سازنده: Leenzee Games
ناشر: 505 Games
سبک: Action RPG
تاریخ انتشار: 23 جولای 2025
پلتفرم ها: PlayStation 5، Xbox Series X/S، PC
Metacritic
Opencritic
آخرین ویرایش:
اول ووکانگ رو تجربه کن.
من که از این سبک متنفرم، عاشقش شدم.
شبیه هست یکمبراى بار چند صد هزارم ووكانگ سولز لايك نيست![]()
شبیه هست یکم![]()

دیگه یجور کلاس گذاشتن شده همه خودشونو میچسبونن به سولزهاوالبته فروش بیشترکم مونده ریبوت Tomb Raider هم بشه سولزلایک چون وقتی لارا کنار آتیش میشینه بازی سیو میشه![]()
nioh2 رو بازی کردم، بعد ۱۰ دقیقه پاکش کردمتنها شباهتش اون شراين هاى محل سيو بازى بود و سختى بازى
اگه ازون خوشت اومده قطعا از بازياى سولز لايك به خصوص nioh ها هم خوشت مياد ولى گارد ذهنى دارى![]()
Nioh یکی از قشنگترین بازیای تیم نینجا بودnioh2 رو بازی کردم، بعد ۱۰ دقیقه پاکش کردم![]()
![]()
اگه اشتباه نکنم دوتا نسخشو پلات دارم فوق العاده بازی قشنگی بود و جدا از اون تو سولزلایکا با اختلاف زیاد بعد از دی ال سی ها و محتوای اضافه ای که دادن سری nioh پرمحتوا ترین سولزلایکای تاریخن بخصوص محتوای اند گیمNiohها اصلا سبک خودشون رو دارن و دسته بندیشون تو سولزلایک ها به نظرم بی انصافیه.Nioh یکی از قشنگترین بازیای تیم نینجا بوداگه اشتباه نکنم دوتا نسخشو پلات دارم فوق العاده بازی قشنگی بود و جدا از اون تو سولزلایکا با اختلاف زیاد بعد از دی ال سی ها و محتوای اضافه ای که دادن سری nioh پرمحتوا ترین سولزلایکای تاریخن بخصوص محتوای اند گیم
سولزلایکن صرفا المان های rpg خیلی بیشتری دارن کلا هر بازی که هسته اصلی سولزبورن داشته باشه سولزلایک محسوب میشه دیگه وگرنه سر ووکانگ و حتی خود سکیرو هم بحث زیاد بود که سولزلایک نیستن. بنظرم همشون به نوعی هستن صرفا المان های سولزلایکشون کم و زیاده تیم نینجا هم ازش ابی گرم نمیشه از nioh یک به بعد کلا درحال پسرفت بودن نسخه دوم که کپی نسخه اول بود همه asset هارو دوباره استفاده کردن دوتا بازی بعدیشونم که فاجعه بود کلا یه فرمول سیف رو چندبار پیاده کردن و هربار پسرفت داشتن وولانگ و رونین بنظرم خیلی نسبت به زمان عرضه mioh 1-2 ضعیفتر بودن و پسرفت داشتن اینا لور قوی هم لازم ندارن کلا استودیو تمرکزی رو اون موضوع نداره صرفا روایات تاریخی/folklore با چاشنی خودشو پیاده میکنه خود داستانا و رمان ها هم به نوعی لور قوی دارن مثل کاری که ووکانگ کرد تو سری nioh چون folklore ژاپن بود من خیلی دوست داشتم درکل به استودیو های چینی و خصوصا استودیو ووکانگ درحال حاضر خیلی بیشتر امید دارم تا تیم نینجا.Niohها اصلا سبک خودشون رو دارن و دسته بندیشون تو سولزلایک ها به نظرم بی انصافیه.
تیم نینجا دید فرامسافتور چطور راه خودشون رو پیدا کردن و با دیمن سولز و دارک سولز به رستگاری رسیدن.
اینها هم دیدن چطور میتونیم کمی از اونها ایده بگیریم و کاری که درش استادیم رو به شکوفایی بهتر برسونیم.
