امتیاز سایتها و مجلات به Bioshock

Saeed.x360

کاربر سایت
در آخرين review يا بررسي صورت گرفته بروي بازي Bioshock - مجله Alternative Press امتياز 10/10 را براي اين بازي در نظر گرفت. اين مجله با اعلام اين امتياز براي اين بازي اينچنين عنوان كرده : براستي Bioshock شايسته دريافت لقب يكي از بهترين بازيهاي hunting و FPS تابحال هست.
موفق باشيد
4uc4e0w.jpg

البته میانگین امتیاز تا این لحظه همون 98.9 هست
این مجله‌ای هم که 9.4 داده امتیازش توی میانگین حساب نمیشه

الان شما نگاه کنی یه 98.9 درشت نوشته که اون میانگین اصلی هست
و یه 98.3 که شامل سایت‌ها و مجلات درپیت (مثل همینی که 9.4 داده) هم میشه و میانگین اصلی نیست

امتيازهاي gamespotوignدرسته چون خيلي سخت ميگيرن هر امتازي اونا بدن درسته و تا حالا من نديدم كه امتيازه كاملو بدن 360تو ايرانم اومده امروز ميرم ميخرم ولي pcايش نيومده بياد اونم ميگيرم مقايسه كنم.

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا !!
عجب بازی ساختن. من گرفتمش. زووووووووووووووووووود برید بگیریدش . من به همه چیزش 11 میدم . به این میگن شاهکار . هرکس بازی نکنه 2/3 عمرش بر فناست .

دیروز بازی رو از وست اول صبح گرفتم فقط در یک کلام فوق العادس تجربه ی تازه ای در این سبک هست.مخصوصا مبارزات با بیگ ددی.
گرافیک بازی بسیار زیباست مخصوصا افکت هاش بهتون توصیه میکنم حتما در این بازی به آب توجه کنید چون تو هیچ بازی آب رو انقدر طبیعی ارائه نداده بودن.نورپردازی ها هم فوقالعاده
گیم پلی بازی انقدر تاثیر گذار هست که احساس میکنید واقعا در این بازی هستید.که این تاثیر گذاری وابسته به جو بازی هست من که خودم همیشه بازیها رو بدون حوصله زود انجام میدادم در این بازی بسیار اروم و با حوصله کافی میرم جلو.
هوش مصنوعی در یک کلام توپه توپه شما بیشتر با یک هوش واقعی طرف هستید.اما اشکالات ریزی هم داره
در کل بازی بسیار زیباست ولی به نظر من در اون حدی نیست که چنین امتیاز ها وحشتناکی بگیره در نهایت به نظرت من میانگینش باید میرسید به 95 درصد.اما من 3 ساعت بیشتر بازی نکردم تا اواخر بازی وقت زیاده شاید چیزهای بیشتری از این بازی دیدم.ولی کلان این بازی رو حتما بازی کنید.اگر بازی نخواید بکنید خودم میام در خونتون به زور میدم بهتون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or