امتیاز سایت ها و مجلات به Metal Gear Solid 4

old_snake

کاربر سایت
سلام...

خب دیگه داریم به زمان عرضه ی MGS4 نزدیک میشیم. اولین Review ـه رسمی این بازی جمعه ی این هفته (16May) توسط مجله ی رسمی PS3 ( Official Playstation Magazine's ) انجام خواهد گرفت.

Official%20Playstation%20Magazine%27s.jpg

منبع: metalgearsolid4.net

پ.ن: این نشون میده که konami بازی رو در اختیار سایت ها و مجلات قرار داده.
پ.ن2: عکسی که گذاشتم عکس مجله های قدیمی هست و صرفا" برای خشگلتر شدن پست گذاشتم. :دی

من هم به عنوان یه متالگیر باز یه چیزی بگم ؟
بازی خیلی قشنکه باید نمره بالاتر از 10 بهش بدن
ولی خدا وکیلی من موندم این بازی رو کی میتونم روی ps3 بازی کنم
تو یکی دو ماه اول که قیمت بازی هم قیمت یه ps3 :biggrin1:
نمی دونم چی کار کنم :(

GameSpot وقتی به MGS3 امتیاز 8.7 داد مگر در و پنجره سایت پایین اومد؟:biggrin1: در اون زمان کلی سر این امتیاز بحث و جدل شد ولی وقتی IGN امتیاز 9.6 داد فن های این بازی یه نفس راحت کشیدند و به قول دوستمون درو پنجره سایت GmaeSpot رو پایین نیاوردند (اینبار هم پایین بده میخواهی تو بیاریش پایین؟) :biggrin1: اما از شوخی گذشته در کل چند سالی هستش که game spot کلا به محصولات کونامی گیر میده و زیر 9 میده نمونه آخرش هم PES2008 بود که امتیاز 7.0 داد این در حالی بود که IGN به آن 8.6 داد این کارش یکم نگران کننده هستش و ممکنه باز هم به MGS4 امتیاز زیر 9 بده !
(من خودم شخصا IGN رو قبول دارم)

سلام آقا من کاملا با حرف شما مخالف هستم که میگی گیم اسپات به کونامی گیر داده چه گیری وقتی دقیق بازی را نقد میکنه چه گیری داده اون IGN هم که میگی به PES2008 اون نمره را داد یکم اگر توی خود این بازی که میی توجه کنی اسم سایت IGN را روی تبلیغات کنار زمین میدیدی پس نگید IGN به خاطر اون چیزا نمره خوب نداده این از این ولی در رابطه با MGS4 فن های این بازی به شدت تحت تاثیر تعریف های کوجیما قرار گرفتند که اساسا حرف هاش در بارهی روحیه دشمنان و هوش مصنوعی و از این حرف ها یکم دور از ذهن هست (کلا زیاد فیلم میبینه این کوجیما ) و اگر امتیاز زیر فلان بده میخوان برن بترکونن همه جا را در حالی که افرادی که به این بازی مثل یک بازی نگاه میکنن وقتی نقد های اینها را میخونن میبینن که کاملا با نمره داده شده هماهنگ هست مثلا اون اول که GTA4 اومد و 10 گرفت اکثر همین طرف دار های MGS معلوم نبود چی شده بود همشون جا خورده بودن ( 10 موردش توی همین سایت دیدم) که چرا این بازی 10 آوورده و اساسا فقط MGS4 را لایق این امتیاز میدونن البته GTA اینقدر سروصدا راه ننداختن و واقعا همه سوپرایز شدن ولی اون کوجیما که میگن خیلی مخفی کاری میکنه اگر مصاحبه هاش را بخونید همش داره میگه فلان کار را کردیم که توی هیچ بازی نیست کسی که از خودش تعریف کنه معلومه آخر کارش چی میشه !
پس الکی گیر ندین که بازی باید 10 بیاره چون نمیاره مطمعن باشید ! حالا زود بیایید بگید ........ به خدا توی این سایت آدم هر حرفی میزنه به حساب اونی که میدونید میزاره آدم جرات نداره پست بده که خدای نکرده به یکی بر بخوره

پس الکی گیر ندین که بازی باید 10 بیاره چون نمیاره مطمعن باشید ! حالا زود بیایید بگید ........ به خدا توی این سایت آدم هر حرفی میزنه به حساب اونی که میدونید میزاره آدم جرات نداره پست بده که خدای نکرده به یکی بر بخوره
OMFG ! Don't waste your talents here ... lol
خب آقای استاد ارسطو ، الان 50 جا به بازی امتیاز 10 دادن ، اونوقت شما میگی "نمیاره مطمعن باشیم؟" البته کسی هم مطمئن نیست که به بازی همه بیان 10 بدن ! ولی خب امتیاز 8 هم مطمئنا نباید بدن !
ر رابطه با MGS4 فن های این بازی به شدت تحت تاثیر تعریف های کوجیما قرار گرفتند که اساسا حرف هاش در بارهی روحیه دشمنان و هوش مصنوعی و از این حرف ها یکم دور از ذهن هست
بسیار عالی ... شما چندتا از نقدهای بازی رو مطالعه کردی و چندین ساعت به انجام بازی پرداختی که میگی اینطور نیست؟ لااقل نقدها رو بخون برادر من ... بخون :دی
به خدا توی این سایت آدم هر حرفی میزنه به حساب اونی که میدونید میزاره آدم جرات نداره پست بده که خدای نکرده به یکی بر بخوره
There is just a little diffrence between POSTING and writing BULLSHIT you know :دی

