امتیازات Watch_Dogs

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
اولین امتیاز معتبر سگ های نگهبان منتشر شد . مجله JeuxVideo به بازی امتیاز 19 از 20 داده و Watch_Dogs رو تقریباً بی نقص ولی داستان رو کمی نااُمید کننده دونسته !
46781168080494645100.jpg

Gameplay: 5 stars
Everything works perfectly, the ultra-intuitive hacking allows for exhilarating moments in the game.

Graphics: 5 stars
Very solid on the technical level, especially in the sensation of life that makes Watch_Dogs great.

Sound: 4 stars
Excellent ambient music and sound effects, but the track selection is a little limited.

Longevity: 5 stars
Because it’s a open world featuring multiplayer, there there’s an extreme amount of interesting things to do.

Pros:

• Gameplay and level design
  • The life in Chicago
  • Generous content
Cons:

• The Story, bof!
  • The first loading
  • That’s all!

Conclusion:
Watch_Dogs accomplished all the hopes placed on it and delivers a successful new take on open world games. Almost perfect, but with a slight disappointment on the story.

--------------------------

Joystiq – 4/5
ShopTo – No Score
GodisaGeek – 9/10
CVG – 9/10
LeaderGamer – 9/10
Videogamer – 7/10
DigitalSpy – 4/5
Gamespot – 8/10
Polygon – 8/10
Rock, Paper, Shotgun – No Score
GameReactor – 8/10
Eurogamer – 7/10
Edge – 8/10
Destructoid – 8/10
Metro – 7/10
StrategyInformer – 7/10
GameInformer – 8.5/10
PC Gamer – 87/100
Areajugones – 9/10
EGM – 7/10
Pixel Dynamo – 8.2/10
GameStar – 8.8/10
Softpedia – 8.5/10
Lazygamer – 8/10
Eurogamer.de – 7/10
Zing.cz – 8/10
GamesVillage.it – 9/10
ITF Gaming – 9.7/10
Jeuxvideo.com – 18/20
Gamekult.fr – 7/10
Merlin’in Kazanı – 85/100
Games.ch – 88/100

Last edited by a moderator:
86062849922095635700.jpg

به عکس نگاه بندازید:

نمرات کاربرا به بازی GTA V از 2895 نقد شده 8.2/10 !!! که یه نمره فوق العاده حساب میشه با این تعداد نقد کاربرها.
حالا این آمار رو با تعداد نقد و نمرات کاربرا به WD در کنسولهای مختلف مقایسه کنید به خیلی از چیزا دست پیدا میکنید:d
امتیاز کاربرا توی Metacritic مثل یه جوک میمونه. کلی ترول و افراد احساساتی که سر کوچکترین مسائل به یه بازی 0 و 1 میدن. البته نقدهای خوب و منصفانه هم توش وجود داره اما تاثیر Haterها و ترول‌ها بیشتره و صداشون هم بلندتر از بقیه است. سیستمی هم که نمره 0 داره اصلا قابل اعتماد نیست چون هیچ بازی لایق نمره 0 نیست. شما هم برو به User Scoreـه Mass Effect 3 یه نگاه بنداز تا به خیلی چیزا دست پیدا کنی.

یعنی واقعا خسته نشدین از این حرفا! باو هر کی خوشش بیاد بازی میکنه هر کیم خوشش نیاد بازی نمیکنه! در ضمن این بازی اصلن با gta نباید مقایسه شه چون خیلی کار داره تا به gta برسه! فقط در عجبم که بعضیا به خاطر این بازی یوبی رو با خاک یکسان کرده حواسشون نیس یوبی چه ip هایی ساخته!

بازی 100 درصد اون انقلابی نبست که همه فکر می کردن و انتظار داشتن، ولی یه بازی open world خوب از آب در اومد. کلا من از این داستان بسیار نگران شدم که Division هم مثل این بشه...اون هم باز افتاد عقب.

- - -ویرایش - - -

والا من دنبال نمی کنم کی چی گفت خب از کجا بفهمم!
برای انقلاب باید منتظر قسمت دوم بمونی:>:d

86062849922095635700.jpg

به عکس نگاه بندازید:

نمرات کاربرا به بازی GTA V از 2895 نقد شده 8.2/10 !!! که یه نمره فوق العاده حساب میشه با این تعداد نقد کاربرها.
حالا این آمار رو با تعداد نقد و نمرات کاربرا به WD در کنسولهای مختلف مقایسه کنید به خیلی از چیزا دست پیدا میکنید:d

همین که برای ترول بازی دست به دامن user score شدی...ما به خیلی چیزا پی بردیم...ادامه بده

فرق Infamous با WD اینه که هیچ وقت سازنده هاش گنده تر از دهنشون حرف نزدن و بازیشونو بهتر از GTA V ندونستن.اگه با کامل شدن لیست نقدها"متای نقدهاش زیر 80 نیاد بعضی دوستان تا 4راه گلوبندک پشتک وارو میزنن
ما رو با امثال خودت اشتباه گرفتی..

حالا همه میان می گن ما می دونستیم از اولش اینطوری میشه اصلا از 2012 میگفتیم Fail میشه !!
به نظرم ملاک بازی کردن متای بازی نیست !

کلا چند تا چیز مانع فوق العاده شدن این بازی شد.

