امتیاز سایت ها و مجلات به Metal Gear Solid 4

old_snake

کاربر سایت
سلام...

خب دیگه داریم به زمان عرضه ی MGS4 نزدیک میشیم. اولین Review ـه رسمی این بازی جمعه ی این هفته (16May) توسط مجله ی رسمی PS3 ( Official Playstation Magazine's ) انجام خواهد گرفت.

Official%20Playstation%20Magazine%27s.jpg

منبع: metalgearsolid4.net

پ.ن: این نشون میده که konami بازی رو در اختیار سایت ها و مجلات قرار داده.
پ.ن2: عکسی که گذاشتم عکس مجله های قدیمی هست و صرفا" برای خشگلتر شدن پست گذاشتم. :دی

اسنیک هم کنسول باز شده اونم نوع psش !:biggrin1:
میدونی چرا چون mgs4 واسه ps3 میاد
فکرشو بکن این بازی برای x360 پورت بشه و فن های 360 این صحنه رو وسط بازی ببینن .:biggrin1:

آخرین ویرایش:
سلام

LEVEL 26 From nintendoeverything ( مجله سوئدي )‌: 10

همچنين آخرين امتيازات اين مجله به بازيها :

Haze: 4
Boom Blox: 9
FFVII: Crisis Core: 8
GRID: 7
Iron Man: 2
Pool Party: 5
LEGO Indiana Jones: 7
Echocrome: 7

فعلا ...

اسنیک هم کنسول باز شده اونم نوع psش !:biggrin1:
میدونی چرا چون mgs4 واسه ps3 میاد

اون کنترلر برای کنترل Cell هست که فکر میکنم اسم اون ربات هم از اسم CPU PS3 برداشته باشه.

Cell هم که حتما" میدونید چیه... یک روبات هست که Snake از طریق اون با Otacon در ارتباط هست. اگر Trailer هاش رو دیده باشین، میبینین که Cell در بازی نقش اساسی رو خواهد داشت. Snake هم بعضی وقتها و برای کارهای خاصی با استفاده از همون کنترلر PS3 اونو کنترل میکنه.

هر بار که میبینم اینجا آپدیت شده با ترس میام تو ! که نکنه یه امتیاز بد یا معمولی ببینم ...

به شدت این بازی رو دوست دارم و اصلا دلم نمیخواد از هیچ جا زیر 9 بگیره ... Gamespot خیلی خطرناکه
:((

آخ گفتی... :( هر دفعه منم میخوام سر بزنم از این میترسم. آخه قدیما که اعضای بازیرایانه رفته بودن ( فکر کنم TGS بود یا لایپزیک ) وقتی دموی بازی رو بازی کردن میگفتن خیلی بدکار شده، مخصوصا" AI بازی؛ ولی از اون موقع تاحالا بازی حدود 6 ماهی تاخیر و ... خورده که حتما" کوجیما روی این نقاط ضعف کار کرده.
من کلا" از این میترسم که بازی، بازی ـه جالبی از نظر گرافیک و گیم پلی و اینا نباشه؛ اما فعلا" که امتیازات چیز دیگه ای رو نشون میده. :love:

من کلا" از این میترسم که بازی، بازی ـه جالبی از نظر گرافیک و گیم پلی و اینا نباشه؛ اما فعلا" که امتیازات چیز دیگه ای رو نشون میده. :love:

گیم پلی که امکان نداره بد بشه ( ایشالا :biggrin1: ) ... گرافیک هم اگه عالی نیست ولی یه سری چیزا حداقل از نظر Visual Design خیلی خوبه .

ضمن اینکه وقتی یک بازی کلا بزرگ و خوب باشه خود به خود توی همه زمینه ها امتیاز خوب میگیره ، حتی اگه یه جاهایی ضعف داشته باشه !
مثلا همین GTA شما نمیتونی بگی گرافیکش بهترین بود یا توی سیستم Cover گیری و مبارزش حتی یکم مشکل داشت ولی چون کلا بازیه خیلی عظیم و بزرگی بود همش 10 میگرفت که بنظر من کاملا حقش بود .

برعکس این موضوع هم وجود داره ، بازی مثل Lair اون موقع که عرضه شد گرافیکش واقعا خوب بود ولی چون بازیش روی هم رفته ضعیف بود در نتیجه گرافیکش هم گم شد .

MGS 4 توی اون تریلر آخری یه چیزایی نشون داد که من خودم انتظار نداشتم ... نشون میداد براش واقعا زحمت کشیدن و میتونه بازی خیلی بزرگی باشه .

تا اینجا که بخیر گذشته :biggrin1: باید منتظر بمونیم .

