امتیازات WUCHANG: Fallen Feathers

پیش‌بینی شما از میانگین نمرات بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    78
  • نظرسنجی بسته شده است .
همین که تنوع بیلدها و درخت مهارت بازی خوبه و دست پلیرها رو‌ باز میزاره تا فقط به جا خالی دادن یا مبارزه مستقیم و پرخاشگرانه متکی نباشند بنظرم نکته مثبت و خیلی خوبیه. این برای کسانی مثل من که خیلی اهل این سبک نیستند یا تجربه زیاد ندارند این فرصت رو میده تا بیلدها و استراتژی های مختلف رو که از چیزهای دیگه مثل جادو و اسپل ها استفاده میکنند امتحان کنند و بازی کمی براشون آسونتر بشه.

در کل ظاهرا برای طرفدارهای هاردکور سولزلایک آسون باشه. هر چند فکر کنم بستگی به مهارت هر فرد هم داره چون همه قاعدتا توی یه سطح نیستند. نظر یکی از حرفه ای های این سبک.

View attachment 386946
View attachment 386947

دیگه چون تنوع خوبی داره برای اولین بار لازم شد این سبک رو امتحان کنم ببینم چه خبره.
باشد که رستگار شویم...

نقد PC گیمر رو خوندم رسما میتونم بگم چرت ترین نقدی بود که تا حالا تو عمرم خونده بودم (به بازی 49 داده !!!) از کامبت گرفته تا آرت استایل همه گیر داده یـ جایی به بازی میگه تک دموی آنرین انجین که هیچ روحی نداره !! دو سه بار به کاستوم های شخصیت اصلی گیر داده پس قشنگ معلومه به خاطر کرکتر اصلی بازی هرچی عقده داشته سر بقیه جاهای بازی خالی کرده و یـ سری ایراد چرت و پرت گرفته . اینایی که به بازی نمره زیر 7.5 دادن یا به خاطر شخصیت اصلی و کاستوم های بازی بوده یا مشکلات فنی کنسول . Eurogamer ,The Gamer ,Slant Magazine ,PC Gamer خلاصه هرچی Ususl Suspect بوده به بازی نمره افتضاح و پایین داده . اینا نبودن خیلی راحت تا 79-80 بالا میومد .

بازی ساپورت پلیرای چینی رو داره و با ی لانچ خوب دیگه تو دهنی درست حسابی به اینا میزنه (امیدوارم)

آخرین ویرایش:
اونایی که بخاطر کاستوم، امتیاز کم میکنن توی نقد میگن،
ولی اونایی که بخاطر همین کاستوم، امتیاز بیشتر میدن، تو نقد نمیگن.
جذابیت ها، پسِ ذهن و ناخوداگاهشون رو نرم میکنه که نتیجتا به بازی کمتر سخت میگیرن

• Like
Reactions: pouria.sh and jdepp
Gamespot 8/10

خوب حسم میگفت که سر کاراکتر زن قطعا قراره عقده هاشونو خالی کنن. حدسم هم درست در اومد. وگرنه متای ۷۵ برای من عجیبه.
از نظرم نقد ign و gamespot منطقی ترین نقد و بیانگر کلیت این بازیه.

پلیرای همزمان بازی رو استیم از 100 هزار تا بالاتر رفته و از این نظر تبدیل به بهترین بازی سولزلایک Non-FromSoftware شد.

خیلیا تو استیم از وضعیت پرفرمنس بازی مینالیدن رفتم چند تا بنچمارک دیدم تقریبا میشه گفت تو مایه‌های ووکانگ داره فریم میده (یکم بهتر) جفتشون تقریبا از نظر گرافیکی تو ی سطح هستن وضعیت استاتر و شاتر هم خوب بود و از این نظر زیاد مشکلی نداره. نمیدونم این نق زدنا واسه چیه ؟ سال 2025 طرف هنوز انتظار داره با 3060 بازی UE5 رو 60 فریم با بالاترین تنظیمات اجرا کنه!

آخرین ویرایش:
خوب من بازیو پلی کردم. فعلا در نگاه اول میتونم بگم گرافیک هنری بازی زیباس. دوربین یه کوچولو مشکلاتی داره.
اما پرفرمنس عالیه. روی پی اس ۵ پرو , روی حالت کوالیتی بالای ۳۰ فریم هست و فک کنم ۴۰-۴۵ فریم داره میده. فریم لاک هم میتونی روشن یا خاموش کنی.
بازی واقعا روونه.

