امتیاز بازی Splinter Cell: Blacklist

hosein me

کاربر سایت
Splinter-Cell-Blacklist.jpg

درود خوب اولین امتیاز بازی هم منتشر شد
برای شروع خوب بود امیدوارم میتا بره بالای 87

IGN:92

IGN – 9.2\10
MondoXbox – 9.2\10
God is a Geek – 9\10
Post Arcade (National Post) – 9\10
Game Informer – 9\10
EGM – 9\10
The Globe and Mail (Toronto) – 9\10
Polygon – 8.5\10
Official Xbox Magazine – 8.5\10
Eurogamer Italy 8\10
4Players.de 8\10
Official Xbox Magazine UK 8\10
GameSpot 8\10
VideoGamer 8\10
Eurogamer – 8\10
Gameblog.fr – 7\10
Edge Magazine – 6\10
95391824946429528199.jpg

شکه کننده!
دارای افکت های صوتی بسیار بالا
قابلیت ارتباط قوی برای بخش مولتی پلیر آنلاین
دارای بخش مولتی و بازی عالی چند نفره

47684080217877408570.jpg

آخرین ویرایش:
چی منو ترغیب میکنه که اسلحه دست نگیرم و همه رو نکشم؟:-/
از ابتدای بازی فقط یک صدا خفه کن بیهوش کننده دارید،با شناسایی شما فوج فوج دشمن میریزه سرتون و نمیتونید مرحله رو ادامه بدید!تنها راه باقی مونده مخفی کاریه:dتوی MGSها بعد از شناسایی حداقل 7 دقیقه طول میکشه که اوضاع به روال عادیش برگرده!پس همون بهتر که از اول شناسایی نشی:d!

پ.ن:توی تمام متال گیرها هم یکی تو Codec روضه میخونه که This is stealth mission:dدیگه خودتمیفهمی مخفی کار باید بری:d!

نمیشه همه چیز رو به بهانه شرقی پسند بودن و ژاپنی بودن توجیه کرد:دی الان اینکه اسنیک تا سال 2008 کلا Sneak کردن نداشت (نمیتونست نشسته راه بره!:دی مینشستی، وقتی جهت جلو میدادی میخوابید رو زمین!!) خو قطعا یه ضعفه. یا اینکه دو قدم جلوترت رو بیشتر نتونی ببینی؟ یعنی میگی این چیزا برا شرقیا عادیه!؟ به فرض عادی باشه؛ ای بازی که قرار نیست فقط برا شرقیا عرضه بشه! اگه هست، چرا توی غرب هم ریلیز میشه؟
در مورد مخفی کاری که میگی به خودت بستگی داره؛ ما همین حرفا رو سر Blacklist زدیم، گفتین ترغیب نمیکنه به مخفی کاری!:دی من آخر یه جواب قانع کننده ندیدم که عامل ترغیب کننده به مخفی کاری رفتن توی MGS چیه؟:-/ الان من برای اولین بار دارمMGS بازی میکنم و هیچ اطلاعی هم از پیشینه بازی ندارم. چی منو ترغیب میکنه که اسلحه دست نگیرم و همه رو نکشم؟:-/

در مورد متا هم اصلا نفهمیدم چی گفتی!:دی
من MGS 3 رو بازی کردم و اگه بازی کرده باشه وقتی میبیننت اصلا دیگه امکان پیشروی وجود نداره . این ینی مخفی کاری و ترغیب بهش . مگه نه ؟ حالا شما ترغیب نمیشی بحثش جداست :دی من منظورم دوربین و غیره بود که از نظر شما ایراد هست از نظر من نیست .

این بلک لیست هم زیاد ترغیب واسه مخفی کاری نداره و پانتر خیلی لذت بخش تر و سر راست تر هست .

متا تعداد نقدای ثبت شده منظورم بود که اگه بخوایم اونا رو بشماریم متای تمام بازیای قدیمی که تعداد نقداش متفاوت هستن , میره زیر سوال :دی

پ.ن : حیف مهمون داریم حیییییف ! :دی منتظر باش :دی

جالبیش این جاست MGS3 وقتی نسخه Subsistence ـش اومد زد خیلی چیزا رو هم عوض کردا:دی بعد میگن منسوخ شده نبود! عزیزان من قبول کنید سری MGS تنها نقطه ضعفش گیم‌پلیش بوده ...........

