امتیاز سایتها و مجلات به Bioshock

Saeed.x360

کاربر سایت
در آخرين review يا بررسي صورت گرفته بروي بازي Bioshock - مجله Alternative Press امتياز 10/10 را براي اين بازي در نظر گرفت. اين مجله با اعلام اين امتياز براي اين بازي اينچنين عنوان كرده : براستي Bioshock شايسته دريافت لقب يكي از بهترين بازيهاي hunting و FPS تابحال هست.
موفق باشيد
4uc4e0w.jpg

اتفاقا احتمالش هست Gs به این بازی 10 بده،ولی خوب توی قسمت ظهف های بازی هم احتمالا داره چندین ضعف بنویسه،ولی با توجه به سیستم امتیاز دهی جدید احتمال 10 هست.

حنای GS دیگه پیش من رنگی نداره . چون بعد از بازی Hour of victory که به خاطر مسائل پشت پرده اومدو بهش 2 داد من دیگه بهش اعتماد ندارم .

این اولین بار نیست که gs در حق یک بازی ظلم میکنه مثلا black بهش داده 7.5:laughing: در صورتی که حقش اینه که 9 بگیره!
ولی در هر صورت کمتر موقعی از این مسائل پیش میاد!:biggrin1:

بالاخره همین الان این بازی رو تموم کردم یه چیز حدود 13 ساعت طول کشید که اون حرف سازنده ها مبنی بر 20 ساعت دروغ بود.
بازی فوق العاده ای هست که ارزش چندین بار بازی کردن رو داره
اما اگر بخوام امتیاز بهش بدم
graphics 9
gameplay 10
sound 8
value 10
tilt 9
داستان بازی فوق العاده زیباست ولی کمی کلیشه ای هست اما جذابه.به همه توصیه میکنم این بازی رو انجام بدن.
اتفاقا امتیاز های رسمی رو گیم اسپات میده و هیچ اشکالی بهش وارد نیست یعنی بارها بهم ثابت شده.به نظر من گیم اسپات 9.0 بهش میده

بالاخره همین الان این بازی رو تموم کردم یه چیز حدود 13 ساعت طول کشید که اون حرف سازنده ها مبنی بر 20 ساعت دروغ بود.
graphics 9
gameplay 10
sound 8
value 10
tilt 9
داستان بازی فوق العاده زیباست ولی کمی کلیشه ای هست اما جذابه.به همه توصیه میکنم این بازی رو انجام بدن.
اتفاقا امتیاز های رسمی رو گیم اسپات میده و هیچ اشکالی بهش وارد نیست یعنی بارها بهم ثابت شده.به نظر من گیم اسپات 9.0 بهش میده

مثل اینکه شما از همه جا سخت تر امتیاز میدید
ولی جدا من هر جا رو دیدم از صدای بازی خیلی تعریف کردن 8 یه خورده پایین نیست؟

مثل اینکه شما از همه جا سخت تر امتیاز میدید
ولی جدا من هر جا رو دیدم از صدای بازی خیلی تعریف کردن 8 یه خورده پایین نیست؟

صداش عالیه .

مخصوصا نصف شب با هد فون .

من به صداش 9.2 میدم . :biggrin1:

graphics 9
gameplay 10
sound 8
value 10
tilt 9
البته سازنده ها نگفتن که شما اگه بازی رو بزارید روی easy و هیچ کدوم از side quest ها رو هم انجام ندید و همینطور خط داستانی رو بگیرد و جلو برید بازی 20 ساعت طول می کشه!
شما مطمئنم کارهایی مثل کامل کردن research ها با عکس گرفتن از افراد، rescue کردن تمام little sister ها، upgrade کردن اسلحه ها تمام اسحله ها رو هیچ کدوم رو کامل انجام نداید.

يه ps3 Fanboy به اين بازي 5 از 10 داد. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
After many months of anticipation I finally got my copy of Bioshock and played through it over the past few days. There are many things to like about Bioshock such as the graphics (not animation), parts of the story and the water effects. That’s about where the good stuff ends.

First let me say how excited I was for the game after playing the demo on the 360. While the animation seemed stiff and you could tell the 360 was being pushed too hard it still looked like it had a lot of potential. So imagine my disappointment when I got the final version only to find none of the animation hitches, shooting glitches and AI was cleaned up. I also wonder how much better the graphics would’ve been had they not been compressed to fit on a DVD. Now I do not fault the developers for this, they only had so much system power to work with so maybe this will all be addressed with the PS3 version when it comes out.

To conclude, let this game cook in the oven just a little bit longer and wait for the superior PS3 version. Cleaned up textures, animations, AI, extra weapons, Home space, standard HDD and Blu-ray will make this flawed game into a perfect gem.

SDF Score: 5/10
طرف خيلي عقده اي بوده. اين نمرات بالاي بايوشاك مثل اينكه باعث تآثيرات منفي روي بعضيها شده...
http://www.sonydefenseforce.com/?p=83#comments

graphics 9
gameplay 10
sound 8
value 10
tilt 9

حسام اگه تمام دستگا های جانبی رو هم HACK کنی بیشتر از 20 ساعت میشه بقیش رو هم که آقا اشکان گفت;)

BioShock نسخه ی X360 از GameSpot امتیاز 9 رو گرفت /:)

اینم گوشه هایی از نقد گیم اسپات از BioShock

BioShock creates an amazing world that you'll want to explore from top to bottom and a compelling mystery that slowly comes together as you play.

The Good
  • Absolutely amazing atmosphere and visual design with the technical prowess to back it all up
  • Lots of character customization options to play around with
  • Great voice cast really sells the storyline.
The Bad
  • Annoying hitches cause the game to freeze for a few seconds at a time, but it only seems to start happening after playing the game for several hours
  • Lack of death penalty keeps things fun, but also keeps things a little too easy.

خیلی کم داده . ( به نظر من )

ولی ممکنه به نسخه ی PC ش بیشتر بده .

برای اینکه نسخه ی PC ش در جدول امتیاز های گیم اسپات بالاتر قرار داره . ( البته شاید هم ربطی نداشته باشه :biggrin1: )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or