امتیازات WUCHANG: Fallen Feathers

پیش‌بینی شما از میانگین نمرات بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    78
  • نظرسنجی بسته شده است .
این تیپ بازی ها معمولا لیگ 80-85 هستند اونم با شانس...

ایشونم کلا خیلی "چینی" هست به نظرم یعنی نواوری خاصی نداره تو سبک و ماهیت خودشم "بهترین" نیست، معمولیه، البته چیز خاصی هم ازش ندیدم، ممکنه کلا اشتباه بزنم...

🇯🇵تا ابد... :D
ولی ژاپنیا باید یه فکری به حال گرافیک بکنن. اکثر استدیوهاشون به یه سمتشون! هست این قضیه:دی ما که از قدیم دل در گروه بازیهای ژاپونی داشتیم:دی ولی نسل جدید که وو کانگ و چو کانگ اینا بزرگ میشن رو میارن همینا:دی

• Like
Reactions: fire emblem
سالی که توش حداقل ۶ تا سولز لایک نباشه, اون سال, کویره اصلا :D
انشالله که ۸۵ به بالا بشه و یه مدت سرگممون کنه تا نهایتا قبله ی عالم , Nioh3 تشریف بیارن :دی
انصافا Nioh رو تو سبک سولزلایک جا دادن بی انصافیه.
خیلی خیلی بهتر از سولزلایکهاست.

به نظر من اول بازیهای فرام سافتور هستن (مخصوصا از لحاظ لور ، شخصیتها، اتمسفر و لول دیزاین).
بعد Niohها جا میگیرن (فقط به خاطر گیم پلی و بخش مبارزات که اعتیادآورتر از هرچی دراگ هستن).
بعد این دوتا تازه نوبت به باقی سولزلایکهای کوچیک و بزرگ میرسه.

البته اگه کسی لور و... براش مهم نباشه و گیم پلی و بخش مبارزه براش مهم باشه حتی میتونه Niohها رو تو جایگاه اول بزاره که به نظرم اصلا بیراه نیست.
واقعا تیم نینجا از این لحاظ نظیر نداره.(فقط منظورم Niohهاست ، باقی بازیهاش رو با اینکه سرگرم کنندن ولی اصلا در حد نمی بینمشون)

هن؟ :D
منظور فرهاد ازایناست:

انصافا Nioh رو تو سبک سولزلایک جا دادن بی انصافیه.
خیلی خیلی بهتر از سولزلایکهاست.

به نظر من اول بازیهای فرام سافتور هستن (مخصوصا از لحاظ لور ، شخصیتها، اتمسفر و لول دیزاین).
بعد Niohها جا میگیرن (فقط به خاطر گیم پلی و بخش مبارزات که اعتیادآورتر از هرچی دراگ هستن).
بعد این دوتا تازه نوبت به باقی سولزلایکهای کوچیک و بزرگ میرسه.

البته اگه کسی لور و... براش مهم نباشه و گیم پلی و بخش مبارزه براش مهم باشه حتی میتونه Niohها رو تو جایگاه اول بزاره که به نظرم اصلا بیراه نیست.
واقعا تیم نینجا از این لحاظ نظیر نداره.(فقط منظورم Niohهاست ، باقی بازیهاش رو با اینکه سرگرم کنندن ولی اصلا در حد نمی بینمشون)
صد در صد.
Nioh سبک خودشو داره. ولی متاسفانه جا نیفتاده و نمیشه گفت nioh لایک :دی
وگرنه توی لیست من قطعا اول nioh قرار داره بعد دارک سولزها.
از نطر سختی هم قطعا nioh از سولزها بالاتر هستن.
از طرفی من باس دیزاین nioh رو خیلی بیشتر از سولز ها دوست دارم :دی
افسوس و صد افسوس که همین ۳ روز پیش تازه فهمیدم اصلا nioh 3 ای در کار هست :دی چون تازه امروز فهمیدم نسخه ی آلفای بازی هم اومده و شماها تستش کردید و من نتونستم :دی

صد در صد.
Nioh سبک خودشو داره. ولی متاسفانه جا نیفتاده و نمیشه گفت nioh لایک :دی
وگرنه توی لیست من قطعا اول nioh قرار داره بعد دارک سولزها.
از نطر سختی هم قطعا nioh از سولزها بالاتر هستن.
از طرفی من باس دیزاین nioh رو خیلی بیشتر از سولز ها دوست دارم :دی
افسوس و صد افسوس که همین ۳ روز پیش تازه فهمیدم اصلا nioh 3 ای در کار هست :دی چون تازه امروز فهمیدم نسخه ی آلفای بازی هم اومده و شماها تستش کردید و من نتونستم :دی
باز خوبه نمیدونستی آلفاش اومده.
من که میدونستم آلفاش میاد ولی چون PC پلیرم فقط سوختم و آه کشیدم:دی

مرگ بر بازی سولز لایک
وولانگ
ووکانگ
ووچانگ
چه خبره؟:|
همچین سولز لایک نیستها همین هم اون دار و دسته ووکانگ . صرف جا خالی دادنو و دفاع کردن نمیشه سولز لایک . اینا فقط یه چی دیدن از سولز لایکها مثله کسی که از بقل کبابی رد میشه بویه کباب میخوره دماغش همین وبس :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or