old_snake کاربر سایت Aug 21, 2007 #1 امتیاز کامل Heavenly Sword از مجله ی ( Play Magazine ) مجله ی Play Magazine به بازی Heavenly sword امتیاز 100/100 داد . منبع
امتیاز کامل Heavenly Sword از مجله ی ( Play Magazine ) مجله ی Play Magazine به بازی Heavenly sword امتیاز 100/100 داد . منبع
old_snake کاربر سایت Sep 12, 2007 #91 سایت gamerevolver بازی رو Review کرد و بهش امتیاز 9.7 رو داد ! لینک Review : کلیک کنید
Nothing کاربر سایت Sep 12, 2007 #92 نوشته شده توسط old_snake: سایت gamerevolver بازی رو Review کرد و بهش امتیاز 9.7 رو داد ! لینک Review : کلیک کنید بیشتر...
نوشته شده توسط old_snake: سایت gamerevolver بازی رو Review کرد و بهش امتیاز 9.7 رو داد ! لینک Review : کلیک کنید بیشتر...
E Emin3mzizou کاربر سایت Sep 12, 2007 #93 حالا نه اینکه سایت خیلی معتبری هم هس این gamerevolver ! به نظر من امتیاز اصلی و واقعی این بازی همون 8 هست که Gamespot بهش داده . (چون فقط امتیازای این سایت رو قبول دارم .) تا الانم میانیگین امتیازاتش از سایتا و مجلات معتبر دورو ور 8 بوده .
حالا نه اینکه سایت خیلی معتبری هم هس این gamerevolver ! به نظر من امتیاز اصلی و واقعی این بازی همون 8 هست که Gamespot بهش داده . (چون فقط امتیازای این سایت رو قبول دارم .) تا الانم میانیگین امتیازاتش از سایتا و مجلات معتبر دورو ور 8 بوده .