امتیاز بازی Splinter Cell: Blacklist

hosein me

کاربر سایت
Splinter-Cell-Blacklist.jpg

درود خوب اولین امتیاز بازی هم منتشر شد
برای شروع خوب بود امیدوارم میتا بره بالای 87

IGN:92

IGN – 9.2\10
MondoXbox – 9.2\10
God is a Geek – 9\10
Post Arcade (National Post) – 9\10
Game Informer – 9\10
EGM – 9\10
The Globe and Mail (Toronto) – 9\10
Polygon – 8.5\10
Official Xbox Magazine – 8.5\10
Eurogamer Italy 8\10
4Players.de 8\10
Official Xbox Magazine UK 8\10
GameSpot 8\10
VideoGamer 8\10
Eurogamer – 8\10
Gameblog.fr – 7\10
Edge Magazine – 6\10
95391824946429528199.jpg

شکه کننده!
دارای افکت های صوتی بسیار بالا
قابلیت ارتباط قوی برای بخش مولتی پلیر آنلاین
دارای بخش مولتی و بازی عالی چند نفره

47684080217877408570.jpg

آخرین ویرایش:
پس تصمیم درست رو کوجیما گرفت و سعی کرد فرمول ها موفق این سبک رو منبع الهام خودش قرار بده و تو نسخه چهارم و MGSV:PP می تونیم این رو ببینیم. کل حرف ما همین بود که می گفتیم آقا شما که به گیم پلی سری SC گیر میدین کوجیما داره ازش الهام می گیره تو PP بخصوص استفاده می کنه ولی دوستان اومدن گفتن اصاً MGS منبع الهامه و blah blah blah. برو ببین اول بحث رو:دی
این فرمول های موفق این سبک که متعلق به SC بودن و الان کوجیما داره سعی میکنه ازشون الهام بگیره رو میشه یه خورده بیشتر بشکافی ببینیم چیا هستن؟ :دی
نکنه یه وقت دوربین دید در شب و مرحله ی شب زیر بارون هم جزو این فرمول های موفق باشه :دی
Open World بودن بازی، چرخه ی شبانه روز، استفاده از وسایل نقلیه و... هیچکدوم نه جزو فرمول های موفق این سبک هستن و نه متعلق به SC :دی
فقط اینجوری که تا الان مشخص شده استایل کلی بازی غربی پسند تر شده.

دوستان من اصلا از بازی راضی نیستم ؟! شما هم اینطورین ؟
همه چیز خوبه گرافیک و صداگذاری و حتی گیم پلی ولی مراحلی هست که واقعا ادم رو کفری میکنه !
بدون دیده شدن باید مرحله رو تموم کنید ! این مشکلی نیست ! اینایی که جلیقه و لباس سنگین دارن رو کجای دلم بذارم ؟!؟
واقعا بازی انگیزه رو از بین میبره !! یه مرحله رو بالای 100 بار رفتم دو تا از فایلها رو ازش کپی میگرم هر بار سر بار سوم گیر میافتم !
نمیشه این جلیفه پوشا رو به صورت صد در صد کشت !
کلا انگیزه رو از بین میبره حیف این بازی

درد ما هم همینه!
شما اگه فهمیدی به ما هم بگو:دی
اگه مشکل فقط این بود که میشد درد مشترک ، وا... من خودم خیلی دوست دارم دوباره یه SC درست درمون بدن :(

تجربه به خوبی یه سری چیزها رو در مورد یوبی و برخوردش با آیپی هاش نشون داده :| 8-|

اصلاً از تیم 3 شماره ی اول کسی تو یوبی مونده ؟! :-/

اگه مشکل فقط این بود که میشد درد مشترک ، وا... من خودم خیلی دوست دارم دوباره یه SC درست درمون بدن :(

تجربه به خوبی یه سری چیزها رو در مورد یوبی و برخوردش با آیپی هاش نشون داده :| 8-|

یوبی کلا مدلش اینطوریه:dهمین the divison رو که انقدر به به و چه چه کردن ,روی شماره 3 یه بلایی سرش بیاره:d

