ها و مجلات به Metal Gear Solid 4

old_snake

کاربر سایت
سلام...

خب دیگه داریم به زمان عرضه ی MGS4 نزدیک میشیم. اولین Review ـه رسمی این بازی جمعه ی این هفته (16May) توسط مجله ی رسمی PS3 ( Official Playstation Magazine's ) انجام خواهد گرفت.

Official%20Playstation%20Magazine%27s.jpg

منبع: metalgearsolid4.net

پ.ن: این نشون میده که konami بازی رو در اختیار سایت ها و مجلات قرار داده.
پ.ن2: عکسی که گذاشتم عکس مجله های قدیمی هست و صرفا" برای خشگلتر شدن پست گذاشتم. :دی

آقا چرا هیچ کس توی این سایت این نقد ها را ترجمه نمیکنه مثلا الان این به گرافیک داده 9 خوب باید دلیلش هم گفته باشه ؟

خوب به قول نیما جان:biggrin1: وقتی بقیه موارد بازی امتیاز بالا میگیره خود به خود امتیاز گرافیک هم میره بالاتر .
نیما نزنی ها:biggrin1:

خوب به قول نیما جان:biggrin1: وقتی بقیه موارد بازی امتیاز بالا میگیره خود به خود امتیاز گرافیک هم میره بالاتر .
نیما نزنی ها:biggrin1:

خب این که مسلمه ، اصلا در اینی که گفتم شک نکن ...
پس الان منظورت اینه که MGS 4 گرافیکش ضعیفه ؟

هر کی این نظر رو داره من یه بار دیگه این ویدئو که 15 دقیقه Gameplay هست رو میزارم که ببینید ، حجمش زیاده ، ولی واسه اینکه از رو هوا نظر نده کسی باید اینو ببینه ...
این ویدئو کاملا از Gameplay نهایی بازی هست که توی Metal Gear 20th Anniversary توسط Kojima نمایش داده شد

http://www.gametrailers.com/download/22702/t_mgs4_gprevealed_jp_h264.wmv

احتمالا همه مخالفان این بازی ( که تعدادشون هم خیلی زیاده ) عکسهایی رو مدنظر قرار میدن که تا خرخره Zoom شده توی دیوار یا هر سطحی و کیفیت Texture مسلما پایین اومده ...

خب این که مسلمه ، اصلا در اینی که گفتم شک نکن ...
پس الان منظورت اینه که MGS 4 گرافیکش ضعیفه ؟

هر کی این نظر رو داره من یه بار دیگه این ویدئو که 15 دقیقه Gameplay هست رو میزارم که ببینید ، حجمش زیاده ، ولی واسه اینکه از رو هوا نظر نده کسی باید اینو ببینه ...
این ویدئو کاملا از Gameplay نهایی بازی هست که توی Metal Gear 20th Anniversary توسط Kojima نمایش داده شد

http://www.gametrailers.com/download/22702/t_mgs4_gprevealed_jp_h264.wmv

احتمالا همه مخالفان این بازی ( که تعدادشون هم خیلی زیاده ) عکسهایی رو مدنظر قرار میدن که تا خرخره Zoom شده توی دیوار یا هر سطحی و کیفیت Texture مسلما پایین اومده ...

کسی نگفت گرافیکش ضعیفه .
اگه بخوایم گرافیک بازی را به عنوان یک عکس نگاه کنیم (من نمیدونم چه کلمه یا اسطلاح برای این تو بازی هست ) شاید گرافیکش نسبت به بعضی از بازی ها کمتر باشه ولی با تریلر هایی که من از mgs4 دیدم با شرایط محیطی که داره ............ که لازم به توضیح نمیبینم چون خیلی بحث شده در موردش این بازی میتونه همون امتیاز 10 را از گرافیک بگیره .
که خیلی ها متاسفانه به اینطور چیزها دقت نمیکنند و گرافیک بازی را فقط به صورت سطحی میسنجن یعنی همون تکسچر وفلان چیزها ...............

امتیاز Game Informer به بازی :
10 , 9.75
( این مجله به هر بازی دو تا امتیاز میده )
قسمتهایی از نقد مجله :
MGS4 به بازیکنها موقعیتی میده که تا حالا تجربه اون رو نداشتن. در این بازی از هر راهی که بخواین میتونین بر دشمن مسلط بشین و بازی رو پیش ببرین. این آزادی عمل حتی در Boss Fight های بازی هم به چشم میخوره. نقطه تحولی در دنیای بازیهای کامپیوتری که شما رو با تنوع , عمق زیاد و هوشمندی خودش متحیر میکنه.

مجله GamesTM به بازی امتیاز 8 داده!!!

...

امتیازات GamesTM به سری های قبل :

MGS 3 Snake Eater = 8

MGS 3 Subsistence رو امتیاز نداده .

MGS 2 Subsistence = 7

MGS 2 Sons of Liberty رو امتیاز نداده .

MGS 1 رو هم که احتمالا اون زمان وجود نداشته امتیاز نداده ...

حالا امتیازات GamesTM به بازیهای PS3 تا بحال :

Resistance = 6
Motorstorm = 8
Heavenly Sword = 6
Ratchet & Clank = 6
Uncharted = 8
GT5 Prologue = 7
Haze = 5
Lair = 3
Ninja Gaiden Sigma = 8

بالاترین امتیازی که تا بحال به بازیهای PS3 داده همین 8 بوده .

خدایی بعضی ها کم لطف هستن نسبت به بازی!!!!
من که دشمن P.S هستم (امضا) :cheesygri و الان یه 360 سه چراغ دارم بیشتر تو فکر اینم کی P.S بتونم بخرم تا
اینکه 360 بخرم!!!!!
-----------------
گرافیک خیره کننده ای داره جدا از اون داستانش دیگه.....
------------------

سایت 1UP هم به بازی امتیاز -A داده که فکر کنم خیلی خوب باشه.

سایت Gametrailers بازی رو Review کرد و بهش امتیاز 9.3/10 رو داد !
البته نکته ای بس زیبا توی نقد این سایت وجود داره ! به داستان بازی داده 8.7 و به داستان بازی X داده 9.5 !!! اگه بحثی چیزی دارین برین خارج از تاپیک ولی فکر نکنم نیازی به اثبات حداقل داستان بین این بازی و بازی X باشه.
{ برای یافتن X حدود 5 ثانیه فکر کنین کافیه }

سایت 1UP هم به بازی امتیاز -A داده که فکر کنم خیلی خوب باشه.

البته نکته ای بس زیبا توی نقد این سایت وجود داره ! به داستان بازی داده 8.7 و به داستان بازی X داده 9.5 !!! اگه بحثی چیزی دارین برین خارج از تاپیک ولی فکر نکنم نیازی به اثبات حداقل داستان بین این بازی و بازی X باشه.
{ برای یافتن X حدود 5 ثانیه فکر کنین کافیه }
سلام.
خوب داستان نباید زیاد درگیر خاله بازی شه، هرچند پایتا محکم باشه مثل MGS که خاله بازی به وفور توش هست.
راستی A- فکر کنم بشه 9 نه؟

این GR هم یکوقت به روی خودش نمیاره. هنزو اوریج رو اپدیت نکرده.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or