hazhirmahmodi
کاربر سایت
نیما جان از چه بازی ای نمره زیاد دادم؟؟:dرفيق كاش شما بري تو سايتي جاي نقد بنويسي...
سازنده ها عاشقت ميشن بس كه دستو دل بازي تو نمره دادن...:d
نیما جان از چه بازی ای نمره زیاد دادم؟؟:dرفيق كاش شما بري تو سايتي جاي نقد بنويسي...
سازنده ها عاشقت ميشن بس كه دستو دل بازي تو نمره دادن...:d
من گفتم ناحق....؟!الان کدومشون نمره نا حق گرفتن ؟؟
كلي گفتم!و بيشتر به شوخي!زياد جدي نگير...!نیما جان از چه بازی ای نمره زیاد دادم؟؟:d
من گفتم ناحق....؟!
كلي گفتم!و بيشتر به شوخي!زياد جدي نگير...!
ولي مثلا بهتره تو توضيحات يكم بيشتر توضيح بدي..شما همه رو مثل هم مينويسي:خيلي عالي بود-داستان بسيار خوب بود -موسيقيش عالي بود...!!!
منظورم بيشتر كامنتات رو بخش هاي مختلف بود كه همش مثل همه..!!
چشم امیدوارم خیلی بهتر بشم ولی صبر کن بزودی امتیاز خودمو از بازی the last of us میبینی ولی هنوز بدستم نرسیده اگر تموم کردم میام امتیاز میدم بعد بیا بگو اینبار چه کاری کردم.
من گفتم ناحق....؟!
كلي گفتم!و بيشتر به شوخي!زياد جدي نگير...!
ولي مثلا بهتره تو توضيحات يكم بيشتر توضيح بدي..شما همه رو مثل هم مينويسي:خيلي عالي بود-داستان بسيار خوب بود -موسيقيش عالي بود...!!!
منظورم بيشتر كامنتات رو بخش هاي مختلف بود كه همش مثل همه..!!
چشم امیدوارم خیلی بهتر بشم ولی صبر کن بزودی امتیاز خودمو از بازی the last of us میبینی ولی هنوز بدستم نرسیده اگر تموم کردم میام امتیاز میدم بعد بیا بگو اینبار چه کاری کردم.
the Last Of Us
گرافیک و صدا عالی
گیم پلی عالی
یمقدار ضعف در روایت داستان و شخصیت پردازی
درکل عالی 9.5/10
دوست عزیز بدون شک همه ی قسمت های بازی فوق العاده عالی بودن, اما از بین اونها روایت داستان و شخصیت پردازی بهتر از همه بود, من واقعاً نمیدونم شما چرا از این مورد ایراد گرفتین :d
تنها اتفاقی که بین درجات مختلف سختی بازی می افتد بالا رفتن هوش مصنوعی دشمن ها و کم شدن مهمات است
.
قراره تام چیک منو به عنوان نائبش توی بازیسنتر معرفی کنه گفتم از گمراهی در بیایید