PC Gamer: 49/100
خیلی از زره‌ها طوری‌ان که انگار از فروشگاه لوازم آرایش خریدی، بدن شخصیت زن رو هم درست نمی‌پوشونن. جالب‌تر اینکه بهترین زره برای یه بیماری مرگبار، منو مجبور کرد با شورت تو بازی بدوم!

خلاصه طراحی لباس‌ها هیچ ربطی به حال و هوای جدی و خونین بازی نداره، فقط ظاهر خوشگل و فانتزیه برای جلب توجه، نه منطق دنیای بازی.

1328.jpg

نمیدونم اینا چه ربطی به نقد کردن بازی داره حالا خود بازی کلا مید هست ولی این نقدا هم واقعا مسخرس بعد جالبه نسل ۶و۷ بازیای اینجوری زیاد داشتیم مثل این میمونه تو نقد lolipop chainsaw بگی پوشش مناسبی نداشت ۵/۱۰ یا اساسین شدو به کرکتر سیاه پوست بیشتر احترام میذاشتن من خوشم نیومد ۴/۱۰
بعد خبلی ازین چرتو پرتایی که تو بازیای غربی مشکل ندارن و بخاطر ترند شدن شرکتا بزور تو بازی میچپونن تو چین ممنوعه و خوشبختانه شاید مواردی مثل ووچانگ ببینیم ولی خیلی ازون چرتو پرتایی که بزور تو بازیای غربی میچپونن رو نمیبینیم من مشکلی با هیچکدوم ندارم ولی این نقد دقیقا مثل این میمونه که از بازیای غربی که کرکتر همجنسگرا دارن نمره کم کنی چه ربطی به کلیت گیم و نقد کردنش داره؟

همون‌طور که گفتم، ملت تو استیم بازی رو نابود کردن چون زیادی سنگینه. فقط سؤالی که هست، سر Black Myth: Wukong این ملت دقیقاً کجا بودن؟ طرف نوشته چرا من با 3080 نمی‌تونم 4K شصت فریم بگیرم :| بازی سنگین هست ولی آخه دیگه این‌جوری که شمشیر از رو بستین؟

1753340248089.png

وضعیت پورت بازی مایل‌ها بهتر از لانچ SP2 و Monster Hunter Wildsـه. پورت SP2 یه پورت آشغال بود که همین الانشم کلی مشکل داره. DF حتی به خودش زحمت نداد پورتش رو بررسی کنه. Monster Hunter Wilds هم که کپکام کلاً دایورت کرده (با پچ آخری گند زد به همون پورت افتضاحش). جفت اینا نمراتش بهتره :| باز خوبه بازی از یه سازنده ناشناخته‌ست و ۵۰ دلاره.

آخرین ویرایش:
نمیدونم اینا چه ربطی به نقد کردن بازی داره حالا خود بازی کلا مید هست ولی این نقدا هم واقعا مسخرس بعد جالبه نسل ۶و۷ بازیای اینجوری زیاد داشتیم مثل این میمونه تو نقد lolipop chainsaw بگی پوشش مناسبی نداشت ۵/۱۰ یا اساسین شدو به کرکتر سیاه پوست بیشتر احترام میذاشتن من خوشم نیومد ۴/۱۰
بعد خبلی ازین چرتو پرتایی که تو بازیای غربی مشکل ندارن و بخاطر ترند شدن شرکتا بزور تو بازی میچپونن تو چین ممنوعه و خوشبختانه شاید مواردی مثل ووچانگ ببینیم ولی خیلی ازون چرتو پرتایی که بزور تو بازیای غربی میچپونن رو نمیبینیم من مشکلی با هیچکدوم ندارم ولی این نقد دقیقا مثل این میمونه که از بازیای غربی که کرکتر همجنسگرا دارن نمره کم کنی چه ربطی به کلیت گیم و نقد کردنش داره؟
سر موفقیت steller blade خیلی فشار خوردن

این بازی هم وقتی دید steller موفق شد ازش الگو گرفت . دلیل اصلی فشاری شدن اینا اینه

عجیب هم نیست اینا چپولن و از هر چیزی که مرد ها خوششون بیاد بدشون می یاد (male gaze) همین فن سرویس برای رنگین کمونی ها و زن ها باشه خیلی هم ازش استقبال می کنن

راجب بخشی که گفتی اگه یه سایتی بگه مثلا این بازی چرا رنگین کمونی داره و به خاطرش نمره کم کنه درجا نقدشو از متا پاک می کنن

