امتیازات Uncharted 3: Drake’s Deception

Behrooz

کاربر سایت
Gamespot 9/10

IGN
- 10/10

v4mk1jvxnfmavaqku9wr.png

Playmania( Spanish Magazine) - 9.9/10

اولین امتیاز از یک مجله ی اسپانیایی
این مجله به Uncharted 2 امتیاز 9.5 داده بود.
و در آخر این بالاترین نمره ای است که تاکنون این مجله به بازیها اختصاص داده است.

(Power Unlimited (Dutch Magzine به بازی 94/100 داده .

بخشی از Review
"Uncharted 3 is Drake's most varied, compelling and overwhelming adventure ever! It is jaw-dropping... The whole game is full of highlights. One of the best games ever for the PlayStation 3 to date."

PlayStation Official Magazine Spain - 9.8/10

OPM Spain گفته تموم کردن سینگل پلیر بازی، 10 تا 12 ساعت زمان میخواد.
تعداد چپترهای بازی هم مشخص شد.(اسپویل)
22
البته گفته شده چند چپتر پایانی بسیار طولانیه.
Uncharted 1 , 2 به ترتیب 22 و 26 چپتر بودن.

OPM Spain :

Graphics 9.8/10

Excels in all aspects but highlights the progress made ​​in lighting, physical and emotions

Sound 9.8/10

The Castilian dub is impeccable and the campaign is full of memorable melodies

Gameplay 9.8/10

Intense firefights with improved combat and an increasing number of puzzles

Length 9.8/10

10-12 hours of remarkably broad campaign for a full-featured multiplayer section

Online 9.8/10

Cooperative and competitive split screen or online that you will enjoy for many hours
Performance 9.8/10

We really difficult for someone to be able to look further expressed the ps3 hardware

Overall 9.8/10:
A masterpiece to remember for many years and will be difficult to overcome

PS Mania (Italian Magazine) -4.5/5

ریز نمرات
گرافیک : 10/10
گیم پلی : 10/10
صداگذاری : 9/10

اسکن های مجله:
http://sillegamer.com/wp-content/upl...PS-Mania-1.jpg
http://sillegamer.com/wp-content/upl...PS-Mania-2.jpg

Swedish Gaming Magazine Level - 10/10

EDGE (Magazine) - 9/10

Gamersnet - 10/10

Being Nerdy - 10/10

XGN - 94/100

متای بازی با 51 نقد 93

لیست امتیازات ثبت شده در Metacritic :

Guardian - 10/10
Destructoid - 10/10
PSX Extreme - 10/10
Games.cz - 10/10
Eurogamer Italy - 10/10
Gamereactor Sweden - 10/10
Playstation Official Magazine UK - 10/10
TheSixthAxis - 10/10
Gameblog.fr - 10/10
IncGamers - 10/10
1UP - 10/10
PlayStation LifeStyle - 10/10
Giant Bomb - 10/10
IGN - 10/10
GamePro - 10/10

PSFocus - 9.8/10
Cheat Code Central - 9.8/10

Multiplayer.it - 9.7/10
3DJuegos - 9.7/10

Vandal Online - 9.6/10

GamingXP - 9.5/10
Machinima - 9.5/10
Game Informer - 9.5/10
GameTrailers - 9.5/10
Everyeye.it - 9.5/10
Computer and Video Games - 9.5/10
BigPond GameArena - 9.5/10

XGN - 9.4/10

AusGamers - 9.3/10
SpazioGames - 9.3/10
Videogameszone.de - 9.3/10

Level7.nu - 9/10
Eurogamer Portugal - 9/10
GameSpot - 9/10
Eurogamer Spain - 9/10

Meristation - 9/10
Eurogamer Sweden - 9/10
GameOver.gr - 9/10
Metro GameCentral - 9/10
NZGamer - 9/10
Telegraph - 9/10
Gamer.no - 9/10
Edge Magazine - 9/10
games(TM) - 9/10
VideoGamer - 9/10
Games Radar (in-house) - 9/10
Joystiq - 9/10

Gamereactor Denmark - 8/10
Gamekult - 8/10
Eurogamer - 8/10

The AV Club - 5/10

آخرین ویرایش:
یه تنه گند زد به متای بازی رفت !

دلمون رو خوش کرده بودیم متاش به 95 میرسه ( که حقشم واقعاً 95 ـه ) که این سایت درپیت میاد بین این همه نمرات واسه خودنمایی و بازدید بیشتر همچین نمره ای به بازی میده ! البته موفق هم شده چون این یکی دو روز همش بحث این سایته و لابد بازدیدشون یه شبه چندین برابر شده لول !

نمیفهمم چرا سونی و مایکروسافت واسه همچین سایتای معلوم الحالی Review Copy میفرستن در صورتی که وضع خراب منتقدای این سایت سر گیرز 3 و آنچارتد 3 به زیبایی هر چه تمام تر خودش رو نشون میده .

گیم شارک هم یه 50 بده متای بازی از نزدیک 95 قشنگ اومده باشه رو 92 عالیه ...

یه تنه گند زد به متای بازی رفت !

