امتیازات Uncharted 3: Drake’s Deception

Behrooz

کاربر سایت
Gamespot 9/10

IGN
- 10/10

v4mk1jvxnfmavaqku9wr.png

Playmania( Spanish Magazine) - 9.9/10

اولین امتیاز از یک مجله ی اسپانیایی
این مجله به Uncharted 2 امتیاز 9.5 داده بود.
و در آخر این بالاترین نمره ای است که تاکنون این مجله به بازیها اختصاص داده است.

(Power Unlimited (Dutch Magzine به بازی 94/100 داده .

بخشی از Review
"Uncharted 3 is Drake's most varied, compelling and overwhelming adventure ever! It is jaw-dropping... The whole game is full of highlights. One of the best games ever for the PlayStation 3 to date."

PlayStation Official Magazine Spain - 9.8/10

OPM Spain گفته تموم کردن سینگل پلیر بازی، 10 تا 12 ساعت زمان میخواد.
تعداد چپترهای بازی هم مشخص شد.(اسپویل)
22
البته گفته شده چند چپتر پایانی بسیار طولانیه.
Uncharted 1 , 2 به ترتیب 22 و 26 چپتر بودن.

OPM Spain :

Graphics 9.8/10

Excels in all aspects but highlights the progress made ​​in lighting, physical and emotions

Sound 9.8/10

The Castilian dub is impeccable and the campaign is full of memorable melodies

Gameplay 9.8/10

Intense firefights with improved combat and an increasing number of puzzles

Length 9.8/10

10-12 hours of remarkably broad campaign for a full-featured multiplayer section

Online 9.8/10

Cooperative and competitive split screen or online that you will enjoy for many hours
Performance 9.8/10

We really difficult for someone to be able to look further expressed the ps3 hardware

Overall 9.8/10:
A masterpiece to remember for many years and will be difficult to overcome

PS Mania (Italian Magazine) -4.5/5

ریز نمرات
گرافیک : 10/10
گیم پلی : 10/10
صداگذاری : 9/10

اسکن های مجله:
http://sillegamer.com/wp-content/upl...PS-Mania-1.jpg
http://sillegamer.com/wp-content/upl...PS-Mania-2.jpg

Swedish Gaming Magazine Level - 10/10

EDGE (Magazine) - 9/10

Gamersnet - 10/10

Being Nerdy - 10/10

XGN - 94/100

متای بازی با 51 نقد 93

لیست امتیازات ثبت شده در Metacritic :

Guardian - 10/10
Destructoid - 10/10
PSX Extreme - 10/10
Games.cz - 10/10
Eurogamer Italy - 10/10
Gamereactor Sweden - 10/10
Playstation Official Magazine UK - 10/10
TheSixthAxis - 10/10
Gameblog.fr - 10/10
IncGamers - 10/10
1UP - 10/10
PlayStation LifeStyle - 10/10
Giant Bomb - 10/10
IGN - 10/10
GamePro - 10/10

PSFocus - 9.8/10
Cheat Code Central - 9.8/10

Multiplayer.it - 9.7/10
3DJuegos - 9.7/10

Vandal Online - 9.6/10

GamingXP - 9.5/10
Machinima - 9.5/10
Game Informer - 9.5/10
GameTrailers - 9.5/10
Everyeye.it - 9.5/10
Computer and Video Games - 9.5/10
BigPond GameArena - 9.5/10

XGN - 9.4/10

AusGamers - 9.3/10
SpazioGames - 9.3/10
Videogameszone.de - 9.3/10

Level7.nu - 9/10
Eurogamer Portugal - 9/10
GameSpot - 9/10
Eurogamer Spain - 9/10

Meristation - 9/10
Eurogamer Sweden - 9/10
GameOver.gr - 9/10
Metro GameCentral - 9/10
NZGamer - 9/10
Telegraph - 9/10
Gamer.no - 9/10
Edge Magazine - 9/10
games(TM) - 9/10
VideoGamer - 9/10
Games Radar (in-house) - 9/10
Joystiq - 9/10

Gamereactor Denmark - 8/10
Gamekult - 8/10
Eurogamer - 8/10

The AV Club - 5/10

آخرین ویرایش:
محسن الان میانگینش 25/93 هست.(حدودا)اگر این 8 ثبت بشه میشه 92.اگر گیم شارک هم یه 5 بده میرسه به 91.(با این حساب که تا اون موقع احتمال اینکه 1-2 نمره 8 دیگه بگیره زیاده)

چیز دیگه ای میل نداری شما؟ :دی

• Like
Reactions: u.s.a
چیز دیگه ای میل نداری شما؟ :دی
نمیدونم:-/:dنه خب کیوان اینا حدسیات من هست.واسه اکثر بازیها هم درست در اومده.اگر یادت باشه اینجا هم گفتم ign نمره 10 و گیم اسپات 9 میده.و دیدی که شد:dالان هم حدس میزنم میانگین کلی بازی رو 92 قفل بشه.دیگه خودت از من خیلی واردتر هستی و میدونی سایت داغون زیاد هست.

