امتیازات Watch_Dogs

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
اولین امتیاز معتبر سگ های نگهبان منتشر شد . مجله JeuxVideo به بازی امتیاز 19 از 20 داده و Watch_Dogs رو تقریباً بی نقص ولی داستان رو کمی نااُمید کننده دونسته !
46781168080494645100.jpg

Gameplay: 5 stars
Everything works perfectly, the ultra-intuitive hacking allows for exhilarating moments in the game.

Graphics: 5 stars
Very solid on the technical level, especially in the sensation of life that makes Watch_Dogs great.

Sound: 4 stars
Excellent ambient music and sound effects, but the track selection is a little limited.

Longevity: 5 stars
Because it’s a open world featuring multiplayer, there there’s an extreme amount of interesting things to do.

Pros:

• Gameplay and level design
  • The life in Chicago
  • Generous content
Cons:

• The Story, bof!
  • The first loading
  • That’s all!

Conclusion:
Watch_Dogs accomplished all the hopes placed on it and delivers a successful new take on open world games. Almost perfect, but with a slight disappointment on the story.

--------------------------

Joystiq – 4/5
ShopTo – No Score
GodisaGeek – 9/10
CVG – 9/10
LeaderGamer – 9/10
Videogamer – 7/10
DigitalSpy – 4/5
Gamespot – 8/10
Polygon – 8/10
Rock, Paper, Shotgun – No Score
GameReactor – 8/10
Eurogamer – 7/10
Edge – 8/10
Destructoid – 8/10
Metro – 7/10
StrategyInformer – 7/10
GameInformer – 8.5/10
PC Gamer – 87/100
Areajugones – 9/10
EGM – 7/10
Pixel Dynamo – 8.2/10
GameStar – 8.8/10
Softpedia – 8.5/10
Lazygamer – 8/10
Eurogamer.de – 7/10
Zing.cz – 8/10
GamesVillage.it – 9/10
ITF Gaming – 9.7/10
Jeuxvideo.com – 18/20
Gamekult.fr – 7/10
Merlin’in Kazanı – 85/100
Games.ch – 88/100

Last edited by a moderator:
ما با دشمن فرضی فعلا کاری نداریم اون بحث جدایی رو میطلبه.فعلا نمرات کاربرا رو عشقه=)):d

دشمن فرضی در کار نیست ، یه سری افراد .....

شما از هیتر های این بازی توی همین فروم که بازی کردن بپرس ببین چند می دن به بازی!!

البته شما عشق کن ، ایشالله بیاد بشه 3 عشقتون شدید تر هم بشه!! :)

من که از همون نمایش اول هم امیدی به این بازی نداشتم چون خیلی وقته که فهمیدم Ubisoft بدترین شرکت بازی سازیه >:)
با این این حال فکر میکنم ارزش یکبار بازی کردنو داشته باشه:d

ما با دشمن فرضی فعلا کاری نداریم اون بحث جدایی رو میطلبه.فعلا نمرات کاربرا رو عشقه=)):d

بازی اونقدر فروش کرده که نمره کاربر ها هم بشه 0 اصلا مهم نیست. بازی خوب یا بد من موندم این ملت چه عقده ای دارن میرن اونجا صفر میدن! دلیلش چی هست خدا میدونه.

بازی ر تا 2 هفته دیگه برا 4 میگیرم لعنت به هر چی نمرست :d البته قبول دارم که اونجور که ubi میگفت نبود و خیلی خالی بست عوضی:d ولی خوب دوستان انتظار داشتن بازی با اولین نسخش بیاد gta ر تیکه پاره کنه8-|

بازی اونقدر فروش کرده که نمره کاربر ها هم بشه 0 اصلا مهم نیست. بازی خوب یا بد من موندم این ملت چه عقده ای دارن میرن اونجا صفر میدن! دلیلش چی هست خدا میدونه.
فعلا که فروش بازی معلوم نیست ، پیش فروشش خوب بوده اونم سیاست یوبی تو تبلیغات هست .
البته متا میتونه تاثیر بزاره تو فروش . انتظارات اورد پایین همه رو 90 یا بالای 85-86 حساب کرده بودن.

متا دقیقا همونی شد که انتظار میرفت :) 80-90! و عمرا زیر 80 نمیاد!

-----

راستی اینم بگم یوبی سافت به منتقدا تبلت هدیه (هدیه یا رشوه چه فرقی میکنه) داده تا اینطوری نمره بدن :)) (فکر کن به منتقدا رشوه داده تا متای 82 بگیره :| )
راستی بازی هم Epic Fail شد =))
اینقدر دوستان گفتن Epic Fail میشه ما باور نکردیم!!! :))

=))

آخرین ویرایش:
فعلا که فروش بازی معلوم نیست ، پیش فروشش خوب بوده اونم سیاست یوبی تو تبلیغات هست .
البته متا میتونه تاثیر بزاره تو فروش . انتظارات اورد پایین همه رو 90 یا بالای 85-86 حساب کرده بودن.

همون پیش فروشش هم عالی بوده از هر بازی نسب بعدی بالاتر.

- - -ویرایش - - -

راستی بازی هم Epic Fail شد =))

والا واسه شما با کلاس ها که فقط 90 به بالا رو قبول دارید fail شد، ملت که خریدن دارن بازی می کنن کیف می کنن.

