امتیازات Uncharted 3: Drake’s Deception

Behrooz

کاربر سایت
Gamespot 9/10

IGN
- 10/10

v4mk1jvxnfmavaqku9wr.png

Playmania( Spanish Magazine) - 9.9/10

اولین امتیاز از یک مجله ی اسپانیایی
این مجله به Uncharted 2 امتیاز 9.5 داده بود.
و در آخر این بالاترین نمره ای است که تاکنون این مجله به بازیها اختصاص داده است.

(Power Unlimited (Dutch Magzine به بازی 94/100 داده .

بخشی از Review
"Uncharted 3 is Drake's most varied, compelling and overwhelming adventure ever! It is jaw-dropping... The whole game is full of highlights. One of the best games ever for the PlayStation 3 to date."

PlayStation Official Magazine Spain - 9.8/10

OPM Spain گفته تموم کردن سینگل پلیر بازی، 10 تا 12 ساعت زمان میخواد.
تعداد چپترهای بازی هم مشخص شد.(اسپویل)
22
البته گفته شده چند چپتر پایانی بسیار طولانیه.
Uncharted 1 , 2 به ترتیب 22 و 26 چپتر بودن.

OPM Spain :

Graphics 9.8/10

Excels in all aspects but highlights the progress made ​​in lighting, physical and emotions

Sound 9.8/10

The Castilian dub is impeccable and the campaign is full of memorable melodies

Gameplay 9.8/10

Intense firefights with improved combat and an increasing number of puzzles

Length 9.8/10

10-12 hours of remarkably broad campaign for a full-featured multiplayer section

Online 9.8/10

Cooperative and competitive split screen or online that you will enjoy for many hours
Performance 9.8/10

We really difficult for someone to be able to look further expressed the ps3 hardware

Overall 9.8/10:
A masterpiece to remember for many years and will be difficult to overcome

PS Mania (Italian Magazine) -4.5/5

ریز نمرات
گرافیک : 10/10
گیم پلی : 10/10
صداگذاری : 9/10

اسکن های مجله:
http://sillegamer.com/wp-content/upl...PS-Mania-1.jpg
http://sillegamer.com/wp-content/upl...PS-Mania-2.jpg

Swedish Gaming Magazine Level - 10/10

EDGE (Magazine) - 9/10

Gamersnet - 10/10

Being Nerdy - 10/10

XGN - 94/100

متای بازی با 51 نقد 93

لیست امتیازات ثبت شده در Metacritic :

Guardian - 10/10
Destructoid - 10/10
PSX Extreme - 10/10
Games.cz - 10/10
Eurogamer Italy - 10/10
Gamereactor Sweden - 10/10
Playstation Official Magazine UK - 10/10
TheSixthAxis - 10/10
Gameblog.fr - 10/10
IncGamers - 10/10
1UP - 10/10
PlayStation LifeStyle - 10/10
Giant Bomb - 10/10
IGN - 10/10
GamePro - 10/10

PSFocus - 9.8/10
Cheat Code Central - 9.8/10

Multiplayer.it - 9.7/10
3DJuegos - 9.7/10

Vandal Online - 9.6/10

GamingXP - 9.5/10
Machinima - 9.5/10
Game Informer - 9.5/10
GameTrailers - 9.5/10
Everyeye.it - 9.5/10
Computer and Video Games - 9.5/10
BigPond GameArena - 9.5/10

XGN - 9.4/10

AusGamers - 9.3/10
SpazioGames - 9.3/10
Videogameszone.de - 9.3/10

Level7.nu - 9/10
Eurogamer Portugal - 9/10
GameSpot - 9/10
Eurogamer Spain - 9/10

Meristation - 9/10
Eurogamer Sweden - 9/10
GameOver.gr - 9/10
Metro GameCentral - 9/10
NZGamer - 9/10
Telegraph - 9/10
Gamer.no - 9/10
Edge Magazine - 9/10
games(TM) - 9/10
VideoGamer - 9/10
Games Radar (in-house) - 9/10
Joystiq - 9/10

Gamereactor Denmark - 8/10
Gamekult - 8/10
Eurogamer - 8/10

The AV Club - 5/10

آخرین ویرایش:
Then there’s the desert. Playing this scene, I was convinced that Uncharted 3 had the most technically adept graphics of any game on any platform
فکر کنم تا اینجا تعریف های گرافیکش چیزی از U2 کم نداشته باشه !
البته متن را بخونی طرف گفته تو این صحنه بازی بهترین گرافیک را داشته یعنی منظورش تو محیط سحراش هست .

