امتیازات Uncharted 3: Drake’s Deception

Behrooz

کاربر سایت
Gamespot 9/10

IGN
- 10/10

v4mk1jvxnfmavaqku9wr.png

Playmania( Spanish Magazine) - 9.9/10

اولین امتیاز از یک مجله ی اسپانیایی
این مجله به Uncharted 2 امتیاز 9.5 داده بود.
و در آخر این بالاترین نمره ای است که تاکنون این مجله به بازیها اختصاص داده است.

(Power Unlimited (Dutch Magzine به بازی 94/100 داده .

بخشی از Review
"Uncharted 3 is Drake's most varied, compelling and overwhelming adventure ever! It is jaw-dropping... The whole game is full of highlights. One of the best games ever for the PlayStation 3 to date."

PlayStation Official Magazine Spain - 9.8/10

OPM Spain گفته تموم کردن سینگل پلیر بازی، 10 تا 12 ساعت زمان میخواد.
تعداد چپترهای بازی هم مشخص شد.(اسپویل)
22
البته گفته شده چند چپتر پایانی بسیار طولانیه.
Uncharted 1 , 2 به ترتیب 22 و 26 چپتر بودن.

OPM Spain :

Graphics 9.8/10

Excels in all aspects but highlights the progress made ​​in lighting, physical and emotions

Sound 9.8/10

The Castilian dub is impeccable and the campaign is full of memorable melodies

Gameplay 9.8/10

Intense firefights with improved combat and an increasing number of puzzles

Length 9.8/10

10-12 hours of remarkably broad campaign for a full-featured multiplayer section

Online 9.8/10

Cooperative and competitive split screen or online that you will enjoy for many hours
Performance 9.8/10

We really difficult for someone to be able to look further expressed the ps3 hardware

Overall 9.8/10:
A masterpiece to remember for many years and will be difficult to overcome

PS Mania (Italian Magazine) -4.5/5

ریز نمرات
گرافیک : 10/10
گیم پلی : 10/10
صداگذاری : 9/10

اسکن های مجله:
http://sillegamer.com/wp-content/upl...PS-Mania-1.jpg
http://sillegamer.com/wp-content/upl...PS-Mania-2.jpg

Swedish Gaming Magazine Level - 10/10

EDGE (Magazine) - 9/10

Gamersnet - 10/10

Being Nerdy - 10/10

XGN - 94/100

متای بازی با 51 نقد 93

لیست امتیازات ثبت شده در Metacritic :

Guardian - 10/10
Destructoid - 10/10
PSX Extreme - 10/10
Games.cz - 10/10
Eurogamer Italy - 10/10
Gamereactor Sweden - 10/10
Playstation Official Magazine UK - 10/10
TheSixthAxis - 10/10
Gameblog.fr - 10/10
IncGamers - 10/10
1UP - 10/10
PlayStation LifeStyle - 10/10
Giant Bomb - 10/10
IGN - 10/10
GamePro - 10/10

PSFocus - 9.8/10
Cheat Code Central - 9.8/10

Multiplayer.it - 9.7/10
3DJuegos - 9.7/10

Vandal Online - 9.6/10

GamingXP - 9.5/10
Machinima - 9.5/10
Game Informer - 9.5/10
GameTrailers - 9.5/10
Everyeye.it - 9.5/10
Computer and Video Games - 9.5/10
BigPond GameArena - 9.5/10

XGN - 9.4/10

AusGamers - 9.3/10
SpazioGames - 9.3/10
Videogameszone.de - 9.3/10

Level7.nu - 9/10
Eurogamer Portugal - 9/10
GameSpot - 9/10
Eurogamer Spain - 9/10

Meristation - 9/10
Eurogamer Sweden - 9/10
GameOver.gr - 9/10
Metro GameCentral - 9/10
NZGamer - 9/10
Telegraph - 9/10
Gamer.no - 9/10
Edge Magazine - 9/10
games(TM) - 9/10
VideoGamer - 9/10
Games Radar (in-house) - 9/10
Joystiq - 9/10