به قول امیر آقا همه جا به این بازی امتیاز 10 دادن.
فکر میکنم توی سایت N4G هم یه امتیاز 9.9 دیدم که به متالگیر داده بودند امروز، دقت نکردم که از طرف کدوم سایت بود.
حالا اگه گیم اسپات هم به این بازی امتیاز زیر 9 بده به نظرمن از ارزش این بازی اصلاً کم نمیشه.
واقعاً به نظر شما اگه یه سایتی نمره پایینی بده به بازی متالگیر فن ها نمیرن سراغ متالگیر ؟!!:laughing: جالبه!

کسی گیر نداده ! من خودم چون MGS رو خیلی خیلی زیاد دوست دارم و 3 شماره قبلی ( مخصوصا 1 و 2 ) بهترین بازیهایی بوده که تا بحال انجام دادم ، بنابراین خیلی دوست دارم این بازی هم موفق بشه و بازی خیلی خوبی باشه !
اصلا هم دوست ندارم الکی به به و چه چه کنن واسش و به اصطلاح OverRated بشه !
اشکالی داره بازیهای خوب و عالی زیاد بشن ؟! ( البته ظاهرا اگه واسه کنسول مورد علاقمون نباشه مشکل داره ! )

شما میشه برای من دلیل بیاری که چرا مطمئن باشیم این بازی امتیاز بالا نمیگیره ؟! فکر نمیکنم شما از اقوام کوجیما باشی و بازی کرده باشی ؟! مگه سه تای قبلی بازیهای بدی بودن یا امتیاز پایین گرفتن ؟!
حتما دلیلش رو بگو که بدونیم و انتظاری هم نداشته باشیم ...

قضیه نویسنده های سایت رو هم که حتمآ میدونین دیگه.
دوست عزیز شما به قضیه و سرنوشت نویسنده های GS خیلی علاقه دارین توی این لینک راجب GS و کارمنداش و اینکه بعد از GS به کجا رفتن نوشته.بخونید بد نیست چون به نظر میاد خیلیاشون یه کار نون و آبدارتر از نویسندگی تو GS پیدا کرده بودن.

http://en.wikipedia.org/wiki/GameSpot

سلام

سايت فرانسوي Playfrance هم به بازي اميتياز بسيار خوب 9.5 رو داد ...

منبع

...فکر نمیکنم شما از اقوام کوجیما باشی و بازی کرده باشی ؟!

:biggrin1:
نيما جان شما زياد اعصاب خودتو خورد نكن !
از اينجور موارد زياد پيش مياد ...

ایول مثه اینکه OctoCamo رو هم میشه دستی فعال کرد(با تکون دادن دسته) هم اتوماتیک(مثه توی MGO که تا سینه خیز می رفتی خودش هم رنگ زمین می شد)
این طوری خیلی بهتر شد به نظرم:)

خوب من سوالم این هست شما بازی را تمام کردی آقای BI0HAZARD که میگی میدونی اون بازی همونی هست که کوجیما میگه ؟ نگو شماره قبلی را دیدم بگو این یکی را چی فقط این یکی چون چهارتا کلمه یاد گرفتی هر گونه توهینی هم میخواهی میکنی و به شدت از خود راضی هست (فکر نکن اینگلیسی مینویسی کسی نمیفهمه اونا هم مصداق پستهای خودت هست )
ولی در مورد دوستمون nima_mn عزیز

ببین من میگم امکان نداره بتونه جلوی GTA در بیاد
در مورد 3 تای قبلی من 3 را بازی کردم بازی نو آورانه ای بود ولی همون نمره 8 خرده که گرفته بود واقعا بسش بود چون کنترلش به نظر من بسیار ضعیف بود حالا اگر توی این نسل هم بخواد یک بازی اون کنترل و اون دوربین را داشته باشه واقعا نمیدونم این جور بازیی بیشتر از 8 زیادش هست
بعدم اینکه میگی به کنسول و از این حرف ها من تنها چیزی که بهش فکر نمیکنم همین یک مورد هست

خوب من سوالم این هست شما بازی را تمام کردی آقای BI0HAZARD که میگی میدونی اون بازی همونی هست که کوجیما میگه ؟ نگو شماره قبلی را دیدم بگو این یکی را چی فقط این یکی چون چهارتا کلمه یاد گرفتی هر گونه توهینی هم میخواهی میکنی و به شدت از خود راضی هست (فکر نکن اینگلیسی مینویسی کسی نمیفهمه اونا هم مصداق پستهای خودت هست )