گفتم که منتقد فرق کنه یا نه وقتی اکثرشون میگن U3 بهترین گرافیک یعنی FACT, یعنی همین منتقدی که گفته این بازی بهترین گرافیک رو داره از نظرش مطمئناً بازی های دیگه هم تجربه کرده .
عزیزم اینهمه اکثر نکن چرا هی میخوای بحث را بکشونی به نا کجا :دی از این حرف ها به بازی ........ کم نگفتن :دی

البته متن را بخونی طرف گفته تو این صحنه بازی بهترین گرافیک را داشته یعنی منظورش تو محیط سحراش هست .

عزیزم اینهمه اکثر نکن چرا هی میخوای بحث را بکشونی به نا کجا :دی از این حرف ها به بازی ........ کم نگفتن :دی
گفته که "بعد با تجربه بخش بیابون بازی دیگه کاملاً متقاعد شدم که U3 تکنیکی ترین گرافیک روی همه پلتفرم هاست یعنی PC , PS3, X360, PSP, DS و... توی اصل قضیه که همون بهترین گرافیک تکنیکی هست تغیری بوجود نمیاره !

چرا نمیفهمی منظورمو ؟! :دی میگی منقد فرق داشته منم میگم وقتی یک چیزی فکت شده از نظر اکثر نقد کننده ها میشه اصل , قبل ترش هم برای خیلی بازی های دیگه از این حرفا زدن.
بیخیال این بحث ها کلاً مسخره س ...

OK بابا ... ما که گفتبم ، هر چی تو میگی درسته ... اینجا تاپیک امتیازات U3 هست ، میخوای راجع به گرافیک RAGE صحبت کنی برو تو همون تاپیک بهترین گرافیک !!!

گفته که "بعد با تجربه بخش بیابون بازی دیگه کاملاً متقاعد شدم که U3 تکنیکی ترین گرافیک روی همه پلتفرم هاست یعنی PC , PS3, X360, PSP, DS و... توی اصل قضیه که همون بهترین گرافیک تکنیکی هست تغیری بوجود نمیاره !

چرا نمیفهمی منظورمو ؟! :دی میگی منقد فرق داشته منم میگم وقتی یک چیزی فکت شده از نظر اکثر نقد کننده ها میشه اصل , قبل ترش هم برای خیلی بازی های دیگه از این حرفا زدن.
بیخیال این بحث ها کلاً مسخره س ...

Then there’s the desert. Playing this scene, I was convinced that Uncharted 3 had the most technically adept graphics of any game on any platform. This desert was seriously huge — endless, it seemed. And beautiful: The sand itself was sharp and richly detailed, bits of it dropping from Nathan Drake’s shoes as he walked. All I wanted to do was explore this vast wasteland.

But I couldn’t. The desert was just for show. If you moved any direction but forward, it just looped endlessly. There was nothing out there to find. So I trudged in a straight line and watched the cutscenes, and then I was out of the desert.

این رو هم پاراگراف بعدیش گفته ! :d

همون صفحه های ابتدایی گفتم به احتمال زیاد تا 91-92 هم میاد.چون سایتهای دیوونه اون موقع هنوز امتیاز نداده بودن.با این 8 به احتمال زیاد میشه 92.کافیه گیم شارک هم نمرش رو بده تا به 91 هم برسه

حسین کشکی که نیست با 2-3 تا امتیاز میانگین بازی 1 نمره بیاد پایین ! باید حداقل 7-8 تا 8/10 بگیره تا اینجوری شه ! 51 امتیاز ثبت شده داره به این سادگی ها تکون نمیخوره ! ;)

این مسخره ها چرا دارن متای بازی رو میارن پایین IGN ده داد هیچ سایتی نبود که قبول کنه این بازی امتیاز زیر9 لایقشه حالا این ....ها دارن فاتحه متای 94 رو میخونن
همون صفحه های ابتدایی گفتم به احتمال زیاد تا 91-92 هم میاد.چون سایتهای دیوونه اون موقع هنوز امتیاز نداده بودن.با این 8 به احتمال زیاد میشه 92.کافیه گیم شارک هم نمرش رو بده تا به 91 هم برسه
حسین کشکی که نیست با 2-3 تا امتیاز میانگین بازی 1 نمره بیاد پایین ! باید حداقل 7-8 تا 8/10 بگیره تا اینجوری شه ! 51 امتیاز ثبت شده داره به این سادگی ها تکون نمیخوره !
yahoo_3.gif
محسن الان میانگینش 25/93 هست.(حدودا)اگر این 8 ثبت بشه میشه 92.اگر گیم شارک هم یه 5 بده میرسه به 91.(با این حساب که تا اون موقع احتمال اینکه 1-2 نمره 8 دیگه بگیره زیاده)

آخرین ویرایش:
الآن دقیقاً متای بازی چنده؟
یعنی واقعاً خاک بر سر این سایت‌های عقده‌ای که به طرز احمقانه‌ای به این بازی نمره‌های مسخره دادند، من موندم سایت‌هایی مثل پیاز با این عقده‌ای بازی‌هاشون هنوز هم اعتبار دارند؟!