1.قطعا نمایش 2012 باعث شد این توهم پیش بیاد که گرافیک رو همه دستگاه ها همینه (البته قبل از معرفی دقیق سخت افزار نسل بعد بود و شاید منطقی به نظر می اومد.) ولی حداقل رو PC نسبتا شبیه است.
2.نمایش 2013 روی PS4....کاملا بازی تو PS4 نسبت به اون افتش مشهوده.(اما بازم خیلی خوبه)
3.کاراکتر آیدن اصلا اون شخصیتی نیست که حداقل من انتظار داشتم...یعنی یک آدم مرموز و سنگین نه کسی که تو دو دقیقه معلوم میشه کیه و اونقدر که باید تنها و روی پای خودش نیست.
4.بازی اونقدر که تو 2012 تاریک بود نیست. یعنی اون مرحله ی بازی که اصلا تو بازی اصلی نیست جوش خیلی خوب بود.
5.گیم پلی که بعد از یک مدت تکراری میشه...یادمه قبل از عرضه گفته بودم نگران این مساله هستم.

کلا اگر کمی بازی جدی تر بود و روی ایده هایی که داشت و صد البته داستان بیشتر کار می کرد خیلی موفق میشد.

آخرین ویرایش:
فرق Infamous با WD اینه که هیچ وقت سازنده هاش گنده تر از دهنشون حرف نزدن و بازیشونو بهتر از GTA V ندونستن.اگه با کامل شدن لیست نقدها"متای نقدهاش زیر 80 نیاد بعضی دوستان تا 4راه گلوبندک پشتک وارو میزنن
آیا infamous توی سبک خودش رقیبی هم مگه داشته که بخواد باهاش رقابت کنه؟
تنها بازی که میشه توی سبک و حال و هوای اون دونست Prototype هست که مطمئنن مقایسه این دو بازی با هم مثل یک شوخی میمونه :دی Infamous ـم خیلی بی ادعا و بی سروصدا بیرون نیومد که بگی هر متایی بگیره مهم نیست ولی متای 80 ـو هم هر بازیی نمیتونه بگیره! برای مثال بازی های شروع نسل بعدی از جلمه Ryse ـو Killzone ـو ... این موضوع رو ثابت کردن :)

اینکه یوبی بخواد بازیشو از GTA بهتر بدونه که اونم مثل یک شوخی میمونه ولی اینکه به این بازی بگی Epic Fail خداییش خنده داره :))

شما هم سعی کن یوزر اسکور های کشکی Metacritic رو برای کوبوندن بازی بیشتر استفاده کنی چون مدرک بیشتری نمیتونی پیدا کنی :دی

بد نیومد ولی احتمال میدم تو نسخه ی بعدی یه رقابت درست حسابی بین watchdog و gta ببینیم
نمیدونم چرا بعضی ها انقدر حرض میخورن آخه نه gta انحصاری نه watchdog پس رقابتشون به نفع همه هست

امیدوارم بازی با مُخ بخوره زمین که این مدل دروغگویی ها (از همون نمایش E3 2012 بگیر تا ادعای پیشرفت به جای پسرفت :|) رواج پیدا نکنه :|
میترسم همچین موضوعی سر The Division یا AC بعدی هم پیش بیاد! :|

ویرایش: قبل از اینکه یه عده هجوم بیارن سمتم (:d) بگم که من مشکلی با این بازی ندارم و احتمال زیاد خودمم بازیش میکنم ولی دوست دارم از نظر متا با سر بخوره زمین که دیگه سازنده ها جرأت نکنن همچین دروغ های گنده ای به گیمرها تحویل بدن :d

آخرین ویرایش:
امیدوارم بازی با مُخ بخوره زمین که این مدل دروغگویی ها (از همون نمایش E3 2012 بگیر تا ادعای پیشرفت به جای پسرفت :|) رواج پیدا نکنه :|
میترسم همچین موضوعی سر The Division یا AC بعدی هم پیش بیاد! :|

ویرایش: قبل از اینکه یه عده هجوم بیارن سمتم (:d) بگم که من مشکلی با این بازی ندارم و احتمال زیاد خودمم بازیش میکنم ولی دوست دارم از نظر متا با سر بخوره زمین که دیگه سازنده ها جرأت نکنن همچین دروغ های گنده ای به گیمرها تحویل بدن :d
بابا بازی که دیگه ریلیز شد امتیازاشم اومده دیگه چقدر میخواد بخوره زمین؟ :| :دی

بعضی ها فقط از روی عادت میان میگن بازی بده بازی بخوره زمین نابود بشه فلان بشه ولی
مطمئنا همه کسایی که اینجا دارن از بازی بد میگن شک ندارم همشون بازی میکنن اگه تا حالا بازی نکرده باشن
پس الکی تریپ منتقد بودن درنیارین
من اگه متای این بازی -100 هم بشه بازی میکنم چون بازیش عالیه حالا مهم نیست دوتا عقده ای برداشتن چی نقد کردن یا چه امتیازی دادن

در مورد متا جا داره رتبه بندی ها رو به یه سری گوش زد کنم

متای 1 تا 4.9 متایی هست ضعیف

متای 5 تا 7.4 متایی هست متوسط

متای 7.5 تا 8.9 متایی هست خوب

متای 9 تا 10 هم متایی هست عالی

بازی WD متاش تا به این لحظه خوبه،و اینکه بخوایم با متای بازیهای شاهکار راک استار و ناتی داگ مقایسه کنیم از دید من کار اشتباهی هست چون این دو عناوینشون حتی اگر IP جدید باشن ثابت شدست و نباید با کسانی چون یوبی سافت مقایسه بشن که تکامل بازیهاش به مرور زمان شکل میگیره و نه در ابتدای راه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or