بابا بیخیال
از کدوم ضعف دقیقا داری حرف میزنی ؟!!!!!!! منظورت دوربین بازیه ؟
یه سری کامنتا واقعا شاهکارن .تو یکی از کامنتا نوشته شده MGS داستانش خوب بود و SC گیم پلیش!
واقعا نمی دونم چی بگم@-)

آخرین ویرایش:
این قضیه ی دوربین متالگیرای قدیم هیچ ربطی به ضعف گیمپلی نداره . نمی دونم چرا یه عده بی خودی دارن روش تاکید می کنن . با این دید بازیایی که دید ایزومتریک دارن هم ضعف گیمپلی دارن ؟!!!! گیمپلیش قطعا برای گیمرای امروزی سخته ولی من شخصا زمان خودشون موقع بازی کردن خرکیف بودم .

توی این بازی اصن نمیتونی مخفی کاری نری . هم زرتی میمیری هم مهمات کم داری . بحثتون برا چیه دقیقا ؟ :d
MGS یه انبار مهمات میذاری تو جیبت میری جلو + بشکه :d

آره دوربین بازی MGS3 مناسب اون بازی نبود ، دقت کنید گفتم مناسب نبود نه منسوخ .
دوربین اون بازی با سختار محیط MGS 2 سازگار بود و برای محیط های کوچیک و جمع جور طراحی شده بود و زمان خودش هم خوب بود .
اگه به این میگید ضعف پس به ضعف های Animtion Blending و AI تو Black List چی میگید ؟
این بازی محصول سال 2013 کیفیت اجرا Act های سم فیشر بسیار بسیار معمولی و گاها بده .
به هوش مصنوعی افتضاحش چی میگید ؟
اول بازی Black list تو مد مرنال ، دارم تو فاصله چند متری کنار دوتا سرباز تو موقعیت تابلو، Cover position عوض میکنم طرف عین خیالش نیس
این ضعف به حساب نمیاد ؟
هوش مصنوعی شاهکار MGS 3 یادتونه ؟
سربازای MGS 3 یادتونه ؟ تو بازی واقعا حضور داشتن
نه فقط حضور فیزیکی و الکی ، واقعا باعث استرس و تعلیق میشدن.
بقیه چیزا لازم نیس در موردش بحث کنم ....
من فن هیچ بازی نیستم اما از چیزی که واقعا خوبه با منطق دفاع میکنم ....:d
چقدر حرف میزنم من !:-/

توی این بازی اصن نمیتونی مخفی کاری نری . هم زرتی میمیری هم مهمات کم داری . بحثتون برا چیه دقیقا ؟ :d
کافیه یک اسلحه درست و حسابی با سنگر در اختیار داشته باشی دیگه همه رو می تونی بکشی یا این که بری سمت یک نفر و بقیه رو مارک کنی بکشیشون:d
کلی گجت هم هست که راحت می تونی بندازی جلوی دشمن ها و بمیرن
اما با این حال اگه که وسایلت برای مخفی کاری مناسب باشنه,حرف شما درسته.
MGS یه انبار مهمات میذاری تو جیبت میری جلو + بشکه :d
این انبار مهمات توی MGS وقتی به درد می خوره که بی سر و صدا باشن,مگر نه که اصلا ارزش ندارن.کافی هست یکی رو با سر و صدا بکشی,یا باید بری مخفی بشی یا همینطوری ادامه بدی با سلاح و دشمن ها هم همینطوری میان سراغت و کارت تمومه.

نمیشه همه چیز رو به بهانه شرقی پسند بودن و ژاپنی بودن توجیه کرد:دی الان اینکه اسنیک تا سال 2008 کلا Sneak کردن نداشت (نمیتونست نشسته راه بره!:دی مینشستی، وقتی جهت جلو میدادی میخوابید رو زمین!!) خو قطعا یه ضعفه. یا اینکه دو قدم جلوترت رو بیشتر نتونی ببینی؟ یعنی میگی این چیزا برا شرقیا عادیه!؟ به فرض عادی باشه؛ ای بازی که قرار نیست فقط برا شرقیا عرضه بشه! اگه هست، چرا توی غرب هم ریلیز میشه؟
در مورد مخفی کاری که میگی به خودت بستگی داره؛ ما همین حرفا رو سر Blacklist زدیم، گفتین ترغیب نمیکنه به مخفی کاری!:دی من آخر یه جواب قانع کننده ندیدم که عامل ترغیب کننده به مخفی کاری رفتن توی MGS چیه؟:-/ الان من برای اولین بار دارمMGS بازی میکنم و هیچ اطلاعی هم از پیشینه بازی ندارم. چی منو ترغیب میکنه که اسلحه دست نگیرم و همه رو نکشم؟:-/

