امتیاز سایتها و مجلات به Bioshock

Saeed.x360

کاربر سایت
در آخرين review يا بررسي صورت گرفته بروي بازي Bioshock - مجله Alternative Press امتياز 10/10 را براي اين بازي در نظر گرفت. اين مجله با اعلام اين امتياز براي اين بازي اينچنين عنوان كرده : براستي Bioshock شايسته دريافت لقب يكي از بهترين بازيهاي hunting و FPS تابحال هست.
موفق باشيد
4uc4e0w.jpg

گفتم gsانقدر بازي ميكنه تا يك مشكله كوچيك از توش پيدا كنه بعدش يك امتياز كم كنه اينو بهش ميگن امتياز دادن نكه يارو بازي اومده ميگيره زوق زدست ميگه عجب بازي امتياز كامل بهش بديد.

به نظرتون امکان داره Gs بهش 10 بده؟! من نمیدونم چرا این قدر این دست اون دست میکنه چرا سریع امتیاز نمیده!

آخه هنوز بازی از نظر گیم اسپات ریلیز نشده .

جلوی بازی زده : 21 Aguest

آخه هنوز بازی از نظر گیم اسپات ریلیز نشده .

جلوی بازی زده : 21 Aguest
موضوع اینه که GS از روی PlayableDemo امتیاز نمیده!دقیقا برای GoW2 هم همینطوری بود همه امتیاز رو از روی دمو دادن ولی GS این کارو نکرد.
البته این نسخه 360 معلوم نیست از کجا اومده.باید تا همون 21 صبر کرد.

موضوع اینه که GS از روی PlayableDemo امتیاز نمیده!دقیقا برای GoW2 هم همینطوری بود همه امتیاز رو از روی دمو دادن ولی GS این کارو نکرد.
البته این نسخه 360 معلوم نیست از کجا اومده.باید تا همون 21 صبر کرد.
این بازی از 5 روز پیش داره تو فروشگاه Toys R Us (یکی از بزرگترین و معتبر ترین فروشگاه های اسباب بازی فروشی در جهان) به اشتباه فروش می ره پس کاملا مشخصه که این سایت ها از روی دمو امتیاز ندادن! ممکنه یسری از این مجلات و سایت های درجه 2 از روی دمو امتیاز بدن ولی سایت هایی مثل 1up - ign - cvg - eurogamer نمیان از روی دمو بازی امتیاز بدن.

من فکر نکنم امتیاز کامل بده چون از نظر گیم اسپات هیچ بازیی کامل نیست حالا نگاه کنید دیگه
قبلا هم Gs امتیاز 10 داده و باز هم ممکنه بده چه این بازی چه بازی دیگه. 'گر چه آخرین امتیاز 10 مربوط به Tony Hawk's Pro Skater 3 (PS2) و مال حدود 6 سال پیشه.
http://www.gamespot.com/games.html?...ames&dlx_type=all&date_******=all&sortdir=asc

نمره Gamespot فردا (Monday) مياد. Jeff Gerstmann اين مطلب رو در صفحه شخصيش اعلام كرده. Jeff همون كسي كه اون 8.8 افسانه اي :laughing: رو به Twilight Princess‌ داد.
ضمنا هيچ سايت يا مجله (حتي درپيتي) از روي نسخه دمو Review نمي نويسه. اين سايت ها و مجلات اينقدر اعتبار دارن كه نسخه اصلي بازي قبل از تاريخ عرضه در اختيارشون قرار بگيره تا قبل از اومدن بازي نقدش رو بنويسن. مخصوصا همين Bioshock كه بعد از اومدن نمره هاش Hypeش به عرش رسيد. حتي براي نوشتن Preview هم به بازي دسترسي دارن (حداقل راجع به Preview هاي مهم) و اطلاعاتشون رو مستقيم از Developer بازي مي گيرن.

آخرین ویرایش:
اتفاقا نمره ي واقعي رو gs ميده چون خيلي ريز و سخت امتياز ميده كه اين خودش عاليه و در مورد hour of vitoryمن بودم به بازي 0ميدادم تازه گيم اسپات رحم كرده lost planetهم كه 7هم واسش زياديه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or