سازنده: Leenzee Games
ناشر: 505 Games
سبک: Action RPG
تاریخ انتشار: 23 جولای 2025
پلتفرم ها: PlayStation 5، Xbox Series X/S، PC
Metacritic
Opencritic
آخرین ویرایش:

مرگ بر بازی سولز لایک
وولانگ
ووکانگ
ووچانگ
چه خبره؟![]()
حسین طبق شنیده ها این ووچانگ زیاد سولزلایک نیست .فک کنم منظور فرهاد اینه چند نفر با توپو تانک میریزن رو سرتهن؟![]()
انصافا Nioh رو تو سبک سولزلایک جا دادن بی انصافیه.سالی که توش حداقل ۶ تا سولز لایک نباشه, اون سال, کویره اصلا
انشالله که ۸۵ به بالا بشه و یه مدت سرگممون کنه تا نهایتا قبله ی عالم , Nioh3 تشریف بیارن![]()
منظور فرهاد ازایناست:هن؟![]()
صد در صد.انصافا Nioh رو تو سبک سولزلایک جا دادن بی انصافیه.
خیلی خیلی بهتر از سولزلایکهاست.
به نظر من اول بازیهای فرام سافتور هستن (مخصوصا از لحاظ لور ، شخصیتها، اتمسفر و لول دیزاین).
بعد Niohها جا میگیرن (فقط به خاطر گیم پلی و بخش مبارزات که اعتیادآورتر از هرچی دراگ هستن).
بعد این دوتا تازه نوبت به باقی سولزلایکهای کوچیک و بزرگ میرسه.
البته اگه کسی لور و... براش مهم نباشه و گیم پلی و بخش مبارزه براش مهم باشه حتی میتونه Niohها رو تو جایگاه اول بزاره که به نظرم اصلا بیراه نیست.
واقعا تیم نینجا از این لحاظ نظیر نداره.(فقط منظورم Niohهاست ، باقی بازیهاش رو با اینکه سرگرم کنندن ولی اصلا در حد نمی بینمشون)
باز خوبه نمیدونستی آلفاش اومده.صد در صد.
Nioh سبک خودشو داره. ولی متاسفانه جا نیفتاده و نمیشه گفت nioh لایک
وگرنه توی لیست من قطعا اول nioh قرار داره بعد دارک سولزها.
از نطر سختی هم قطعا nioh از سولزها بالاتر هستن.
از طرفی من باس دیزاین nioh رو خیلی بیشتر از سولز ها دوست دارم
افسوس و صد افسوس که همین ۳ روز پیش تازه فهمیدم اصلا nioh 3 ای در کار هستچون تازه امروز فهمیدم نسخه ی آلفای بازی هم اومده و شماها تستش کردید و من نتونستم
![]()
دوش رو اول بازی کنم اتفاق بدی میافته؟انصافا Nioh رو تو سبک سولزلایک جا دادن بی انصافیه.
خیلی خیلی بهتر از سولزلایکهاست.
همچین سولز لایک نیستها همین هم اون دار و دسته ووکانگ . صرف جا خالی دادنو و دفاع کردن نمیشه سولز لایک . اینا فقط یه چی دیدن از سولز لایکها مثله کسی که از بقل کبابی رد میشه بویه کباب میخوره دماغش همین وبسمرگ بر بازی سولز لایک
وولانگ
ووکانگ
ووچانگ
چه خبره؟![]()
نه اصلا.دوش رو اول بازی کنم اتفاق بدی میافته؟
Wuchang might be rough around the edges, but the interesting gameplay mechanics and unique setting made it standout amongst the dozens of Soulslike around it, it is just strong at where it needs to be