Gamereactor Denmark - 8/10
Gamekult - 8/10
Eurogamer - 8/10

The AV Club - 5/10

آخرین ویرایش:
Godisageek - 10
VERDICT: Uncharted 3: Drake’s Deception is a triumph of storytelling, visual magnificence and aural bliss. I defy anyone to play through Uncharted 3 and not feel as though they have experienced something that they dreamt of as a child, to go to the wildest, most exotic locations and be the hero, shoot the bad guys, and climb the tallest buildings, it’s a dream come true and we’re playing it today

http://www.godisageek.com/2011/11/uncharted-3-drakes-deception-review/

Mediakick - 10
It’s a game that manages to, somehow, outstrip its predecessor in every conceivable aspect, solidifying itself as one of the all-time greats

Uncharted 3 is the ultimate cinematic experience; one that will have you riding the highs and lows of a stupendous story, interjecting thrills and enjoyable gameplay, whilst providing a graphical prowess that is remarkable

This is comfortably the most impressive looking title on the PlayStation 3. There’s a slickness and attention to detail that is simply stunning; the crispness of the textures, the fluidity of every single animation, and not to mention the hand-crafted facial animations which are in a league of their own. Environments contain a variation and visual feast that is just astounding, providing some of the most stunning vistas on any platform; the frame rate, rock solid; the lighting, a masterclass; the aliasing, what aliasing? Visually, Uncharted 3 cannot be understated, it is an utter masterpiece

^
قابل توجه بعضی ها که دلشون رو به اون "عکس های خاص" خوش کرده بودند... :))

http://mediakick.org/review/uncharted-3-drakes-deception

Gamezone - 9

http://www.gamezone.com/reviews/uncharted-3-drake-s-deception-review

Electronictheatre - 8.9

http://electronictheatre.co.uk/play...in-depth-review-uncharted-3-drake’s-deception

آخرین ویرایش:
ننه من غریبم بازی چرا در میاری؟ کی به شما گفته خائن، ترول و غیره؟
اسمش ننه من غریبم نیست.موضوع روشنه.اگر هدف من از اون پست به قول شما آرزوی پنهانم بوده،پس شما هم هدفت از اون پستی که لینکش رو دادم همین بوده.پس وقتی خودت همین رفتار رو داری نمیتونی به دیگران ایراد بگیری.
اگر هدفت از اون پست بیان حدسیاتت بوده،پس بازم نمیتونی به من گیر بدی،چون باید پیش خودت بگی اینم داره حدس میزنه.

در نتیجه از اونجایی که اومدی به بنده تیکه انداختی مشخص میشه هدف خودت هم از اون پستی که دادی همین بوده.(چون از قدیم گفتن کافر همه رو به کیش خود پندارد)پس حق اعتراضی نداری.چون اگر واقعا نیت خاصی نداشته بودی،میومدی دوستانه بحث میکردیم.کاری که کلا بلد نیستی.
بله، ولی دیگران رو احمق فرض نمی کنم، که امروز یه چیزی بگم و فردا یه چیز دیگه. این بحث هم تموم شدست.
بله بله.خدا رو شکر با اولین نمایشهای u3 گفتم که بعید هست بازی ایی از لحاظ گرافیکی بتونه باهاش رقابت کنه.اینم مدرک.
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=43577&page=2&p=1446981&viewfull=1#post1446981
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=41925&page=3&p=1394299&viewfull=1#post1394299
این پستها ماله چندین ماه پیش هست.پس الکی چیزی به من نسبت نده.البته به جز در مواردی که یه سری عکس داغون و فیک از آنچارتد اومد که بنده هم علم غیب نداشتم اینا فیک هستن.

هر چند که تغییر نظر هم هیچ ایرادی نداره.حالا فرهنگ کشور هنوز تو قبل از میلاد مسیح گیر کرده ایراد از من نیست.من قبل از عرضه کیلزون و کرایسس،همش از کیلزون دفاع کردم و گرافیکش رو برتر میدونستم.اما بعد بازی کردن دیدم نخیر.اینجوریا نیست و نظر سایتها هم چیز دیگه ایی هست.برای همین اومد گفتم اشتباه میکردم.در این گونه مواقع فنهایی مثل جنابعالی اسم این رو میزارن حزب باد.چرا؟چون میگن نباید تغییر عقیده بدی.باید مثل ما تا قیامت رو اشتباهات پافشاری کنی و تا میتونی سفسطه کنی.دقیقا حق با شماست این بحث تموم شدس.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: shefer
(چون از قدیم گفتن کافر همه رو به کیش خود پندارد)

بله، ولی دیگران رو احمق فرض نمی کنم، که امروز یه چیزی بگم و فردا یه چیز دیگه. این بحث هم تموم شدست.