🔸تحلیل 8/10 - Gamespot
شاید این ایرادها کمی تو ذوق بزنند، اما تهش که نگاه میکنی، Wuchang Fallen Feathers یک تجربه‌ ی فوق‌ العاده ـست. نبردهای دلچسبش به مراتب بیشتر از مبارزات اعصاب ‌خردکنش ـه، ایده‌ های نابی داره و محیط ‌هاش واقعا چشم‌ نوازند. با در نظر گرفتن اینکه این کار اول استودیوی Leenzee محسوب میشه، آدم به آینده ‌ی این تیم و حتی خود ووچانگ (البته اگر یک دستی به سر و رویش بکشند) حسابی امیدوار میشه. با این حال، حتی با همین وضعیت فعلی هم، ووچانگ را چشم ‌بسته به طرفداران سبک سولزلایک پیشنهاد میکنم، البته به شرطی که با کمی عرق ریختن پای بازی مشکلی نداشته باشند.

🔻نقاط قوت:
✅ سیستم مبارزات فوق ‌العاده لذت‌ بخش است و درخت مهارت غنی و گزینه ‌های شخصی ‌سازی متعدد، آزادی عمل بالایی در نبردها به شما میدهد.
✅ طراحی مراحل، چه از نظر بصری و چه از لحاظ تشویق گیمر به گشتو گذار، بی‌ نظیر است.
✅ کارگردانی هنری بازی با محیط ‌های سرسبز و پر جزئیات و طراحی خلاقانه ‌آخرین باس ها، بسیار چشم‌ نواز است.
✅ در مقایسه با بسیاری از بازی ‌های سولزلایک، این عنوان هم از نظر داستانی و هم از نظر مکانیک ‌های گیم ‌پلی، بسیار روان ‌تر و سرراست ‌تر است.

🔻نقاط ضعف:
⛔️ نوسانات شدید و ناگهانی درجه سختی، تجربه ‌ی بازی را بسیار آزاردهنده میکند.
⛔️ داستان بازی کلیشه ‌ای ـست و از پتانسیل شخصیت اصلی، یعنی بای ووچانگ (Bai Wuchang)، به خوبی استفاده نمیکند.
⛔️ بازی بیش از حد وام‌ دار دیگر عناوین محبوب در سبک سولزلایک است و حس تکراری بودن را منتقل میکند.

آخرین ویرایش:
سر موفقیت steller blade خیلی فشار خوردن

این بازی هم وقتی دید steller موفق شد ازش الگو گرفت . دلیل اصلی فشاری شدن اینا اینه

عجیب هم نیست اینا چپولن و از هر چیزی که مرد ها خوششون بیاد بدشون می یاد (male gaze) همین فن سرویس برای رنگین کمونی ها و زن ها باشه خیلی هم ازش استقبال می کنن

راجب بخشی که گفتی اگه یه سایتی بگه مثلا این بازی چرا رنگین کمونی داره و به خاطرش نمره کم کنه درجا نقدشو از متا پاک می کنن
الگو استلار نیست این موارد کلا سمت شرق اوکی هست از قدیم هم بوده چه ژاپن چه کره چه چین تو غرب هم قدیم اوکی بود الان نمیدونم واقعا چه فعل انفعالی پیش اومده که اگه یه کاراکتر زن پوشیده نباشه هیت میدن؟ بعد پلیرا هیت بدن قابل قبوله من اصلا مشکلی ندارم ولی هیچ ربطی به نقد و نمره دادن به بازی نداره این موضوع. کاملا حرکت غیر حرفه ای هست