اگه تیم نینجا یه طراح لور/داستان حتی متوسط رو به خوب جذب کنه که پشت بندش اتمسفر و تم دنیای بازی هم بر اون اساس خلق میشه و شکل میگیره.
به اضافه یکی دو تا طراح خوب جهت لول دیزاین.
و با اولویت کمتر صداگذاری کرکترهاش رو از نسل 6 و7 بیاره به نسل 8 و 9.
این کارها رو بکنن من قول میدم حتی بازیهاشون به مراتب از فرام سافتور پرطرفدار تر میشن و جذابتر.
اون هست اصلی که گیم پلی باشه رو آماده دارن که خودش برگ برنده خیلی مهمیه برای اینکه بزنن فرام سافتور رو بترکونن ولی انگار یکی از پشت گرفتتشون و نمیزاره برن جلو.
واقعا حیفه.
خب نظرها متفاوته.سولزلایکن صرفا المان های rpg خیلی بیشتری دارن کلا هر بازی که هسته اصلی سولزبورن داشته باشه سولزلایک محسوب میشه دیگه وگرنه سر ووکانگ و حتی خود سکیرو هم بحث زیاد بود که سولزلایک نیستن. بنظرم همشون به نوعی هستن صرفا المان های سولزلایکشون کم و زیاده تیم نینجا هم ازش ابی گرم نمیشه از nioh یک به بعد کلا درحال پسرفت بودن نسخه دوم که کپی نسخه اول بود همه asset هارو دوباره استفاده کردن دوتا بازی بعدیشونم که فاجعه بود کلا یه فرمول سیف رو چندبار پیاده کردن و هربار پسرفت داشتن وولانگ و رونین بنظرم خیلی نسبت به زمان عرضه mioh 1-2 ضعیفتر بودن و پسرفت داشتن اینا لور قوی هم لازم ندارن کلا استودیو تمرکزی رو اون موضوع نداره صرفا روایات تاریخی/folklore با چاشنی خودشو پیاده میکنه خود داستانا و رمان ها هم به نوعی لور قوی دارن مثل کاری که ووکانگ کرد تو سری nioh چون folklore ژاپن بود من خیلی دوست داشتم درکل به استودیو های چینی و خصوصا استودیو ووکانگ درحال حاضر خیلی بیشتر امید دارم تا تیم نینجا.
اینا کلا هر سری از سولزلایک بودن هم بیشتر فاصله گرفتن و رفتن سمت rpg شدن مثل رونین که درجه سختی داشت و اصلا معلوم نبود کدوم سمته کلا راهشون یکم گم شده امیدوارم بتونن به همون دوران nioh برگردن واقعا سری جذابی بود
)))))))))))))))))))دلیلشو چی گفتن؟ بازیه خوبیه انصافا فقط زیادی سخت میشه و تو مخ میره.بالانسش کنن خیلی ارزشش میره بالاتریوزر اسکور بازی در متاکریتیک رسید به ۶.۸
قطعا به قرمز میرسه طی چند روز اینده.
تو آپدیت آخر رسما شروع کردن به دروغگویی. ادعا کردن بهینه سازی انجام دادن ولی upscaling رو اجباری کردن و سقف رزولوشن داخلی بازی رو کم کردن و تو تنظیمات بازی بیشتر از چیزی که هست نشون میدن، یعنی حتی وقتی که scaling رو توی تنظیمات میذاری 100% بازم رو رزولوشن نیتیو ران نمیشهدلیلشو چی گفتن؟ بازیه خوبیه انصافا فقط زیادی سخت میشه و تو مخ میره.بالانسش کنن خیلی ارزشش میره بالاتر
اکثرا گفتن بازی یه کپی بی ارزشه. اینکه اومده کپی کرده بدون اینکه هیچی از خودش اضافه کنه.دلیلشو چی گفتن؟ بازیه خوبیه انصافا فقط زیادی سخت میشه و تو مخ میره.بالانسش کنن خیلی ارزشش میره بالاتر