ثبت میشه !

نه، به لطف متا از لیست خارج شده.

آخرین ویرایش:
RipTen - 10/10
http://www.ripten.com/2011/11/01/ripten-review-uncharted-3-drakes-deception-ps3/

+ Uncharted 3 actually surpasses Uncharted 2!
+ Sinking Cruise Ship level is absolutely incredible
+ Graphical and audio presentation is the best on a console yet
+ Improved Story and Characterizations brings familiar characters added depth
+ Easily among the best games of this console generation
- Slight pacing issues early in the game

ثبت میشه !

EmpireGaming - 9.5/10
http://empire-gaming.org/segaford/2011/10/uncharted-3-drake%E2%80%99s-deception-review/
The Uncharted series has a well-deserved reputation for pushing technical boundaries so I hope you realize that this next statement is not hyperbolic: Uncharted 3 is the best looking console game ever. Sentence over. Claims that Naughty Dog had maxed out the power of the PS3 with Uncharted 2 were clearly unfounded because Uncharted 3 looks notably better than its predecessor.
Despite how each camera movement is meticulously scripted, it all feels dynamic. The framing of shots not only adds tension and drama but also acts as a clever way to guide you through obstacles. And I couldn’t talk about the look of Uncharted 3 without mentioning the animation. It seems like no matter what you’re doing Drake’s moves work in context. Even subtle actions like putting his hand up when walking near a wall or slamming an enemy’s face into a nearby monument bring a level of realism to the character and world that’s unprecedented.
---
رضا این نکته به نظرم از اون نکته قرمز هم مهمتره:d
خُب طبیعیه وقتی بازی از هر نظر پیشرفت کرده :دی !

بابا این متا چرا اینجوری میکنه ؟ هرچی امتیاز زیر 9 یا 9.5 باشه ثبت میکنه هرچند سایت امتیاز دهنده در حده دوغ باشه . کم کم دارم شک میکنم به این متا . این همه سایت امتیاز بالا دادن هیچکودوم ثبت نمیشه . ولی تا یه سایته چرت میاد 8 میده زود ثبت میشه . عجججب

بابا این متا چرا اینجوری میکنه ؟ هرچی امتیاز زیر 9 یا 9.5 باشه ثبت میکنه هرچند سایت امتیاز دهنده در حده دوغ باشه . کم کم دارم شک میکنم به این متا . این همه سایت امتیاز بالا دادن هیچکودوم ثبت نمیشه . ولی تا یه سایته چرت میاد 8 میده زود ثبت میشه . عجججب
یسری سایت ها از لیستش خارج شدن، مثل GameZone , GameFront , RipTen و... نمیدونم امثال این GameShark , A.V Club, GameCritics و... کی خارج میشن !

یسری سایت ها از لیستش خارج شدن، مثل GameZone , GameFront , RipTen و... نمیدونم امثال این GameShark , A.V Club, GameCritics و... کی خارج میشن !
هیچوقت:dصفحه های قبل هم گفتم رضا.به نظر من اینا هماهنگ شدس.یعنی یه سری سایت باشن تا میانگین نمرات رو پایین بیارن.نکته جالب میدونی چیه رضا؟همین a.v club به اون بازی سوم شخصه 10 داده و به آنچارتد 5.من که فن 2 آتیشه اون بازی هستم قبول دارم که آنچارتد به مراتب بازیه کاملتری هست و حقش هست امتیاز بالاتری بگیری.پس نشون میده این سایت نه شاسکول هست نه دیوونه.بلکه به صورت هماهنگ شده میخوان جلوی پیشرفت امتیاز بازیها رو بیگرن.مطمئن باش اگر این مسخره بازیها نبود این شماره آنچارتد بازهم به 96 میرسید.
خُب طبیعیه وقتی بازی از هر نظر پیشرفت کرده :biggrin1: !
مگه من گفتم عجیبه:-/منظورم اینه که ببین بازی چی شده که اینجوری در موردش گفته:d

