خیلییییییییی فرق داره نقد ویدئو گیمر به شدت از سیستم مبارزات بازی با ربات ها تمجید میکنه اما قسمت شکار حیوانات و خرید و فروش پوست و گوشتشون رو به اندازه فار کرای خوب نمیدونه .
منظورشون همون شکار حیوانات واقعی مثل خرگوش و گراز و روباه و... هست. با فارکرای 3 هم مقایسه کرده نه پرایمال که خب هانتینگ حیوانات بخش اصلیش نیستهانت تو فاکرای شکار حیواناته، تو هورایزن شکار ماشینهاست. حالا اگه اینجوری که شما میگی کلا منظور اون ویدئو همون شکار حیوانات واقعی تو هورایزن بوده که دمشون گرم واقعا نابغهن واسه خودشون که اومدن بخش جانبی هورایزن رو با بخش اصلی فارکرای مقایسه کردن، چون شکار حیوانات تو مثلا primal حکم همون شکار ماشینها تو هورایزن رو داره و اینا خیلی کار مسخرهای کردن که بجای این دوتا، اون دوتا رو با هم تطبیق دادن و عمق نقدشون از همینجا معلومه
منظورشون همون شکار حیوانات واقعی مثل خرگوش و گراز و روباه و... هست. با فارکرای 3 هم مقایسه کرده نه پرایمال که خب هانتینگ حیوانات بخش اصلیش نیست
دقیقا بازی واقعا یه مشکل اساسی داره اونم کمبود تنوع رنگه من برا همین پیش خریدم رو ریفاند کردماین مقایسه زمان آنچارتد ۱ هم بود که کاورگیری رو از گرز کش رفته سکو بازی رو از تام رایدر بیس داستانو از ایندیاناجونز و اینکه همه چیزایه خوبه بازیارو دزدیدن ریختن تو آنچارتد. اگه گوریلا هم درد خوبی باشه کسی مشکلی نداره هر چند از نظر من کل بازی نو آوریه خدایی مدل حرکت کردن دویدن الوی نوآوریه بقیه بازیایه آر پی جی که اصلا رو شخصیت اصلی کار نکردن یا اندازه این کار نکردن دشمنا هم که هم انسانی داریم هم حیوانی هم ماشینی . اتمسفرم که قربونش برم جای حرفی نمیزاره هنوز تو کف اون تیکم که تو تاریکیه سبز گونه را میره یهو اون ماشین نامرئی میپره جلوش و خودشو نشون میده
( اسکرینش صفحه قبل هست)
این بازی فقط یه ایراد داره اونم کمبود رنگه که به شدت احساس میشه.
از 1 جهتی خیلی خوبه که نمرش بالا بشه 1 بازی خوب بازی می کنیم از 1 طرف می ترسم دیگه کلا بیخیال kill zone بشن در حالی که من امیدوار بودم چیزی در kill zone 2 بازم شاهد باشیم یا حداقل نزدیکش
حالا من هرچی بگم می زارید پای ترول، ولی بهتر نیست اول دو تا بازی رو بازی کنید بعد مقایسه کنید؟ البته بعید هم نیست با توجه به تریلر ها هورایزن شکار بهتری داشته باشه.شما هر دو دارین بحث تاریخی میکنید. فارکرای و اسسین صد در صد "فضل تقدم" دارن تو اون مواردی که شما میگین و قابل احترام "از این نظر"(حتما کسی مخالف نیست)، ولی در حال حاضر عمرا "تقدم فضل" ندارن(که اینم حتما کسی مخالف نیست)، مخصوصا حالا که نسخههای اخیرشون تکرار مکررات بودن.
کاری نداریم. حالا مشخصا دارین بحث شکار حیوون میکنید و من نمیدونم واقعا چی باید بگم. مثل اون دوستمون که اومد گفت بازی چرا تنوع رنگ نداره که هنوزم فکر میکنم میخواست ایستگاه مارو بگیره من تقریبا همهی فارکرایهارو بازی کردم و شکار کردن رو هم دوست داشتم توشون. حتی حتی حتی Primal پلاتشم کردم سندش این زیر هست ولی دیگه به نظرم اختلاف نجومیتر از اینه که به بحث برسه و توضیح هم ندادم و فقط خندیدم که یعنی دقیقا همین فرق فاحش. شما ببینید معرفی بازی با اون دموی خفن بود که فقط و فقط یه کامبت بود که مغز همه رو آب کرد. از اون موقع بیا تا همهی گیمپلیهایی که اومده و دموهای چند ده دقیقهای اخیر که دیدیم(حالا کاری به نظر کسایی که دموی سه چهار ساعته بازی کردن و کسایی که همین الان دارن بازی رو انجام میدن نداریم) ببین کی از قسمت شکار بازی از خود بی خود نشده. بخش شکار فارکرای دربرابر این خیلی ابتدایی به نظر میآد، که دیدنش برای تاییدش کفایت میکنه.(حالا کاری ندارم شما شاید المانهای جزیی باورنکردی که من شنیدم در مورد اکولوژی دینامیک موجودات وجود داره رو خبر نداشته باشید که مهم نیست چون بحث من الان فقط کامبت هست) بازم میگم من نمیدونم چی باید بگم. یکی بیاد بگه الان شب نیست و روزه شما چیکار میکنید؟ چطور باهاش حرف میزنید؟
بعد هم من به فارکرای نخندیدم، به اون حرفو و اون مقایسه خندیدم
امتیاز پایین بگیره یعنی Killzone خوب میسازن؟ عجب!
ربطي نداره ، تيم گوريلا الان خيلي تيم بزرگي هستش و به راحتي ميتونن همزمان هم رو كيلزون هم رو هورايزون كار كنن . چند حالت داره ، يا الان كيلزون هم در دست ساخته . يا نه ، بعد هورايزون ميشينن همراه با هورايزون ٢ ميسازنش ، مگه اينكه يه شركت با اين همه نيرو تمركزش رو بزاره روي يه بازي كه خب ميشه غول ترين بازي تاريخاصلا ۱ چیزی گفتی بهت شک کنم ماکانا تخیلی تر از این نمی شد حرفمو تحلیل کنی.
می گم اگه نمرات خیلی خوب بشه با توجه به خربکاری نسخه قبل killzone احتمالا دیگه بیخیال ساخت killzone بشن همین سری رو ادامه بدن.
اصلا ۱ چیزی گفتی بهت شک کنم ماکانا تخیلی تر از این نمی شد حرفمو تحلیل کنی.
می گم اگه نمرات خیلی خوب بشه با توجه به خربکاری نسخه قبل killzone احتمالا دیگه بیخیال ساخت killzone بشن همین سری رو ادامه بدن.