امتیازهای Batman: Arkham Knight

Karchect

hardcore will never die, but you will
کاربر سایت
Kotaku: Yes

Eurogamer - EN

------------------------------------------------------------
Polygon 100
God is a Geek 100
Videogamer 100
AusGamers 100
Attack of the Fanboy 100
Guardian 100
Digital Spy 100
Impulsegamer 100
Twinfinite 100
Empire 100

------------------------------------------------------
LevelUP 98
Canadian Online Gamers 98
GameCrate 98
GameCrate 98
Digital Chumps 96

Game Informer 95
Hobby Consolas 95
Multiplayer.it 95
XGN 95
NZGamer 95
MondoXbox 95
CGMagazine 95
IGN Spain 94
Meristation (Spanish) 93
Atomix 93
GamesVillage.it 93
InsideGamer.nl 93

IGN 92

Xbox Achievements 92
LaPS4 92
Vandal Online 91
GamesTM 90
Gamesreactor 90

Gameblog.fr 90
Everyeye.it 90
Torontosun 90
SpazioGames 90
Cheat Code Central 90
The Escapist 90
Digital Trends 90

Gamer.no 90
Gamer.nl 90
Gaming Age 90
3DJuegos 90
Eurogamer Italy 90
GameTrailers 90
Post Arcade (National Post
) 90

Official Xbox Magazine UK 90

We Got This Covered 90
Eurogamer Poland 90
Arcade Sushi 90
PlayStation LifeStyle 90
Dealspwn 90
IGN Italia 90
GamingTrend 90
ZTGD 90
Lazygamer 90
Pure Xbox 90
Playstation Universe 90

Videogameszone-Germany 87
GRYOnline.pl 85
Merlin'in Kazanı (Turkey)
[PS4] 85
Worth Playing
85
PSX-Sense.nl 85
PLAY!Zine 85
Gamesradar 80
USgamer 80

JeuxActu 80
TheSixthAxis 80
GAMES.CZ 80

Game Revolution 80
Slant Magazine 80
Hardcore Gamer 80
Push Square 80
Giant Bomb 80
Digitally Downloaded 80
Washington Post 80
EDGE 80
Gamestyle 80
Quarter to Three 80

-------------------------------------------------------

Gamespot 70

Metro 70
Shacknews 70
70
Destructoid

4PLAYERS 67
EGM 65
Kill Screen 65

Merlin'in Kazanı (Turkey)
[PC] 60
New York Daily News
[XboxONE] 60

متای نسخه PS4 از 72 نقد: 88

متای نسخه Xbox One از 8 نقد: 85

متای نسخه PC از 6 نقد: 67

آخرین ویرایش:
من اعصابم از دست اینا خورده میگم ربط داره بگو خب!
دلیل اینکه پورت بازی ها توی دو نسل قبل تقریبا روی PC و کنسول یه جور بود چی بود؟ بهتر کارکردن شرکت ها یا نزدیک بودن قدرت کنسول و PCها؟
من 40 درصد خودم رو کنسول باز میدونم ولی خدایی خیلی دوست دارم بازی مولتی پلتفرم رو روی PC با کیفیت بهتر تجربه کنم دِ نمیذارن دیگه....یا دانگرید میکنن یا افتضاح پورت میکنن اگه هم بخواد یه پورت درست حسابی باشه باید مثل GTA دو سه سال صبر کنیم که فنداسیون بازی رو از اول بچینن!!

ربطی به کنسول نداره :| همش به سیاست های کثیف WB بر میگرده... نه دانگرید بعضی بازیا پورت Pc به کنسول هیچ ربطی نداره :|

توهم توطئه که میگن اینه ظاهرا :|
---
کلا جک میگید حداقل جکی بگید بگنجه 8-|

آخرین ویرایش:
من فکر میکنم اتفاقا سازنده ناشر بازی سر نسخه PC لایق قحش و بدو بیراه است.

معمولا رسمه علاوه بر اینکه سریعا نواقص رفع بشه یه جوریایی برای دلجویی از خریدارن یه حالی بهشون داده بشه مثلا یه DLC مجانی یا چیزی شبیه به این.

