MASHIN
کاربر سایت
uncharted (all)=10/10 تنوع محیطی بازی بقدری زیادی که انواع شرایط اب و هوایی رو میتونه توش تجربه کنه( کویر- جنگلی- یخ بندان) داستان بازی من یکی رو که به خودش جذب کرد، مورد دیگه اینکه یکجورایی من رو یاده سری فیلمهایه ایندینیا جونز انداخت
driver son francisco 4/10
داستان فوقالعاده ضعیف ، هیچ شباهتی به نسلهایه قبلیش نداره، بنظر من کلا سازنده موقع ساختش گیج شده، نمیدونسته چی بسازه، نمیدونسته باید بازی رو جوری اپن ورد بسازه که رقیب gta iv بشه، یا اینکه رو شبیه سازی ماشینها و سبک ریسینگ تمرکز کنه، از طرفی ورژنهایه قدیم داستان رو شخصیت اصلی بازی محوریت داره، ولی تو سانفرانسیسکو، همش شده ریسینگ، از تیر اندازی هایه جذاب و پلیسبازیهایه جذاب خبری نیست!
در کل من انتظار داشتم این بازی یک چیزی مثل gta بشه ولی بیشتر شبیه سری nfs شد!
اون 4 امتیازم بابت گرافیک و تنوع ماشیناش دادم
silent hill home coming
9/10
نکات مثبت: داستان زیبا، تنوع اپیزودها ، تنوع مونستر ها(هیولاها) ، محیط ترسناک ، موزیک عالی، گرافیک قابل قبول، داستان طولانی
نقاط ضعف: عکسالعمل کند کاراکتر الکس موقع موبارزه، تنوع کمه سلاح ها،
silent hill downpoure
8/10
مثبت: داستان زیبا ، معماهایه متنوع و زیبا، گرافیک عالی، سلاحهایه گوناگون( حتی میز صندلی کپسول حریق) داستان بازی طوری طراحی شده که تا اخر بازی متوجه ماجرا نمیشید.
نکات منفی: داستان کوتاه، تنوع مانسترها ی بسیار کم، محیط یکمقدار بسته تر نسبت به ورژنهایه قبل
driver son francisco 4/10
داستان فوقالعاده ضعیف ، هیچ شباهتی به نسلهایه قبلیش نداره، بنظر من کلا سازنده موقع ساختش گیج شده، نمیدونسته چی بسازه، نمیدونسته باید بازی رو جوری اپن ورد بسازه که رقیب gta iv بشه، یا اینکه رو شبیه سازی ماشینها و سبک ریسینگ تمرکز کنه، از طرفی ورژنهایه قدیم داستان رو شخصیت اصلی بازی محوریت داره، ولی تو سانفرانسیسکو، همش شده ریسینگ، از تیر اندازی هایه جذاب و پلیسبازیهایه جذاب خبری نیست!
در کل من انتظار داشتم این بازی یک چیزی مثل gta بشه ولی بیشتر شبیه سری nfs شد!
اون 4 امتیازم بابت گرافیک و تنوع ماشیناش دادم
silent hill home coming
9/10
نکات مثبت: داستان زیبا، تنوع اپیزودها ، تنوع مونستر ها(هیولاها) ، محیط ترسناک ، موزیک عالی، گرافیک قابل قبول، داستان طولانی
نقاط ضعف: عکسالعمل کند کاراکتر الکس موقع موبارزه، تنوع کمه سلاح ها،
silent hill downpoure
8/10
مثبت: داستان زیبا ، معماهایه متنوع و زیبا، گرافیک عالی، سلاحهایه گوناگون( حتی میز صندلی کپسول حریق) داستان بازی طوری طراحی شده که تا اخر بازی متوجه ماجرا نمیشید.
نکات منفی: داستان کوتاه، تنوع مانسترها ی بسیار کم، محیط یکمقدار بسته تر نسبت به ورژنهایه قبل