درود :d
من هم بعد از تموم کردن Bioshock Infinite
که هنوز هم در کفه داستانشم
رفتم سراغ DLC ها !! :d
[/IM G]
اپیزود 1 خیلی دنباله ی خوبی بود برایه بازی اصلی به شخصه خیلی حال کردم !! :d فقط خیلی کوتاهه حدوده 3 ساعت !!
گیم پلی 9/10 : یه خورده مشکل هست تویه سوییچ کردن بین سلاح ها و هوش مصنوعی هم بعضی وقتا خیلی گیج میزنه !!
و باگ !!
صداگذاری 10/10 : صداهایه محیط از افکت تفنگ تا صحبت کردن شخصیت ها و رادیو و ... عالیه و مشکلی نیست !!
موسیقی 9/10 : بعضی وقتا خیلی هماهنگی نداره موسیقی با محیط، ولی در مجموع خیلی خوبه !! :d
داستان 9.5/10 : داستان خیلی گیرا و شخصیت پردازی (Booker و Elizabeth به خصوص که کاملن شخصیت خاکستری شون رو نشون میده که نقطه ی قوت بازی هست که هیچ قهرمان کاملی وجود نداره
) و نحوه ی روایت خیلی خوب بود ولی چون باید Bioshock 1 & 2 رو بازی کردی باشی تا حتما بفهمی چی به چیه !! من بازی نکردم بعضی جاها دچار دووشواری شدم !!
گرافیک 9/10 : طراحی بصری واقعا زیباست ولی یه خورده تویه گرافیک فنی و بافت هایه صورت و محیط کم میاره !! :d
امتاز کل : 9.3/10
[/IMG]
اپیزود 2 خیلی بهتر بود چون پایان بندی خیلی زیبا بود حدودن 6 ساعت بازی هست !!
گیم پلی : 9.5/10 : باگ ها تقریبا برطرف شده نسبت به نسخه ی اول و هوش مصنوعی هم بهتر شده و دیگه مامور ها کور و لال نیستن به موقعیت شما !!
صداگذاری 10/10 : کلا همه چی همچنان خوبه !! صدایه Booker و Elizabeth هم همچنان عالیه !! :d
موسیقی : 9/10 : تقریبا فرقی نکرده و همچنان موسیقی بازی زیبا و گوش نواز است !!
داستان 10/10 : شروع عالی، و چون که من نسخه هایه اولی رو بازی نکرده بودم این اپیزود یک توضیح مختصری راجب هر شخصیت در درون خودش داره مثلا رویه دیوار یا نوار هایه صوتی که جمع میکنید تمام علامت سوالا رو برطرف میکنه و پایان خیلی خوب !! :d
گرافیک 9/10 : فرق خاصی وجود نداره و هر دو در یک سطح هستند !!
امتاز کل : 9.5/10
در پایان نباید این بازی رو از دست بدی !!
ولی حتما باید Bioshock Infinite رو بازی کرده باشی !!