• Like
Reactions: Tommy Fisher
اینی که 5 داده uncharted بازی کرده ؟واقعا ادم باید چی بگه...............وقتی که بازی از همه لحاظ کامله این لوس بازیا چیه ............یکی نیست اخه بگه بابا راه های دیگه ای هم هست برای اینکه خودتونو نشون بدید ...........این بی انصافی تمام هستش )x)x)x

هیچوقت:dصفحه های قبل هم گفتم رضا.به نظر من اینا هماهنگ شدس.یعنی یه سری سایت باشن تا میانگین نمرات رو پایین بیارن.نکته جالب میدونی چیه رضا؟همین a.v club به اون بازی سوم شخصه 10 داده و به آنچارتد 5.من که فن 2 آتیشه اون بازی هستم قبول دارم که آنچارتد به مراتب بازیه کاملتری هست و حقش هست امتیاز بالاتری بگیری.پس نشون میده این سایت نه شاسکول هست نه دیوونه.بلکه به صورت هماهنگ شده میخوان جلوی پیشرفت امتیاز بازیها رو بیگرن.مطمئن باش اگر این مسخره بازیها نبود این شماره آنچارتد بازهم به 96 میرسید.
بی خیال دیگه متا رو زیر سوال نبر :دی اون فقط یه مرجع هست که امتیازها رو جمع آوری میکنه چیکار به نمرات دیگران داره . اینکه پیاز به بازی 5.0 داده احتمالا به خاطر اینه که بازدید سایتش چند وقته اومده پایین، دیگه بهترین راه رو برای جلب توجه پیدا کرده :دی الان همه منتظرن ببینن پیاز به بازی انحصاری بعدی سونی یا مایکروسافت چه امتیازی میده، همین طور که الان خیلی ها منتظر امتیاز کوسه هستن :دی البته اگه دست من بود کلا این سایت ها رو از رو صحنه روزگار پاک می کردم چون معلوم نیست سری بعد خوشمزگی ـش رو سر کدوم بازی پیاده میکنن :دی در ضمن اون امتیاز 5.0 دیگه اینقدر هم تاثیر نداشت که یهو 2 یا 3 نمره رو میانگین اصلی تاثیر بگذاره :دی

بی خیال دیگه متا رو زیر سوال نبر :دی اون فقط یه مرجع هست که امتیازها رو جمع آوری میکنه چیکار به نمرات دیگران داره . اینکه پیاز به بازی 5.0 داده احتمالا به خاطر اینه که بازدید سایتش چند وقته اومده پایین، دیگه بهترین راه رو برای جلب توجه پیدا کرده :دی الان همه منتظرن ببینن پیاز به بازی انحصاری بعدی سونی یا مایکروسافت چه امتیازی میده، همین طور که الان خیلی ها منتظر امتیاز کوسه هستن :دی البته اگه دست من بود کلا این سایت ها رو از رو صحنه روزگار پاک می کردم چون معلوم نیست سری بعد خوشمزگی ـش رو سر کدوم بازی پیاده میکنن :دی در ضمن اون امتیاز 5.0 دیگه اینقدر هم تاثیر نداشت که یهو 2 یا 3 نمره رو میانگین اصلی تاثیر بگذاره :دی
ممد من به متا چیکار دارم:-/میگم به نظر من این موضوع بین خود سایتها هماهنگ شدس.حالا یه سایت مثل eg یا gamekult کلا مدلش همینه.چون به گیرز3-بتمن-آنچارتد3-nba و کلی بازی دیگه فقط 8 داده.اما وقتی یه سایت میاد یه دفعه به آنچارتد میده 5 نشون میده میخواد به میانگین ضربه بزنه.مثل گیم شارک.بعد همون گیم شارک میاد به فورتزا 4 نمره کامل میده.پیش نشون میده این سایت نه فن هست نه دیوونه.بلکه میخوان به میانگین بازی ضربه بزنن.

به نظر من این جور سایتها که فقط به خاطر تبلیغات خودشون و بالا نگه داشتن سایت دارن این کارو میکنن و خیلی تابلو که یه بچه 5 ساله هم میفهمه باید از لیست خارج بشن چون فقط دارن فرصت طلبی میکنن برای تبلیغات بدون هیچ هزینه ای ..............
راستی الان متا چند هستش ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or