اون کنترلر برای کنترل Cell هست که فکر میکنم اسم اون ربات هم از اسم CPU PS3 برداشته باشه.

Cell هم که حتما" میدونید چیه... یک روبات هست که Snake از طریق اون با Otacon در ارتباط هست. اگر Trailer هاش رو دیده باشین، میبینین که Cell در بازی نقش اساسی رو خواهد داشت. Snake هم بعضی وقتها و برای کارهای خاصی با استفاده از همون کنترلر PS3 اونو کنترل میکنه.
علیرضا اسم اون روبات کوچولوئه Metal Gear MK II هست نه Cell ! توی اولین تریلر بازی یه تیکه Otacon بود یا یه نفر دیگه میگفت توی این روباته از Cell استفاده شده و همون موقع روباته می افتاد زمین ! کلآ از این شوخی ها توی همه MGS ها وجود داره. حالا نمیدونم اون بحث Cell فقط توی اون تریلره بود یا توی بازی نهایی هم هست یا نه.

آخ گفتی... هر دفعه منم میخوام سر بزنم از این میترسم. آخه قدیما که اعضای بازیرایانه رفته بودن ( فکر کنم TGS بود یا لایپزیک ) وقتی دموی بازی رو بازی کردن میگفتن خیلی بدکار شده، مخصوصا" AI بازی؛ ولی از اون موقع تاحالا بازی حدود 6 ماهی تاخیر و ... خورده که حتما" کوجیما روی این نقاط ضعف کار کرده.
من کلا" از این میترسم که بازی، بازی ـه جالبی از نظر گرافیک و گیم پلی و اینا نباشه؛ اما فعلا" که امتیازات چیز دیگه ای رو نشون میده.
عليرضا جان پايين بودن AI دشمنان در Working In Progress Demo هايي كه در نمايشگاهها يا GD ها كه به نمايش در مياند يك چيز تقريبا طبيعي هست.چون صرفا هدف از نشان دادن دمو به نمايش گذاشتن نهايت هوش مصنوعي دشمنان نيست! بلكه نشون دادن روند بازي - گرافيك - گيمپلي و كنترل - نوع دشمنان - سلاحها و ... هست. چون اگه AI دشمنان همون AI نهايي بكار رفته در بازي هست يك بازديد كننده ميتونه همون مرحله ي كوچك رو از اول ظرف يكبار براحتي اتمام برسونه ؟ در حاليكه ساير بازديد كننده ها هم هستند !

Metal Gear Solid 4 از یک مجله ی بلژیکی امتیاز خوب 9.7 رو گرفت.

اسکن هایی از Review مجله:

anmr7l.jpg

2evties.jpg

عکسهای بزرگتر رو میتونید از اینجا ببینید: ( البته فـــیلتر هست )

Code:
http://i281.photobucket.com/albums/kk205/DVendetta/Scan1.jpg?t=1211898425

http://i281.photobucket.com/albums/kk205/DVendetta/Scan2.jpg?t=1211898514

منبع: http://www.metalgearsolid.org

دوستان ناراحت نباشین که انگار MGS4 میخواد امتیازای جالبی بگیره !
مجله Game Pro هم به بازی امتیاز کامل 5/5 رو داد و در موردش نوشت :
It is without a doubt , ONE OF THE GREATEST GAMES OF ALL TIME

"This is video game story telling at it's absolute best, and represents a new high watermark for the craft, easily surpassing the superb BioShock and the subversive Grand Theft Auto IV."

در جای دیگه ای گفته شده :
It sets new standards for Graphics , Sound , Gameplay , Storytelling and it may be years before it is equaled.

You will not play a game this year may be even this decade !

همین طور گفته اگه PS3 دارین که همون روزی که بازی عرضه میشه بخرینش و اگه PS3 ندارین , از همین الآن سکه ها و پولهاتون رو جمع کنین تا اون موقع ! ( منو میگه ! )

در آخر نوشته شده :
این وسط همه برنده شدند , PlayStation 3 بالاخره نجات دهنده خودش رو پیدا کرد , کوجیما شاهکار خودش رو ارائه کرد و بازیکنها با یکی از بهترین بازیهای تاریخ روبرو شدند.

اسکنهای این مجله

آخرین ویرایش:
ارباب بنده اقای کوجیما بالاخره دوباره قدرت خودش رو نشون داد و به عنوان ناجی پی اس 3 گل کاشت :love:
فکر کنم اگر اینطوری امتیاز گرفتناش پیش بره رکورد این سری بازی رو بزنه;)
لحظه شماری میکنم برای اینکه کنکور برسه فرداش برم یه پی اس 3 بگیرم و افسانه رو به پایان برسونم.بگید الهی امین:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or