اینکه بگیم باید صبر کرد و دندون رو جگر گذاشت اصلا حرف منطقی نیست. مگه سازنده برای گرفتن پولش صبر میکنه که امثال ما سر درست شدن بازی صبر کنیم؟ باید قانون باشه و قانون هم سفت و سخت اجرایی بشه که بازی روز اول بدون هیچ پچی بدون مشکل اجرا شه. متاسفانه این پیش خرید شدن بازیا و فروش خوبشون باعث شده خیلی از سازندگان با خیال راحت هر گندی که میخوان بزنن

ربطی به کنسول نداره :| همش به سیاست های کثیف WB بر میگرده... نه دانگرید بعضی بازیا پورت Pc به کنسول هیچ ربطی نداره :|

توهم توطئه که میگن اینه ظاهرا :|
شما دلیلشو بگو به من عزیز...
"سیاست کثیف" لغتی که فقط شنیدیم و معنیش رو هم درک نمیکنیم، هیچ سیاستی بی دلیل نیست؛ دلیلش چیه؟
چرا ویچر3 دانگرید شد؟
چرا بتمن وقتی با یه دست کاری کوچیک روی 60فریم لاک میشه به طور پیشفرض روی 30ــه؟
واچ داگز چرا نسبت به همه تریلرهاش افت داشت؟
دیویژن چرا نسبت به اولین نمایشش افت داشته؟
...
..
.
جواب همه این ها "سیاست های کثیفه" ؟!
احسنت به شما

گیم اسپات یک مقایسه گرافیکی بین نسخه PS4 و PC گذاشته که پیشنهاد میکنم ببینید.
چیزی که واضحه اینه که نسخه PS4 از نظر فنی خیلی بهتره و توی ریزه کاری های گرافیکی خیلی از نسخه PC سرتره ! :دی

;
;

من فکر میکنم اتفاقا سازنده ناشر بازی سر نسخه PC لایق قحش و بدو بیراه است.

معمولا رسمه علاوه بر اینکه سریعا نواقص رفع بشه یه جوریایی برای دلجویی از خریدارن یه حالی بهشون داده بشه مثلا یه DLC مجانی یا چیزی شبیه به این.

اینکه بگیم باید صبر کرد و دندون رو جگر گذاشت اصلا حرف منطقی نیست. مگه سازنده برای گرفتن پولش صبر میکنه که امثال ما سر درست شدن بازی صبر کنیم؟ باید قانون باشه و قانون هم سفت و سخت اجرایی بشه که بازی روز اول بدون هیچ پچی بدون مشکل اجرا شه. متاسفانه این پیش خرید شدن بازیا و فروش خوبشون باعث شده خیلی از سازندگان با خیال راحت هر گندی که میخوان بزنن
یادته سر همین بازی گفتم ای کاش یـ ارگانی دولتیی چیزی میبود رو قیمتا نظارت میداشت بعد گفتی این مال عهد فلانه یادته ؟ :دی الان این برا اینجا هم صدق میکنه اگه یـ ارگانی مثل این ESRB وجود داشت که بازیا رو کنترل کیفی میکرد در کنار قیمت الان شاهد چنین فاجعه هایی نمیبودیم !!

یادته سر همین بازی گفتم ای کاش یـ ارگانی دولتیی چیزی میبود رو قیمتا نظارت میداشت بعد گفتی این مال عهد فلانه یادته ؟ :دی الان این برا اینجا هم صدق میکنه اگه یـ ارگانی مثل این ESRB وجود داشت که بازیا رو کنترل کیفی میکرد در کنار قیمت الان شاهد چنین فاجعه هایی نمیبودیم !!

هنوزم سر حرفم هستم منظورم از قانون عرضه و تقاضاست. مطمئن باش هیچ قانونی نمیتونست به اندازه ای که مرجوع شدن بازی روی WB تاثیر گذاشته موثر باشه. مجبور شدن جلوی فروش نسخه PC رو بگیرن. مطمئن باش اگه نتیجه عالی نشه بلاخره از این وضعیت حداقل در میاد. اونجوری که شما میگی ضررش خیلی بیشتر از منفعتشه

بحث دفعه پیشمون در مورد قیمت بود که اصلا نمیشه توش دخالتی کرد. ولی کلاه گذاشتن سر مشتری بحثش متفاوته و باید پیگیری بشه

گیم اسپات یک مقایسه گرافیکی بین نسخه PS4 و PC گذاشته که پیشنهاد میکنم ببینید.
چیزی که واضحه اینه که نسخه PS4 از نظر فنی خیلی بهتره و توی ریزه کاری های گرافیکی خیلی از نسخه PC سرتره ! :دی

;
;
از ناشری که همچین بازی بزرگی رو میده دست یک گروه درپیت 12 نفری واسه پورت دیگه چه انتظاری میره؟
تازه با توجه به اینجور داونگریدا بحث فریم هم هست.
فک کن PC اونقدر قدرت داره یک بازی نسخه کنسولیش از PC ـیش بهتر در بیاد چقد درپیت بودن بودن اون ناشر رو میرسونه :|

بعد نکتش اینجاس انویدیا اینجا نقش سیب زمینی رو ایفا میکنه هیچ حرکتی از خودش نشون نمیده :| موندم چجوری راضی میشه همچین بازیی که اینقدر روش مانور داده اینطوری گند ریلیز بشه بعد هیچ کاری هم نکنه.

