شما هم یکی از همون روشن فکرایی دیگه من الان به تو توضیح بدم مگه میفهمی؟ نه دیگه روشن فکرا کلا تو یک دنیا دیگنهنوز بازی نیومده شاهد انتقاد های بی نهایت روشن فکرانه به منتقدین (توسط کسایی که بازی رو انجام ندادن) هستیم
آینده KZ اصلا ربطی به موفقیت یه عدم موفقیت Horizon نداره. من نمیفهمم چطور داری اینارو به هم ربط میدی!! چون اینجور که تو داری میگی انگار منی که KZ خیلی دوست دارم باید منتظر باشم هورایزن گند بزنه تا رییس استدیو بگه خاک بر سرتون با این IP جدید که ساختید، برگردید سر همین KZ!!
اتفاقا موفقیت گوریلا و کلا هر استدیویی در گرو موفقیت بازی هایی هست که میسازه. اگه هورایزن نمرات خوبی بگیره و خوب بفروشه قطعا بازی های خوب و موفق دیگه ای هم میسازن و این چیزی که گفتی از اساس بی ربطه. یکم بهتر ترول کنید خواهشا!
داداش بازی با متا 84 مورد رضایت واقع نشد؟ اینقدر بازی خوب بود که سونی تصمیم گرفت بازی لانچ کنسول جدیدش کیلزون باشهمشکل اینجاست شماها خود درگیری دارید هر چی من بگم می گید داره ترول می کنه نگفتم گند بزنه که در استدیو بسته شه گل بگیرن اما اگر نمرات خیلی خوب بشه از اونجایی در kill zone قبلی حتی 3 هم تا حدودی رضایت حاصل نشد می گن ادامه ی همین رو بسازید چرا که در این بازی بیشتر استعداد دارید. به هر حال فکر کنم kill zone به خاطره ها رفت سبک مورد علاقه ی من
حالا دقت کردی همین درختا که اینقدر به جزئیاتشون دقت شده تخریب پذیر هم هستن؟ حالا دقیق نمیدونم که تمام درختایی که تو محیط هست قابل تخریب هست یا فقط درخت هایی که ربات های عظیم کنارشون هست ولی درکل دارن با این کارشون سبک جهان باز رو مسخره میکننgaf که میری یکی میگه تو روحش عجب چیزیه اون میگه 10 ساعت رفتم کف زمینمعصن یه وضعیه!
یه عکس ترو تمیز خدمت دوستان تا عمق جزییات رو رصد کنن اونم روی PS4 معمولی! امیدوارم اون خپل خان Valve هم این عکسو ببینه
http://www.pressa2join.com/wp-content/uploads/2017/02/Horizon_Zero_Dawn_20170216141235.png
داداش بازی با متا 84 مورد رضایت واقع نشد؟ اینقدر بازی خوب بود که سونی تصمیم گرفت بازی لانچ کنسول جدیدش کیلزون باشه
از دیروز چندتا عکس هست که توی تاپیکش هم گذاشتین (نه فقط تو، چند نفر دیگه ) با عنوان PS4 معمولی اما جالبه تمامی عکس ها رزولوشن 4K دارن. از کی تاحالا PS4 معمولی خروجی 4K میده؟gaf که میری یکی میگه تو روحش عجب چیزیه اون میگه 10 ساعت رفتم کف زمینمعصن یه وضعیه!
یه عکس ترو تمیز خدمت دوستان تا عمق جزییات رو رصد کنن اونم روی PS4 معمولی! امیدوارم اون خپل خان Valve هم این عکسو ببینه
http://www.pressa2join.com/wp-content/uploads/2017/02/Horizon_Zero_Dawn_20170216141235.png
حالا دقت کردی همین درختا که اینقدر به جزئیاتشون دقت شده تخریب پذیر هم هستن؟ حالا دقیق نمیدونم که تمام درختایی که تو محیط هست قابل تخریب هست یا فقط درخت هایی که ربات های عظیم کنارشون هست ولی درکل دارن با این کارشون سبک جهان باز رو مسخره میکنن
فردا 11:30ساعت چند میاد نقدا؟
عمرا اگه حدس بزنى! خوبه چشمت به Medal of Honor نخوردهاقا من وقتی تاپیکو دیدم 6 صفحه رفته جلو گفتم نمراتش اومده کرک و پرام ریخت
یه نقد اومده بود کلا
بخدا وقتشو ندارم کلشو بخونم ولی قشنگ قابله حدسه راجعبه چی دارین حرف میزنین
لابلای بحثا چشم به 4k خورد قشنگ فهمیدم...البته کیلزونم بود
امیدوارم فنای سونی بااین عنوان حال کنن و به خواستشون برسن.چون واقعا برای این بازی زحمت کشیده شده...