پنج تا بحث احمقانه تو دنیا وجود داره که اصلاً تا به امروز توجیه نشده که چطوری این مقایسه ها انجام شده.
GTA vs Watch Dogs
Mario vs Sonic
Mario vs The Legend of Zelda
Uncharted vs Tomb Raider
و در آخر
MGS vs SC :دی
آخه مردم مومن،شما به غیر از اسم سبک مخفی کاری(که تازه اونم توش فرق داره و مال MGS سبکش Tactical Espionage Action ـه)هر دو بازی،چه تشابهی بین این دو پیدا کردین که به جون هم میندازینشون؟ :دی
داستانشون؟
روایت داستانشون؟
شباهت شخصیّت هاشون؟
گیم پلیشون؟
تفنگ هاشون(آخه تو این مورد هم شبیه هم نیستند!! :دی)
سبک گرافیکیشون؟
بخدا این بحث یکی از مسخره ترین بحث های ممکنه است که تموم نمیشه.شاد باشید :دی
از من بپرسند بهترین بازی مخفی کاری چیه بدون نیگاه به این دو عنان بی مزّه فقط میگم Hitman:x

پنج تا بحث احمقانه تو دنیا وجود داره که اصلاً تا به امروز توجیه نشده که چطوری این مقایسه ها انجام شده.
GTA vs Watch Dogs
Mario vs Sonic
Mario vs The Legend of Zelda
Uncharted vs Tomb Raider
و در آخر
MGS vs SC :دی
آخه مردم مومن،شما به غیر از اسم سبک مخفی کاری(که تازه اونم توش فرق داره و مال MGS سبکش Tactical Espionage Action ـه)هر دو بازی،چه تشابهی بین این دو پیدا کردین که به جون هم میندازینشون؟ :دی
داستانشون؟
روایت داستانشون؟
شباهت شخصیّت هاشون؟
گیم پلیشون؟
تفنگ هاشون(آخه تو این مورد هم شبیه هم نیستند!! :دی)
سبک گرافیکیشون؟
بخدا این بحث یکی از مسخره ترین بحث های ممکنه است که تموم نمیشه.شاد باشید :دی
از من بپرسند بهترین بازی مخفی کاری چیه بدون نیگاه به این دو عنان بی مزّه فقط میگم Hitman:x

تمام بازی هایی که اسم بردی vs کردنشون مشکلی نداره جز Mario vs The Legend of Zelda

کی گفته امکان پیشروی وجود نداره؟ خیلی خوب هم وجود داره:دی به صرف حرف شما که نمیشه گفت وجود نداره! من تمام این راه ها رو امتحان کردم که الان دارم ازش حرف میزنم:دی در مورد دوربین هم، باشه. مشکلی نیست.

باز هم همون حرف تکراری! "MGS3 رو نمیشه بعد از دیده شدن پیشروی کرد." چرا!؟ چرا نداره! نمیشه!:دی "بلک لیست ترغیب نمیکنه به مخفی کاری." چرا!؟ چرا نداره! ترغیب نمیکنه و پنتر رفتن سرراست تره!:دی

من نخواستم چیزی رو زیر سوال ببرم. این دیگه یه واقعیته که هر چی تعداد نقد بالاتر باشه، ارزش نمره بیشتره. ولی به این معنی نیست که اونی که تعداد نقدش کمتره، اعتبار نداره!

امکان پیشروی هست میتونی بازی رو به جلو ببری ولی بازی رسما به ... میره و حاضرم شرط ببندم که از 100 نفر 3 نفر حاضر میشن به اون شکل ادامه بدن بازی رو . پس این ینی ترغیب .

جواب چرای اول رو دادم دیگه :دی الان چرای دوم . اولا اینکه تو بلک لیست خیلی از ماموریتا با آدمکشی شروع میشه مثل لندن و ... و وقتی آدم میکشی و میری جلو خیلی میچسبه و هیچ مشکلی هم پیش نمیاد . حتی امکانات و جوایز زیبایی هم واسه کشت و کشتار گذاشتن :دی

متا هم دقیقا همین مساله ی ارزش نقدای بیشتر رو پیش بکشیم متای خیلی از بازیای کلاسیک میره زیر سوال دیگه ! نمیره ؟ ولی بازیای جدید رو که اکثرا سایتا و مجلات نقد کننده ی ثابتی دارن میشه بر حسب تعداد نقدهای ثبت شده قضاوت کرد ولی بازیای قدیمی رو نمیشه :دی

بین بحث های فوق حرفه ایتون شما رو به خوندن نقد بازی سنتر از نسخه کنسولی دعوت مینمایم
biggrin1.gif

بازی‌سنتر | نقد و بررسی | X360 | Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist | صدایی نا آشنا

امتیاز 8/10
مرسی فردین . باو نیم نمره بیشتر میدادی دیگه :دی انصافا خیلی خیلی بهتر از کانویکشن بود :دی

آخرین ویرایش:
یه Mathieu Ferlandـی بود (که خیلی هم شبیه مارک روفالو بود!:دی ) که تا همین Conviction تو تیم Montreal بود ولی بعد از انتقال IP به تورنتو، همراه بقیه تیم نرفته گویا! به جز این، شخص خاصی نمونده بود از تیم سه گانه اول.