نمیدونم:-/:dنه خب کیوان اینا حدسیات من هست.واسه اکثر بازیها هم درست در اومده.اگر یادت باشه اینجا هم گفتم ign نمره 10 و گیم اسپات 9 میده.و دیدی که شد:dالان هم حدس میزنم میانگین کلی بازی رو 92 قفل بشه.دیگه خودت از من خیلی واردتر هستی و میدونی سایت داغون زیاد هست.

حدسیاتتونه یا آرزوی پنهان؟ :دی Metacritic اینطوری که شما فکر می کنی کار نمیکنه.

• Like
Reactions: Kavigne
حدسیاتتونه یا آرزوی پنهان؟ :دی Metacritic اینطوری که شما فکر می کنی کار نمیکنه.
لطفا تیکه ننداز.یکی از دوستان چند صفحه پیش پست خوبی داد.
اگر از بازی تعریف کنیم میگید فیلم بازی میکنه.اگر بد بگیم میگید میسوزه.اگر هیچی نگیم میگید ترسیده.اصن میشه بگید چیکار کنیم؟؟؟من دارم حدسیات خودم در مورد امتیاز یک بازی رو بیان میکنم.سر گیرز و فورتزا هم گفتم.حالا اگر کسی فکر میکنه این به قول شما آرزوی پنهان هست دیگه کاری از دست من ساخته نیست.انتظار برای پایین اومدن امتیاز یک بازی انقدر احمقانه و بچه گانس که حد و حدود نداره و از سن و سال من هم گذشته.عده ایی از دوستان هم انشااله بزرگتر بشن این رفتارهاشون تموم میشه.

رک و پوست کنده بگم.این نوع تفکرات که عده زیادی از کاربران رو شامل میشه،فقط بخاطر تفکر بچه گانشون هست.چطور اونجا که گفتم ign نمره 10 میده دشمن بازی نبودم؟؟؟چطور این آرزوی پنهان حساب نمیشه؟؟؟چطور وقتی 2 ساعت وقت میزارم و خیلی شیک و تمیز تمام امتیاز سایتها رو به ترتیب میزارم کسی حرف نمیزنه؟؟؟چرا وقتی بتای بازی میاد میرم 1.5 گیگ دانلود میکنم که بازی کنم(اونم فقط با 3 گیگ محدودیت دانلود)اینارو تو پیام خصوصی هم بهت گفتم.اما باز میای تیکه میندازی.
مگه من گفتم چیزی نگو؟ من فقط سوال کردم. دیگه بعد از این همه مدت فکر می کنم همه تو این فروم میدونن اوضاع از چه قراره.
نمیدونم کیوان.شاید شوخی کردی.شایدم نه.اما بهم حق بده.اون تیکه قرمز هم جالب هست.اگر واقعا بعد از 2 سال از عضویت من،کسی نمیدونه من هوادار بازیم به من مربوط نیست(هرچند اگر دشمن هم باشم کوچکترین ارتباطی به کسی نداره)

آخرین ویرایش:
باز دو سه تا امتیاز از سایت های خوشحال و معلوم الحال به این anti ps ها جرات داد تا اینورا پیداشون بشه خودشون میدونن کیا رو میگم.یادتون نره این بازی حداقل نود تا امتیاز خواهد داشت که مطمئنا 80 تاشون بالای 95 خواهد بود پس زیاد ذوق زده نشین ;)

• Like
Reactions: K A M B I Z
مثلا وقتی که آقا کیوان میاد دقیقا مشابه پست من رو تو تاپیک امتیازات اون بازی میزنه اشکالی نداره.
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=48997&page=19&p=1603979&viewfull=1#post1603979
اما من که بیام این پست رو بدم میشم ترولگر،خائن به آرمانهای سونی و ......قضاوت با خوانندگان.

ننه من غریبم بازی چرا در میاری؟ کی به شما گفته خائن، ترول و غیره؟

-------
Digital Spy - 10/10
Game Revolution = 10/10

جفتشون تو متا ثبت شدن.

آخرین ویرایش:
مثلا وقتی که آقا کیوان میاد دقیقا مشابه پست من رو تو تاپیک امتیازات اون بازی میزنه اشکالی نداره.
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=48997&page=19&p=1603979&viewfull=1#post1603979
اما من که بیام این پست رو بدم میشم ترولگر،خائن به آرمانهای سونی و ......قضاوت با خوانندگان.
ببخشید دخالت میکنم ولی فرق پست کیوان با شما 30 تا سایته نه 3 تا سایت :دی
خودت گفتی قضاوت با خوانندگان :دی

عجب داستانی شده این امتیازات !!!

آقا یه سوال : چی میشه که یک سایت میاد معتبر میشه ؟‌ یعنی مبنای سایت های معتبر برای ثبت نمراتشون در متا چیه ؟

ThatVideoGameBlog - 10/10
The commitment to set variety brings about a stunning visual treat. Sandy deserts and wonderfully wet docks are two of the highlights, but the game never backs down on the quest for the best graphics on PS3, and no two areas look the same nor worse-off than other locations. Textures are lavishly detailed and character models move with the smoothest of animations. Any nit-picking about certain bits and pieces would be just that – nit-picking. Uncharted 3 sets the bar for visual presentation on consoles.
http://www.thatvideogameblog.com/2011/10/31/review-uncharted-3-drakes-deceptions-single-player-ps3/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or