دلمون رو خوش کرده بودیم متاش به 95 میرسه ( که حقشم واقعاً 95 ـه ) که این سایت درپیت میاد بین این همه نمرات واسه خودنمایی و بازدید بیشتر همچین نمره ای به بازی میده ! البته موفق هم شده چون این یکی دو روز همش بحث این سایته و لابد بازدیدشون یه شبه چندین برابر شده لول !

نمیفهمم چرا سونی و مایکروسافت واسه همچین سایتای معلوم الحالی Review Copy میفرستن در صورتی که وضع خراب منتقدای این سایت سر گیرز 3 و آنچارتد 3 به زیبایی هر چه تمام تر خودش رو نشون میده .

گیم شارک هم یه 50 بده متای بازی از نزدیک 95 قشنگ اومده باشه رو 92 عالیه ...

آخه مشکل با فرستادن یا نفرستادن Review Copy حل و فصل نمیشه که ! خب بهش ندن پس فردای عرضه بازی میره میخرتش 2 نمره هم کمتر میده ! :d

نگران امتیاز بازی هم نباشید ! یکم جابجا شد رتبش ! اگر باز هم 95 و 100 بگیره باز میره روی 94 !

• Like
Reactions: Panther_X
Dualshockers هم 10 از 10 ... ثبت نمیشه ولی سایت فعال و خوبیه

I’m not sure what they do at Naughty Dog that is so different from everyone else, but the visual package they deliver puts other developers to shame. The series as a whole has always been known to have great visuals, with UC2 providing a huge leap from it’s predecessor. While I’m aware that Naughty Dog always talks about the technical advancements they’ve made with water in Drake’s Fortune, snow in Among Thieves, and now sand in Drake’s Deception, nothing they’ve ever shown or said will prepare you for the lighting in this game. It’s by far the best I’ve seen in a game Ever

Dualshockers هم 10 از 10 ... ثبت نمیشه ولی سایت فعال و خوبیه

البته برای من همیشه یک سوال بوده وقتی یه سایتی یه بازی را نقد میکنه نظراتش مختص همون نویسندست یا کلا منتقدهای سایت را تشکیل میده . مثلا طرف میگه چیزی که من دیدم .
این سوال به خاطر این پیش میاد که هر منتقد تو سایت نظر خودش را داره چون چند روز پیش یه همچین حرفی را به بازی x زدند .

البته برای من همیشه یک سوال بوده وقتی یه سایتی یه بازی را نقد میکنه نظراتش مختص همون نویسندست یا کلا منتقدهای سایت را تشکیل میده . مثلا طرف میگه چیزی که من دیدم .
این سوال به خاطر این پیش میاد که هر منتقد تو سایت نظر خودش را داره چون چند روز پیش یه همچین حرفی را به بازی x زدند .
نظر منتقد عملاً نظر خودش هست ولی خُب بصورت کلی بنام سایت یا مجله مورد نظر ثبت میشه اما وقتی میبینیم اکثر منتقدها یا همون سایت ها یکصدا میگن مثلاً U3 بهترین گرافیک رو داره میشه FACT !
هیچ وقت نمیان بگن Greg Miller به U3 داد 10 بلکه میگن IGN به بازی نمره کامل داد .

نظر منتقد عملاً نظر خودش هست اما خُب بصورت کلی بنام اون سایت و مجله هم ثبت میشه اما وقتی میبینیم اکثر منتقدها یا همون سایت ها یکصدا میگن مثلاً U3 بهترین گرافیک رو داره میشه FACT !
هیچ وقت نمیان بگن Greg Miller به U3 داد ده بلکه میگن IGN به بازی نمره کامل داد .
بله امتیاز کلی را مثلا میدن 10 کلا میگن سایت داده ولی هر منتقدی نظر خودش را داره . چون مثلا سایتهایی هستند که در عرض 5 روز به دوتا بازی نظر یکسان دارند ولی متقداش فرق میکنه !
حالا سر این موضوع نمیخوام بحث کنم چون برام جالب اومد گفتم چند تا نمونه از این سایتها هست که اینجا نمیخوام مطرح کنم .

Wired - 8/10
:|
Then there’s the desert. Playing this scene, I was convinced that Uncharted 3 had the most technically adept graphics of any game on any platform
فکر کنم تا اینجا تعریف های گرافیکش چیزی از U2 کم نداشته باشه !

بله امتیاز کلی را مثلا میدن 10 کلا میگن سایت داده ولی هر منتقدی نظر خودش را داره . چون مثلا سایتهایی هستند که در عرض 5 روز به دوتا بازی نظر یکسان دارند ولی متقداش فرق میکنه !
حالا سر این موضوع نمیخوام بحث کنم چون برام جالب اومد گفتم چند تا نمونه از این سایتها هست که اینجا نمیخوام مطرح کنم .
گفتم که منتقد فرق کنه یا نه وقتی اکثرشون میگن U3 بهترین گرافیک یعنی FACT, یعنی همین منتقدی که گفته این بازی بهترین گرافیک رو داره از نظرش مطمئناً بازی های دیگه هم تجربه کرده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or