امتیاز سایت ها و مجلات به Heavenly Sword

old_snake

کاربر سایت
امتیاز کامل Heavenly Sword از مجله ی ( Play Magazine )

مجله ی Play Magazine به بازی Heavenly sword امتیاز 100/100 داد . :eek:

61124_hs.jpg

منبع

من که دموی بازی رو گرفتم کاملا مشخصه ign بهش چرت نمره داده.. کلا امتیاز زیر 8 فکر کنم 2 تا سایت بهش دادن...تقریبا تو نقد همه ی سایت ها یکی از نکات مثبتی که بیان شده گیم پلی بازی و سیستم مبارزات هست که ign uk به گیم پلی داده 6 البته اون امتیاز ها رو میانگین نمی گیره وگرنه امتیازش یه چیزی تو مایه های 7.6-7.7 می شد....من با امتیاز 9.6-9.7 از 10 کاملا موافقم واسه این بازی:biggrin1:

فکر کنم میکروسافت ign خریده
What the.....?!
مرغ پخته از این حرفت به خنده در میاد. فهمیدیم دیگه. هز بازی سونی که امتیاز کم بگیره از مجلات و سایتها، MS به اونها رشوه داده :laughing: خدا به دادت برسه /:).
باید ببینیم gs چی میگه
پسر خوب ign لطف و مرامش چند برابر بیشتر از gs هست. خدا رحم کنه :biggrin1: ببین gs چی بده بهش.
به نظرم اومد اينجا مطرحش كنم بهتر باشه.
لطفا از سایتها معتبر بگید ( تا حالا اسمش رو نشنیدم ).
خلاصه از یه بازی نسل بعد از طرف سونی که بقول خودشون اگه Cell و Blu-ray نبود نمی تونستن بازی رو بسازن :lol:بعید بود همچین امتیازی:biggrin1:.
اون یارو سازندش تو مصاحبه ها همش میگفت: واقعا این اولین بازی بزرگ ps3 خواهد بود. دیدیم اولین بازی بزرگ رو :laughing:.

پ.ن. این بازی منفی 10 هم میگرفت برای من فرقی نداشت. فعلا زمان زیادی مونده تا عرضه شاه بازی و اسطوره جدید بازی ها (:biggrin1: پیدا کنید پرتقال فروش رو:biggrin1: ) باید یه جوری وقت رو گذرون دیگه:mrgreen:.

لطفا از سایتها معتبر بگید ( تا حالا اسمش رو نشنیدم ).
شما كه ديگه فنبوي 101 درصد ايكس باكس هستيد. پس ديگه معلومه موضعتون چگونه خواهد بود.
اين سايت هم بالاخره يه سايت هست. مسلمآ هم طرف بازي رو تجربه كرده و نظرش رو در موردش به نقد كشيده. شما ميتونيد اين سايت را ملاك قرار نديد.
تا اينجا اين بازي اين نمرات را از سايتها و مجلات مختلف گرفته:
Play Magazine 10/10
Tilt.TV 10/10
PSXtreme Magazine 9/10
Doupe.cz: 9/10
Gamepro 4.5/5
The Officiel Playstation Magazine 89%
PSW*Uk mag*8/10
IGN US 7/10
Edge 6/10
http://www.ps3forums.com/showthread.php?t=92630

آقا اینطور که بوش می یاد این بازی هم مثل Bioshock قراره انجمن رو منفجر از بس که میخواین برای هر امتیازی که به این بازی میدن یه تاپیک درست کنین خواهشن مثل Bioshock تا کار از کار نگذشته یه تاپیک واحد درست بشه برای این که کل متیازهای این بازی رو که هر سایتو مجله ای میده توش بزاریم . مدیران هم اگه می تونن یه همچین تاپیکی ایجاد کنن و تمام گفتگو رو اونجا منتقل کنن وگرنه این هم به سرنوشت Bioshock دچار میشه (درسته در حد Bioshock گردخاک به پاک نکرد ولی برای طرفداران کنسول PS3 یه عنوان مهم محسوب میشه ) . ;)

من مطمئن بودم كه بالاي 8 نميگيره ولي از گيم پلي بازي انتظار بيشتري داشتم

What the
خلاصه از یه بازی نسل بعد از طرف سونی که بقول خودشون اگه Cell و Blu-ray نبود نمی تونستن بازی رو بسازن :lol:بعید بود همچین امتیازی:biggrin1:.
mrgreen:.

دوست عزيز اينايي كه گفتي چه ربطي به كم گرفتن بازي داره؟!!!!
شما كه اينقدر IGN رو قبول داري اگه يه نگاهي به نمره گرافيك و موسيقي بازي مينداختي اينارو
نميگفتي

نمرات بازي از EGM :
8
8
9
پ ن: مديران محترم لطفآ اين تاپيك را تغيير نام بدن و بكنن نمرات بازي Heavenly Sword از جاهاي مختلف. مثل تاپيك مالMP3 يا بايوشاك...

آخرین ویرایش:
برای این که برای هر امتیاز یک تاپیک باز نکنیم . این تاپیک رو درست کردم . مثل ( BIOSHOCK

امتیاز های این بازی تا الان :

Edge Magazine: 60%

IGN UK: 7/10 (70%)

IGN US: 7/10 (70%)

PSW: 80%

EGM: 8, 8, 9 (85%)

Gamepro: 4.5/5 (90%)

Play Magazine: 100%

سایت http://www.doupe.cz به این بازی امتیاز 9/10 رو داد !

+ نکات خوب .

- نکات بد .

+ Successful combat system

+ Breathtaking locations

+ Great music, sounds, dubbing

+ Excellent graphic and animations

+ Epic and movie story

- Sometimes a lot of pounding into buttons

- Framedrops

- Short

- Minor bugs

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند