امتیازهای Batman: Arkham Knight

Karchect

hardcore will never die, but you will
کاربر سایت
Kotaku: Yes

Eurogamer - EN

------------------------------------------------------------
Polygon 100
God is a Geek 100
Videogamer 100
AusGamers 100
Attack of the Fanboy 100
Guardian 100
Digital Spy 100
Impulsegamer 100
Twinfinite 100
Empire 100

------------------------------------------------------
LevelUP 98
Canadian Online Gamers 98
GameCrate 98
GameCrate 98
Digital Chumps 96

Game Informer 95
Hobby Consolas 95
Multiplayer.it 95
XGN 95
NZGamer 95
MondoXbox 95
CGMagazine 95
IGN Spain 94
Meristation (Spanish) 93
Atomix 93
GamesVillage.it 93
InsideGamer.nl 93

IGN 92

Xbox Achievements 92
LaPS4 92
Vandal Online 91
GamesTM 90
Gamesreactor 90

Gameblog.fr 90
Everyeye.it 90
Torontosun 90
SpazioGames 90
Cheat Code Central 90
The Escapist 90
Digital Trends 90

Gamer.no 90
Gamer.nl 90
Gaming Age 90
3DJuegos 90
Eurogamer Italy 90
GameTrailers 90
Post Arcade (National Post
) 90

Official Xbox Magazine UK 90

We Got This Covered 90
Eurogamer Poland 90
Arcade Sushi 90
PlayStation LifeStyle 90
Dealspwn 90
IGN Italia 90
GamingTrend 90
ZTGD 90
Lazygamer 90
Pure Xbox 90
Playstation Universe 90

Videogameszone-Germany 87
GRYOnline.pl 85
Merlin'in Kazanı (Turkey)
[PS4] 85
Worth Playing
85
PSX-Sense.nl 85
PLAY!Zine 85
Gamesradar 80
USgamer 80

JeuxActu 80
TheSixthAxis 80
GAMES.CZ 80

Game Revolution 80
Slant Magazine 80
Hardcore Gamer 80
Push Square 80
Giant Bomb 80
Digitally Downloaded 80
Washington Post 80
EDGE 80
Gamestyle 80
Quarter to Three 80

-------------------------------------------------------

Gamespot 70

Metro 70
Shacknews 70
70
Destructoid

4PLAYERS 67
EGM 65
Kill Screen 65

Merlin'in Kazanı (Turkey)
[PC] 60
New York Daily News
[XboxONE] 60

متای نسخه PS4 از 72 نقد: 88

متای نسخه Xbox One از 8 نقد: 85

متای نسخه PC از 6 نقد: 67

آخرین ویرایش:
دقیق معلوم نیس چه کسی نسخه PC رو پورت کرده. یه نفر توی Reddit چیز جالبی پیدا کرده:

گفته IGS فقط 2 ماه وقت داشته بازی پورت کنه! 2 ماه بیشتر بازی دستشون نبوده! اگرم HVS بوده که فازشون معلومه. این فاجعه بیشتر به نظر میاد شاهکار HVS بوده باشه .

خیر پورت بازی دست Iron Glaxy بوده بر اساس صفحه ویکیپدیا شون:
https://en.wikipedia.org/wiki/Iron_Galaxy_Studios

بعدشم وقتی اسم Iron Galaxy تو Credits بازی هست و اثری از HVS نیستش , دیگه بحث سره چیه؟؟

یه سری انگار از اتفاقات ناخوشایندی که پیش اومده خوشحالم هستن!
در هر صورت BATMAN نیازی به قوطی (گوتی) شدن نداره!
batsub.gif

آخرین ویرایش:
مشکلات فریم که با آپدیت حل میشه به زودی.در ضمن اینم بگم که هرکی به بازی با متای 89 بگه بد باید به عقلش شک کرد.بازی شاهکاره و توی سبک خودش رو دست نداره.هرکی هم بدش میاد بازی نکنه.

خداکنه طوری ک تو میگی باشه :(
والا ما چند ماهه mk x رو گرفتیم از همون اول لگ داشت الان هر اپدیتی هم که اومده بریزی بازیم لگ داره!
واسه مشکل لگش باید حدود 15 گیگ اپدیت بشه بازی (میخوام صد سال سیاه نشه :|)

ای کاش وظیفه پورت بازی رو به Warner Bros Montreal میدادن، Warner Bros و Rockestady که به وانر براس مونترال بر سر AO بهشون ایمان داشتن و موفق شدن، میتوسنتند وظیفه پورت نسخه کامپیوتر رو به WB Montreal میدادن ، از این که بهتر میشد!

هرچقدر راکستدی استودیو فوق العاده و کار درستی هست این وارنر به شدت ناشر مزخرفیه ! اون از season pass بازی اینم از port نسخه pc !

