امتیازات Watch_Dogs

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
اولین امتیاز معتبر سگ های نگهبان منتشر شد . مجله JeuxVideo به بازی امتیاز 19 از 20 داده و Watch_Dogs رو تقریباً بی نقص ولی داستان رو کمی نااُمید کننده دونسته !
46781168080494645100.jpg

Gameplay: 5 stars
Everything works perfectly, the ultra-intuitive hacking allows for exhilarating moments in the game.

Graphics: 5 stars
Very solid on the technical level, especially in the sensation of life that makes Watch_Dogs great.

Sound: 4 stars
Excellent ambient music and sound effects, but the track selection is a little limited.

Longevity: 5 stars
Because it’s a open world featuring multiplayer, there there’s an extreme amount of interesting things to do.

Pros:

• Gameplay and level design
  • The life in Chicago
  • Generous content
Cons:

• The Story, bof!
  • The first loading
  • That’s all!

Conclusion:
Watch_Dogs accomplished all the hopes placed on it and delivers a successful new take on open world games. Almost perfect, but with a slight disappointment on the story.

--------------------------

Joystiq – 4/5
ShopTo – No Score
GodisaGeek – 9/10
CVG – 9/10
LeaderGamer – 9/10
Videogamer – 7/10
DigitalSpy – 4/5
Gamespot – 8/10
Polygon – 8/10
Rock, Paper, Shotgun – No Score
GameReactor – 8/10
Eurogamer – 7/10
Edge – 8/10
Destructoid – 8/10
Metro – 7/10
StrategyInformer – 7/10
GameInformer – 8.5/10
PC Gamer – 87/100
Areajugones – 9/10
EGM – 7/10
Pixel Dynamo – 8.2/10
GameStar – 8.8/10
Softpedia – 8.5/10
Lazygamer – 8/10
Eurogamer.de – 7/10
Zing.cz – 8/10
GamesVillage.it – 9/10
ITF Gaming – 9.7/10
Jeuxvideo.com – 18/20
Gamekult.fr – 7/10
Merlin’in Kazanı – 85/100
Games.ch – 88/100

Last edited by a moderator:
با اون کُریای اساسی بعد از عرضه V،انتطار بالای 98 داشتم!
LOL

شما همون مشغول مقایسه با san andreas باش:)
-------------------------------------------------------------------
یه سوال برای من پیش اومده!! یوبی به غیر از این که گفت "دو ماه برای لوس سانتوس کافیه"، چیز دیگه ای هم گفته؟:-/

- - -ویرایش - - -

USGamer: 10/10
چه عجب تازه یه 10 گرفت :| :دی

این نمره همون اوایل اومد:دی کلی هم بهش دل خوش کرده بودیم:دی

چرا کاملا نا امید کنندس ،.بازی که شرکت سازندش ادعا رو گرافیکش بکنه و بعد چیزی خیلی پایین دربیاد که کار به مقایسه با gta iv بکشه که اون نورش فلانه ...
و هایپ و ادعا پشتش باشه و 4 سالم در حال ساخت بوده باشخ انصافا این متا نا امید کنندس
شما ولفشتاین ببین، متاش 78 شده همه تو تایپک ps4 دارن ازش تعریف میکنن چرا ؟ چون مثل یوبی هایپ و ادعایی پشتش نبوده
اگه یوبی انقدر هایپ کاذب نمیکرد این متا قابل قبول بود همون طور که ac1 با همه کاستی هاش و متا 81 بازم لذت بحش بود .
احتمالا نسخه 2 بازی ممکنه پیشرفت چشمگیر و متای 87-88 بیاره راحت.
متا امیدوار و ناامید کننده نداره که :|
اگه قبلش اینقدر هایپ نمیکرد متاش بالای 85 میبود بدون شک! همین هایپا انتظارا رو بالا برد و متا رو پایین! هایپ که فقط روی گیمر تاثیر نمیزاره روی منتقد هم تاثیر میزاره!
گرافیک هم روی PC خیلی ادعا داشت و که واقعا هم عالی بوده گرافیکش! و از اول هم نمایش گرافیکی خاصی روی PS4 ندیدیم!

در مورد AC I هم بگم الان ACI هیچ گونه هایپی براش نشد؟ :| یک چیزایی میگی :دی سرنوشت این دقیقا مثل AC هست! اون متاش 81 هست اینم 81 ـه اونم نسخه اولش بود و اینم نسخه اولش هست!
نسخه دوم اون متاش شد 90 اینم مطمئن باش همونطور که گفتی نسخه دوم خیلی کامل تر و متاش بیشتر میشه!

por què...؟

"""why """

Cuz the sky is HIGH !
:d
============

I go tu skul evri day bi bus

Congrats

U've just unlocked Silver Trophy of Being OFF-Topic
Way to go dude...keep up the good work
!!!!!!

