امتیازهای Batman: Arkham Knight

Karchect

hardcore will never die, but you will
کاربر سایت
Kotaku: Yes

Eurogamer - EN

------------------------------------------------------------
Polygon 100
God is a Geek 100
Videogamer 100
AusGamers 100
Attack of the Fanboy 100
Guardian 100
Digital Spy 100
Impulsegamer 100
Twinfinite 100
Empire 100

------------------------------------------------------
LevelUP 98
Canadian Online Gamers 98
GameCrate 98
GameCrate 98
Digital Chumps 96

Game Informer 95
Hobby Consolas 95
Multiplayer.it 95
XGN 95
NZGamer 95
MondoXbox 95
CGMagazine 95
IGN Spain 94
Meristation (Spanish) 93
Atomix 93
GamesVillage.it 93
InsideGamer.nl 93

IGN 92

Xbox Achievements 92
LaPS4 92
Vandal Online 91
GamesTM 90
Gamesreactor 90

Gameblog.fr 90
Everyeye.it 90
Torontosun 90
SpazioGames 90
Cheat Code Central 90
The Escapist 90
Digital Trends 90

Gamer.no 90
Gamer.nl 90
Gaming Age 90
3DJuegos 90
Eurogamer Italy 90
GameTrailers 90
Post Arcade (National Post
) 90

Official Xbox Magazine UK 90

We Got This Covered 90
Eurogamer Poland 90
Arcade Sushi 90
PlayStation LifeStyle 90
Dealspwn 90
IGN Italia 90
GamingTrend 90
ZTGD 90
Lazygamer 90
Pure Xbox 90
Playstation Universe 90

Videogameszone-Germany 87
GRYOnline.pl 85
Merlin'in Kazanı (Turkey)
[PS4] 85
Worth Playing
85
PSX-Sense.nl 85
PLAY!Zine 85
Gamesradar 80
USgamer 80

JeuxActu 80
TheSixthAxis 80
GAMES.CZ 80

Game Revolution 80
Slant Magazine 80
Hardcore Gamer 80
Push Square 80
Giant Bomb 80
Digitally Downloaded 80
Washington Post 80
EDGE 80
Gamestyle 80
Quarter to Three 80

-------------------------------------------------------

Gamespot 70

Metro 70
Shacknews 70
70
Destructoid

4PLAYERS 67
EGM 65
Kill Screen 65

Merlin'in Kazanı (Turkey)
[PC] 60
New York Daily News
[XboxONE] 60

متای نسخه PS4 از 72 نقد: 88

متای نسخه Xbox One از 8 نقد: 85

متای نسخه PC از 6 نقد: 67

آخرین ویرایش:
نه مشکل ما اینه که در حالی که از یه مسئله‌ای اطلاعات کامل نداریم دهان رو باز می‌کنیم و شروع می‌کنیم به اظهار نظر. این بازی اصلا کرک نشده. هر کی غر زده تا الان بازی رو خریده، نسخه قانونی. و یکی از تکینک هایی که فن‌ها در اینجور موارد به اون متوسل میشن منطق "من مشکلی ندارم، پس هر کی مشکل داره دروغ میگه" هست. و یادمون هم باشه که در موارد خیلی خیلی معدودی، کرک بازی مقصر مشکلات بازی هست (و توی استیم هم ملت کرک شده باز می‌کنند که مشکل دارن؟) و به همین خاطر بردن انگشت اشاره به سمت piracy، صرفا برداشتن توجه از مقصر اصلی ماجرا است اونم در حالی که خود سازنده وجود این مشکلات رو تایید کرده و برای اطمینان بیشتر به مخاطب‌ها فروش بازی رو متوقف کرده.

بنده خودم اطلاع کامل دارم که همه نسخه اوریج خریدن و این مشکلاتو دارن دقیقا مث Unity .حرف من اینه که هنوز یه هفته از ریلیز رسمی بازی نگذشته ملت اومدن اینجا میگن وارنر اینجور اونجور راکستدی اینجور اونجور.صب کنید یه پچ بیاد اگه درست نشد اونموقع این حرفا رو بزنید.اگه 10 گیگ آپدیت اومد بازم مشکل وجود داشت اونموقع هی به بازی و ناشر بد و بیراه بگید.بعدم مشکل اصلی باز شدن دهن من نیست.مشکل اصلی اینه که کاربرانی مث شما خودشون رو جای منتقدای Ign و اعضای استودیوی Nd میبینن;)
قول میدم 90 % افرادی که اینجا غر میزنن هم ، نه بازی رو بصورت اوریج نه پایرت تهیه کردن