گند دیگه ای نبود به بازی بزنه ؟:|

یه کف برای وارنر بزنید، تو اختلاف متا بین پلتفرم ها یه رکورد تاریخی زد :

4xdu_6-25-2015_13-34-50.jpg

راست میگی رکورد رو بدجور زد:

رکورد قبلی مال Dead Rising 3 : Apocolaypse Edtion بود که با 44 نقد ، حالا این AK با 5 نقد تازه 63 شده، منتظر زیر 60 باشید!:d
uaqc70psybp99lt6cyrk.png

خداکنه طوری ک تو میگی باشه :(
والا ما چند ماهه mk x رو گرفتیم از همون اول لگ داشت الان هر اپدیتی هم که اومده بریزی بازیم لگ داره!
واسه مشکل لگش باید حدود 15 گیگ اپدیت بشه بازی (میخوام صد سال سیاه نشه :|)

میدونی مشکل ما چیه داداش؟مشکل ما اینه که میخوایم نسخه کپی و پایرت رو بازی کنیم و پول ندیم توقع داریم بازی هم کامل بی عیب و نقص باشه.خوب نمیشه برادر من.در ضمن وارنر گفته اونایی که نسخه پی سی بازی رو خریدن اگه مشکلات حل نشد پولشون رو برمیگردونه.واسه پایرت ها هم بزودی آپدیت میاد و درست میشه
در ضمن من خودم مدتیه کامبت میزنم و هیچ مشکلی و افت فریمی ندارم.در ضمن تنظیمات بازی هم اولترا و رزولوشن 4k هست

میدونی مشکل ما چیه داداش؟مشکل ما اینه که میخوایم نسخه کپی و پایرت رو بازی کنیم و پول ندیم توقع داریم بازی هم کامل بی عیب و نقص باشه.خوب نمیشه برادر من.در ضمن وارنر گفته اونایی که نسخه پی سی بازی رو خریدن اگه مشکلات حل نشد پولشون رو برمیگردونه.واسه پایرت ها هم بزودی آپدیت میاد و درست میشه
در ضمن من خودم مدتیه کامبت میزنم و هیچ مشکلی و افت فریمی ندارم.در ضمن تنظیمات بازی هم اولترا و رزولوشن 4k هست
نسخه اصلیش هم وضع خوبی نداره. Warner هم هیچ جا نگفته، GMG گفته و خود Steam هم که Refund داره. Warner فعلا فروش بازی رو متوقف کرده همین.

عزیزم اصلا بازی کرک نشده که بخوایم غر بزنیم، تمام این مشکلات رو اونایی که اوریج دارن گفتن!

یکی دیگه ازحرکت های مسخره وارنر . اون از Mortal Kombat با اون قیمت گذاری مسخره روی DLC ها
سیزن پس 40 دلاری(!) بتمن با کلی کانتنت انحصاری برای فروشگاه های مختلف
توی پول شناورن بازی رو ندادن دست یه استدیو درست و حسابی پورت کنه. البته توی 2 ماه هیچ استدیویی نمیتونه بازی به این بزرگی رو پورت کنه.
با این کارها کارنامه Rocksteady بدبخت هم خراب کردن.

نه مشکل ما اینه که در حالی که از یه مسئله‌ای اطلاعات کامل نداریم دهان رو باز می‌کنیم و شروع می‌کنیم به اظهار نظر. این بازی اصلا کرک نشده. هر کی غر زده تا الان بازی رو خریده، نسخه قانونی. و یکی از تکینک هایی که فن‌ها در اینجور موارد به اون متوسل میشن منطق "من مشکلی ندارم، پس هر کی مشکل داره دروغ میگه" هست. و یادمون هم باشه که در موارد خیلی خیلی معدودی، کرک بازی مقصر مشکلات بازی هست (و توی استیم هم ملت کرک شده باز می‌کنند که مشکل دارن؟) و به همین خاطر بردن انگشت اشاره به سمت piracy، صرفا برداشتن توجه از مقصر اصلی ماجرا است اونم در حالی که خود سازنده وجود این مشکلات رو تایید کرده و برای اطمینان بیشتر به مخاطب‌ها فروش بازی رو متوقف کرده.

یکی دیگه ازحرکت های مسخره وارنر . اون از Mortal Kombat با اون قیمت گذاری مسخره روی DLC ها
سیزن پس 40 دلاری(!) بتمن با کلی کانتنت انحصاری برای فروشگاه های مختلف
توی پول شناورن بازی رو ندادن دست یه استدیو درست و حسابی پورت کنه. البته توی 2 ماه هیچ استدیویی نمیتونه بازی به این بزرگی رو پورت کنه.
با این کارها کارنامه Rocksteady بدبخت هم خراب کردن.
نکته اینجاس وارنر همون Motral Kombat ـشم که نصف بتمن بزرگ نیست رو هم نداد دست یک استدیو درست پورتش کنه اونم وضعیتش همین شکلی بود.
کلا چند وقته وارنر زده تو جاده خاکی با این مسخره بازیاش، اون از سیزن پساش اینم پورتای جدیدش که به مفت نمیرزن. :|
--
نمیدونم کسی گذاشته یا نه:
Gamer.no: 9/10

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or