در مورد متا هم اصلا نفهمیدم چی گفتی!:دی
نشسته راه رفتن اولین بار تو نسخه ی 4 بود چون سه تای قبلی هیچ نیازی به این قابلیت نداشتن! ببینید درسته مثلا همین نشسته راه رفتن تو SC گیم پلی رو خیلی بهتر کزده اما دلیل نمیشه هر هر بازی (منظورم مشخصا mgsه) این قابلیت رو نداشته باشه ناقص باشه! مثلا من قبول دارم دوربین classic قسمت سوم بخاطر محیط های بزرگش کمی عذاب آور بود( واسه همینم درستش کردن!) اما خود همین دوربین ثابت،گیم پلی یونیک و خاصی به دو نسخه ی قبل داده بود. به نظر من بهترین گیم پلی سری mgs برای قسمت دوم اصلا همین دوربین ثابت گیم پلی بازی رو خیلی خاص و اعتیاد آور کرده بود. خوب تو نسخه ی سوم لازم دیدن دید سوم شخص هم اضافه کنند این دلیل نمیشه دو قسمت قبلی منسوخ! بود و فلان!
اگر بگیم mgs کسی رو ترغیب به مخفی کاری نمیکنه فکر میکنم کم لطفی کردیم سه نسخه ی اول که اگه همینطوری سر تو مینداختی پایین میرفتی در عرض دو دقیقه mission fail میشدی (تازه بماند درجه ی سختی به نام european extreme وجود داشت که تا دیده میشه mf بودی)قسمت 4 هم که فکر میکنم مد نظر شماست درسته تم اکشن به بازی اضافه شد اما به جرات میتونم بگم چیزی از stealth بازی کم نشده امبل های بازی هم گواه بر اینه اصلا بیس گیم پلی نسخه ی چهارم اینجوری اقتضا میکنه که به هر دو نوع اکشن و مخفی کاری بتونی بری
اگر هم خیلی متا دوست داری، بالاترین SC متاش 94ـه از 70 نقد، بالاترین متال گیر متاش 96ـه از 42 نقد. MGS نقطه قوتش داستانشه و SC گیم پلیش. با مقایسه دو تا میانگین، خیلی راحت میشه فهمید کدوم بازی گیم پلی مخفی کاری بهتری داشته.
خوب اینی که گفتید درسته اما تو 4 تا نسخه ی اصلی mgs متا پایین تر از 94 نیومده! برای بهتر شدن مقایسه mgs4 با 82 تا review متاش رو 94ه اگر سایت های بیشتری برای نسخه های قبلی review مینوشتن مطمئنا متاش بالاتر بود
MGS یه انبار مهمات میذاری تو جیبت میری جلو + بشکه
من بتونم فرق منوی inventory و جیب رو برا شما توضیح بدم کار بزرگی کردم

آخرین ویرایش:
این قضیه ی دوربین متالگیرای قدیم هیچ ربطی به ضعف گیمپلی نداره . نمی دونم چرا یه عده بی خودی دارن روش تاکید می کنن . با این دید بازیایی که دید ایزومتریک دارن هم ضعف گیمپلی دارن ؟!!!! گیمپلیش قطعا برای گیمرای امروزی سخته ولی من شخصا زمان خودشون موقع بازی کردن خرکیف بودم .
شوما بگو به دوربین گیر ندن به چی چی گیر بدن !؟ :دی

یه سوالی هم هست برا من خیلی وقته مطرح شده :-?
MGS از شماره 4ــش اومد با تقلید از SC گیم پلیش رو درست کرد و شد بدون مشکل ، تو V هم که اصلاً شده شبیه ساز SC ;;)
من نمیدونم وقتی تقلید اینقدر راحته و با یه تقلید ساده میشه بازی به این خفنی ساخت که KVO بیاد بش 10 بده ، چرا خود یوبی نمیتونه از بازی خودش تقلید کنه :))

