امتیاز سایت ها و مجلات به Metal Gear Solid 4

old_snake

کاربر سایت
سلام...

خب دیگه داریم به زمان عرضه ی MGS4 نزدیک میشیم. اولین Review ـه رسمی این بازی جمعه ی این هفته (16May) توسط مجله ی رسمی PS3 ( Official Playstation Magazine's ) انجام خواهد گرفت.

Official%20Playstation%20Magazine%27s.jpg

منبع: metalgearsolid4.net

پ.ن: این نشون میده که konami بازی رو در اختیار سایت ها و مجلات قرار داده.
پ.ن2: عکسی که گذاشتم عکس مجله های قدیمی هست و صرفا" برای خشگلتر شدن پست گذاشتم. :دی

وقتی یک سایت سی نت اینطوری میکنه، دیگه از سایت دیگش(گی(م) اسپات) نمیشه انتظار نمره ی بالا داشت... تن پاسکال توی قبر لرزید.

خو آخه GR خیلی با تاخیر نقدهای جدید رو اضافه میکنه و خیلی از نقدها رو اصلا به رسمیت نمیشناسه !
خوب آخه مشکل اینکه خیلی از نقد ها واقعا هم هیچ رسمیتی ندارن!

مثلا همین جناب mohammad140 لیستی از n4g گذاشته که یسریش واقعا خنده داره یعنی bazicenter اعتبارش ازشون بیشتره. یسری هم چون translate شدن اصلا معلوم نیست سایت چی بوده.

خوب آخه مشکل اینکه خیلی از نقد ها واقعا هم هیچ رسمیتی ندارن!

مثلا همین جناب mohammad140 لیستی از n4g گذاشته که یسریش واقعا خنده داره یعنی bazicenter اعتبارش ازشون بیشتره. یسری هم چون translate شدن اصلا معلوم نیست سایت چی بوده.
اینا منابع اصلی که نقد کردند نیستند.مثلا شما توی لیست نگاه کنی دوتا سایت Forum.gametrailers.com هست.
یعنی نقد ها اصلی بازی یه بار رفته توی یه فروم دیگه و از توی این فروم اومده توی N4G.یکی از نقد ها به صورت عکس هست :

img165.imageshack.us

picture0004hz0.jpg

-------------------------------------------------------------------------------------------

یه خبر جالب هم :

EDGE and EUROGAMER's MGS4 reviews are VINDICATED (CONFIRMED)

An email from PSXEXTREME's editor confirms that KONAMI hasnt shipped the review build of MGS4 to [COLOR=#0068B5 ! important][FONT=Arial,Helvetica,sans-serif][COLOR=#0068B5 ! important][FONT=Arial,Helvetica,sans-serif]Eurogamer[/FONT][/FONT][/COLOR][/COLOR] and Edge . The controversial sources gave the previous versions of MGS the same score as MGS4.

Check the post of Gametrailers forums for more info
Updates:
Apparently PSXEXTREME is saying that KONAMI hasnt shipped the review build of MGS4 to them . Now whether they shipped it to EDGE and EUROGAMER could be answered by Peyton

http://www.n4g.com/ps3/News-152139.aspx

MGS4 received the same score as MGS3 from EDGE and EUROGAMER . they were never given the review code of the final build. Only a few reviewers were given the review codes of MGS4

mgs4ou9.jpg

---------------------------------------------------------------------------------------

این رو هم ببینید بد نیست از psxextreme

http://www.psxextreme.com/ps3-news/3170.html

آخرین ویرایش:
Gamereactor سوئدی هم به بازی 9/10 داد!!!!!!:confused:
دوست عزیز این علامت تعجب شما غیر منطقی هست چون :
1-این همه آدم دارن میگن به این بازی 0 هم داده بشه باز ما طرفدار این بازی هستیم !
2-ممکنه اینو کسی بررسی کرده باشه که از این سبک خوشش نمیاد و یا توقعش بیشتر از اینا بوده !
در ضمن این امتیازی که گرفته خیلی خوبه:-"

1-این همه آدم دارن میگن به این بازی 0 هم داده بشه باز ما طرفدار این بازی هستیم !
1.خود من هم اگر به این بازی -10 هم بدن باز هم طرفدارشم;)

2-ممکنه اینو کسی بررسی کرده باشه که از این سبک خوشش نمیاد و یا توقعش بیشتر از اینا بوده !
2.تعجب من هم به خاطر این هست که در امتیاز دادن یه بازی مثل mgs که این همه طرفدار داره نباید فقط سلیقه خودمون رو در نظر بگیریم و باید به سلیقه دیگران هم احترام بگذاریم.
3.توقع هم از یه بازی تا چه حد آدم باید داشته باشه؟

باید به سلیقه دیگران هم احترام بگذاریم
تو این زمونه: هر کی به فکر خویش,کوسه به فکر ریشه !!!
3.توقع هم از یه بازی تا چه حد آدم باید داشته باشه؟
مقایسه با crysis
شما اگه crysis رو بازی کنی دیگه به گرافیگ بازیهای دیگه مشکوک میشی;)

آخرین ویرایش:
مقایسه با crysis
شما اگه crysis رو بازی کنی دیگه به گرافیگ بازیهای دیگه مشکوک میشی
شما یا تا حالا mgs بازی نکردی یا اگر هم بازی کردی چیز زیادی درباره اش نمیدونی.
چون mgs بیشتر بر پایه داستان وگیم پلی هست و نباید بازی با این سبک رو با crysis که فقط گرافیک داشت مقایسه کرد.

چرا دوست عزیز من هم می دونم mgs براساس داستان و گیم پلی طرح ریزی شده ولی من برای شما مثال زدم که شما گفتی تا چه حد انتظار باید بالا باشه !
من مخلص شما و old snake هم هستم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or