بنده خودم اطلاع کامل دارم که همه نسخه اوریج خریدن و این مشکلاتو دارن دقیقا مث Unity .حرف من اینه که هنوز یه هفته از ریلیز رسمی بازی نگذشته ملت اومدن اینجا میگن وارنر اینجور اونجور راکستدی اینجور اونجور.صب کنید یه پچ بیاد اگه درست نشد اونموقع این حرفا رو بزنید.اگه 10 گیگ آپدیت اومد بازم مشکل وجود داشت اونموقع هی به بازی و ناشر بد و بیراه بگید.بعدم مشکل اصلی باز شدن دهن من نیست.مشکل اصلی اینه که کاربرانی مث شما خودشون رو جای منتقدای Ign و اعضای استودیوی Nd میبینن;)
قول میدم 90 % افرادی که اینجا غر میزنن هم ، نه بازی رو بصورت اوریج نه پایرت تهیه کردن
ببینم شما 60$ برای این بازی پول دادین؟ یا بهتر بگم، شما همچین پولی دادی و ککت هم نگزیده و نخواهد گزید؟ یعنی اگه شما همچین پولی بدی و همچین بازی به این نابودی بگیری، تا "یک هفته بعد از ریلیز بازی" چیزی نمیگی و سعی میکنی قیافه مشتری صبور و راضی رو به خودت بگیری؟ اصن شما نسخه PC داری که در موردش نظر میدی و فکر میکنی مشکلی نداره؟

مشکل اصلی اینه کاربرایی مثل شما خودشون رو جای سهام داران شرکت WB میبینن که وقتی همچین اتفاقی رو (که خود سازنده-ش تایید میکنه که قشنگ گند زدن) میبینن، فکر میکنن سهام شرکت داره نزول میکنه و به ضررشونه:)

ملت فحش میدن و حق هم دارم فحش بدن چون پول زیادی رو در قبال محصولی دادن که ناشرش بدون تست کردن روانه بازار کرده و به شعور مخاطباش به شدت توهین کرده . نه به شما و نه به هیچکس دیگه ربطی نداره بقیه چی در مورد کدوم شرکت فکر میکنن مگه اینکه فکر کنین باید در هر شرایطی و در هر مسئله ای که بهتون مربوط نیست، دخالت کنین.

منم بازی رو ندارم، اما سعی نمیکنم یه ملتی رو احمق جلوه بدم که دارن اشتباه میکنن و فقط خودم درست میگم. دقیقا کاری که شما داری میکنی;)

بنده خودم اطلاع کامل دارم که همه نسخه اوریج خریدن و این مشکلاتو دارن دقیقا مث Unity .
نه حرف شما این نبود، کاملا برعکس:
میدونی مشکل ما چیه داداش؟مشکل ما اینه که میخوایم نسخه کپی و پایرت رو بازی کنیم و پول ندیم توقع داریم بازی هم کامل بی عیب و نقص باشه.خوب نمیشه برادر من.

یه بازی باید توی روز اول عرضه اش سالم باشه و کار کنه درست، این یه قانون نانوشته است در این صنعت و حتی با گندکاری سیل عظیمی از بازی‌ها تو این نسل در زمان عرضه، تغییری نکرده. شما نمیتونی و نباید انتظار داشته باشی یه نفر 60 دلار (80-90 دلار برای نسخه Premium) پول یه بازی رو داده باشه و اون بازی اوضاع افتضاحی داشته باشه و قابل بازی نباشه و منطق شما این باشه که نمیشه الان اعتراض کنید. نه، اینکه Rocksteady داره این گندکاری رو درست میکنه یه لطف نیست یه وظیفه است، اینکه خریدارا دارن شکایت می‌کنند و Rocksteady و Warner Bros زیر سیلی از انتقادات قرار گرفتن یه مسئله طبیعی و از همه مهمتر منصفانه است چون نشان دهنده شکست سازنده و ناشر در کنترل کیفی نسخه PC هست و این فقط تقصیر اوناست. این حرف که ملت نباید الان اعتراض کنند و بعد از پچ باید اعتراض کنند رو میذارم رو حساب طرفداری کورکورانه شما.

مشکل اصلی اینه که کاربرانی مث شما خودشون رو جای منتقدای Ign و اعضای استودیوی Nd میبینن;)
این قسمت رو من متوجه نشدم. اگر منظورتون اینه که منتقدای IGN گفتن که نسخه PC مشکلی نداره که همچین چیزی نیست، مهم سازنده و ناشر هستن که این مسئله رو قبول و تایید کردن. (ND دیگه واسه چی بود خدا میدونه!)
مهم هم نیست که کسی که اینجا از نسخه PC ابراز نارضایتی میکنه اونو بازی کرده باشه یا نه، همونطور که گفتم بازی کرک نشده پس نسخه pirate وجود نداره. هر کسی این امکان رو داره که نظرش رو در این مورد بیان کنه. نیاز نیست کسی حتما در یه سانحه سقوط هواپیما باشه تا در موردش نظر بده. "داشتن اطلاعات کافی" کفایت می‌کنه.