====================
من نمیدونم این کش دادن بحث متا و اینا چه فایده داره..مدت هاست که دیگه همه میدونیم امتیازات سایت ها و منتقدین مختلف و تبعا "متای بازی" معیار چندان معتبری برای سنجش میزان جذابیت و سرگرم کنندگی یک بازی نیست!
هدف لذت بردن از بازیه.....تایمی رو که دارین و میتونین از اون استفاده کنید تا از بازی لذت ببرین رو با بحث های متا و اینا هدرش ندین لطفا :)

بابا بازی که دیگه ریلیز شد امتیازاشم اومده دیگه چقدر میخواد بخوره زمین؟ :| :دی
بیشتر :d اینقدر که دیگه هیچ سازنده ای از این دروغ ها نگه :|
بازی، بازیه خوبیه و من خودمم احتمال زیاد بازی میکنم ولی اگه از اول میومد گرافیک واقعی بازیو نشون میداد مطمئن باش الان به هممون بیشتر لذت میداد :| (لذتبخش هست ولی خُب یکم حال گیریه وقتی با تریلر اولیه مقایسش میکنی :|)

بازی، بازیه خوبیه و من خودمم احتمال زیاد بازی میکنم ولی اگه از اول میومد گرافیک واقعی بازیو نشون میداد مطمئن باش الان به هممون بیشتر لذت میداد :| (لذتبخش هست ولی خُب یکم حال گیریه وقتی با تریلر اولیه مقایسش میکنی :|)

این دیگه بر میگرده به روش تبلیغات شرکت سازنده که ناجوانمردانه بوده :d
همون موقع که اون تریلر اول امد کاملا اطمینان داشتم که همچین گرافیکی در آخر نمیبینیم اگر هم ببینیم یه سیستم فضایی برای جرا نیاز داره
ولی خیلی ها به خودشون می قبول اند که بازی خیلی خوبه و تو ذهن خودشون بازی تا اوج میبرن بالا وقتی هم که رلیز میشه با مخ میخورن زمین
دفعه اول هم که نیست با این روش تبلیغات رو برو میشم
مشکل از اینه که به سری هایپ میشیم !!!!

مساله اینه که یوبی اولین سازنده ای نبوده که همچین دروغی گفته!!
قبل از یوبی سازنده ای بوده که دمو CG را به عنوان in game معرفی کرده...:-"
پ.ن : اسم سازنده را نبریم که تاپیک منحرف نشه.:دی

مساله اینه که یوبی اولین سازنده ای نبوده که همچین دروغی گفته!!
قبل از یوبی سازنده ای بوده که دمو CG را به عنوان in game معرفی کرده...:-"
پ.ن : اسم سازنده را نبریم که تاپیک منحرف نشه.:دی
درسته ولی اون سازنده آخرش بازی ای که عرضه کرد از نظر گرافیکی خیلی قشنگ بود (و حداقلش اینه که طوری نبود که یه سری گیمر بیان با بازی نسل قبلش مقایسش کنن!) ولی این چی؟ فکر نمیکنم!

درسته ولی اون سازنده آخرش بازی ای که عرضه کرد از نظر گرافیکی خیلی قشنگ بود (و حداقلش اینه که طوری نبود که یه سری گیمر بیان با بازی نسل قبلش مقایسش کنن!) ولی این چی؟ فکر نمیکنم!

نمی خوام تاپیک را منحرف کنم. ولی دروغ دروغه! گرافیکش هر چی بود، اصلا نزدیک اون CG نبود! (چون نمی تونست باشه!) [ترجیحا این بحث را ادامه ندیم]
یه سری گیمر هم بازی را با GTA San Andreas هم مقایسه کردن!:) بازی دانگرید شده! همه هم به خوبی می دونیم. مشکلات و نقص گرافیکی هم داره. ولی گرافیکش به این فاجعه ای که گفته میشه هم نیست.

تریلر اول رو PC بود! گرافیک الان PS4 ـو با تریلر اول PC مقایسه میکنی؟ :دی
تمام نسخه ها افت گرافیک داشتن! از PC گرفته تا کنسول ولی اونقدری نبودن که بگی آشغال شده گرافیکش! نسخه PC مثل تریلر اول نیست ولی همین الانش رو PC فوق العادس! اگه قبول ندارین چهار تا اسکرین شات بزارم :دی

این دروغ هارو هم قبول دارم ولی بازی نهایی مهمه که خوب از آب در اومده!
از همه مهمتر برام اینه که یوبی سافت که تاحالا تو عمرش توی این سبک بازی نساخته اولین بازیش خراب نکرد خودش خیلی خوبه! اینکه جلوی GTA قرار بگیره مسخرس :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or