در مورد 3 تای قبلی من 3 را بازی کردم بازی نو آورانه ای بود ولی همون نمره 8 خرده که گرفته بود واقعا بسش بود چون کنترلش به نظر من بسیار ضعیف بود حالا اگر توی این نسل هم بخواد یک بازی اون کنترل و اون دوربین را داشته باشه واقعا نمیدونم این جور بازیی بیشتر از 8 زیادش هست
بعدم اینکه میگی به کنسول و از این حرف ها من تنها چیزی که بهش فکر نمیکنم همین یک مورد هست
اصولا يك ضرب المثل الماني ميگه هر فردي هر چه قدر كمتر صحبت كنه به نفع خودش هست اينكه تمام سايت هاي جهان به اين بازي ميدند 9 و 10 حالا اين وسط Euro Gamer فاكتور .بعد شما ميايي اينطور ميگي حاي بسي تامل داره. اخه بازي اكشن/مخفي كاري كي تا به حال با گردش ازاد يكي كردند .يعني اين همه ادم كه دارند خودشون پا.. ميكنند كه بازي بگيرند يكي شون خودم ديوانند ؟؟؟ يعني شماره 2 كه 7 ميليون فروخت براي اين بود كه بازي بد هست .نظرات هر شخص محترمه اما اگه تحريك اميز نباشه كه ماله شما شاملش ميشه !!!

...............................

از اين به بعد يادم باشه نقطه . ويرگول . كاما و ........ بذارم تا همه متوجه شوند !!!!!

آخرین ویرایش:
خب هرکی نظری داره. یه نفر از دوربین اون طوری خوشش میاد یه نفر از دوربین معمولی این سبک. البته توی نسخه چهارم مثل MGS3 : Subsistence دوربین بازی قابلیت چرخش داره و مثل نسخه های قبلی نیست. نمیدونم شما اصلآ گیم پلی از بازی دیدی که در مورد دوربینش این طوری گفتی یا نه ؟

الان این سایت به بازی 8 از 10 داده خوب دلیل داشته حتما الان میایید میگین این مجله هم مال ماکروسافت هست به خدا این حرف توی فروم های ایرانی دیگه شده ضرب المثل هرکی ضد هرکس دیگه صحبت میکنه میگن آهان پس پول داده راستی
619 من پست شما را دوبار خوندم ولی اصلا مشخص نیست چی هست منظورتون یکم با صبر تایپ کنید تا معلوم بشه چی به چی هست جمله بندی مشخص نیست فعلش کجاست
حالا اين وسط Euro Gamer فاكتور بعد شما ميايي اينطور ميگي حاي بسي تامل داره اخه بازي اكشن/مخفي كاري كي تا به حال با گردش ازاد يكي كردند يعني همه ادم كه دارند خودشون پا.. ميكنند كه بازي بگيرند يكي شون خودم ديوانند ؟؟؟ يعني شماره 2

خب تابلوئه! , واسه GTA IV یه چیزی در حدود 100 میلیون دلار خرج کردن , عمرا حتی نصف این رو هم برای MGS 4 خرج کرده باشن!
.............
KILL ZONE 2 که الان ناموس PS3 محسوب میشه:cheesygri و کلی براش کار کردن و از تکنولوژی های خفن استفاده کردن و هی هم تاخیر خورده و ضرر داده , , تازه 60 میلیون دلار خرجش شده , ببین GTA IV چی بوده دیگه!؟:biggrin1:

8 و خرده ای از کجا ؟ Gamespot دیگه ؟! خب پس یکم توضیح بدم :

اولا اون 3 رو که شما بازی کردی به نوعی ضعیفترین بود بین 3 تا نسخه ...

MGS 3 رو Gamespot بهش داده 8.7 ولی میانگین امتیازاتش از 97 جای مختلف 9.1 .

MGS 2 رو Gamespot بهش داده 9.6 و میانگین امتیازاتش از 76 نقد ، شده 9.5 .

MGS 1 رو Gamespot داده 8.5 و میانگین امتیازاتش از 31 نقد ، شده 9.3 .

ضمن اینکه اکثر جاهایی که تا بحال MGS 4 رو نقد کردن به نوعی گفتن که بهترین بازی سری MGS بوده .

حالا شما میتونی بگی پیغمبر من Gamespot هست و از سه بازی دو تاش رو زیر 9 داده در نتیجه نسخه 4 م هم باید زیر 9 بگیره !

ضمنا من دو تا Video از MGS 4 برات میزارم چون مطمئن هستم ندیدی ! یکیش 15 دقیقه Gameplay کامل از بازیه و یکیش هم آخرین تریلر منتشر شده از بازی که اگه RealTime نباشه ولی 100 درصد از موتور بازیه ... اگه دوست داشتی حتما ببین .

بقیه دوستان هم اگه اینا رو ندیدن ببینن ...

Gameplay

آخرین Trailer

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or