بهتر نیست این بحثا رو ببرید تو Topic خودش
yahoo_7.gif
نمره های پایین نسخه PC به علت Bug و مشکلات performance هست در نتیجه این بحثا مستقیما به این تاپیک ربط داره.

آخرین ویرایش:
Arkham Knight :GameSpot دائما سعی می کند حضور Batmobile را توجیه کند، طوری که دائما در هر فرصتی استفاده از آن به شما تحمیل می شود

این همه توی نسخه های قبلی طرفدار ها بال بال زدن که بزار یه ربع با این بت مبیل رانندگی کنیم نذاشتن

گذاشتن برا هایپ این نسخه که بت مبیل رو هم خز کردن

گیم اسپات هم باتوجه به این چیزا نمره کم میکنه دیگه

Arkham Knight :GameSpot دائما سعی می کند حضور Batmobile را توجیه کند، طوری که دائما در هر فرصتی استفاده از آن به شما تحمیل می شود

این همه توی نسخه های قبلی طرفدار ها بال بال زدن که بزار یه ربع با این بت مبیل رانندگی کنیم نذاشتن

گذاشتن برا هایپ این نسخه که بت مبیل رو هم خز کردن

گیم اسپات هم باتوجه به این چیزا نمره کم میکنه دیگه
اینهمه نکته مثبت داره یعنی فقط به خاطر این مورد گیم اسقاط سه نمره باید کم کنه ؟!

ببینم شما 60$ برای این بازی پول دادین؟ یا بهتر بگم، شما همچین پولی دادی و ککت هم نگزیده و نخواهد گزید؟ یعنی اگه شما همچین پولی بدی و همچین بازی به این نابودی بگیری، تا "یک هفته بعد از ریلیز بازی" چیزی نمیگی و سعی میکنی قیافه مشتری صبور و راضی رو به خودت بگیری؟ اصن شما نسخه PC داری که در موردش نظر میدی و فکر میکنی مشکلی نداره؟

مشکل اصلی اینه کاربرایی مثل شما خودشون رو جای سهام داران شرکت WB میبینن که وقتی همچین اتفاقی رو (که خود سازنده-ش تایید میکنه که قشنگ گند زدن) میبینن، فکر میکنن سهام شرکت داره نزول میکنه و به ضررشونه:)

ملت فحش میدن و حق هم دارم فحش بدن چون پول زیادی رو در قبال محصولی دادن که ناشرش بدون تست کردن روانه بازار کرده و به شعور مخاطباش به شدت توهین کرده . نه به شما و نه به هیچکس دیگه ربطی نداره بقیه چی در مورد کدوم شرکت فکر میکنن مگه اینکه فکر کنین باید در هر شرایطی و در هر مسئله ای که بهتون مربوط نیست، دخالت کنین.

منم بازی رو ندارم، اما سعی نمیکنم یه ملتی رو احمق جلوه بدم که دارن اشتباه میکنن و فقط خودم درست میگم. دقیقا کاری که شما داری میکنی;)

من 60 دلار پول ندادم و بخاطر این بازی هم 60 دلار نخوام داد.دقیقا هم منتظر نسخه کپی بازی هستم ولی حرص و جوش نمیزنم و هی بگم خاک بر سرت وارنر.گند زدی.این چه وضه بازیه
خیلی افراد (نه همه) اینجا مث من بازی کپی تهیه میکنن و تموم میکنن ولی طوری نظر میدن انگار اوریج خریدن و انگار مال پدرشون رو از وارنر میخوان!
اگه توی یه فروم خارجی این بحثا رو میکردیم حرفتون کاملا درست بود و من سکوت میکردم اما اینجا نه!
اونایی که اوریج خریدن کاملا حق دارن شاکی باشن که چرا نمیتونن بازی رو بی عیب و ایراد بازی کنن اما واسه کسایی که حرص میزنن کی درست میشه که بریم 5 هزار تومن بازی رو بخریم و تموم کنیم نه! که دقیقا دغدغه خیلیا هم همین هست
گند زدن وارنر هم توی پورت بازی یچیز کاملا واضحه و با این کار فقط و فقط اعتبار خودش کم میشه و ضررش به خودش میرسه

اینهمه نکته مثبت داره یعنی فقط به خاطر این مورد گیم اسقاط سه نمره باید کم کنه ؟!

این یه دلیلش دلایل کوچیکو بزرگ دیگه ای هم داره

گیم اسپات با دلیل نمره کم میکنه همیشه که کم نمیده

مثل ویچر که بهش نمره کامل رو داد

گیم اسپات کلا نمره عجیب غریب میده و اکثر نمره هایی که میده به نظر من قابل قبول نیستن.البته این که میگه توی استفاده از بت موبایل زیاده روی شده به نظر من درسته ولی خب 3 نمره نباید کم میکرد و حداکثر 1.5 نمره کم میکرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or