نشسته راه رفتن اولین بار تو نسخه ی 4 بود چون سه تای قبلی هیچ نیازی به این قابلیت نداشتن! ببینید درسته مثلا همین نشسته راه رفتن تو SC گیم پلی رو خیلی بهتر کزده اما دلیل نمیشه هر هر بازی (منظورم مشخصا mgsه) این قابلیت رو نداشته باشه ناقص باشه! مثلا من قبول دارم دوربین classic قسمت سوم بخاطر محیط های بزرگش کمی عذاب آور بود( واسه همینم درستش کردن!) اما من خود همین دوربین ثابت گیم پلی یونیک و خاصی به دو نسخه ی قبل داده بود. به نظر من بهترین گیم پلی سری mgs برای قسمت دوم اصلا همین دوربین ثابت گیم پلی بازی رو خیلی خاص و اعتیاد آور کرده خوب تو نسخه ی سوم لازم دیدن دید سوم شخص هم اضافه کنند این دلیل نمیشه دو قسمت قبلی منسوخ! بود و فلان!
اول این که دقت کنید بحث چیه!:دی ما اصل حرفمون از MGS3 به بعد بود، و گرنه Doom هم زمان خودش خیلی خفن بود الان یه بازی مثه Doom عرضه شه گیم پلیش منسوخ شدست. منظور این بود. سری MGS توی نسخه سوم از نظر گیم پلی به مشکل برخورد جوری که نمی تونست نه اون چیزی که تا اون موقع بود رو عمیق تر کنه همچنین مشکل دوربین هم داشت؛ پس تصمیم درست رو کوجیما گرفت و سعی کرد فرمول ها موفق این سبک رو منبع الهام خودش قرار بده و تو نسخه چهارم و MGSV:PP می تونیم این رو ببینیم. کل حرف ما همین بود که می گفتیم آقا شما که به گیم پلی سری SC گیر میدین کوجیما داره ازش الهام می گیره تو PP بخصوص استفاده می کنه ولی دوستان اومدن گفتن اصاً MGS منبع الهامه و blah blah blah. برو ببین اول بحث رو:دی
بعد اینجا بحث ها نسبیه و ما داریم نسبت به سری SC بحث می کنیم(تاپیک اصاً مربوط به سری SCـه) پس لطفاً فکر نکنید ما داریم از اساس گیم پلی بازی رو زیر سوال میبریم داریم نسبت به سری SC میگیم ضعف داره و اینا.:دی

اول این که دقت کنید بحث چیه!:دی ما اصل حرفمون از MGS3 به بعد بود، و گرنه Doom هم زمان خودش خیلی خفن بود الان یه بازی مثه Doom عرضه شه گیم پلیش منسوخ شدست. منظور این بود. سری MGS توی نسخه سوم از نظر گیم پلی به مشکل برخورد جوری که نمی تونست نه اون چیزی که تا اون موقع بود رو عمیق تر کنه همچنین مشکل دوربین هم داشت؛ پس تصمیم درست رو کوجیما گرفت و سعی کرد فرمول ها موفق این سبک رو منبع الهام خودش قرار بده و تو نسخه چهارم و MGSV:PP می تونیم این رو ببینیم. کل حرف ما همین بود که می گفتیم آقا شما که به گیم پلی سری SC گیر میدین کوجیما داره ازش الهام می گیره تو PP بخصوص استفاده می کنه ولی دوستان اومدن گفتن اصاً MGS منبع الهامه و blah blah blah. برو ببین اول بحث رو:دی
بعد اینجا بحث ها نسبیه و ما داریم نسبت به سری SC بحث می کنیم(تاپیک اصاً مربوط به سری SCـه) پس لطفاً فکر نکنید ما داریم از اساس گیم پلی بازی رو زیر سوال میبریم داریم نسبت به سری SC میگیم ضعف داره و اینا.:دی
میشه یکم واضح تر و دقیق تر اطلاعات بدی ؟
این منبع الهام دقیقا چی بوده ؟
داستان بینظیر SC بوده ؟
کنترل شاهکار و Item managing سم بوده ؟
روایت خارق العاده SC بوده ؟
یا جو نفس گیرش ؟!
دقیقا چی بوده ؟:-/
به این جمله ات دقت کن :
سری MGS توی نسخه سوم از نظر گیم پلی به مشکل برخورد جوری که نمی تونست نه اون چیزی که تا اون موقع بود رو عمیق تر کنه
این جمله دقیقا یعنی چی؟ جمله گنگه !
باز خوبه به این نکته اشاره کردی که این بازی یه عمقی داشته ، میشه در مورد عمق SC تو همه ی زمینه هاش یه اطلاعاتی به ما بدی ؟
فرایند پیشرفت تو همه بازی ها وجود داره ، گاهی اوقات این پیشرفت تو تغییراته که اتفاقا تغییرات تو MGS خیلی کمتر از بازهای دیگه مثله RE بوده .