• Like
Reactions: ps3_360_wii
الگو استلار نیست این موارد کلا سمت شرق اوکی هست از قدیم هم بوده چه ژاپن چه کره چه چین تو غرب هم قدیم اوکی بود الان نمیدونم واقعا چه فعل انفعالی پیش اومده که اگه یه کاراکتر زن پوشیده نباشه هیت میدن؟ بعد پلیرا هیت بدن قابل قبوله من اصلا مشکلی ندارم ولی هیچ ربطی به نقد و نمره دادن به بازی نداره این موضوع. کاملا حرکت غیر حرفه ای هست
بحث سر هیت دادن سر پوشش نیست. من تا بازی نکرده بودم, فکر میکردم به ناحق نمره کم کردن. ولی اینا میگن که بازی مشکلات فنی داره. روح نداره. محیطا جذاب نیس. دوربین مشکل داره. بعد سازنده اومده چیکار کرده؟ اومده کاراکتر اصلیو با شورت و سوتین چرخونده توی بازی که باعث جذابیت بشه :دی خوب این دیگه رسما مسخرس.
وگرنه nier هم این موارد رو داشت تا حدی. ولی موفق بود به شدت.
چون بازیو تجربه کردم, با قاطعیت میگم که نه اون ۸.۵ و ۹ بی راه هست و نه اون نمره ی ۴.۹!
بازی کاملا متوسط هست. یکی مث من که بازیهای سولز لایک دوس داره و الگوی این بازیها توی ذهنشه, نمیتونه با این بازی پر از مشکل و سطحی ارتباط برقزار کنه! پس من بهش ۶ میدم! یکی دیگه ولی, این مسئله ی استفاده از شخصیت اصلی به عنوان ترفند و جذب مخاطب رو نمیتونه هضم کنه و میاد ۴.۹ میده!
یکی دیگه هم میاد ممکنه این بازیو با سایر سولز لایکا مقایسه نکنه و بازیو به شکل یه عنوان مستقل ببینه و میاد بهش ۸.۵ میده!
ولی چیزی که این وسط حقیقت محض هست اینه:
بازی خیلی کپی هست. روح نداره. سختی بازی بالانس نیست. از مکانیزم ها درست استفاده نشده و...!
اندازه ای که سازنده برای نشون دادن جنبه ی جنسی این بازی تایم گذاشته بود, اگر برای پرفرمنس و مسائل فنی وقت میذاشتن, اوضاع بهتر بود.

بحث سر هیت دادن سر پوشش نیست. من تا بازی نکرده بودم, فکر میکردم به ناحق نمره کم کردن. ولی اینا میگن که بازی مشکلات فنی داره. روح نداره. محیطا جذاب نیس. دوربین مشکل داره. بعد سازنده اومده چیکار کرده؟ اومده کاراکتر اصلیو با شورت و سوتین چرخونده توی بازی که باعث جذابیت بشه :دی خوب این دیگه رسما مسخرس.
وگرنه nier هم این موارد رو داشت تا حدی. ولی موفق بود به شدت.
چون بازیو تجربه کردم, با قاطعیت میگم که نه اون ۸.۵ و ۹ بی راه هست و نه اون نمره ی ۴.۹!
بازی کاملا متوسط هست. یکی مث من که بازیهای سولز لایک دوس داره و الگوی این بازیها توی ذهنشه, نمیتونه با این بازی پر از مشکل و سطحی ارتباط برقزار کنه! پس من بهش ۶ میدم! یکی دیگه ولی, این مسئله ی استفاده از شخصیت اصلی به عنوان ترفند و جذب مخاطب رو نمیتونه هضم کنه و میاد ۴.۹ میده!
یکی دیگه هم میاد ممکنه این بازیو با سایر سولز لایکا مقایسه نکنه و بازیو به شکل یه عنوان مستقل ببینه و میاد بهش ۸.۵ میده!
ولی چیزی که این وسط حقیقت محض هست اینه:
بازی خیلی کپی هست. روح نداره. سختی بازی بالانس نیست. از مکانیزم ها درست استفاده نشده و...!
اندازه ای که سازنده برای نشون دادن جنبه ی جنسی این بازی تایم گذاشته بود, اگر برای پرفرمنس و مسائل فنی وقت میذاشتن, اوضاع بهتر بود.
بازی مشخصه متوسط هست و مشکلات زیاد داره بحثی توش نیست اصلا نمیگم نمرش باید بیشتر میشده متاش همونی شده که باید میشده (و اگه زیاد هایپ نیستید کلا بازیای چینی رو سعی کنید چند ماه بعد عرضه بازی کنید اینا دولوپرای با تجربه ندارن بازیاشون ضعفای ریز درشت داره که کاملا از عدم تجربه سازنده هاش میاد بعد عرضه با بازخوردا درست میکنن حتی ووکانگ هم خیلی چیزارو بعدا با اپدیتا اضافه کرد و حل کرد) صرفا مشکلم با نقد پی سی گیمره شما نقدشو بخونی حس نقدای گیمفا رو میده به شدت نقد چرت و مزخرفیه کل نقد یا از پوشش ایراد گرفته یا با بازیای فرام سافت مقایسه کرده نقدی که این حجم از مقایسه رو داره اصلا نقد نیست مقایسه مستقیمه!! عملا نوشته چرا ارموری که لباس زیره قابلیت lethal resistance داره تو فرام سافت اینجوری نیست!!! درحالی که تو اکثر rpg ها همینطوره و ظاهر لباس ربطی به قابلیتاش نداره کلیت نقد خیلی مسخره و چیپ بود

• Like
Reactions: fire emblem

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or