آخرین ویرایش:
این رو هم پاراگراف بعدیش گفته ! :d
خُب طرف انتظار یک حرکت OW رو از یک بازی خطی داشته که مسخره س , مثلاً میخواد از هر جهت بره به یک چیز متفاوت برخورد کنه اونم توی بیش از 4000 مایل بیابون :)) !

@ u.s.a
ثبت شده و میانگین 93 ـه .

هیچ سایت معتبری به جز EuroMashang که 8 داد زیر 9 نداده
میانگینش تو GameRankings تا الان از 26 نقد 93.88 هست
و تو متا از 55 نقد 93! جالبه بدونید یه سوپرسایت به بازی 5/10 داده که امتیازش تو متا هم ثبت شده!
کلا از 55 نقد فقط 5 نقد زیر 90 داشته که 4تاش 80 بودن و یکیش 50!
حالا اینا مریضن یا نه؟
خب این پستت چه ربطی به پست من داشت
yahoo_4.gif
نمیدونم :دی

آخرین ویرایش:
و تو متا از 55 نقد 93! جالبه بدونید یه سوپرسایت به بازی 5/10 داده که امتیازش تو متا هم ثبت شده!
حالا اینا مریضن یا نه؟
خب این پستت چه ربطی به پست من داشت:dخب منم همه اینارو میدونم.شما گفتی دارن جلوی میانگین بالاتر رو میگیرن.منم گفتم که بعضی از سایتها کلا کارشون جلوگیری از بالاتر رفتن امتیاز یه سری بازیها هست.حالا شما صبر کن گیم شارک هم نمرش رو بده.اون دیگه دیدن داره.:d

حالا اینا مریضن یا نه؟

این موضوع برای اکثرا بازیها هست ، یعنی نمیشه گفت که اونایی که 8 دادن مشکل دارن ... اونی که 5 داده که خب مشخصه ، ولی 8 نه ... زیر 8 باشه غیر معقول و بی منطقه .

خُب طرف انتظار یک حرکت OW رو از یک بازی خطی داشته که مسخره س , مثلاً میخواد از هر جهت بره به یک چیز متفاوت برخورد کنه اونم توی بیش از 4000 مایل بیابون :)) !

@ u.s.a
ثبت شده و میانگین 93 ـه .

طرف 100% میدونسته بازی OW نیست ! ولی با دیدن طراحی محیط خیال کرده یه چیز خیلی وسیعی هست و عظیم و حوس کرده توش بچرخه که دیده نمیشه ! بجای اینکه توی صحرا بچرخه داره دور خودش میچرخه ! :d شایدم میشه توی صحراش چرخید ( من نمیدونم ) ولی این بابا راه و روشش رو بلد نبوده ! LoL :d:-/

محسن الان میانگینش 25/93 هست.(حدودا)اگر این 8 ثبت بشه میشه 92.اگر گیم شارک هم یه 5 بده میرسه به 91.(با این حساب که تا اون موقع احتمال اینکه 1-2 نمره 8 دیگه بگیره زیاده)
البته احتمال اینکه چند تا 10 و 9.5 دیگه هم بگیره زیاده...

طرف 100% میدونسته بازی OW نیست ! ولی با دیدن طراحی محیط خیال کرده یه چیز خیلی وسیعی هست و عظیم و حوس کرده توش بچرخه که دیده نمیشه ! بجای اینکه توی صحرا بچرخه داره دور خودش میچرخه ! :d شایدم میشه توی صحراش چرخید ( من نمیدونم ) ولی این بابا راه و روشش رو بلد نبوده ! LoL :d:-/
وسیع و عظیم یعنی بینهایت تا اونجایی که چشمت کار میکنه هست (This desert was seriously huge — endless, it seemed) اما نمیشه تا ناکجا آباد تو بیابون حرکت کرد, طرف هم حوس مسخره ای کرده یا شاید هم انتظار داشته تا چشماش کار میکنه تو صحرا حرکت کنه :)) !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or