امتیازهای Batman: Arkham Knight

Karchect

hardcore will never die, but you will
کاربر سایت
Kotaku: Yes

Eurogamer - EN

------------------------------------------------------------
Polygon 100
God is a Geek 100
Videogamer 100
AusGamers 100
Attack of the Fanboy 100
Guardian 100
Digital Spy 100
Impulsegamer 100
Twinfinite 100
Empire 100

------------------------------------------------------
LevelUP 98
Canadian Online Gamers 98
GameCrate 98
GameCrate 98
Digital Chumps 96

Game Informer 95
Hobby Consolas 95
Multiplayer.it 95
XGN 95
NZGamer 95
MondoXbox 95
CGMagazine 95
IGN Spain 94
Meristation (Spanish) 93
Atomix 93
GamesVillage.it 93
InsideGamer.nl 93

IGN 92

Xbox Achievements 92
LaPS4 92
Vandal Online 91
GamesTM 90
Gamesreactor 90

Gameblog.fr 90
Everyeye.it 90
Torontosun 90
SpazioGames 90
Cheat Code Central 90
The Escapist 90
Digital Trends 90

Gamer.no 90
Gamer.nl 90
Gaming Age 90
3DJuegos 90
Eurogamer Italy 90
GameTrailers 90
Post Arcade (National Post
) 90

Official Xbox Magazine UK 90

We Got This Covered 90
Eurogamer Poland 90
Arcade Sushi 90
PlayStation LifeStyle 90
Dealspwn 90
IGN Italia 90
GamingTrend 90
ZTGD 90
Lazygamer 90
Pure Xbox 90
Playstation Universe 90

Videogameszone-Germany 87
GRYOnline.pl 85
Merlin'in Kazanı (Turkey)
[PS4] 85
Worth Playing
85
PSX-Sense.nl 85
PLAY!Zine 85
Gamesradar 80
USgamer 80

JeuxActu 80
TheSixthAxis 80
GAMES.CZ 80

Game Revolution 80
Slant Magazine 80
Hardcore Gamer 80
Push Square 80
Giant Bomb 80
Digitally Downloaded 80
Washington Post 80
EDGE 80
Gamestyle 80
Quarter to Three 80

-------------------------------------------------------

Gamespot 70

Metro 70
Shacknews 70
70
Destructoid

4PLAYERS 67
EGM 65
Kill Screen 65

Merlin'in Kazanı (Turkey)
[PC] 60
New York Daily News
[XboxONE] 60

متای نسخه PS4 از 72 نقد: 88

متای نسخه Xbox One از 8 نقد: 85

متای نسخه PC از 6 نقد: 67

آخرین ویرایش:
نقد Softpedia از نسخه PC (حالا قطع بود که نسخه PC رو نقد کردی!)

szcvmcfq1ca6xybo9p6u.png

نقدش چرتی بیش نبوده :)) داستان 7:)) گرافیک 4 =))

اینهمه نکته مثبت داره یعنی فقط به خاطر این مورد گیم اسقاط سه نمره باید کم کنه ؟!
تا اونجایی که من میدونم نمره ی نقد رو مثل املا نمیدن که بتموبیل رو بطموبیل نوشتن 1 نمره کم میشه ، باس فایت رو باس فابت نوشتن 0.5 نمره کم میشه !
ممکنه بازی 10 بگیره و نکته ی منفی داشته باشه (TW3) ، ممکن هم هست بازی هیچ نکته ی منفی خاصی نداشته باشه ولی امتیاز کامل نگیره :-"

ضمن اینکه تو اون بخش خوب و بد نقد گیم اسپات 3 مورد بد گفته شده بود ، نه 1 مورد !!
بتموبیل
سورپرایزهای داستانی
باس فایت های بخش دوم

تا اونجایی که من میدونم نمره ی نقد رو مثل املا نمیدن که بتموبیل رو بطموبیل نوشتن 1 نمره کم میشه ، باس فایت رو باس فابت نوشتن 0.5 نمره کم میشه !
ممکنه بازی 10 بگیره و نکته ی منفی داشته باشه (TW3) ، ممکن هم هست بازی هیچ نکته ی منفی خاصی نداشته باشه ولی امتیاز کامل نگیره :-"

ضمن اینکه تو اون بخش خوب و بد نقد گیم اسپات 3 مورد بد گفته شده بود ، نه 1 مورد !!
بتموبیل
سورپرایزهای داستانی
باس فایت های بخش دوم

کلا خیلی بد نمره داده بنظرم-_-

نقدش چرتی بیش نبوده :)) داستان 7:)) گرافیک 4 =))
گرافیک روی PC رو میگن جالب نیست. توی تاپیک اخبار کیفیت اجرایی بازی ها اومده مقایسه 3 نسخه. من خودم توی تاپیک بازی وقتی عکس هایی رو که بچه ها گرفته بودن، دیدم، تعجب کردم. یه جورایی تار هست.

