امتیاز سایت ها و مجلات به Heavenly Sword

old_snake

کاربر سایت
امتیاز کامل Heavenly Sword از مجله ی ( Play Magazine )

مجله ی Play Magazine به بازی Heavenly sword امتیاز 100/100 داد . :eek:

61124_hs.jpg

منبع

خیلی نامردیه بابا این چه وضعشه به گیم پلی بازی داده 6 من دمو رو بازی کردم یعنی گیم پلی تو دمو و نسخه ی اصلی یکی نیست باید در ign رو تخته کرد

خیلی نامردیه بابا این چه وضعشه به گیم پلی بازی داده 6 من دمو رو بازی کردم یعنی گیم پلی تو دمو و نسخه ی اصلی یکی نیست باید در ign رو تخته کرد

میگم که اگه یه نفر خیلی یه بازی رو دوست داره هر اکتیازی که میخواد بگیره ! هر طور شده اونو بازی میکنه .
راستش من خودم هم خیلی دارم تعجب میکنم تمامی سایتها به گیم پلی بازی امتیاز بسیار کمی رو دادن!:confused::(

میگم که اگه یه نفر خیلی یه بازی رو دوست داره هر اکتیازی که میخواد بگیره ! هر طور شده اونو بازی میکنه .
راستش من خودم هم خیلی دارم تعجب میکنم تمامی سایتها به گیم پلی بازی امتیاز بسیار کمی رو دادن!:confused::(
البته سایت هایی هم هست که بالای 9 دادند !

البته به اين نكته هم بايد اشاره كرد كه Ign به بازي بر اساس ميانگين نمرات فاكتورها نمره نميده و به بازي كلي نمره ميده كه به اين بازي داده 7.
اين در حالي هست كه اگر به صورت ميانگين اون فاكتورها بخوايم حساب كنيم كنيم نمره ي بازي 7.7 ميشه.

امتیاز 4.5/5 بازی Heavenly sword از سایت Gamepro

سایت معتبر Gamepro به بازی Heavenly sword امتیاز خیلی خوب 4.5 از 5 رو داد .

این در حالی هست که سایت معتبر IGN به این بازی 7 داده !

62368_hs.jpg

منبع

اطلاعات بازی :

Publisher: Sony Computer Entertainment

Developer: Ninja Theory

Release Date: 09/13/2007

Genre: Action

Number of Players: 1

ESRB Rating: R/P

خب بالاخره یکی از امیدهای PS3 هم داره عرضه میشه کم کم و IGN هم که بهش 7 داده. یه سری توضیحات در مورد این بازی از زبون IGN :
این بازی در بخش گرافیک و صدا 9 گرفته که عالیه.
گرافیک : از هر نظر زیباست. مدل کاراکترها عالیه و منظره ها و محیط ها هم فراوون و خوب طراحی شدن.
صدا : افکتهای بازی خارق العاده هستن و موسیقی و صداگزاری هم عالیه.
گیم پلی بازی 7 گرفته که درسته عالی نیست ولی بد هم نیست و 7 عدد خوبی به حساب میاد : سیستم جنگ بازی بیشتر مواقع خیلی خوبه , اگرچه جنگها خیلی زود تکراری میشن و یه سری چیزها مثل دکمه هایی که در بعضی مواقع ظاهر میشن ( همونی که توی God Of War , ... هم هست و باید اون دکمه رو برای کار خاصی زد ) نیاز به صاف کاری دارن ! یعنی باید روی طراحیشون بیشتر کار میشده.
ارزش تکرار بازی هم گویا خیلی کمه (5) و بعد از تموم شدن بازی چیز خاصی نمیمونه که آدم بخواد دوباره بازی کنه.البته تعدادی آیتم خیلی خوب برای آزاد شدن وجود داره که همونها رو هم میشه مجانی دانلود کرد.

در دو مورد هم IGN این حرفها رو زده :
نمیشه انکار کرد که بازی زیباست.
جنگهای بازی مفرح هستن ولی فقط برای یه زمان اندک.

heavenly-sword-20070824050041268.jpg

منظور اینکه انقدر آه و ناله نکنین که امتیاز IGN کم بوده و فلان و چنان و ...

خیلی بد یکی از مهره های اصلی سونی هم نتونست کمکی بکنه منتظر گیم اسپات هستم چون هیچ سایتی رو اندازه گیم اسپات قبول ندارم

من که به امتیاز کاری ندارم
برای مثال من از بازی پرنس خوشم می آد چه 10 از 10 چه 2 از 10 مهم اینه من خوشم می آد هر طوری هم باشه اصلا سیاه سفید و دو بعدی باشه هم من یکی کیف می کنم!!!
امتیاز به درد طرفدارهای بازی نمی خوره به درد کسی می خوره که دنبال بازی می گرده نه کسی که شب و روز منتظر اومدن یه بازی نشسته
از طرفداران این بازی خواهش می کنم با خوردن قرص های آرامش بخش خودشون رو برای امتیاز GS آماده کنن چون ممکن هست هر امتیازی بده !!!
در هر حال اگه کسی عاشق این بازی هست نباید اصلا به امتیاز توجه کنه و من هنوزم نفهمیدم چرا دلم خنک می شه اگه این بازی از گیم اسپاتم 7 یا کمتر بگیره با اینکه با دیدن تریلرا از بازیش خوشم اومده ها اما دلم می خواد کم بگیره :cheesygri
اما فکر کنم IGN به این الان 7 داده باید امتیازای قبلیشم که مال قبله دوباره تغییر بده شماها ببینین چه بازی هایی 7 گرفتند........این بازی بالاتر از اوناست دیگه اما خوب من که کارشناس نیستم اونا هم دلایلی دارن که حقشه 7 :cheesygri

راستش بنظر خود من ، خود شخص باید یه بازی رو بپسنده و بهش نمره بده !
اگه تموم سایتهای دنیا به این بازی نمره صفر هم بدن ، ولی خود شما از این بازی خوشت بیاد ، حله دیگه ;)
این امتیازها هم بیشتر جنبه فنی و تخصصی داره . ولی برای خود من ، مهمتر از نمره این سایتها اینه که بازی به دل خودم بشینه :love:

موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or