عزیزان من قبول کنید سری MGS تنها نقطه ضعفش گیم‌پلیش
بوده
:-/ الان منظور از mgs3 به بعد بود؟! شما الان با این حرف نسبی چیزی رو نسنجیدی تازه اساس گیم پلیم بردی زیر سوال:d
خوب میشه شما یه من بگی مشکل mgs3 substance و mgs4 دقیقا چی بود که کوجیما مجبور شد از sc الهام بگیره؟! من دقیقا نمیدونم دوربین سوم شخص یعنی الهام؟!

از ابتدای بازی فقط یک صدا خفه کن بیهوش کننده دارید،با شناسایی شما فوج فوج دشمن میریزه سرتون و نمیتونید مرحله رو ادامه بدید!تنها راه باقی مونده مخفی کاریه:dتوی MGSها بعد از شناسایی حداقل 7 دقیقه طول میکشه که اوضاع به روال عادیش برگرده!پس همون بهتر که از اول شناسایی نشی:d!

پ.ن:توی تمام متال گیرها هم یکی تو Codec روضه میخونه که This is stealth mission:dدیگه خودتمیفهمی مخفی کار باید بری:d!
بازی که فقط همون اولش نیست!:دی کل بازی هم آا فقط یه اسلحه بیهوش کننده داری؟:-/ درضمن، این مورد هم در مورد MGS4 صدق نمیکنه.

خب مشکل همینه! یه سری حرف تو Codec میشه عامل ترغیب، بعد سیستم اقتصادی بازی که عملا به پیشروی مخفیانه بیشتر از بقیه پیشروی ها امتیاز میده نمیشه ترغیب مناسب!:دی
من MGS 3 رو بازی کردم و اگه بازی کرده باشه وقتی میبیننت اصلا دیگه امکان پیشروی وجود نداره . این ینی مخفی کاری و ترغیب بهش . مگه نه ؟ حالا شما ترغیب نمیشی بحثش جداست :دی من منظورم دوربین و غیره بود که از نظر شما ایراد هست از نظر من نیست .

این بلک لیست هم زیاد ترغیب واسه مخفی کاری نداره و پانتر خیلی لذت بخش تر و سر راست تر هست .

متا تعداد نقدای ثبت شده منظورم بود که اگه بخوایم اونا رو بشماریم متای تمام بازیای قدیمی که تعداد نقداش متفاوت هستن , میره زیر سوال :دی

پ.ن : حیف مهمون داریم حیییییف ! :دی منتظر باش :دی
کی گفته امکان پیشروی وجود نداره؟ خیلی خوب هم وجود داره:دی به صرف حرف شما که نمیشه گفت وجود نداره! من تمام این راه ها رو امتحان کردم که الان دارم ازش حرف میزنم:دی در مورد دوربین هم، باشه. مشکلی نیست.

باز هم همون حرف تکراری! "MGS3 رو نمیشه بعد از دیده شدن پیشروی کرد." چرا!؟ چرا نداره! نمیشه!:دی "بلک لیست ترغیب نمیکنه به مخفی کاری." چرا!؟ چرا نداره! ترغیب نمیکنه و پنتر رفتن سرراست تره!:دی

من نخواستم چیزی رو زیر سوال ببرم. این دیگه یه واقعیته که هر چی تعداد نقد بالاتر باشه، ارزش نمره بیشتره. ولی به این معنی نیست که اونی که تعداد نقدش کمتره، اعتبار نداره!
چرا خود یوبی نمیتونه از بازی خودش تقلید کنه :))
درد ما هم همینه!
شما اگه فهمیدی به ما هم بگو:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or