گرافیک روی PC رو میگن جالب نیست. توی تاپیک اخبار کیفیت اجرایی بازی ها اومده مقایسه 3 نسخه. من خودم توی تاپیک بازی وقتی عکس هایی رو که بچه ها گرفته بودن، دیدم، تعجب کردم. یه جورایی تار هست.

گرافیکش کلا فرق چندانی با نسخه ps4 نداره به جز افکت بارون ...گرافیک نسخه ps4 هم عالی بود بر این اساس میگم :دی

گرافیکش کلا فرق چندانی با نسخه ps4 نداره به جز افکت بارون ...گرافیک نسخه ps4 هم عالی بود بر این اساس میگم :دی
ببین روی PS4 بازی اصلا مشکل نداره، گرافیک و ... همه چی عالیه. ذره ای قصور نکردن توی ساختش و بازخوردها هم خیلی خوب بوده. ولی نسخه PC همه جاش میلنگه.

ببین روی PS4 بازی اصلا مشکل نداره، گرافیک و ... همه چی عالیه. ذره ای قصور نکردن توی ساختش و بازخوردها هم خیلی خوب بوده. ولی نسخه PC همه جاش میلنگه.

خوب دلیلشم معلومه دیگه نسخه pc واسشون اهمیتی نداشته کلا میگن DRM هم تازه گذاشتن روش

میدونی مشکل ما چیه داداش؟مشکل ما اینه که میخوایم نسخه کپی و پایرت رو بازی کنیم و پول ندیم توقع داریم بازی هم کامل بی عیب و نقص باشه.خوب نمیشه برادر من.در ضمن وارنر گفته اونایی که نسخه پی سی بازی رو خریدن اگه مشکلات حل نشد پولشون رو برمیگردونه.واسه پایرت ها هم بزودی آپدیت میاد و درست میشه
در ضمن من خودم مدتیه کامبت میزنم و هیچ مشکلی و افت فریمی ندارم.در ضمن تنظیمات بازی هم اولترا و رزولوشن 4k هست

و جالب اینه ک بدونی هر دو نسخه مشکلاتشون یکسان بوده (هم پایرت هم اریج)
2_الان دقیقا از کجا میدونی نسخه من پایرت هست؟!:d
3_ی سر ب فروم netherrealm بزن میبینی بین 20 نفر فقط 1 نفرشون تونسته بازی رو بدون هیچ مشکلی اجرا کنه (همشون هم نسخه اریج دارن :|)

میانگین نمرات کاربرا شده ۶.۷ که خیلی پایینه و احتمالا خیلی هاشون پی سی بازی هایی بودن که نسخه ی معیوب(!) به دستشون رسیده!:d
نسخه ی معیوب و غیرمعیوب نداره.تو ساخت نسخه ی PC گند زدن،هیچ جوری هم نمیشه ماست مالیش کرد.چه طرفدارای بازی خوششون بیاد چه بدشون بیاد WB به این بازی گند زد،اون از سزن پس اینم از نسخه ی PC.
It gets worse - Batman: Arkham Knight on PC lacks console visual features • Eurogamer.net

میانگین نمرات کاربرا شده ۶.۷ که خیلی پایینه و احتمالا خیلی هاشون پی سی بازی هایی بودن که نسخه ی معیوب(!) به دستشون رسیده!:d
ربطی به نسخه پی سی نداره! پی سی بازا مرض ندارن ول کنن بیان ریت نسخه PS4 ـو به گند بکشن.
اون ریتینگی که مال کاربرا هست کوچکترین اعتباری (حداقل واسه من) نداره و حتی بازی هایی که کوچکترین مشکل فنی هم ندارن خیلیاشون نمرات چرت و پرت گرفتن و اکثرشم بخاطر فن بوی بودن بعضیا هست.

