امتیاز سایتها و مجلات به Bioshock

Saeed.x360

کاربر سایت
در آخرين review يا بررسي صورت گرفته بروي بازي Bioshock - مجله Alternative Press امتياز 10/10 را براي اين بازي در نظر گرفت. اين مجله با اعلام اين امتياز براي اين بازي اينچنين عنوان كرده : براستي Bioshock شايسته دريافت لقب يكي از بهترين بازيهاي hunting و FPS تابحال هست.
موفق باشيد
4uc4e0w.jpg

بله علیرضا جون راست میگه.
این روزها هر کی میخواد بازی بگیره البته 360ها میره نگاه میکنه ببینه که GSبهش چند داده اگه امتیاز بالای 8 داده بود می خره وگرنه نمیخره.
من هفته ها منتظر Hour of victoryبودم ولی بعد که دیدم GSبهش 2 داده به نظرش اصلا اعتنا نکردم چون من مریض سری جنگ جهانی هستم. رفتم که گرفتم خودم واقعا از اینکه اختیارمو داده بودم دست یک سایتی که اینجوری امتیاز میده خجالت کشیدم. دلیل نمیشه که GSامتیاز داده بگیم همونه.Midway,2Kرو همه می دونن شرکت های شاخی هستند و ما از اونا همچین بازی های بدی ندیده بودیم.
حالا یه سایت که با پول خودشو برده بالا شده سرمشق ما.:laughing:
ولی من شنیدم این بازی خیلی خیلی خیلی افتضاحه و 2 هم زیادشه ;)
شاید چون شما از سبک جنگ جهانی خوشتون میاد این بازی رو پسندیدید ;)

آخرین ویرایش:
ولی من شنیدم این بازی خیلی خیلی خیلی افتضاحه و 2 هم زیادشه ;)
شاید چون شما از سبک جنگ جهانی خوشتون میاد این بازی رو پسندیدید ;)

نه جدا 4 حقش بود هر كسي اين بازي رو انجام داده حداقل مي دونه 4 حقشه نه 2
2 يعني بازي اتاري براي 360 ساختي
اين بازي هم از گيم اسپات پايين ترين امتياز رو گرفت
ظاهرا اين اواخر داره نامردي رو ياد مي گيره:laughing:
در ضمن اون بازي madden هم نامردي كرد به هر دو پلتفرم يه امتياز داد:mad:
البته هنوزم من اين سايتو قبول دارم شايد من زيادي سخت گيري مي كنم:confused:
اما از اين روشش مطمئنم به blue dragon بيشتر از 8 نمي ده مطمئنم حاضرم شرط ببندم:biggrin1:

همونطوری که میدونید Gamespot بعنوان لیدر و پیشرو در نقد و بررسی بازیهای کامپیوتری و موضوعات مربوطه شناخته میشه و حتی منابع معتبر و معروف دیگه مثل IGN رو دورادور میتونه تحت تاثیر قرار بده!
---> فکر میکنم اگه Gamespot این امتیاز رو چند روز قبل داده بود, سایتهای دیگه هم تحت تاثیر قرار میگرفتند و سر کیسه رو سفت تر میگرفتند! البته امتیاز Gamespot تاثیرش رو بر سایر سایتها و مجلات نقد نویسی که هنوز امتیاز نداده اند خواهد گذاشت و میانیگن نمرات پایین تر خواهد آمد! تجربه گذشته که نشون داده معمولا اینطور خواهد بود:-"
-بحثم در اینجا بر سر عالی بودن یا خوب بودن Bioshock نبود بلکه به تاثیرگذار بودن Gamespot مربوط میشد.

ای حسام نامرد:) چه دقیق امتیاز دادی ها!:biggrin1:
چرا فحش میدی:biggrin1:

ولی آدم خواب نمی ببینه بیاد حدس بزنه:)
من اصلا اسمی از هک کردن اوردم اونجا؟ چیزایی که دلت می خواد رو می نویسی چیزایی که به نفعت نیست سریع با یه شلوغ کردن حذف می کنی:laughing:

این بازی اگه کامل بخوای انجامش بدی برای گرفتن تمامی acheivement هاش که البته فقط تعداد کمی از افراد این acheivement رو می گیرن حدود 18 ساعت وقت می بره!
چیزی بهت نمیگم بعدا که تنها گیرت اوردم حسابت رو میرسم:biggrin1: ولی در کل خیلی چاکریم ...
جواب پست رضا رو برای هک داده بودم

اين يكي حرف تو شد . :biggrin1: صبر كن تا بازي بعدي منو امين انتقام ميگيريم...... :biggrin1:
خیلی منتظرم تا اون روز رو ببینم:love:

در اخر من هر چقدر این بازی رو انجام میدم خسته نمیشم دارم روی هارد بازی میکنم .خدایی برای خودش شاهکاره

به نظر من گيم اسپات فكر بازيهاي آينده هست چون اونها به مراتب از bioshock جالب تر خواهند بود و اگه الان به اين بازي 9.5 مي داد بايد به evil 5 نمره 11 بده!!

آخرین ویرایش:
ببینید به نظر من gamespot با اینکه نسبت به بقیه معتبرتره ونمراتشو با سختگیری بیشتری می ده اما اون (و هر سایت یا مجله ی دیگری)امتیاز بندیشون تا حد زیادی به سلیقه ی اون منتقد برمی گرده.یه مثال می زنم.مثلا بهprey (کاری ندارم که بازی خوب یا بدی بود)ign میده 9 در حالی که gamespot می ده 7.5.خب چرا اینهمه تفاوت.بالاخره هر دوتاشون سایتهای معتبری اند و تخصصی نمره می دن(حالا gamespot با سختگیری بیشتر)ولی حتی اگر هم خیلی سختگیری کنه دیگه چرا این قدر فاصله؟این نشون می ده که تا حد زیادی سلیقه اون منتقد در بین بوده.(اصلا هم بحثم این نیست که مثلا ign بالا داده یا gamespot کم)همونطور که الان هم با توجه به اینکه این بازی از تمام منابع نمره عالی گرفته (حتی از gamespot) ولی بعضی از شما دوستان از اون خوشتون نیومده که باز هم نشون می ده که با سلیقه ی بعضیها جور در نیومده.شاید هم سطح انتظارات خیلی دیگه زیادی بالا رفته بوده.

آخرین ویرایش:
سایت Gametrailers به BioShock امتیاز 9.5 رو داد!!!:biggrin1:
فکر کنم Gamespot واسه اینکه کلاس بزاره و بگه من سخت گیرم بهش 9.0 داده!!!:laughing:
سایت گیم ترایلر که نمره به بازی نمیده !

به ترایلر ها نمره میده !

در ضمن : خودش نمره نمیده !

کاربراش نمره میدن !

نخیر . اصلا اسم سایت Gametrailer هست .

رده بندی امتیاز هاش هم نوشته Top Media !

اگه بری نگاه کنی یجا نوشته User Score که امتیازی هست که اعضا سایت بهش میدن
یجا نوشته GT Score که امتیازی هست که خود سایت بهش میده
در ضمن امتیازی هم که خود سایت به بازی میده بر حسب Trailer ها نیست! میشینن خود بازیرو بازی میکنن بعد امتیاز میدن!!!

نخیر . اصلا اسم سایت Gametrailer هست .

رده بندی امتیاز هاش هم نوشته Top Media !
گيم تريلرز بازيها رو نقد تصويري ميكنه و بهشون نمره ميده. حالا شما مشكل دارين با اين موضوع؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or