واقعا الان میفهمم بازیساز بزرگ یعنی چه! بازی بعد از 5 سال ساخت و تاخیر و ان نمایش خیره کننده تو e3 دو سال پیش ، هزینه و تبلیغات فراوان و..................... در نهایت میشه این! البته متا خوبه و من هم بازی خواهم کرد. فقط نمیدونم کی این را با gta مقایسه کرد. اقا هیچ بازی نتونسته یک اتمسفر زنده و پویا را از یک شهر یا محیط بزرگ به نمایش به اندازه gta عالی دربیاره. محیط های ان بازی با ادم حرف میزنه
حرف اول خودم را تکمیل کنم. یک نفر مثل شینجی میکامی با یک بودجه اندک و یک ناشر مثل سگا یک بازی مثل ونکوییش ساخت که جزو بهترین بازی نسل پیشین میشه که هیچ ، بهترین شوتر سوم شخص ژآپنی هم میشه که تا حالا به بازار اومده است. دیگه شما تصور کن اگه یک بودجه درست درمان دستش بود چیکار میکرد.:d

والا واسه شما با کلاس ها که فقط 90 به بالا رو قبول دارید fail شد، ملت که خریدن دارن بازی می کنن کیف می کنن.
نه دوست عزیز. داشتن طئنه میزدن. آخه چندتا از کاربرا میومدن با اطمینان میگفتن بازی Epic Fail میشه. ما هم همون موقع حسابی با حرفشون خندیدیم.:))
آلانم که میتونن برن تو افق محو شن.:دی

دیگه فکر کنم تمام فروم میدونن من فن بازیم :دی
متای 82 عالیه! اصلا کم نیست! و منم قبل ریلیز گفتم متا بالای 90 نمیره به هیچ وجه! ولی 80-90 میشه و همینطور شد! که بعضی از بچه ها ( که نمیخوام باز نام ببرم :دی ) میگفتن بازی Epic Fail میشه و با کله میره تو زمین! :))
اگه متای 82 با کله رفتن توی زمین و Epic Fail ـه پس Infamous ـم Epic Fail شده :دی

بازی 100 درصد اون انقلابی نبست که همه فکر می کردن و انتظار داشتن، ولی یه بازی open world خوب از آب در اومد. کلا من از این داستان بسیار نگران شدم که Division هم مثل این بشه...اون هم باز افتاد عقب.

- - -ویرایش - - -

دیگه فکر کنم تمام فروم میدونن من فن بازیم :دی
متای 82 عالیه! اصلا کم نیست! و منم قبل ریلیز گفتم متا بالای 90 نمیره به هیچ وجه! ولی 80-90 میشه و همینطور شد! که بعضی از بچه ها ( که نمیخوام باز نام ببرم :دی ) میگفتن بازی Epic Fail میشه و با کله میره تو زمین! :))
اگه متای 82 با کله رفتن توی زمین و Epic Fail ـه پس Infamous ـم Epic Fail شده :دی

والا من دنبال نمی کنم کی چی گفت خب از کجا بفهمم!

واقعا الان میفهمم بازیساز بزرگ یعنی چه! بازی بعد از 5 سال ساخت و تاخیر و ان نمایش خیره کننده تو e3 دو سال پیش ، هزینه و تبلیغات فراوان و..................... در نهایت میشه این! البته متا خوبه و من هم بازی خواهم کرد. فقط نمیدونم کی این را با gta مقایسه کرد. اقا هیچ بازی نتونسته یک اتمسفر زنده و پویا را از یک شهر یا محیط بزرگ به نمایش به اندازه gta عالی دربیاره. محیط های ان بازی با ادم حرف میزنه
حرف اول خودم را تکمیل کنم. یک نفر مثل شینجی میکامی با یک بودجه اندک و یک ناشر مثل سگا یک بازی مثل ونکوییش ساخت که جزو بهترین بازی نسل پیشین میشه که هیچ ، بهترین شوتر سوم شخص ژآپنی هم میشه که تا حالا به بازار اومده است. دیگه شما تصور کن اگه یک بودجه درست درمان دستش بود چیکار میکرد.:d

این بازی ساز بزرگ شما هم هر 5 سال یه بازی می ده اونم با کلی ناز برای 2 تا پلتفرم!! هر سری هم یکم نمک و ادویه بیشتر می کنه!! در اینکه GTA بازی بزرگی هست و R* بازی سار خوب شکی نیست!! اما یوبی هیچ کمی از این شرکت ها نداره! فقط یه مشکل اساسی داره! اونم توجه بیش از حد به پول!! وگرنه خیلی جاها ایده های نو داره! خیلی جاها ریسک می کنه! البته این بحث ها هیچ فابده ای نداره! دیگه جا افتاده بین مردم این چیزا!!

همون پیش فروشش هم عالی بوده از هر بازی نسب بعدی بالاتر.

- - -ویرایش - - -

اتفاقا این مجید ازهمون اوایل معرفی بازی انتظاراتش درحد خودم کم بود.;)...باهمینش هم میسازیم ما...!!نمره هم مهم نیست...!! همین که توبین نمراتش 10 دیده میشه یعنی یه عده هستن که خوششون اومده...اون یه عده مائیم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or