جون ما یک دفعه برین داخلش خلاصه نقد اونایی که 0 دادن یا 10 دادنو بخونین قشنگ خندتون میگیره :دی
0 داده: ما بتمن خریدیم نه World of tanks
0 داده: نمیشه Aim کرد روی دشمن و زدش، بازی مسخره
3 داده: این بازی یک ریسینگه با تانکی که هندلینگش 0 ـه
و از این نقدا چرت و پرت زیاده باز برعکسش:
10 داده: همین الان بازی بدستم رسیده اجراش کردم، بتمن عالیه 10 :|

حالا اینکه اینجور نمره دادن چقدر معتبره به کنار اون کسی که تو 3 روز میاد اینقدر قشنگ بازی رو نقد میکنه و نمره میده چقدر ارزش داره نقدش؟ منتقدا از قبل از ریلیز بازی زیر دستشونه تمام نکات منفی و مثبتشو میسنجن بعد نمره میدن ولی اینا چی؟

بعد نکته ای که توی این نقدا باعث میشه آدم بفهمه فن بوی بازیه یا نه اینه که 99% نقدا یا 10 ـه یا 0 ـه یعنی هیچ کدوم نیومدن بگن بازی خوبیه ولی بخاطر فلان مشکلی که داره یک نمره کم میکنم، طرف با بتمن کلا حال نمیکنه میاد یک چرتی مینویسه یک نمره 0 میده بعدم ریت اینطوری میشه.
خب راست میگه دیگه
منم فن شدید این سری ـم اما اولین تریلری که دیدم و این تانک بازیا و ترنسفرمر بازیا رو داشت خورد تو ذوقم (اما صفر؟: D)
مگرنه غیر این مورد بازی عالیه
خوب درسته ولی این یک بخش از بازیه که ممکنه یکی خوشش بیاد یکی نه ولی نمیشه برا یک همچین چیزی به بازی 0 داد و میخواستم بگم یکی میتونه چقد سطحی نگر باشه که اینطوری نقد کنه بازیو.:دی

آخرین ویرایش:
ربطی به نسخه پی سی نداره! پی سی بازا مرض ندارن ول کنن بیان ریت نسخه PS4 ـو به گند بکشن.
اون ریتینگی که مال کاربرا هست کوچکترین اعتباری (حداقل واسه من) نداره و حتی بازی هایی که کوچکترین مشکل فنی هم ندارن خیلیاشون نمرات چرت و پرت گرفتن و اکثرشم بخاطر فن بوی بودن بعضیا هست.

جون ما یک دفعه برین داخلش خلاصه نقد اونایی که 0 دادن یا 10 دادنو بخونین قشنگ خندتون میگیره :دی
0 داده: ما بتمن خریدیم نه World of tanks
0 داده: نمیشه Aim کرد روی دشمن و زدش، بازی مسخره
3 داده: این بازی یک ریسینگه با تانکی که هندلینگش 0 ـه
و از این نقدا چرت و پرت زیاده باز برعکسش:
10 داده: همین الان بازی بدستم رسیده اجراش کردم، بتمن عالیه 10 :|

حالا اینکه اینجور نمره دادن چقدر معتبره به کنار اون کسی که تو 3 روز میاد اینقدر قشنگ بازی رو نقد میکنه و نمره میده چقدر ارزش داره نقدش؟ منتقدا از قبل از ریلیز بازی زیر دستشونه تمام نکات منفی و مثبتشو میسنجن بعد نمره میدن ولی اینا چی؟

بعد نکته ای که توی این نقدا باعث میشه آدم بفهمه فن بوی بازیه یا نه اینه که 99% نقدا یا 10 ـه یا 0 ـه یعنی هیچ کدوم نیومدن بگن بازی خوبیه ولی بخاطر فلان مشکلی که داره یک نمره کم میکنم، طرف با بتمن کلا حال نمیکنه میاد یک چرتی مینویسه یک نمره 0 میده بعدم ریت اینطوری میشه.
خب من هم نگفتم که نمرات این کاربرا مهمه ولی خب میانگین امتیاز کاربرا به امثال تلو و ویچر و بلودبورن و جی تی ای که متاهای عالی داشتن نشون میده که بازی های عالی از سوی کاربرا هم در مجموع با نمرات مثبت مواجه میشن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or