آخرین ویرایش:
ادم میاد پستای تاپیک نمرات رو میخونه میفهمه تو ایران چقدر کارشناس و منتقد سطح جهانی داریم که با یکی دونمره بالا پایین شدن متا نسخه بازیرو برای بردن جوایز میبندن!
تو این تاپیک به لطف کارشناس ها فهمیدیم حداقل نمره برای جایزه بردن باید چقدر باشه و بیاید اینو به گوش سازنده ها برسونیم که برای بازی ساختن از کارشناس های ایرانی استفاده بشه و با تعیین متا نسخه بازیرو بپیچن!
کاری ندارم بازی مشکلاش چین و کدوم پلتفرم خراب کرده ولی به لطف فکت تاریخی کارشناس های حرفه ای فهمیدیم که بازی با متا 90 یه عنوان شکست خورده دور انداختنیه که هیچ شانسی در بخش جوایز اخر سال نداره :)

خب متاسفانه WB هم که از بچگی با همه چیزش حال میکردم،با این حرکت اخیرشون راجب نسخه PC گند زد به همه چیز.
همچین بازخوردی کاملاً منطقی هست.
به شخصه تحریم میکنم بازی رو حداقل در ماه اول.
امیدوارم دوستان در استیم نیز چنین رویه ای در رو پیش بگیرند.

الان Witcher 3 رو با یـ نمره 8 کشیدن پایین و متاش یـ نمره کم شد بتمن و هم با دو سه تا 7و8 کشیدنش فعلا پایین ولی هیشکی نگفت Witcher از گوتی خط خورده ولی بتمن تا یـ بازی معمولی پایین کشیدینش ! دلیلش هم اینه که یـ سری از دوستان چسبیدن به حاشیه ها و اون 7 گیم اسپات و خود بازی رو ول کردن (همون قضیه نیمه پر و خالی و این حرفا) یـ جورایی حاشیه ها به خود بازی فعلا میچربه ! با این حال هنوز جا داره که بیاد بالاتر (حدود 40 تا نقده دیگه) و خودشو از این حاشیه ها جدا کنه ;) ....

فکر نکنم بازی ـی که روی یک پلتفرم با فاصله مایلی خرابکاری کرده توی لیست نهایی GotY شانسی داشته باشه واقعاً.

ناشر بازی یعنی Warner Bros خودش فروش بازی رو متوقف کرد ، هیچ ربطی به استیم نداره :)

فکر نکنم بازی ـی که روی یک پلتفرم با فاصله مایلی خرابکاری کرده توی لیست نهایی GotY شانسی داشته باشه واقعاً.

همین‌که‌نامزد گوتی بشه.....از سرمون زیاده....اما برنده قطعی action adventure!

من در عجبم چه راحت از لیست گاتی خط خورد :>لول :دی
فقط دو نمره فاصله داره با ویچر و بلاد :| اونوقت کنار رفت ؟:دی
بالاخره حواشی نسخه PC و جوی که راه افتاده و متای بازی 89 تا الان که شاید کمترم بشه:d" چه بخوایم چه نخوایم تاثیرشو میزاره و شانسش اگه نگیم 0 ولی خیلی بعیده انتخاب بشه
G اگر منظورتون GOTY باشه,باید بگم که هیچ ربطی متا و یا این که نمره 8,9 یا 10 باشه نداره.
خب پس احتمالا این Goty رو میبره...
bxehT.jpg
:-j

PSX Extreme 9/10

- - -ویرایش - - -

خب پس احتمالا این Goty رو میبره...
bxehT.jpg
:-j
شما هم هر برداشتی دوست داشتی از پستم کردی:)
منتقد یا سایتی که میاد اخر سال بهترین بازی رو انتخاب می کنه نمیاد متا بازی رو چک کنه ببینه بالاترین متا رو کدوم بازی گرفته یا بیشترین نمره ای که داده به کدوم بازی بوده.میاد بررسی می کنه که کدوم بازی از نظر خودشون بهتر بوده.
همونطور که پارسال گیم اسپات Middle-earth: Shadow of Mordor رو انتخاب کرد در صورتی که به بازی 8 داده بودن و بازی با امتیاز بالاتر هم بود.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or