امتیاز سایتها و مجلات به Bioshock

Saeed.x360

کاربر سایت
در آخرين review يا بررسي صورت گرفته بروي بازي Bioshock - مجله Alternative Press امتياز 10/10 را براي اين بازي در نظر گرفت. اين مجله با اعلام اين امتياز براي اين بازي اينچنين عنوان كرده : براستي Bioshock شايسته دريافت لقب يكي از بهترين بازيهاي hunting و FPS تابحال هست.
موفق باشيد
4uc4e0w.jpg

فکر کنم هر سایتی که به این بازی نمره می ده شما ها می خواید یه تاپیک جدا گونه بزنید و اعلام کنید نمره رو !!!!

وقتی یه تاپیک زده می شه در این مورد که دیگه هی تاپیک نمی زنن هر روز اعلام کنن که. از این به بعد نمره ای از این بازی خواستید اعلام کنید همین جا می زارید.

من این تاپیک رو ندیدم شرمنده! مرسی منتقل کردید;)

به نظر شما این بازی روی کارت گرافیک 256 ..7900 اجرا میشه همراه با cpu 3.2 ؟
به نظر شما نسخه pc این بازی direcx 9 میخاد یا 10 ؟
فکر کنم dx9 بود ولی دقیقا مطئن نیستم!
با این سیستمت فکر کنم بتونی بازی رو در حد متوسط اجرا کنی البته باید رمتم بالای 1 گیگ باشه!

با اون گرافیک فوق ا لعاده و گیم پلی عالی و صدا گزاری که توی دموی این بازی به نمایش گذاشتن باید همچین امتیازی بهش می دادن.:laughing:

منم تريلري كه از گيم پلي بازي هست رو ديدم

گرافيكش خوبه ولي اصلا طبيعي به نظر نميرسه خصوصا لباسهاي آدما كه مثل سراميك ميمونن(همون مشكلي كه چهره بازيكنها تو Virtua Tennis 3 داره)

گيم پلي بازي هم به شدت از Half Life تقليد كرده و در ضمن خيلي عجيب و غريبه و بي معني به نظر مياد

گرافيكش خوبه ولي اصلا طبيعي به نظر نميرسه خصوصا لباسهاي آدما كه مثل سراميك ميمونن(همون مشكلي كه چهره بازيكنها تو Virtua Tennis 3 داره)

گيم پلي بازي هم به شدت از Half Life تقليد كرده و در ضمن خيلي عجيب و غريبه و بي معني به نظر مياد

Game Informer 10/10, SO 10/10
Euro Gamer 10/10
Official Xbox Magazine UK 10/10
PC Gamer UK 95/100
Games Radar 10/10
PC Zone 96/100
Gamer.TV 5/5
Playboy 4/4 Bunnies :D
‍CVG 9.5/10

البته این نمره ها تمامی گفته های شما رو نقض می کنه;)

Game Informer 10/10, SO 10/10
Euro Gamer 10/10
Official Xbox Magazine UK 10/10
PC Gamer UK 95/100
Games Radar 10/10
PC Zone 96/100
Gamer.TV 5/5
Playboy 4/4 Bunnies :D
‍CVG 9.5/10

البته این نمره ها تمامی گفته های شما رو نقض می کنه;)
playboy هم به این بازی نمره داده ؟ :laughing:

همه جا امتیاز دادن ولی Gamespot و IGN هنوز امتیاز ندادن .

به نظر من هم عجيب هست و جوش واقعا خفنه
تو اين وضعيت بي بازي بودن بايد سجدش كرد
GOOD LUCK

دیگه مثل اینکه خیلی به خودت مطمئنی که اومدی از Game informer و یا مثلا PC Gamer ایراد گرفتی !!!! :biggrin1:

تا 2 هفته پیش شک داشتم که بگم از gamespot امتیاز 9.5 رو میگیره ولی الان مطمئنام که 9.5 میگیره البته خوش بینانه ترش میشه اینکه 10 بگیره که این طور که تا حالا امتیاز گرفته بعید نیست!

More Scores for Bioshock :

IGN : 9.7

1UP : 10

با این وجود من دیگه حسابی صبرم تموم شده و نمیدونم تا 24 م میتونم دووم بیارم یا نه!!
البته دوستان که گفتن شنبه قراره بیاد همزمان با سکته قلبی من!! اگه برسه عالی میشه.
و در نهایت تنها واژه ای که میشه واسه bioshock بکار برد اینه که بگیم" Incredible" !
GS هم به احتمال قوی میده 10 یه جوری میشه که توی تاریخ مینویسن...
من دوست داشتم سالیانه سال واسش صبر کنم ولی حیف که شدیدا غافل گیرمون کرد این بازی! من نمیدونم زبونم بند اومده...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or