دوستان من اصلا از بازی راضی نیستم ؟! شما هم اینطورین ؟
همه چیز خوبه گرافیک و صداگذاری و حتی گیم پلی ولی مراحلی هست که واقعا ادم رو کفری میکنه !
بدون دیده شدن باید مرحله رو تموم کنید ! این مشکلی نیست ! اینایی که جلیقه و لباس سنگین دارن رو کجای دلم بذارم ؟!؟
واقعا بازی انگیزه رو از بین میبره !! یه مرحله رو بالای 100 بار رفتم دو تا از فایلها رو ازش کپی میگرم هر بار سر بار سوم گیر میافتم !
نمیشه این جلیفه پوشا رو به صورت صد در صد کشت !
کلا انگیزه رو از بین میبره حیف این بازی

کجای دلت بزاری ؟

اینایی که جلیقه و لباس سنگین دارنو خیلی راحت میتونی با اسلحه SR-25 اپگرید شده مثل هلو بکشی (از ناحیه سر ) . اگرم اسلحت قدرت لازمو نداره ضربه اول کلاه خود طرف میپره ضربه دوم بلافاصله تو سر و تمام

به قول بچه ها این بازی تو مخیه یعنی اساسا بهترین جا برای هدف گیری وسط مخ طرفه تو سرشون شلیک کنید سه سوت کار تمومه :d
خیلی با حوصله دقیق دارم بازی میکنم بسیار لذت بخشه .
اتفاقا عشقش به همینه با دقت بری جلو اگه قرار باشه سخت نباشه که دیگه .........

آخرین ویرایش:
نقد و بررسی نسخه PC رو می تونین رو صفحه اصلی بخونین:
بازی‌سنتر | نقد و بررسی | PC | Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist | برخاسته از خاکستر

امتیاز بازی سنتر: 9.0
تمام نکات مثبتی که نوشتی تو نسخه کنسولی هم وجود داره . تنها تفاوت گرافیک میتونه باشه که اصلا اشاره ای بهش نشده تو نکات و 1 امتیاز خیلی زیاده واسه این مورد بریدگی تصویر و نور پردازی .

مثل اینکه دلت نیومده بازی SC با نمره 8 تو بازیسنتر موندگار بشه :دی (شوخی - مرسی بابت زحمتت , نقد پر محتوایی بود . )

آخرین ویرایش:
اینایی که جلیقه و لباس سنگین دارن رو کجای دلم بذارم ؟!؟

تا اینجا که من اومدم هر زره پوشی رو از پشت میشه ناکار کرد
-------------------------------------------------------------------------
بازی خوب کار شده ولی به نظرم بازی ساده ای میاد محیط هاش از آخرین نسخه هیتمن(Hitman Absolotion) بزگتر هست که نکته خوبی بنظر میاد کاری به سبک های مختلف مخفی کاری در بازی ها ندارم ولی بین این و dishonored دومی راه های بیشتری برای پیشبرد بازی داره حتی Hitman Absolotion, در اخرین درجه سختی به راحتی میتونید مراحل رو تموم کنید ولی Purist هیتمن یه دنیا دیگه است,به نظرم به این نسخه نباید به عنوان مخفی کاری خالص تنها نگاه کرد بلکه باید مخلوطی ار اکشن و مخفی کاری دونست مخصوصاً صحنه ای تیر اندازی که واقعاً تو ذوق میزد به عشق نسخه ای قبلی ادامه میدمش الان هم تو این مرحله قطار کلاً انگیزه ام رو گرفت گذاشتم کنر یک ماه دیگه که بازی نداشتم ادامه اش بدم ,در اخر من که زیاد به سبک مخفی کاری با این بازی ها امیدی ندارم هنوز دارم با Hitman 2 حال میکنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or